„Доставка на предпазно работно облекло, специално предпазно работно облекло, работни обувки, лични предпазни средства и индивидуални средства за защита на служителите на „Топлофикация София” EАД” с девет обособени позиции

Обществената поръчка включва девет обособени позиции, както следва: Обособена позиция 1: „Доставка на термични/студозащитни работни облекла за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 2: „Доставка на противозамърсяващи работни облекла за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 3: „Доставка на профилактични/проветряеми работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; …

CPV: 18000000 Prendas de vestir, calzado, artículos de viaje y accesorios, 18100000 Ropa de trabajo, ropa de trabajo especial y accesorios
Lugar de ejecución:
„Доставка на предпазно работно облекло, специално предпазно работно облекло, работни обувки, лични предпазни средства и индивидуални средства за защита на служителите на „Топлофикация София” EАД” с девет обособени позиции
Organismo adjudicador:
ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ЕАД
Número de premio:
348591

1. Купувач

1.1 Купувач

Официално наименование : ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ЕАД
Правна категория на купувача : Публично предприятие
Дейност на възложителя : Производство, пренос или разпределение на газ или топлинна енергия

2. Процедура

2.1 Процедура

Заглавие : „Доставка на предпазно работно облекло, специално предпазно работно облекло, работни обувки, лични предпазни средства и индивидуални средства за защита на служителите на „Топлофикация София” EАД” с девет обособени позиции
Описание : Обществената поръчка включва девет обособени позиции, както следва: Обособена позиция 1: „Доставка на термични/студозащитни работни облекла за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 2: „Доставка на противозамърсяващи работни облекла за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 3: „Доставка на профилактични/проветряеми работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 4: „Доставка на специални обезопасяващи работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 5: „Доставка на лични предпазни средства за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 6: „Доставка на специални предпазни работни облекла за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 7: „Доставка на студозащитни работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 8: „Доставка на други средства, свързани с работа съгласно утвърден списък за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”; Обособена позиция 9: „Доставка на предпазни каски за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД” – 1620 броя, 12 636,00 лв. без ДДС – възложена по реда на чл. 21, ал. 6 от ЗОП. Предметът на поръчката по Обособени позиции № 1, 2, 6 и 8 попада в Списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, определен с Решение № 591/18.07.2016 г. на МС и на основание чл. 12, ал. 3 от ЗОП възлагането им е запазено за специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. Изискванията към изпълнението на доставките по настоящата обществена поръчка за всяка обособена позиция са посочени в Техническите спецификации, публикувани в преписката на поръчката. Обхватът на доставките е съгласно Техническите спецификации, където са посочени прогнозно необходимите количества от всеки един артикул по обособени позиции.
Идентификатор на процедурата : cbc7df0c-c552-4fbb-9a0d-07535e7801ed
Предишно обявление : cebe8348-ca66-4b5a-941f-639490377273-01
Вътрешен идентификатор : 348591
Вид процедура : Открита
Обосновка на ускорената процедура :
Основни характеристики на процедурата :

2.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 18000000 Облекло, обувни изделия, пътни артикули и аксесоари

2.1.2 Място на изпълнение

Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България

2.1.3 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 1 793 274,94 Лев

2.1.4 Обща информация

Правно основание :
Директива 2014/25/ЕС

5. Обособена позиция

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0001

Заглавие : „Доставка на профилактични/проветряеми работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”
Описание : Обособена позиция № 3: „Доставка на профилактични/проветряеми работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД” Пълно описание на техническите и технологичните изисквания към предлаганите артикули се съдържа в Техническите спецификации и изисквания за изпълнение на обществената поръчка за съответната обособена позиция, приложени в преписката на настоящата обществена поръчка.
Вътрешен идентификатор : 348602

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 18100000 Работни дрехи, специално работно облекло и аксесоари

5.1.2 Място на изпълнение

Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Допълнителна информация : Мястото за доставка за Oбособени позиции от № 1 до № 8: Франко складове на Възложителя на следните адреси: - ТР „София” – ул. „История славянобългарска” № 6; - ТЕЦ „София Изток” – ул. „Димитър Пешев” № 6; - ТР „Земляне” – ул. „Природа” № 2; - ТР „Люлин” – ул. „Владимир Зографов” № 90; - Централно управление – ул. „Ястребец” № 23Б.

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 166 262,12 Лев

5.1.6 Обща информация

Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Постигане на социални цели
Описание : Настоящата обособена позиция не попада в обхвата на чл. 12 от ЗОП. Постигането на социални цели се отнася за Обособени позиции № 1,2,6 и 8, които са запазени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение.
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки
Социална цел, чието постигане се насърчава : Друго

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, а обосновката е следната
Обосновка : Критерии за достъпност за лица с увреждания не са включени, тъй като характерът и предметът на поръчката не предполагат изграждане на инфраструктура за лица с увреждания. Тези дейности биха представлявали предмет на отделно възлагане.

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П1 "Срок за доставка"
Описание : "Срок за доставка" е по предложение на участника, посочен в календарни дни, но не повече от 20 (двадесет) календарни дни след направена заявка за доставка. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П2 „Гаранционен срок при експлоатация“
Описание : „Гаранционен срок при експлоатация“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от 6 (шест) месеца. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П3 „Гаранционен срок при съхранение“
Описание : „Гаранционен срок при съхранение“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от 24 (двадесет и четири) месеца от датата на доставка. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 10
Критерий :
Вид : Цена
Наименование : П4 „Предлагана цена“
Описание : П4 „Предлагана цена“ - Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 40
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане : ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ЕАД

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0002

Заглавие : „Доставка на специални обезопасяващи работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”
Описание : Обособена позиция № 4: „Доставка на специални обезопасяващи работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД” Пълно описание на техническите и технологичните изисквания към предлаганите артикули се съдържа в Техническите спецификации и изисквания за изпълнение на обществената поръчка за съответната обособена позиция, приложени в преписката на настоящата обществена поръчка.
Вътрешен идентификатор : 348604

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 18100000 Работни дрехи, специално работно облекло и аксесоари

5.1.2 Място на изпълнение

Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Допълнителна информация : Мястото за доставка за Oбособени позиции от № 1 до № 8: Франко складове на Възложителя на следните адреси: - ТР „София” – ул. „История славянобългарска” № 6; - ТЕЦ „София Изток” – ул. „Димитър Пешев” № 6; - ТР „Земляне” – ул. „Природа” № 2; - ТР „Люлин” – ул. „Владимир Зографов” № 90; - Централно управление – ул. „Ястребец” № 23Б.

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 314 404,81 Лев

5.1.6 Обща информация

Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Постигане на социални цели
Описание : Настоящата обособена позиция не попада в обхвата на чл. 12 от ЗОП. Постигането на социални цели се отнася за Обособени позиции №№ 1,2,6 и 8, които са запазени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение.
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки
Социална цел, чието постигане се насърчава : Друго

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, а обосновката е следната
Обосновка : Критерии за достъпност за лица с увреждания не са включени, тъй като характерът и предметът на поръчката не предполагат изграждане на инфраструктура за лица с увреждания. Тези дейности биха представлявали предмет на отделно възлагане.

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П1 "Срок за доставка"
Описание : "Срок за доставка" е по предложение на участника, посочен в календарни дни, но не повече от 20 (двадесет) календарни дни след направена заявка за доставка. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П2 „Гаранционен срок при експлоатация“
Описание : „Гаранционен срок при експлоатация“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от 6 (шест) месеца. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П3 „Гаранционен срок при съхранение“
Описание : „Гаранционен срок при съхранение“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от 24 (двадесет и четири) месеца от датата на доставка. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 10
Критерий :
Вид : Цена
Наименование : П4 „Предлагана цена“
Описание : П4 „Предлагана цена“ - Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 40
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане : ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ЕАД

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0003

Заглавие : „Доставка на лични предпазни средства за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”
Описание : Обособена позиция № 5: „Доставка на лични предпазни средства за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД” Пълно описание на техническите и технологичните изисквания към предлаганите артикули се съдържа в Техническите спецификации и изисквания за изпълнение на обществената поръчка за съответната обособена позиция, приложени в преписката на настоящата обществена поръчка.
Вътрешен идентификатор : 348606

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 18100000 Работни дрехи, специално работно облекло и аксесоари

5.1.2 Място на изпълнение

Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Допълнителна информация : Мястото за доставка за Oбособени позиции от № 1 до № 8: Франко складове на Възложителя на следните адреси: - ТР „София” – ул. „История славянобългарска” № 6; - ТЕЦ „София Изток” – ул. „Димитър Пешев” № 6; - ТР „Земляне” – ул. „Природа” № 2; - ТР „Люлин” – ул. „Владимир Зографов” № 90; - Централно управление – ул. „Ястребец” № 23Б.

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 142 375,93 Лев

5.1.6 Обща информация

Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Постигане на социални цели
Описание : Настоящата обособена позиция не попада в обхвата на чл. 12 от ЗОП. Постигането на социални цели се отнася за Обособени позиции №№ 1,2,6 и 8, които са запазени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение.
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки
Социална цел, чието постигане се насърчава : Друго

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, а обосновката е следната
Обосновка : Критерии за достъпност за лица с увреждания не са включени, тъй като характерът и предметът на поръчката не предполагат изграждане на инфраструктура за лица с увреждания. Тези дейности биха представлявали предмет на отделно възлагане.

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П1 "Срок за доставка"
Описание : "Срок за доставка" е по предложение на участника, посочен в календарни дни, но не повече от 20 (двадесет) календарни дни след направена заявка за доставка. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П2 „Гаранционен срок при експлоатация“
Описание : „Гаранционен срок при експлоатация“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от посочения, в т. 7.1. от Раздел I. от Техническите спецификации, гаранционен срок при експлоатация за съответното изделие. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П3 „Гаранционен срок при съхранение“
Описание : „Гаранционен срок при съхранение“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от посочения, в т. 7.2. от Раздел I. от Техническите спецификации, гаранционен срок при съхранение за съответното изделие. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 10
Критерий :
Вид : Цена
Наименование : П4 „Предлагана цена“
Описание : П4 „Предлагана цена“ - Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 40
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане : ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ЕАД

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0004

Заглавие : „Доставка на специални предпазни работни облекла за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”
Описание : Обособена позиция № 6: „Доставка на специални предпазни работни облекла за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД” Пълно описание на техническите и технологичните изисквания към предлаганите артикули се съдържа в Техническите спецификации и изисквания за изпълнение на обществената поръчка за съответната обособена позиция, приложени в преписката на настоящата обществена поръчка.
Вътрешен идентификатор : 348608

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 18100000 Работни дрехи, специално работно облекло и аксесоари

5.1.2 Място на изпълнение

Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Допълнителна информация : Мястото за доставка за Oбособени позиции от № 1 до № 8: Франко складове на Възложителя на следните адреси: - ТР „София” – ул. „История славянобългарска” № 6; - ТЕЦ „София Изток” – ул. „Димитър Пешев” № 6; - ТР „Земляне” – ул. „Природа” № 2; - ТР „Люлин” – ул. „Владимир Зографов” № 90; - Централно управление – ул. „Ястребец” № 23Б.

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 102 653,62 Лев

5.1.6 Обща информация

Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Постигане на социални цели
Описание : Предметът на поръчката по Обособена позиция № 6 попада в Списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки, определен с Решение № 591 от 18 юли 2016 г. на Министерски съвет. Предвид изложеното, на основание чл. 12, ал. 3 от ЗОП възлагането по Обособена позиция № 6 е запазено за специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания при спазване на следните условия: 1) Съгласно параграф 2, т. 46 от ДР на ЗОП „Специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания са тези по смисъла на чл. 48, ал. 1 от Закона за интеграция на хората с увреждания или техният еквивалент съгласно законодателството на държава членка. 2) При възлагането на обществената поръчка по Обособена позиция № 6 могат да участват лица, при условие че най-малко 30 на сто от списъчния им състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение. 3) Лицата трябва да са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко 3 (три) години преди датата на откриване на настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка. 4) Специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания могат да участват в обществената поръчка по Обособена позиция № 6 при условие че могат да изпълнят най-малко 80 на сто от нейния предмет със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания. 5) В процедура за възлагане на запазени поръчки по Обособена позиция № 6 могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки
Социална цел, чието постигане се насърчава : Друго

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, а обосновката е следната
Обосновка : Критерии за достъпност за лица с увреждания не са включени, тъй като характерът и предметът на поръчката не предполагат изграждане на инфраструктура за лица с увреждания. Тези дейности биха представлявали предмет на отделно възлагане.

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П1 "Срок за доставка"
Описание : "Срок за доставка" е по предложение на участника, посочен в календарни дни, но не повече от 30 (тридесет) календарни дни след направена заявка за доставка. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П2 „Гаранционен срок при експлоатация“
Описание : „Гаранционен срок при експлоатация“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от 12 (дванадесет) месеца. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П3 „Гаранционен срок при съхранение“
Описание : „Гаранционен срок при съхранение“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от 24 (двадесет и четири) месеца от датата на доставка. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 10
Критерий :
Вид : Цена
Наименование : П4 „Предлагана цена“
Описание : П4 „Предлагана цена“ - Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 40
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане : ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ЕАД

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0005

Заглавие : „Доставка на студозащитни работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД”
Описание : Обособена позиция № 7: „Доставка на студозащитни работни обувки за нуждите на „Топлофикация София” ЕАД” Пълно описание на техническите и технологичните изисквания към предлаганите артикули се съдържа в Техническите спецификации и изисквания за изпълнение на обществената поръчка за съответната обособена позиция, приложени в преписката на настоящата обществена поръчка.
Вътрешен идентификатор : 348609

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 18100000 Работни дрехи, специално работно облекло и аксесоари

5.1.2 Място на изпълнение

Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Допълнителна информация : Мястото за доставка за Oбособени позиции от № 1 до № 8: Франко складове на Възложителя на следните адреси: - ТР „София” – ул. „История славянобългарска” № 6; - ТЕЦ „София Изток” – ул. „Димитър Пешев” № 6; - ТР „Земляне” – ул. „Природа” № 2; - ТР „Люлин” – ул. „Владимир Зографов” № 90; - Централно управление – ул. „Ястребец” № 23Б.

5.1.3 Очаквана продължителност

Друг срок : Hеизвестен

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 55 437,3 Лев

5.1.6 Обща информация

Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Постигане на социални цели
Описание : Настоящата обособена позиция не попада в обхвата на чл. 12 от ЗОП. Постигането на социални цели се отнася за Обособени позиции №№ 1,2,6 и 8, които са запазени за възлагане на специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионалното интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение.
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки
Социална цел, чието постигане се насърчава : Друго

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, а обосновката е следната
Обосновка : Критерии за достъпност за лица с увреждания не са включени, тъй като характерът и предметът на поръчката не предполагат изграждане на инфраструктура за лица с увреждания. Тези дейности биха представлявали предмет на отделно възлагане.

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П1 "Срок за доставка"
Описание : "Срок за доставка" е по предложение на участника, посочен в календарни дни, но не повече от 20 (двадесет) календарни дни след направена заявка за доставка. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П2 „Гаранционен срок при експлоатация“
Описание : „Гаранционен срок при експлоатация“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от 6 (шест) месеца. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 25
Критерий :
Вид : Качество
Наименование : П3 „Гаранционен срок при съхранение“
Описание : „Гаранционен срок при съхранение“ е по предложение на участника. Същият следва да бъде не по-малко от 24 (двадесет и четири) месеца от датата на доставка. Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 10
Критерий :
Вид : Цена
Наименование : П4 „Предлагана цена“
Описание : П4 „Предлагана цена“ - Оценките на офертите по показателя се изчисляват по формула, посочена в Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите за съответната обособена позиция към преписката на настоящата обществена поръчка.
Тегло (точки, точна величина) : 40
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане : ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ЕАД

6. Резултати

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0001

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Всички оферти, заявления за участие или проекти са били оттеглени или определени като недопустими.

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 2

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0002

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Всички оферти, заявления за участие или проекти са били оттеглени или определени като недопустими.

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 2

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0003

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Всички оферти, заявления за участие или проекти са били оттеглени или определени като недопустими.

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 2

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0004

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Всички оферти, заявления за участие или проекти са били оттеглени или определени като недопустими.

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 1

6.1 Резултат — идентификатор на обособена позиция : LOT-0005

Победител не е избран, а състезателната процедура е приключена.
Причината, поради която не е избран победител : Всички оферти, заявления за участие или проекти са били оттеглени или определени като недопустими.

6.1.4 Статистическа информация

Получени оферти или заявления за участие :
Вид на получените оферти или заявления : Оферти, подадени по електронен път
Броят на получените оферти или заявления за участие : 1

8. Организации

8.1 ORG-0001

Официално наименование : ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ЕАД
Регистрационен номер : 831609046
Пощенски адрес : ул. "Ястребец" № 23 Б
Град : гр. София
Пощенски код : 1680
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Звено за контакт : Албена Николова
Електронна поща : a.a.nikolova@toplo.bg
Телефон : +359 2903326
Факс : +359 28594149
Интернет адрес : https://www.toplo.bg
Профил на купувача : https://app.eop.bg/buyer/26646
Роли на тази организация :
Купувач
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане

8.1 ORG-0002

Официално наименование : Комисия за защита на конкуренцията
Регистрационен номер : 000698612
Пощенски адрес : бул. Витоша № 18
Град : София
Пощенски код : 1000
Държава : България
Звено за контакт : Комисия за защита на конкуренцията
Електронна поща : delovodstvo@cpc.bg
Телефон : +359 29356113
Факс : +359 29807315
Интернет адрес : http://www.cpc.bg
Роли на тази организация :
Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването)

11. Информация за обявлението

11.1 Информация за обявлението

Идентификатор/версия на обявлението : 8cfde6f7-afbd-4bbf-aca4-1450a69d0a7d - 01
Вид на формуляра : Резултат
Вид обявление : Обявление за възложена поръчка или концесия – стандартен режим
Дата на изпращане на известието : 17/09/2024 16:00 +03:00
Езици, на които настоящото известие е официално достъпно : български

11.2 Информация за публикуването

Номер на публикуване на обявлението : 00559524-2024
Номер на броя на ОВ S : 182/2024
Дата на публикуване : 18/09/2024