Echipamente TIC pentru dotare laboratoare de informatică (învățământ preuniversitar și IPT), laboratoare multidisciplinare, săli de clasă, săli de sport, cabinete școlare și atelier de practică (IPT)

Prin prezenta procedură de achiziție autoritatea contractantă are în vedere atribuirea contractului de furnizare echipamente digitale pentru dotarea unităților de învățământ în cadrul proiectului ”O școală modernă – șansa mea pentru un viitor mai bun”, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15: Educație, Apelul – Dotarea …

CPV: 30122200 Equipos de impresión offset digital, 30200000 Equipo y material informático, 30213100 Ordenadores portátiles, 30213200 Tabletas digitales, 30213300 Ordenadores de mesa, 30232000 Periféricos, 30232100 Impresoras y trazadores gráficos, 32322000 Equipo multimedia, 32342410 Equipo de sonido
Lugar de ejecución:
Echipamente TIC pentru dotare laboratoare de informatică (învățământ preuniversitar și IPT), laboratoare multidisciplinare, săli de clasă, săli de sport, cabinete școlare și atelier de practică (IPT)
Organismo adjudicador:
Judetul Bistrita-Nasaud
Número de premio:
4347550/2023/2582/I.1

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : Judetul Bistrita-Nasaud
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Echipamente TIC pentru dotare laboratoare de informatică (învățământ preuniversitar și IPT), laboratoare multidisciplinare, săli de clasă, săli de sport, cabinete școlare și atelier de practică (IPT)
Descriere : Prin prezenta procedură de achiziție autoritatea contractantă are în vedere atribuirea contractului de furnizare echipamente digitale pentru dotarea unităților de învățământ în cadrul proiectului ”O școală modernă – șansa mea pentru un viitor mai bun”, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15: Educație, Apelul – Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe. JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD are calitatea de solicitant/beneficiar al finanțării nerambursabile, în cadrul proiectului ”O școală modernă – șansa mea pentru un viitor mai bun”, beneficiarul real al investițiilor realizate prin proiect fiind unitățile de învățământ. Echipamentele digitale ce vor fi achiziționate prin derularea prezentei proceduri de achiziție vor fi utilizate de către beneficiarul real al investiției, respectiv unitățile de învățământ preuniversitar special și CJRAE, așa cum sunt descrise în cererea de finanțare. Notă: AC va răspunde la solicitările de clarificări în a 11-a zi înainte de data depunerii ofertelor. Conform art. 160 din Legea 98/2016 cu modificările și completările ulterioare, obligația AC de a răspunde la solicitările de clarificări este condiționată de transmiterea solicitărilor de clarificări cu 18 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
Identificatorul procedurii : 32ddd1fc-23fd-46bc-ada4-2dcaef30ab1a
Identificator intern : 4347550/2023/2582/I.1
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30200000 Echipament şi accesorii pentru computer

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0001

Titlu : Dotarea cu echipamente digitale a 5 laboratoare de informatică (4 laboratoare pentru 4 școli și 1 laborator pentru IPT)
Descriere : Conform Caiet de sarcini.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30200000 Echipament şi accesorii pentru computer
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213300 Computer de birou
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232000 Echipament periferic
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232100 Imprimante şi trasatoare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32322000 Echipament multimedia
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32342410 Echipament de sonorizare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Informații suplimentare : jud.Bistrița-Năsăud, loc. Bistrița

5.1.3 Durata estimată

Durată : 4 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Punctajul total al fiecărei oferte se va întocmi prin însumarea punctajelor tuturor factorilor de evaluare: Pof = Pf+Pt1+Pt2+Pt3+Pt4+Pt5+Pt6. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. Ordinea de prioritizare va fi următoarea: 1.Pf, 2.Pt1, 3.Pt2, 4.Pt3, 5.Pt4, 6.Pt5, 7.Pt6. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai avantajoasă.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt1 - Garanția suplimentară pentru echipamente exprimată în luni, asumată de ofertant
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru garanția oferită în plus față de garanția minimă solicitată, 24 luni, după cum urmează: a) Pentru perioada de garanție ofertată de 48 de luni, se acordă punctajul maxim de 10 de puncte; b) Pentru altă perioadă de garanție ofertată decât cea prevăzută la lit.a), dar nu mai mică de 24 de luni, se acordă punctaj astfel: Pt1=(Gof/Gmax) x 10, unde: Pt1= punctaj obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Gof=perioada de garanție ofertată exprimată în luni; Gmax=perioada de garanție maximă, exprimată în luni. Precizări: 1. Nu sunt acceptate alte unități de măsură pentru perioadele de timp preăzute la punctele a) și b) pentru exprimarea perioadei de garanție pentru care se acordă punctaj. 2. Durata minima acceptată este de 24 de luni, iar durata maximă punctată este de 48 de luni. 3. Ofertele ce cuprind o perioadă de garanție peste durata maximă acceptată, nu va fi punctată suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 4. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă mai mica de 24 de luni vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 5. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă de 24 de luni vor primi punctaj 0 (zero). 6. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Propunere tehnică depusă de ofertant (Formular propunere tehnică, Fișă tehnică completată de ofertant conform modele din documentație)
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt2 - Memoria RAM si Capacitatea de stocare pentru Computere PC (Sisteme all-in-one)/Laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru o capacitate a memoriei RAM mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă prin cerința minimă, 8GB, după cum urmează: a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 32GB, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 16GB, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru capacitatea memoriei RAM de 8GB, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Capacitatea minima acceptată memoriei RAM este de 8GB. Ofertele care vor include o capacitate a memoriei RAM mai mica de 8GB vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2. Ofertele ce cuprind o capacitate de memorie peste capacitatea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proiectarea fizică a memoriei și/sau a capacității de stocare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte Documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt3- Sistemul de operare al Display-urilor interactive
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru un sistem de operare display interactiv superior celui stabilit de autoritatea contractantă prin cerința minimă, Android 11, după cum urmează: a) Pentru sistem de operare Android 13, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru sistem de operare Android 12, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru sistem de operare Android 11, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Sistem de operare minim acceptat este Android 11. Ofertele care vor include un sistem de operare sub versiunea minimă solicitată, Android 11, vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2.Ofertele ce cuprind un sistem de operare peste versiunea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la sistemul de operare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt4 - Consum de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/ laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic consum de energie exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt4 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt4 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin – valoarea consumului de energie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval –valoarea consumului de energie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt5 - Performanța energetică a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic/redus consum de energie a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ, exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt5 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt5 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea consumului de enerigie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval - valoarea consumului de enerigie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modul activ pentru computere(sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt6 - Ambalaj din material reciclat pentru ambalajul primar-cutia de carton) pentru laptop, computere
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, exprimată în %. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt6 = (Ofmin/Of eval) x 10 puncte, unde: Pt6 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea proporției cea mai mare de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Ofeval - valoarea proporției de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Judetul Bistrita-Nasaud
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biroul achiziții publice, contracte
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0002

Titlu : Dotarea cu echipamente digitale a 80 de săli de clasă
Descriere : Conform Caiet de sarcini.
Identificator intern : 2

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30200000 Echipament şi accesorii pentru computer
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232100 Imprimante şi trasatoare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32322000 Echipament multimedia
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32342410 Echipament de sonorizare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Informații suplimentare : jud.Bistrița-Năsăud, loc. Bistrița

5.1.3 Durata estimată

Durată : 4 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Punctajul total al fiecărei oferte se va întocmi prin însumarea punctajelor tuturor factorilor de evaluare: Pof = Pf+Pt1+Pt2+Pt3+Pt4+Pt5+Pt6. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. Ordinea de prioritizare va fi următoarea: 1.Pf, 2.Pt1, 3.Pt2, 4.Pt3, 5.Pt4, 6.Pt5, 7.Pt6. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai avantajoasă.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt1 - Garanția suplimentară pentru echipamente exprimată în luni, asumată de ofertant
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru garanția oferită în plus față de garanția minimă solicitată, 24 luni, după cum urmează: a) Pentru perioada de garanție ofertată de 48 de luni, se acordă punctajul maxim de 10 de puncte; b) Pentru altă perioadă de garanție ofertată decât cea prevăzută la lit.a), dar nu mai mică de 24 de luni, se acordă punctaj astfel: Pt1=(Gof/Gmax) x 10, unde: Pt1= punctaj obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Gof=perioada de garanție ofertată exprimată în luni; Gmax=perioada de garanție maximă, exprimată în luni. Precizări: 1. Nu sunt acceptate alte unități de măsură pentru perioadele de timp preăzute la punctele a) și b) pentru exprimarea perioadei de garanție pentru care se acordă punctaj. 2. Durata minima acceptată este de 24 de luni, iar durata maximă punctată este de 48 de luni. 3. Ofertele ce cuprind o perioadă de garanție peste durata maximă acceptată, nu va fi punctată suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 4. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă mai mica de 24 de luni vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 5. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă de 24 de luni vor primi punctaj 0 (zero). 6. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Propunere tehnică depusă de ofertant (Formular propunere tehnică, Fișă tehnică completată de ofertant conform modele din documentație)
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt2 - Memoria RAM si Capacitatea de stocare pentru Computere PC (Sisteme all-in-one)/Laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru o capacitate a memoriei RAM mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă prin cerința minimă, 8GB, după cum urmează: a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 32GB, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 16GB, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru capacitatea memoriei RAM de 8GB, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Capacitatea minima acceptată memoriei RAM este de 8GB. Ofertele care vor include o capacitate a memoriei RAM mai mica de 8GB vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2. Ofertele ce cuprind o capacitate de memorie peste capacitatea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proiectarea fizică a memoriei și/sau a capacității de stocare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte Documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt3- Sistemul de operare al Display-urilor interactive
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru un sistem de operare display interactiv superior celui stabilit de autoritatea contractantă prin cerința minimă, Android 11, după cum urmează: a) Pentru sistem de operare Android 13, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru sistem de operare Android 12, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru sistem de operare Android 11, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Sistem de operare minim acceptat este Android 11. Ofertele care vor include un sistem de operare sub versiunea minimă solicitată, Android 11, vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2.Ofertele ce cuprind un sistem de operare peste versiunea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la sistemul de operare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt4 - Consum de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/ laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic consum de energie exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt4 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt4 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin – valoarea consumului de energie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval –valoarea consumului de energie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt5 - Performanța energetică a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic/redus consum de energie a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ, exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt5 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt5 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea consumului de enerigie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval - valoarea consumului de enerigie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modul activ pentru computere(sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt6 - Ambalaj din material reciclat pentru ambalajul primar-cutia de carton) pentru laptop, computere
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, exprimată în %. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt6 = (Ofmin/Of eval) x 10 puncte, unde: Pt6 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea proporției cea mai mare de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Ofeval - valoarea proporției de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Judetul Bistrita-Nasaud
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biroul achiziții publice, contracte
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0003

Titlu : Dotarea cu echipamente digitale a atelierului de practică din cadrul IPT
Descriere : Conform Caiet de sarcini.
Identificator intern : 3

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30200000 Echipament şi accesorii pentru computer
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213200 Tablet PC
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232100 Imprimante şi trasatoare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32322000 Echipament multimedia
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32342410 Echipament de sonorizare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Informații suplimentare : jud.Bistrița-Năsăud, loc. Bistrița

5.1.3 Durata estimată

Durată : 4 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Punctajul total al fiecărei oferte se va întocmi prin însumarea punctajelor tuturor factorilor de evaluare: Pof = Pf+Pt1+Pt2+Pt3+Pt4+Pt5+Pt6. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. Ordinea de prioritizare va fi următoarea: 1.Pf, 2.Pt1, 3.Pt2, 4.Pt3, 5.Pt4, 6.Pt5, 7.Pt6. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai avantajoasă.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt1 - Garanția suplimentară pentru echipamente exprimată în luni, asumată de ofertant
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru garanția oferită în plus față de garanția minimă solicitată, 24 luni, după cum urmează: a) Pentru perioada de garanție ofertată de 48 de luni, se acordă punctajul maxim de 10 de puncte; b) Pentru altă perioadă de garanție ofertată decât cea prevăzută la lit.a), dar nu mai mică de 24 de luni, se acordă punctaj astfel: Pt1=(Gof/Gmax) x 10, unde: Pt1= punctaj obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Gof=perioada de garanție ofertată exprimată în luni; Gmax=perioada de garanție maximă, exprimată în luni. Precizări: 1. Nu sunt acceptate alte unități de măsură pentru perioadele de timp preăzute la punctele a) și b) pentru exprimarea perioadei de garanție pentru care se acordă punctaj. 2. Durata minima acceptată este de 24 de luni, iar durata maximă punctată este de 48 de luni. 3. Ofertele ce cuprind o perioadă de garanție peste durata maximă acceptată, nu va fi punctată suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 4. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă mai mica de 24 de luni vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 5. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă de 24 de luni vor primi punctaj 0 (zero). 6. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Propunere tehnică depusă de ofertant (Formular propunere tehnică, Fișă tehnică completată de ofertant conform modele din documentație)
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt2 - Memoria RAM si Capacitatea de stocare pentru Computere PC (Sisteme all-in-one)/Laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru o capacitate a memoriei RAM mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă prin cerința minimă, 8GB, după cum urmează: a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 32GB, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 16GB, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru capacitatea memoriei RAM de 8GB, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Capacitatea minima acceptată memoriei RAM este de 8GB. Ofertele care vor include o capacitate a memoriei RAM mai mica de 8GB vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2. Ofertele ce cuprind o capacitate de memorie peste capacitatea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proiectarea fizică a memoriei și/sau a capacității de stocare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte Documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt3- Sistemul de operare al Display-urilor interactive
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru un sistem de operare display interactiv superior celui stabilit de autoritatea contractantă prin cerința minimă, Android 11, după cum urmează: a) Pentru sistem de operare Android 13, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru sistem de operare Android 12, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru sistem de operare Android 11, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Sistem de operare minim acceptat este Android 11. Ofertele care vor include un sistem de operare sub versiunea minimă solicitată, Android 11, vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2.Ofertele ce cuprind un sistem de operare peste versiunea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la sistemul de operare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt4 - Consum de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/ laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic consum de energie exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt4 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt4 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin – valoarea consumului de energie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval –valoarea consumului de energie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt5 - Performanța energetică a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic/redus consum de energie a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ, exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt5 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt5 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea consumului de enerigie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval - valoarea consumului de enerigie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modul activ pentru computere(sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt6 - Ambalaj din material reciclat pentru ambalajul primar-cutia de carton) pentru laptop, computere
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, exprimată în %. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt6 = (Ofmin/Of eval) x 10 puncte, unde: Pt6 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea proporției cea mai mare de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Ofeval - valoarea proporției de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Judetul Bistrita-Nasaud
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biroul achiziții publice, contracte
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0004

Titlu : Dotarea cu echipamente digitale a 4 laboratoare multidisciplinare
Descriere : Conform Caiet de sarcini.
Identificator intern : 4

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30200000 Echipament şi accesorii pentru computer
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30122200 Echipamente digitale de tipărit offset
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32322000 Echipament multimedia

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Informații suplimentare : jud.Bistrița-Năsăud, loc. Bistrița

5.1.3 Durata estimată

Durată : 4 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Punctajul total al fiecărei oferte se va întocmi prin însumarea punctajelor tuturor factorilor de evaluare: Pof = Pf+Pt1+Pt2+Pt3+Pt4+Pt5+Pt6. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. Ordinea de prioritizare va fi următoarea: 1.Pf, 2.Pt1, 3.Pt2, 4.Pt3, 5.Pt4, 6.Pt5, 7.Pt6. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai avantajoasă.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt1 - Garanția suplimentară pentru echipamente exprimată în luni, asumată de ofertant
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru garanția oferită în plus față de garanția minimă solicitată, 24 luni, după cum urmează: a) Pentru perioada de garanție ofertată de 48 de luni, se acordă punctajul maxim de 10 de puncte; b) Pentru altă perioadă de garanție ofertată decât cea prevăzută la lit.a), dar nu mai mică de 24 de luni, se acordă punctaj astfel: Pt1=(Gof/Gmax) x 10, unde: Pt1= punctaj obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Gof=perioada de garanție ofertată exprimată în luni; Gmax=perioada de garanție maximă, exprimată în luni. Precizări: 1. Nu sunt acceptate alte unități de măsură pentru perioadele de timp preăzute la punctele a) și b) pentru exprimarea perioadei de garanție pentru care se acordă punctaj. 2. Durata minima acceptată este de 24 de luni, iar durata maximă punctată este de 48 de luni. 3. Ofertele ce cuprind o perioadă de garanție peste durata maximă acceptată, nu va fi punctată suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 4. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă mai mica de 24 de luni vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 5. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă de 24 de luni vor primi punctaj 0 (zero). 6. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Propunere tehnică depusă de ofertant (Formular propunere tehnică, Fișă tehnică completată de ofertant conform modele din documentație)
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt2 - Memoria RAM si Capacitatea de stocare pentru Computere PC (Sisteme all-in-one)/Laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru o capacitate a memoriei RAM mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă prin cerința minimă, 8GB, după cum urmează: a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 32GB, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 16GB, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru capacitatea memoriei RAM de 8GB, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Capacitatea minima acceptată memoriei RAM este de 8GB. Ofertele care vor include o capacitate a memoriei RAM mai mica de 8GB vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2. Ofertele ce cuprind o capacitate de memorie peste capacitatea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proiectarea fizică a memoriei și/sau a capacității de stocare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte Documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt3- Sistemul de operare al Display-urilor interactive
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru un sistem de operare display interactiv superior celui stabilit de autoritatea contractantă prin cerința minimă, Android 11, după cum urmează: a) Pentru sistem de operare Android 13, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru sistem de operare Android 12, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru sistem de operare Android 11, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Sistem de operare minim acceptat este Android 11. Ofertele care vor include un sistem de operare sub versiunea minimă solicitată, Android 11, vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2.Ofertele ce cuprind un sistem de operare peste versiunea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la sistemul de operare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt4 - Consum de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/ laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic consum de energie exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt4 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt4 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin – valoarea consumului de energie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval –valoarea consumului de energie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt5 - Performanța energetică a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic/redus consum de energie a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ, exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt5 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt5 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea consumului de enerigie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval - valoarea consumului de enerigie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modul activ pentru computere(sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt6 - Ambalaj din material reciclat pentru ambalajul primar-cutia de carton) pentru laptop, computere
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, exprimată în %. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt6 = (Ofmin/Of eval) x 10 puncte, unde: Pt6 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea proporției cea mai mare de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Ofeval - valoarea proporției de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Judetul Bistrita-Nasaud
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biroul achiziții publice, contracte
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0005

Titlu : Dotarea cu echipamente digitale a 5 săli de sport
Descriere : Conform Caiet de sarcini.
Identificator intern : 5

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30200000 Echipament şi accesorii pentru computer
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32322000 Echipament multimedia
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32342410 Echipament de sonorizare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Informații suplimentare : jud.Bistrița-Năsăud, loc. Bistrița

5.1.3 Durata estimată

Durată : 4 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Punctajul total al fiecărei oferte se va întocmi prin însumarea punctajelor tuturor factorilor de evaluare: Pof = Pf+Pt1+Pt2+Pt3+Pt4+Pt5+Pt6. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. Ordinea de prioritizare va fi următoarea: 1.Pf, 2.Pt1, 3.Pt2, 4.Pt3, 5.Pt4, 6.Pt5, 7.Pt6. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai avantajoasă.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt1 - Garanția suplimentară pentru echipamente exprimată în luni, asumată de ofertant
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru garanția oferită în plus față de garanția minimă solicitată, 24 luni, după cum urmează: a) Pentru perioada de garanție ofertată de 48 de luni, se acordă punctajul maxim de 10 de puncte; b) Pentru altă perioadă de garanție ofertată decât cea prevăzută la lit.a), dar nu mai mică de 24 de luni, se acordă punctaj astfel: Pt1=(Gof/Gmax) x 10, unde: Pt1= punctaj obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Gof=perioada de garanție ofertată exprimată în luni; Gmax=perioada de garanție maximă, exprimată în luni. Precizări: 1. Nu sunt acceptate alte unități de măsură pentru perioadele de timp preăzute la punctele a) și b) pentru exprimarea perioadei de garanție pentru care se acordă punctaj. 2. Durata minima acceptată este de 24 de luni, iar durata maximă punctată este de 48 de luni. 3. Ofertele ce cuprind o perioadă de garanție peste durata maximă acceptată, nu va fi punctată suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 4. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă mai mica de 24 de luni vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 5. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă de 24 de luni vor primi punctaj 0 (zero). 6. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Propunere tehnică depusă de ofertant (Formular propunere tehnică, Fișă tehnică completată de ofertant conform modele din documentație)
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt2 - Memoria RAM si Capacitatea de stocare pentru Computere PC (Sisteme all-in-one)/Laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru o capacitate a memoriei RAM mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă prin cerința minimă, 8GB, după cum urmează: a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 32GB, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 16GB, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru capacitatea memoriei RAM de 8GB, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Capacitatea minima acceptată memoriei RAM este de 8GB. Ofertele care vor include o capacitate a memoriei RAM mai mica de 8GB vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2. Ofertele ce cuprind o capacitate de memorie peste capacitatea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proiectarea fizică a memoriei și/sau a capacității de stocare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte Documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt3- Sistemul de operare al Display-urilor interactive
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru un sistem de operare display interactiv superior celui stabilit de autoritatea contractantă prin cerința minimă, Android 11, după cum urmează: a) Pentru sistem de operare Android 13, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru sistem de operare Android 12, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru sistem de operare Android 11, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Sistem de operare minim acceptat este Android 11. Ofertele care vor include un sistem de operare sub versiunea minimă solicitată, Android 11, vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2.Ofertele ce cuprind un sistem de operare peste versiunea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la sistemul de operare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt4 - Consum de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/ laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic consum de energie exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt4 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt4 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin – valoarea consumului de energie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval –valoarea consumului de energie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt5 - Performanța energetică a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic/redus consum de energie a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ, exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt5 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt5 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea consumului de enerigie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval - valoarea consumului de enerigie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modul activ pentru computere(sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt6 - Ambalaj din material reciclat pentru ambalajul primar-cutia de carton) pentru laptop, computere
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, exprimată în %. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt6 = (Ofmin/Of eval) x 10 puncte, unde: Pt6 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea proporției cea mai mare de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Ofeval - valoarea proporției de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Judetul Bistrita-Nasaud
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biroul achiziții publice, contracte
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0006

Titlu : Dotarea cu echipamente digitale a 30 cabinete școlare
Descriere : Conform Caiet de sarcini.
Identificator intern : 6

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30200000 Echipament şi accesorii pentru computer
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213200 Tablet PC
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30232100 Imprimante şi trasatoare
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32322000 Echipament multimedia
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32342410 Echipament de sonorizare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Informații suplimentare : jud.Bistrița-Năsăud, loc. Bistrița

5.1.3 Durata estimată

Durată : 4 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Punctajul total al fiecărei oferte se va întocmi prin însumarea punctajelor tuturor factorilor de evaluare: Pof = Pf+Pt1+Pt2+Pt3+Pt4+Pt5+Pt6. În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obținut la factorii de evaluare în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. Ordinea de prioritizare va fi următoarea: 1.Pf, 2.Pt1, 3.Pt2, 4.Pt3, 5.Pt4, 6.Pt5, 7.Pt6. În situația în care egalitatea se menține, autoritatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare, şi oferta câștigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai avantajoasă.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt1 - Garanția suplimentară pentru echipamente exprimată în luni, asumată de ofertant
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru garanția oferită în plus față de garanția minimă solicitată, 24 luni, după cum urmează: a) Pentru perioada de garanție ofertată de 48 de luni, se acordă punctajul maxim de 10 de puncte; b) Pentru altă perioadă de garanție ofertată decât cea prevăzută la lit.a), dar nu mai mică de 24 de luni, se acordă punctaj astfel: Pt1=(Gof/Gmax) x 10, unde: Pt1= punctaj obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Gof=perioada de garanție ofertată exprimată în luni; Gmax=perioada de garanție maximă, exprimată în luni. Precizări: 1. Nu sunt acceptate alte unități de măsură pentru perioadele de timp preăzute la punctele a) și b) pentru exprimarea perioadei de garanție pentru care se acordă punctaj. 2. Durata minima acceptată este de 24 de luni, iar durata maximă punctată este de 48 de luni. 3. Ofertele ce cuprind o perioadă de garanție peste durata maximă acceptată, nu va fi punctată suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 4. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă mai mica de 24 de luni vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 5. Ofertele care vor include garanția pentru echipamente pentru o perioadă de 24 de luni vor primi punctaj 0 (zero). 6. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Propunere tehnică depusă de ofertant (Formular propunere tehnică, Fișă tehnică completată de ofertant conform modele din documentație)
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt2 - Memoria RAM si Capacitatea de stocare pentru Computere PC (Sisteme all-in-one)/Laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru o capacitate a memoriei RAM mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă prin cerința minimă, 8GB, după cum urmează: a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 32GB, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru capacitatea memoriei RAM de 16GB, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru capacitatea memoriei RAM de 8GB, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Capacitatea minima acceptată memoriei RAM este de 8GB. Ofertele care vor include o capacitate a memoriei RAM mai mica de 8GB vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2. Ofertele ce cuprind o capacitate de memorie peste capacitatea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proiectarea fizică a memoriei și/sau a capacității de stocare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte Documente provenite de la producător (fișe tehnice) care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt3- Sistemul de operare al Display-urilor interactive
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte pentru un sistem de operare display interactiv superior celui stabilit de autoritatea contractantă prin cerința minimă, Android 11, după cum urmează: a) Pentru sistem de operare Android 13, se acordă un punctaj de 10 puncte; a) Pentru sistem de operare Android 12, se acordă un punctaj de 5 puncte; c) Pentru sistem de operare Android 11, se acordă un punctaj de 0 (zero) puncte. Precizări: 1. Sistem de operare minim acceptat este Android 11. Ofertele care vor include un sistem de operare sub versiunea minimă solicitată, Android 11, vor fi declarate neconforme, iar pe cale de consecință vor fi respinse. 2.Ofertele ce cuprind un sistem de operare peste versiunea maximă acceptată, nu vor fi punctate suplimentar, ci se va acorda punctajul maxim. 3. Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la sistemul de operare a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt4 - Consum de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/ laptop
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic consum de energie exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt4 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt4 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin – valoarea consumului de energie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval –valoarea consumului de energie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modurile stare de veghe și inactiv pentru computere (sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt5 - Performanța energetică a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cel mai mic/redus consum de energie a monitoarelor pentru computere și display pentru laptop în modul activ, exprimat în W/h. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt5 = (Ofmin/Ofeval) x 10 puncte, unde: Pt5 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea consumului de enerigie cel mai mic ofertat - exprimat în W/h Ofeval - valoarea consumului de enerigie ofertat - exprimat în W/h Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la consumul de energie în modul activ pentru computere(sistem all-in-one)/laptop-uri, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Pt6 - Ambalaj din material reciclat pentru ambalajul primar-cutia de carton) pentru laptop, computere
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 10 puncte ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, exprimată în %. Pentru alte oferte punctajul se acordă, după cum urmează: Pt6 = (Ofmin/Of eval) x 10 puncte, unde: Pt6 - punctajul obținut de către Oferta aflată sub evaluare; Ofmin - valoarea proporției cea mai mare de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Ofeval - valoarea proporției de material reciclat pentru ambalaj ofertat - exprimat în % Pentru acordarea punctajului se va face media aritmetică a punctajelor individuale acordate pentru fiecare echipament în parte. Modalitatea de verificare Ofertanții trebuie să prezinte informații referitoare la proporție de material reciclat conținut de ambalaj pentru laptop/computere, a modelului care urmează a fi furnizat și să prezinte documente provenite de la producător (fișe tehnice) sau orice alte documente care confirmă caracteristicile și care atestă corespondența cu produsul ofertat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Judetul Bistrita-Nasaud
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biroul achiziții publice, contracte
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 1 773 707,4 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0005

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : Mida Soft Business
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132961/LOT-0005/CIF: RO 16005870
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0005
Valoarea licitației : 66 714,8 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 17774
Data încheierii contractului : 21/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 66 714,8 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 66 714,8 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0002

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : Mida Soft Business
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132961/LOT-0002/CIF: RO 16005870
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0002
Valoarea licitației : 1 332 461,6 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 17773
Data încheierii contractului : 21/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 4
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 1 332 461,6 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 1 332 461,6 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0001

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : Mida Soft Business
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132961/LOT-0001/CIF: RO 16005870
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0001
Valoarea licitației : 374 531 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 17772
Data încheierii contractului : 21/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 3
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 3
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 3
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 374 531 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 374 531 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0004

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0006

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0003

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : Judetul Bistrita-Nasaud
Număr de înregistrare : 4347550
Adresă poștală : Strada: Petru Rareş, nr. 1
Localitate : Bistrita
Cod poștal : 420080
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Punct de contact : Elisabeta Ungureanu
Telefon : +40 263230741
Fax : +40 263214750
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biroul achiziții publice, contracte
Număr de înregistrare : 4347550_3
Adresă poștală : Municipiul Bistrița, Str. Piața Petru-Rareș, nr. 1, jud. Bistrița-Năsăud.
Localitate : Bistrita (Bistrita-Nasaud)
Cod poștal : 427290
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bistriţa-Năsăud ( RO112 )
Țara : România
Telefon : +40 263230741
Fax : +40 263214750
Adresa de internet : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : Mida Soft Business
Număr de înregistrare : RO 16005870
Adresă poștală : Strada Cetatea Histria, Nr. 7, Sector: 6
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 062076
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 214137108
Fax : +40 311053435
Adresa de internet : https://www.midasoft.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0005 LOT-0002 LOT-0001

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : 0689da1c-2d1e-4470-a298-90814188852d - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 10/09/2024 12:57 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 10/09/2024 10:07 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00546258-2024
Numărul ediției JO S : 177/2024
Data publicării : 11/09/2024