„Доставка и монтаж на нова рентгенова тръба с матричен инвертор към нея (комплект), съвместима с Компютър-томограф Somatom Definition AS Open 20, Siemens за нуждите на СБАЛО „Свети Мина“ ЕООД, Благоевград“

Поръчката включва доставка на нова ренгенова тръба с матричен инвертор към нея (комплект) („оборудване/то“); демонтаж на старата дефектирала тръба и транспортиането й за рециклиране, обезвреждане или друго действие, за сметка на участника, определен за изпълнител; монтаж на новата рентгенова тръба; настройка, калибриране и въвеждане в експлоатация на компютърния томограф; гаранционно …

CPV: 33151000 Aparatos y material para radioterapia
Plazo:
25 de septiembre de 2024 a las 23:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
„Доставка и монтаж на нова рентгенова тръба с матричен инвертор към нея (комплект), съвместима с Компютър-томограф Somatom Definition AS Open 20, Siemens за нуждите на СБАЛО „Свети Мина“ ЕООД, Благоевград“
Organismo adjudicador:
СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ"СВЕТИ МИНА" ЕООД
Número de premio:
408387

1. Купувач

1.1 Купувач

Официално наименование : СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ"СВЕТИ МИНА" ЕООД
Правна категория на купувача : Публичноправна организация
Дейност на възлагащия орган : Здравеопазване

2. Процедура

2.1 Процедура

Заглавие : „Доставка и монтаж на нова рентгенова тръба с матричен инвертор към нея (комплект), съвместима с Компютър-томограф Somatom Definition AS Open 20, Siemens за нуждите на СБАЛО „Свети Мина“ ЕООД, Благоевград“
Описание : Поръчката включва доставка на нова ренгенова тръба с матричен инвертор към нея (комплект) („оборудване/то“); демонтаж на старата дефектирала тръба и транспортиането й за рециклиране, обезвреждане или друго действие, за сметка на участника, определен за изпълнител; монтаж на новата рентгенова тръба; настройка, калибриране и въвеждане в експлоатация на компютърния томограф; гаранционно поддържане на новата рентгенова тръба за срока на договора (евентуална подмяна при проява на дефект). Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие. Техническите характеристики на новата рентгенова тръба са: 1. Работни напрежения на тръбата: 70, 80, 100, 120 и 140 kV; 2. Диапазони на тока на тръбата: 20 - 666 mА; 3. Размер на фокусната точка на тръбата съгласно IEC 60336: - малък фокус - 0,7 x 0,7 mm / 7˚; - голям фокус - 0,9 x 1,1 mm / 7˚; 4. Топлинен капацитет на анода на тръбата: 0 MHU; 5. Скорост на охлаждане на тръбата: 7.3 MHU/min.
Идентификатор на процедурата : cc40c1c1-ff01-4424-b592-c998880ba6e2
Вътрешен идентификатор : 408387
Вид процедура : Открита
Процедурата се ускорява : не
Обосновка на ускорената процедура :
Основни характеристики на процедурата :

2.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 33151000 Уреди и принадлежости за рентгенова терапия

2.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : град Благоевград, ул. Васил Левски № 62
Град : град Благоевград
Пощенски код : 2700
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Благоевград ( BG413 )
Държава : България

2.1.3 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 328 000 Лев

2.1.4 Обща информация

Допълнителна информация : 1/ В съответствие с възможността по чл. 104, ал. 2 от ЗОП при провеждане на настоящата процедура, разглеждането и оценката на представените оферти, съгласно избраният критерий за възлагане, ще се извърши от комисията, като техническите и ценовите предложения на участниците се оценяват преди проверка на документите за наличие на основания за отстраняване, свързани с личното състояние и съответствие с критериите за подбор. Тази възможност е посочена от Възложителя в обявлението. Действията на комисията се извършват съгласно разпоредбите на чл. 61 от ППЗОП. 2/ Гаранцията за изпълнение на договора е в размер на 3 % от стойността на договора без ДДС. Гаранцията за изпълнение се представя съобразно чл. 114, ал. 2 от ЗОП. Участникът, определен за изпълнител, избира сам формата на гаранцията за изпълнение, но следва да има предвид, че вида на гаранцията трябва да позволява самостоятелното й освобождаване или усвояване на етапи/части и при условията на проекта на договор. Гаранцията за изпълнение на договора трябва да бъде представена от участника в една от следните форми: парична сума, банкова гаранция или застраховка, която обезпечава изпълнението, чрез покритие на отговорността на изпълнителя. 3/ На основание чл. 72, ал. 1, т. 2 от ЗОП се определя следния ценови параметър, при оферирането на който от участниците/ка ще се изисква писмена обосновка по чл. 72 от ЗОП в условията на една или две оценяеми оферти, а именно – прогнозната стойност на настоящата поръчка в размер на 328 000,00 лева без ДДС. При допуснати до оценка три или повече оферти, се прилага нормата на чл. 72, ал. 1, т. 1 от ЗОП.
Правно основание :
Директива 2014/24/ЕС

2.1.6 Основания за изключване

Участие в престъпна организация : Участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 321 или чл. 321а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Корупция : Участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 301-307 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Измами : Участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 209-213 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Терористични престъпления или престъпления, които са свързани с терористични дейности : Участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 108а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Изпиране на пари или финансиране на тероризма : Участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 253-260 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Детски труд и други форми на трафик на хора : Участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 159а-159г от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Плащане на данъци : Участникът има задължения за данъци по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Плащане на социалноосигурителни вноски : Участникът има задължения за задължителни осигурителни вноски по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган, (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на екологичното право : Участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 352-353е от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на социалното право : Участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 172 или чл. 192а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на трудовото право : Участникът е извършил нарушение по чл. 118, 128, 245 и 301-305 от Кодекса на труда, установено с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение, или аналогични нарушения, установени с акт на компетентен орган, съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен (чл. 54, ал. 1, т. 6 от ЗОП)
Пряко или косвено участие в подготовката на процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице e неравнопоставеност в случаите по чл. 44, ал. 5 от ЗОП ( чл. 54, ал. 1, т. 4 от ЗОП)
Конфликт на интереси, свързан с участието в процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице е конфликт на интереси по смисъла на § 2, т. 21 от ДР на ЗОП, който не може да бъде отстранен (чл. 54, ал. 1, т. 7 от ЗОП)
Е виновен за погрешно представяне на информация, не е в състояние да представи необходимите документи и е получил поверителна информация във връзка с тази процедура : За участника е установено, че: - е представил документ с невярно съдържание, с който се доказва декларираната липса на основания за отстраняване или декларираното изпълнение на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5 от ЗОП); - не е предоставил изискваща се информация, свързана с удостоверяване липсата на основания за отстраняване или изпълнението на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5 от ЗОП)
Чисто национални основания за изключване : За участника е налице някое от следните обстоятелства: осъден е с влязла в сила присъда за престъпления по чл. 194 – 208, чл. 213а – 217, чл. 219 – 252 и чл. 254а – 255а и чл. 256 - 260 НК (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП); извършил е нарушения по чл.61, ал.1, чл.62, ал.1 или 3, чл.63, ал.1 или 2, чл.228, ал.3 от Кодекса на труда и по чл.13, ал.1 от Закона за трудовата миграция и трудовата мобилност, установени с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение (чл.54, ал.1, т.6 от ЗОП); обстоятелство по чл. 3, т. 8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, контролираните от тях лица и техните действителни собственици; обстоятелства по чл. 87 от Закона за противодействие на корупцията
Банкрут : Участникът е обявен в несъстоятелност по смисъла на Търговския закон (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Неплатежоспособност : Участникът е в производство по несъстоятелност (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Споразумение с кредиторите : Участникът е сключил извънсъдебно споразумение с кредиторите си по смисъла на чл. 740 от Търговския закон (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Аналогична на несъстоятелност ситуация съгласно националното законодателство : Съгласно законодателството на държавата, в която е установено, чуждестранно лице се намира в положение, подобно на: обявен в несъстоятелност; в производство по несъстоятелност; в процедура по ликвидация; сключено извънсъдебно споразумение с кредиторите; преустановена дейност (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Администриране на активите от ликвидатор : Участникът е в процедура по ликвидация по смисъла на Търговския закон (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Прекратена стопанска дейност : Участникът е преустановил дейността си (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Предсрочно прекратяване на договор и налагане на обезщетения или други подобни санкции : За участника е доказано, че е виновен за неизпълнение на договор за обществена поръчка или на договор за концесия за строителство или за услуга, довело до разваляне или предсрочното му прекратяване, изплащане на обезщетения или други подобни санкции, с изключение на случаите, когато неизпълнението засяга по-малко от 50 на сто от стойността или обема на договора (чл. 55, ал. 1, т. 4 от ЗОП)
Е виновен за погрешно представяне на информация, не е в състояние да представи необходимите документи и е получил поверителна информация във връзка с тази процедура : За кандидата или участника е установено, че е опитал да повлияе на вземането на решение от страна на възложителя, свързано с отстраняването, подбора или възлагането, включително чрез предоставяне на невярна или заблуждаваща информация, или да получи информация, която може да му даде неоснователно предимство в процедурата за възлагане на обществена поръчка. (чл. 55, ал. 1, т. 5 от ЗОП)
Чисто национални основания за изключване : На отстраняване подлежат участници, които са свързани лица. (чл. 107, т. 4 от ЗОП) „Свързани лица“ са: а) лицата, едното от които контролира другото лице или негово дъщерно дружество; б) лицата, чиято дейност се контролира от трето лице; в) лицата, които съвместно контролират трето лице; г) съпрузите, роднините по права линия без ограничения, роднините по съребрена линия до четвърта степен включително и роднините по сватовство до четвърта степен включително. „Контрол“ е налице, когато едно лице: а) притежава, включително чрез дъщерно дружество или по силата на споразумение с друго лице, над 50 на сто от броя на гласовете в общото събрание на едно дружество или друго юридическо лице; или б) може да определя пряко или непряко повече от половината от членовете на управителния или контролния орган на едно юридическо лице; или в) може по друг начин да упражнява решаващо влияние върху вземането на решения във връзка с дейността на юридическо лице.

5. Обособена позиция

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0001

Заглавие : „Доставка и монтаж на нова рентгенова тръба с матричен инвертор към нея (комплект), съвместима с Компютър-томограф Somatom Definition AS Open 20, Siemens за нуждите на СБАЛО „Свети Мина“ ЕООД, Благоевград“
Описание : Поръчката включва доставка на нова ренгенова тръба с матричен инвертор към нея (комплект) („оборудване/то“); демонтаж на старата дефектирала тръба и транспортиането й за рециклиране, обезвреждане или друго действие, за сметка на участника, определен за изпълнител; монтаж на новата рентгенова тръба; настройка, калибриране и въвеждане в експлоатация на компютърния томограф; гаранционно поддържане на новата рентгенова тръба за срока на договора (евентуална подмяна при проява на дефект). Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие. Техническите характеристики на новата рентгенова тръба са: 1. Работни напрежения на тръбата: 70, 80, 100, 120 и 140 kV; 2. Диапазони на тока на тръбата: 20 - 666 mА; 3. Размер на фокусната точка на тръбата съгласно IEC 60336: - малък фокус - 0,7 x 0,7 mm / 7˚; - голям фокус - 0,9 x 1,1 mm / 7˚; 4. Топлинен капацитет на анода на тръбата: 0 MHU; 5. Скорост на охлаждане на тръбата: 7.3 MHU/min.
Вътрешен идентификатор : 408387

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Доставки
Основна класификация ( cpv ): 33151000 Уреди и принадлежости за рентгенова терапия

5.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : град Благоевград, ул. Васил Левски № 62
Град : град Благоевград
Пощенски код : 2700
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Благоевград ( BG413 )
Държава : България
Допълнителна информация :

5.1.3 Очаквана продължителност

Начална дата : 14/10/2024
Срок : 30 Ден

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 0

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 328 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Запазено участие : Участието не е запазено.
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : не

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.9 Критерии за подбор

Критерий :
Вид : Годност за упражняване на професионалната дейност
Наименование : Участниците следва да притежават валидно разрешение/удостоверение за търговия на едро с медицински изделия по смисъла на чл. 77 от Закона за медицинските изделия (ЗМИ), освен в случаите по чл. 77, ал.2 от ЗМИ, в които участникът е производител, установен на територията на Република България и може да извършва търговски сделки с произведените от него изделия.
Описание : Участниците следва да притежават валидно разрешение/удостоверение за търговия на едро с медицински изделия по смисъла на чл. 77 от Закона за медицинските изделия (ЗМИ), освен в случаите по чл. 77, ал.2 от ЗМИ, в които участникът е производител, установен на територията на Република България и може да извършва търговски сделки с произведените от него изделия. При участие на чуждестранни лица ще се приеме и еквивалентен документ, издаден от признат орган в страната, в която участникът е установен. Деклариране: Изискваната от Възложителя информация се посочва от участника в ЕЕДОП, Част IV Критерии за подбор, А: Годност, с посочване на № на разрешително/удостоверение, обхват и срок на действие. В случай, че документа е свободно достъпен и виден от публичен регистър, участникът в същото поле може да посочи и данни за съответния интернет адрес, орган или служба, издаващи документа и точно позоваване на документа. (в случай, че документите са безсрочни – при декларирането на информация в ЕЕДОП се посочва това обстоятелство). При участие на обединение, което не е юридическо лице, изискванията по-горе се прилагат за всеки член на обединението, който ще изпълнява дейности по доставка, съобразно вида и обема на изпълняваната от него работа. Доказване: Документите, които се представят от участника, определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП са копия на документи, удостоверяващи правото на участника да извършва търговия на едро с медицински изделия, издаден съгласно ЗМИ и/или еквивалентно. Ако съответните документи са на разположение в електронен формат, участниците могат да посочат в ЕЕДОП: уеб адрес, орган или служба, издаващи документа и точно позоваване на документа.
Използване на този критерий : Използвани
Критерий :
Вид : Годност за упражняване на професионалната дейност
Наименование : Участниците следва да притежават валидна лиценция за извършване на дейности с източници на йонизиращи лъчения, издадена от Агенция за ядрено регулиране или друг еквивалентен документ, доказващ правото на участник да извършва горепосоените дейности.
Описание : Участниците следва да притежават валидна лиценция за извършване на дейности с източници на йонизиращи лъчения, издадена от Агенция за ядрено регулиране или друг еквивалентен документ, доказващ правото на участник да извършва горепосоените дейности. При участие на чуждестранни лица ще се приеме и еквивалентен документ, издаден от признат орган в страната, в която участникът е установен. Чуждестранните лица могат да притежават аналогично разрешение съгласно законодателството на държавата членка, в която са установени (чл.60, ал.1 от ЗОП). При сключване на договор чуждестранният участник следва да представи документ, с който да докаже, че има право да изпълнява възлаганата дейност в Република България, вкл. че е извършил съответната регистрация, когато е необходимо. Деклариране: Изискването се посочва от участникът в ЕЕДОП, Част IV Критерии за подбор, А: Годност, с посочване на № на Лицензията, обхват и срок на действие. В случай, че документа е свободно достъпен и виден от публичен регистър, участникът в същото поле може да посочи и данни за съответния интернет адрес, орган или служба, издаващи документа и точно позоваване на документа. Доказване: Документите по т. 3.1.2, които се представят от участника, определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП са копия от валиден документ, удостоверяващ регистрация в АЯР за дейности с източници на йонизиращи лъчения. Ако съответните документи са на разположение в електронен формат, участниците могат да посочат в ЕЕДОП: уеб адрес, орган или служба, издаващи документа и точно позоваване на документа.
Използване на този критерий : Използвани
Критерий :
Вид : Икономическо и финансово състояние
Наименование : В настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка, Възложителят не предвижда изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.
Описание : В настоящата процедура за възлагане на обществена поръчка, Възложителят не предвижда изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците.
Използване на този критерий : Неизползвани
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : Участникът следва да разполага със 2 (двама) сервизни специалисти, със съответна професионална компетентност, които са преминали обучение за сервизиране на рентгенова апаратурата при производителя или друго лице, одобрено, препоръчано или оторизирано от производителя за обучение на сервизните специалисти.
Описание : Участникът следва да разполага със 2 (двама) сервизни специалисти, със съответна професионална компетентност, които са преминали обучение за сервизиране на рентгенова апаратурата при производителя или друго лице, одобрено, препоръчано или оторизирано от производителя за обучение на сервизните специалисти. Деклариране: За удостоверяване на това обстоятелство участниците следва да предоставят информация под формата на поименен списък на техническите лица /с посочване на трите имена на експертите/, които ще са ангажирани с изпълнението на поръчката, в Част IV: Критерии за подбор, Раздел В от ЕЕДОП, като се посочат и данни за документите за придобита професионална правоспособност /квалификация и за притежаваните сертификати за обучение , вкл. дата на издаване, срок на валидност (в случай, че документите са безсрочни – при декларирането на информация в ЕЕДОП се посочва това обстоятелство), обхват на документа за придобита професионална правоспособност. Доказване: Документите, които се представят от участника определен за изпълнител, преди да бъде сключен договор или при поискване от комисията в хода на процедурата, на основание чл.67, ал.5 от ЗОП са списък на лицата и копия от документите, удостоверяващи придобитата професионална правоспособност/квалификация на посочените в ЕЕДОП технически лица, в т.ч. и притежаваните сертификати за обучение. Важно! Когато се представя за разглеждане от Комисията по провеждане на процедурата по реда на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, копията се сканират в pdf-формат и pdf-файлът се представя, подписан с електронен подпис на законния представител на участника или неговия пълномощник.
Използване на този критерий : Използвани
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : Участникът следва да прилага система за управление на качество.
Описание : Участникът следва да прилага система за управление на качество. Минимално ниво: Да притежават сертификат EN ISO 9001:2015 или еквивалент, с обхват търговия и сервиз на медицински изделия. Деклариране: Участниците декларират в офертата си спазването на изискването чрез попълване на ЕЕДОП съгласно изискванията на документацията за участие. При подаване на офертата, съответствие с изискването се декларира в част ІV, раздел Г „Стандарти за осигуряване на качеството и стандарти за екологично управление“ от ЕЕДОП. С ЕЕДОП участникът предоставя информация дали съответните документи са на разположение в електронен формат – посочва се уеб адрес, орган или служба, издаващи документа за регистрация и точно позоваване на документа, обхвата на регистрацията и периода на валидност. Доказване: Преди сключване на договора, както и при условията на чл. 67, ал.5 от ЗОП участникът следва да докаже спазването на изискването чрез представяне на заверено копие от сертификата или друг документ или информация, допустими, съгласно ЗОП. Участниците могат да ползват капацитета на трети лица, независимо от правната връзка между тях, по отношение на критериите за подбор и при условията и реда на чл. 65 от ЗОП. При участие на обединения, които не са юридически лица, съответствието с критериите за подбор се доказва от обединението участник, а не от всяко от лицата, включени в него, с изключение на съответна регистрация, представяне на сертификат или друго условие, необходимо за изпълнение на поръчката, съгласно изискванията на нормативен или административен акт и съобразно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите, предвидено в договора за създаване на обединението.
Използване на този критерий : Използвани

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : Съгласно чл. 70, ал. 1 и ал. 2 от ЗОП, обществените поръчки се възлагат въз основа на икономически най-изгодната оферта, като в настоящата обществена поръчка класирането на офертите се извършва по критерий за възлагане „най-ниска цена“ (чл. 70, ал. 2, т.1 от ЗОП).
Описание : Съгласно чл. 70, ал. 1 и ал. 2 от ЗОП, обществените поръчки се възлагат въз основа на икономически най-изгодната оферта, като в настоящата обществена поръчка класирането на офертите се извършва по критерий за възлагане „най-ниска цена“ (чл. 70, ал. 2, т.1 от ЗОП).
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.11 Документация за възлагане на обществена поръчка

Езици, на които документацията за обществената поръчка е официално достъпна : български
Адрес на документацията за обществената поръчка : https://app.eop.bg/today/408387
Ad hoc канал за комуникация :
Наименование : ЦАИС ЕОП

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Условия за подаване :
Електронно подаване : Задължително
Адрес за подаване : https://app.eop.bg/today/408387
Езици, на които могат да се подават оферти или заявления за участие : български
Електронен каталог : Разрешено
Изисква се усъвършенстван или квалифициран електронен подпис или печат (съгласно определенията в Регламент (ЕС) № 910/2014)
Варианти : Забранено
Краен срок за получаване на оферти : 25/09/2024 23:59 +03:00
Краен срок, до който търгът трябва да остане валиден : 180 Ден
Информация за обществената поръчка :
Дата на отваряне : 26/09/2024 13:00 +03:00
Място : В системата
Условия на договора :
Изпълнението на договора трябва да се извършва в рамките на програми за създаване на защитени работни места : Не
Електронно фактуриране : Разрешено
Ще се използва електронно поръчване : не
Ще се използва електронно плащане : не
Информация за крайните срокове за преразглеждане : Крайните срокове за подаване на жалби са съгласно чл. 197, ал. 1, т. 1 от ЗОП, а именно в 10-дневен срок от изтичане на срока по чл. 100, ал. 3 от ЗОП.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки
Електронен търг : не

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане : СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ"СВЕТИ МИНА" ЕООД
Организация, която предоставя достъп до документацията за поръчката без връзка с интернет : СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ"СВЕТИ МИНА" ЕООД
Организация, предоставяща повече информация за процедурите за преглед (обжалване) : Комисия за защита на конкуренцията
Организация, която получава заявленията за участие : СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ"СВЕТИ МИНА" ЕООД
Организация, която обработва офертите : СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ"СВЕТИ МИНА" ЕООД

8. Организации

8.1 ORG-0001

Официално наименование : СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО ОНКОЛОГИЯ"СВЕТИ МИНА" ЕООД
Регистрационен номер : 101533900
Пощенски адрес : ВАСИЛ ЛЕВСКИ №.62
Град : гр. Благоевград
Пощенски код : 2700
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : Благоевград ( BG413 )
Държава : България
Звено за контакт : Соня Клисурска
Електронна поща : sonq_klisurska@abv.bg
Телефон : +359 877009717
Интернет адрес : http://www.sbalo-svetimina.com
Профил на купувача : https://app.eop.bg/buyer/18369
Роли на тази организация :
Купувач
Организация, която предоставя допълнителна информация за процедурата за възлагане
Организация, която предоставя достъп до документацията за поръчката без връзка с интернет
Организация, която получава заявленията за участие
Организация, която обработва офертите

8.1 ORG-0002

Официално наименование : Комисия за защита на конкуренцията
Регистрационен номер : 000698612
Пощенски адрес : бул. Витоша № 18
Град : София
Пощенски код : 1000
Държава : България
Звено за контакт : Комисия за защита на конкуренцията
Електронна поща : delovodstvo@cpc.bg
Телефон : +359 29356113
Факс : +359 29807315
Интернет адрес : http://www.cpc.bg
Роли на тази организация :
Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването)
Организация, предоставяща повече информация за процедурите за преглед (обжалване)

11. Информация за обявлението

11.1 Информация за обявлението

Идентификатор/версия на обявлението : 84827af7-2882-480e-ba91-3f3ef1861ba0 - 01
Вид на формуляра : Състезателна процедура
Вид обявление : Обявление за поръчка или концесия – стандартен режим
Дата на изпращане на известието : 26/08/2024 20:48 +03:00
Езици, на които настоящото известие е официално достъпно : български

11.2 Информация за публикуването

Номер на публикуване на обявлението : 00515866-2024
Номер на броя на ОВ S : 167/2024
Дата на публикуване : 28/08/2024