ДОСТАВКА НА РЕАКТИВИ И КОНСУМАТИВИ ЗА НУЖДИТЕ НА КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ НА „ДКЦ - III - ПЛЕВЕН” ЕООД

​​​​​​Предметът на обществената поръчка е „Доставка на реактиви и консумативи за нуждите на клинична лаборатория на ДКЦ- III -ПЛЕВЕН” ЕООД”, за период от 3 (три) години със следните шест обособени позиции: Обособена позиция № 1 „Реактиви и консумативи за апарати тип затворена система”, с включени осем подпозиции; Обособена позиция № …

CPV: 33140000 Material médico fungible, 33696000 Reactivos y medios de contraste
Lugar de ejecución:
ДОСТАВКА НА РЕАКТИВИ И КОНСУМАТИВИ ЗА НУЖДИТЕ НА КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ НА „ДКЦ - III - ПЛЕВЕН” ЕООД
Organismo adjudicador:
ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР ІІІ - ПЛЕВЕН ЕООД
Número de premio:
415002

1. Купувач

1.1 Купувач

Официално наименование : ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР ІІІ - ПЛЕВЕН ЕООД
Правна категория на купувача : Публичноправна организация
Дейност на възлагащия орган : Здравеопазване

2. Процедура

2.1 Процедура

Заглавие : ДОСТАВКА НА РЕАКТИВИ И КОНСУМАТИВИ ЗА НУЖДИТЕ НА КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ НА „ДКЦ - III - ПЛЕВЕН” ЕООД
Описание : ​​​​​​Предметът на обществената поръчка е „Доставка на реактиви и консумативи  за нуждите на клинична лаборатория на ДКЦ- III -ПЛЕВЕН” ЕООД”, за период от 3 (три) години със следните шест обособени позиции: Обособена позиция № 1 „Реактиви и консумативи за апарати тип  затворена система”, с включени осем подпозиции; Обособена позиция № 2 „Реактиви имунотурбидиметрия”; Обособена позиция № 3 „Затворена система имуноанализатор Lifotronic”; Обособена позиция № 4 „Реактиви за отворени канали на BS 200 E”; Обособена позиция № 5 „Общолабораторни консумативи за вземане  на кръв”; Обособена позиция № 6 „Експресни тестове / тип касети ” Общата максимална прогнозна стойност на настоящата обществена поръчка за срок от три години е в размер до 511130,00 лв. (петстотин и единадесет хиляди и сто и тридесет лева) без ДДС. Срок на договора по всяка от обособените позиции: Срокът на договора започва да тече от датата на подписването му от двете страни и е до 3 (три) години или до достигане на максималната стойност, в зависимост от това кое от двете обстоятелства настъпи по- рано. Срок за изпълнение на отделните доставки по всяка обособена позиция:  В зависимост от текущите потребности на Възложителя същият заявява писмено количествата, които е необходимо да бъдат доставени, като доставките ще се извършват периодично, в срок до 48 (четиридесет и осем) часа, а при спешни заявки – до 24 (двадесет и четири) часа, считано от получаване на съответната заявка. Възложителят си запазва правото при необходимост от продължаване на доставките да удължи срока на сключения договор за изпълнение на дадена/и обособена/и позиция/и от поръчката. Възложителят си запазва правото при необходимост от продължаване на доставките да удължи срока на сключения договор за изпълнение на дадена/и обособена/и позиция/и от поръчката.
Идентификатор на процедурата : ad74cda5-80ff-45a4-82a8-e51ca4b0e973
Предишно обявление : 760e970b-7750-4c12-8bd3-550e3a335552-01
Вътрешен идентификатор : 415002
Вид процедура : Открита
Обосновка на ускорената процедура :
Основни характеристики на процедурата :

2.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 33140000 Медицински консумативи

2.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : ж.к. Сторгозия
Град : гр. Плевен
Пощенски код : 5800
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Плевен ( BG314 )
Държава : България

2.1.3 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 511 130 Лев

2.1.4 Обща информация

Процедурата ще бъде пусната отново, ако бъде отменена или неуспешна
Правно основание :
Директива 2014/24/ЕС

5. Обособена позиция

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0001

Заглавие : Обособена позиция № 1 „Реактиви и консумативи за апарати тип затворена система”, с включени осем подпозиции.
Описание : Количествата и видовете реактиви и консумативи са посочени в  Техническата спецификация. Възложителят не предвижда възможност участниците да представят оферта по една или по няколко от номенклатурните единици от дадена обособена позиция или подпозиция. Участниците следва да изготвят оферта за съответната обособена позиция, за която участват, като представят предложение за доставка на всички номенклатурни единици, включени в същата, респ. в подпозиции. Ако участник представи оферта само по част от номенклатурните единици, същият ще бъде отстранен от участие в обществената поръчка по съответната обособена позиция на основание чл. 107, ал. 2, буква „а“ от ЗОП. Посочените в Техническата спецификация количества на реактиви и консумативи са ориентировъчни и прогнозни и не пораждат задължения за Възложителя при изпълнение на договора да ги поръча и закупи в този обем. Доставките на реактиви и консумативи   при изпълнение на договора за възлагане на обществената поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка. Срокът на доставка на заявените от Възложителя количества реактиви и консумативи е до 48 (четиридесет и осем) часа, с възможност и за спешни заявки – до 24 (двадесет и четири) часа, считано от получаване на съответната писмена заявка от Възложителя.
Вътрешен идентификатор : 415015

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 33140000 Медицински консумативи
Варианти :
Описание на опциите : Възложителят си запазва правото при необходимост от продължаване на доставките да удължи срока на сключения договор за изпълнение на дадена/и обособена/и позиция/и от поръчката. Необходимост от продължаване на доставките ще бъде налице при следните обстоятелства: когато след извършване на заявките през периода на действие на договора не е достигната стойността на същия; налице е неусвоен финансов ресурс; налице е потребност от продължаване на доставките. Условията, при които влиза в сила опцията, са заложени в Проекта на договор, и са следните: Възложителят си запазва правото да удължи срока на настоящия договор за изпълнение на поръчката, в случай, че е налице неусвоен финансов ресурс, т.е. не е достигната пределната стойност на договора. Срокът на договора, се удължава автоматично до достигане на неусвоения финансов ресурс, т.е. до достигане на пределната стойност на договора. В случай на прилагане на клаузата за опция, Изпълнителят се задължава да удължи срока на валидност на представената от него гаранция за изпълнение, съобразена с удължения срок на договора.

5.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : ж.к. Сторгозия
Град : гр. Плевен
Пощенски код : 5800
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Плевен ( BG314 )
Държава : България
Допълнителна информация :

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 0

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 345 130 Лев

5.1.6 Обща информация

Ако обектът бъде отменен или неуспешен, той ще бъде пуснат отново
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Информация за крайните срокове за преразглеждане : Жалба се подава до Комисията за защита на конкуренцията с копие и до Възложителя, чието решение, действие или бездействие се обжалва по реда на ЗОП. Производството по обжалване решенията на Възложителя, негови действия и бездействия протича по реда на чл. 196 и сл. от ЗОП.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0002

Заглавие : Обособена позиция № 2 „Реактиви имунотурбидиметрия”
Описание : Количествата и видовете реактиви са посочени в Техническата спецификация. Възложителят не предвижда възможност участниците да представят оферта по една или по няколко от номенклатурните единици от дадена обособена позиция или подпозиция. Участниците следва да изготвят оферта за съответната обособена позиция, за която участват, като представят предложение за доставка на всички номенклатурни единици, включени в същата, респ. в подпозиции. Ако участник представи оферта само по част от номенклатурните единици, същият ще бъде отстранен от участие в обществената поръчка по съответната обособена позиция на основание чл. 107, ал. 2, буква „а“ от ЗОП. Посочените в Техническата спецификация количества на реактиви  са ориентировъчни и прогнозни и не пораждат задължения за Възложителя при изпълнение на договора да ги поръча и закупи в този обем. Доставките на реактиви и консумативи   при изпълнение на договора за възлагане на обществената поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка. Срокът на доставка на заявените от Възложителя количества реактиви и консумативи е до 48 (четиридесет и осем) часа, с възможност и за спешни заявки – до 24 (двадесет и четири) часа, считано от получаване на съответната писмена заявка от Възложителя.
Вътрешен идентификатор : 415035

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 33696000 Реактиви и контрастни вещества
Варианти :
Описание на опциите : Възложителят си запазва правото при необходимост от продължаване на доставките да удължи срока на сключения договор за изпълнение на дадена/и обособена/и позиция/и от поръчката. Необходимост от продължаване на доставките ще бъде налице при следните обстоятелства: когато след извършване на заявките през периода на действие на договора не е достигната стойността на същия; налице е неусвоен финансов ресурс; налице е потребност от продължаване на доставките. Условията, при които влиза в сила опцията, са заложени в Проекта на договор, и са следните: Възложителят си запазва правото да удължи срока на настоящия договор за изпълнение на поръчката, в случай, че е налице неусвоен финансов ресурс, т.е. не е достигната пределната стойност на договора. Срокът на договора, се удължава автоматично до достигане на неусвоения финансов ресурс, т.е. до достигане на пределната стойност на договора. В случай на прилагане на клаузата за опция, Изпълнителят се задължава да удължи срока на валидност на представената от него гаранция за изпълнение, съобразена с удължения срок на договора.

5.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : ж.к. Сторгозия
Град : гр Плевен
Пощенски код : 5800
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Плевен ( BG314 )
Държава : България
Допълнителна информация :

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 0

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 43 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Ако обектът бъде отменен или неуспешен, той ще бъде пуснат отново
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Информация за крайните срокове за преразглеждане : Жалба се подава до Комисията за защита на конкуренцията с копие и до Възложителя, чието решение, действие или бездействие се обжалва по реда на ЗОП. Производството по обжалване решенията на Възложителя, негови действия и бездействия протича по реда на чл. 196 и сл. от ЗОП.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0003

Заглавие : Обособена позиция № 3 „Затворена система имуноанализатор Lifotronic”
Описание : Количествата и видовете консумативи са посочени в  Техническата спецификация. Възложителят не предвижда възможност участниците да представят оферта по една или по няколко от номенклатурните единици от дадена обособена позиция или подпозиция. Участниците следва да изготвят оферта за съответната обособена позиция, за която участват, като представят предложение за доставка на всички номенклатурни единици, включени в същата, респ. в подпозиции. Ако участник представи оферта само по част от номенклатурните единици, същият ще бъде отстранен от участие в обществената поръчка по съответната обособена позиция на основание чл. 107, ал. 2, буква „а“ от ЗОП. Посочените в Техническата спецификация количества на реактиви и консумативи са ориентировъчни и прогнозни и не пораждат задължения за Възложителя при изпълнение на договора да ги поръча и закупи в този обем. Доставките на реактиви и консумативи   при изпълнение на договора за възлагане на обществената поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка. Срокът на доставка на заявените от Възложителя количества реактиви и консумативи е до 48 (четиридесет и осем) часа, с възможност и за спешни заявки – до 24 (двадесет и четири) часа, считано от получаване на съответната писмена заявка от Възложителя.
Вътрешен идентификатор : 415047

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 33140000 Медицински консумативи
Варианти :
Описание на опциите : Възложителят си запазва правото при необходимост от продължаване на доставките да удължи срока на сключения договор за изпълнение на дадена/и обособена/и позиция/и от поръчката. Необходимост от продължаване на доставките ще бъде налице при следните обстоятелства: когато след извършване на заявките през периода на действие на договора не е достигната стойността на същия; налице е неусвоен финансов ресурс; налице е потребност от продължаване на доставките. Условията, при които влиза в сила опцията, са заложени в Проекта на договор, и са следните: Възложителят си запазва правото да удължи срока на настоящия договор за изпълнение на поръчката, в случай, че е налице неусвоен финансов ресурс, т.е. не е достигната пределната стойност на договора. Срокът на договора, се удължава автоматично до достигане на неусвоения финансов ресурс, т.е. до достигане на пределната стойност на договора. В случай на прилагане на клаузата за опция, Изпълнителят се задължава да удължи срока на валидност на представената от него гаранция за изпълнение, съобразена с удължения срок на договора.

5.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : ж.к. Сторгозия
Град : гр. Плевен
Пощенски код : 5800
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Плевен ( BG314 )
Държава : България
Допълнителна информация :

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 0

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 55 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Ако обектът бъде отменен или неуспешен, той ще бъде пуснат отново
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Информация за крайните срокове за преразглеждане : Жалба се подава до Комисията за защита на конкуренцията с копие и до Възложителя, чието решение, действие или бездействие се обжалва по реда на ЗОП. Производството по обжалване решенията на Възложителя, негови действия и бездействия протича по реда на чл. 196 и сл. от ЗОП.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0004

Заглавие : Обособена позиция № 4 „Реактиви за отворени канали на BS 200 E”
Описание : Количествата и видовете реактиви и консумативи са посочени в  Техническата спецификация. Възложителят не предвижда възможност участниците да представят оферта по една или по няколко от номенклатурните единици от дадена обособена позиция или подпозиция. Участниците следва да изготвят оферта за съответната обособена позиция, за която участват, като представят предложение за доставка на всички номенклатурни единици, включени в същата, респ. в подпозиции. Ако участник представи оферта само по част от номенклатурните единици, същият ще бъде отстранен от участие в обществената поръчка по съответната обособена позиция на основание чл. 107, ал. 2, буква „а“ от ЗОП. Посочените в Техническата спецификация количества на реактиви и консумативи са ориентировъчни и прогнозни и не пораждат задължения за Възложителя при изпълнение на договора да ги поръча и закупи в този обем. Доставките на реактиви и консумативи   при изпълнение на договора за възлагане на обществената поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка. Срокът на доставка на заявените от Възложителя количества реактиви и консумативи е до 48 (четиридесет и осем) часа, с възможност и за спешни заявки – до 24 (двадесет и четири) часа, считано от получаване на съответната писмена заявка от Възложителя.
Вътрешен идентификатор : 415099

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 33696000 Реактиви и контрастни вещества
Варианти :
Описание на опциите : Възложителят си запазва правото при необходимост от продължаване на доставките да удължи срока на сключения договор за изпълнение на дадена/и обособена/и позиция/и от поръчката. Необходимост от продължаване на доставките ще бъде налице при следните обстоятелства: когато след извършване на заявките през периода на действие на договора не е достигната стойността на същия; налице е неусвоен финансов ресурс; налице е потребност от продължаване на доставките. Условията, при които влиза в сила опцията, са заложени в Проекта на договор, и са следните: Възложителят си запазва правото да удължи срока на настоящия договор за изпълнение на поръчката, в случай, че е налице неусвоен финансов ресурс, т.е. не е достигната пределната стойност на договора. Срокът на договора, се удължава автоматично до достигане на неусвоения финансов ресурс, т.е. до достигане на пределната стойност на договора. В случай на прилагане на клаузата за опция, Изпълнителят се задължава да удължи срока на валидност на представената от него гаранция за изпълнение, съобразена с удължения срок на договора.

5.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : ж.к Сторгозия
Град : гр. Плевен
Пощенски код : 5800
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Плевен ( BG314 )
Държава : България
Допълнителна информация :

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 0

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 3 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Ако обектът бъде отменен или неуспешен, той ще бъде пуснат отново
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Информация за крайните срокове за преразглеждане : Жалба се подава до Комисията за защита на конкуренцията с копие и до Възложителя, чието решение, действие или бездействие се обжалва по реда на ЗОП. Производството по обжалване решенията на Възложителя, негови действия и бездействия протича по реда на чл. 196 и сл. от ЗОП.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0005

Заглавие : Обособена позиция № 5 „Общолабораторни консумативи за вземане на кръв”
Описание : Количествата и видовете реактиви и консумативи са посочени в  Техническата спецификация. Възложителят не предвижда възможност участниците да представят оферта по една или по няколко от номенклатурните единици от дадена обособена позиция или подпозиция. Участниците следва да изготвят оферта за съответната обособена позиция, за която участват, като представят предложение за доставка на всички номенклатурни единици, включени в същата, респ. в подпозиции. Ако участник представи оферта само по част от номенклатурните единици, същият ще бъде отстранен от участие в обществената поръчка по съответната обособена позиция на основание чл. 107, ал. 2, буква „а“ от ЗОП. Посочените в Техническата спецификация количества на реактиви и консумативи са ориентировъчни и прогнозни и не пораждат задължения за Възложителя при изпълнение на договора да ги поръча и закупи в този обем. Доставките на реактиви и консумативи   при изпълнение на договора за възлагане на обществената поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка. Срокът на доставка на заявените от Възложителя количества реактиви и консумативи е до 48 (четиридесет и осем) часа, с възможност и за спешни заявки – до 24 (двадесет и четири) часа, считано от получаване на съответната писмена заявка от Възложителя.
Вътрешен идентификатор : 415109

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 33140000 Медицински консумативи
Варианти :
Описание на опциите : Възложителят си запазва правото при необходимост от продължаване на доставките да удължи срока на сключения договор за изпълнение на дадена/и обособена/и позиция/и от поръчката. Необходимост от продължаване на доставките ще бъде налице при следните обстоятелства: когато след извършване на заявките през периода на действие на договора не е достигната стойността на същия; налице е неусвоен финансов ресурс; налице е потребност от продължаване на доставките. Условията, при които влиза в сила опцията, са заложени в Проекта на договор, и са следните: Възложителят си запазва правото да удължи срока на настоящия договор за изпълнение на поръчката, в случай, че е налице неусвоен финансов ресурс, т.е. не е достигната пределната стойност на договора. Срокът на договора, се удължава автоматично до достигане на неусвоения финансов ресурс, т.е. до достигане на пределната стойност на договора. В случай на прилагане на клаузата за опция, Изпълнителят се задължава да удължи срока на валидност на представената от него гаранция за изпълнение, съобразена с удължения срок на договора.

5.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : ж.к Сторгозия
Град : Плевен
Пощенски код : 5800
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Плевен ( BG314 )
Държава : България
Допълнителна информация :

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 0

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 48 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Ако обектът бъде отменен или неуспешен, той ще бъде пуснат отново
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Информация за крайните срокове за преразглеждане : Жалба се подава до Комисията за защита на конкуренцията с копие и до Възложителя, чието решение, действие или бездействие се обжалва по реда на ЗОП. Производството по обжалване решенията на Възложителя, негови действия и бездействия протича по реда на чл. 196 и сл. от ЗОП.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0006

Заглавие : Обособена позиция № 6 „Експресни тестове / тип касети”
Описание : Количествата и видовете реактиви и консумативи са посочени в  Техническата спецификация. Възложителят не предвижда възможност участниците да представят оферта по една или по няколко от номенклатурните единици от дадена обособена позиция или подпозиция. Участниците следва да изготвят оферта за съответната обособена позиция, за която участват, като представят предложение за доставка на всички номенклатурни единици, включени в същата, респ. в подпозиции. Ако участник представи оферта само по част от номенклатурните единици, същият ще бъде отстранен от участие в обществената поръчка по съответната обособена позиция на основание чл. 107, ал. 2, буква „а“ от ЗОП. Посочените в Техническата спецификация количества на реактиви и консумативи са ориентировъчни и прогнозни и не пораждат задължения за Възложителя при изпълнение на договора да ги поръча и закупи в този обем. Доставките на реактиви и консумативи   при изпълнение на договора за възлагане на обществената поръчка са в зависимост от конкретните потребности на Възложителя и направените от него писмени заявки за доставка. Срокът на доставка на заявените от Възложителя количества реактиви и консумативи е до 48 (четиридесет и осем) часа, с възможност и за спешни заявки – до 24 (двадесет и четири) часа, считано от получаване на съответната писмена заявка от Възложителя.
Вътрешен идентификатор : 415116

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 33140000 Медицински консумативи
Варианти :
Описание на опциите : Възложителят си запазва правото при необходимост от продължаване на доставките да удължи срока на сключения договор за изпълнение на дадена/и обособена/и позиция/и от поръчката. Необходимост от продължаване на доставките ще бъде налице при следните обстоятелства: когато след извършване на заявките през периода на действие на договора не е достигната стойността на същия; налице е неусвоен финансов ресурс; налице е потребност от продължаване на доставките. Условията, при които влиза в сила опцията, са заложени в Проекта на договор, и са следните: Възложителят си запазва правото да удължи срока на настоящия договор за изпълнение на поръчката, в случай, че е налице неусвоен финансов ресурс, т.е. не е достигната пределната стойност на договора. Срокът на договора, се удължава автоматично до достигане на неусвоения финансов ресурс, т.е. до достигане на пределната стойност на договора. В случай на прилагане на клаузата за опция, Изпълнителят се задължава да удължи срока на валидност на представената от него гаранция за изпълнение, съобразена с удължения срок на договора.

5.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : ж.к. Сторгозия
Град : гр. Плевен
Пощенски код : 5800
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Плевен ( BG314 )
Държава : България
Допълнителна информация :

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 0

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 17 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Ако обектът бъде отменен или неуспешен, той ще бъде пуснат отново
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание : Икономически най-изгодната оферта за настоящата поръчка ще бъде определена въз основа на критерия за възлагане: „най-ниска цена“.
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Информация за крайните срокове за преразглеждане : Жалба се подава до Комисията за защита на конкуренцията с копие и до Възложителя, чието решение, действие или бездействие се обжалва по реда на ЗОП. Производството по обжалване решенията на Възложителя, негови действия и бездействия протича по реда на чл. 196 и сл. от ЗОП.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията

6. Резултати

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0001

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Решение на купувача, което не е вследствие на искане на оферента за преразглеждане на възлагането, поради технически или процедурни грешки

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 1

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0002

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Решение на купувача, което не е вследствие на искане на оферента за преразглеждане на възлагането, поради технически или процедурни грешки

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 0

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0003

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Решение на купувача, което не е вследствие на искане на оферента за преразглеждане на възлагането, поради технически или процедурни грешки

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 0

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0004

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Решение на купувача, което не е вследствие на искане на оферента за преразглеждане на възлагането, поради технически или процедурни грешки

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 0

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0005

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Решение на купувача, което не е вследствие на искане на оферента за преразглеждане на възлагането, поради технически или процедурни грешки

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 0

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0006

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Решение на купувача, което не е вследствие на искане на оферента за преразглеждане на възлагането, поради технически или процедурни грешки

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 0

8. Организации

8.1 ORG-0001

Официално наименование : ДИАГНОСТИЧНО-КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР ІІІ - ПЛЕВЕН ЕООД
Регистрационен номер : 000411959
Пощенски адрес : СТОРГОЗИЯ
Град : гр. Плевен
Пощенски код : 5800
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Плевен ( BG314 )
Държава : България
Звено за контакт : Rosen Valentinov Ivanov
Електронна поща : ivanovrosen93@gmail.com
Телефон : 064 680 453
Интернет адрес : http://www.dkc3pleven.com/
Профил на купувача : https://app.eop.bg/buyer/32845
Роли на тази организация :
Купувач

8.1 ORG-0002

Официално наименование : Комисия за защита на конкуренцията
Регистрационен номер : 000698612
Пощенски адрес : бул. Витоша № 18
Град : София
Пощенски код : 1000
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Звено за контакт : Комисия за защита на конкуренцията
Електронна поща : delovodstvo@cpc.bg
Телефон : +359 29356113
Факс : +359 29807315
Интернет адрес : http://www.cpc.bg
Роли на тази организация :
Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването)

11. Информация за обявлението

11.1 Информация за обявлението

Идентификатор/версия на обявлението : e47bdf87-4fcf-4bf6-8528-5d225fa3eb1f - 01
Вид на формуляра : Резултат
Вид обявление : Обявление за възложена поръчка или концесия – стандартен режим
Дата на изпращане на известието : 10/09/2024 10:40 +03:00
Езици, на които настоящото известие е официално достъпно : български

11.2 Информация за публикуването

Номер на публикуване на обявлението : 00544886-2024
Номер на броя на ОВ S : 177/2024
Дата на публикуване : 11/09/2024