Dodávky ND pro osobní vozy zn. Škoda 2024 až 2028

Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek náhradních dílů pro vozy zn. Škoda, a to na období 48 měsíců dle požadované technické specifikace Zboží uvedené v Příloze č. 1 smlouvy. Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek náhradních dílů pro vozy zn. Škoda, a to na období 48 měsíců dle požadované technické …

CPV: 34330000 Repuestos para vehículos de transporte de mercancías, camionetas y automóviles
Plazo:
22 de octubre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Dodávky ND pro osobní vozy zn. Škoda 2024 až 2028
Organismo adjudicador:
Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra
Número de premio:
ZSMV-01100/VZ-2024

1. Kupující

1.1 Kupující

Oficiální název : Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra
Právní forma kupujícího : Ústřední orgán státní správy
Činnost veřejného zadavatele : Hospodářské záležitosti

2. Řízení

2.1 Řízení

Název : Dodávky ND pro osobní vozy zn. Škoda 2024 až 2028
Popis : Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek náhradních dílů pro vozy zn. Škoda, a to na období 48 měsíců dle požadované technické specifikace Zboží uvedené v Příloze č. 1 smlouvy.
Identifikátor řízení : cea21192-9ab6-43ae-a7df-f5a6a5bd04f3
Interní identifikátor : ZSMV-01100/VZ-2024
Typ řízení : Otevřené
Řízení se zrychlí : ne
Odůvodnění zrychleného řízení :
Hlavní prvky řízení :

2.1.1 Účel

Charakter smlouvy : Dodávky
Hlavní klasifikace ( cpv ): 34330000 Náhradní díly pro vozidla pro přepravu zboží, pro dodávky a automobily

2.1.2 Místo plnění

Nižší územní jednotka země (NUTS) : Hlavní město Praha ( CZ010 )
Země : Česko
Další informace : Autoopravna Přípotoční, adresa: Přípotoční 300, 101 00 Praha 10, Autoopravna Veleslavín, adresa: José Martího 385/11, 162 00 Praha 6

2.1.3 Hodnota

Odhadovaná hodnota bez DPH : 69 379 200 Česká koruna

2.1.4 Obecné informace

Další informace : VZ není rozdělena na části.
Právní základ :
Směrnice 2014/24/EU
32014L0024 - Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2014/24/EU ze dne 26. února 2014 o zadávání veřejných zakázek a o zrušení směrnice 2004/18/ES
134/2016 Sb. - Zákon o zadávání veřejných zakázek

2.1.5 Podmínky zadávání zakázek

Podmínky podání :
Maximální počet částí, při kterém může podat nabídku jeden uchazeč : 1
Smluvní podmínky :
Maximální počet částí, při kterém mohou být zakázky zadány jednomu uchazeči : 1

2.1.6 Důvody pro vyloučení

Čistě vnitrostátní důvody pro vyloučení : ZZVZ

5. Část

5.1 Technické ID šarže : LOT-0001

Název : Dodávky ND pro osobní vozy zn. Škoda 2024 až 2028
Popis : Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek náhradních dílů pro vozy zn. Škoda, a to na období 48 měsíců dle požadované technické specifikace Zboží uvedené v Příloze č. 1 smlouvy.
Interní identifikátor : ZSMV-01100/VZ-2024

5.1.1 Účel

Charakter smlouvy : Dodávky
Hlavní klasifikace ( cpv ): 34330000 Náhradní díly pro vozidla pro přepravu zboží, pro dodávky a automobily
Možnosti :
Popis možností : § 100/1 ZZVZ Možnost změny doby plnění z důvodu vyšší moci Zadavatel si v souladu s § 100 odst. 1 zákona vyhrazuje možnost změny závazku ze smlouvy, kdy touto změnou závazku je možnost prodloužení doby plnění v průběhu veřejné zakázky v případě, že vybraný dodavatel nebude schopen dodat předmět smlouvy ve sjednané lhůtě v důsledku mimořádné a objektivně neodvratitelné okolnosti. Podrobnosti ohledně možnosti prodloužení doby plnění a bližší podmínky této změny jsou vymezeny v čl. 3 návrhu smlouvy, který tvoří Přílohu č. 1 ZD. Možnost změny nabídkové ceny Zadavatel si v souladu s § 100 odst. 1 zákona vyhrazuje možnost změn závazku ze smlouvy, kdy touto změnou závazku je inflační doložka, která umožňuje indexaci nabídkové ceny v průběhu plnění smlouvy, a to s ohledem na index cen průmyslových výrobců dle platné Klasifikace produkce CZ-CPA pro položku „CL 293 - Díly a příslušenství pro motorová vozidla (kromě motocyklů)“ ze skupiny „3 CL-DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY“, vyhlašovaný a publikovaný Českým statistickým úřadem. Hodnotu vyhrazené změny zadavatel zahrnul do předpokládané hodnoty veřejné zakázky. Mechanismus inflační doložky a bližší podmínky této změny a jejího obsahu jsou vymezeny v návrhu smlouvy v Příloze č. 1 ZD. Možnost změny dodavatele Zadavatel si v souladu s § 100 odst. 2 a § 222 odst. 10 zákona vyhrazuje možnost změn závazku ze smlouvy, kdy touto změnou závazku je možnost změny dodavatele v průběhu plnění veřejné zakázky. Zadavatel je oprávněn uzavřít novou Smlouvu na veřejnou zakázku s jiným dodavatelem (resp. účastníkem zadávacího řízení) za níže uvedených podmínek: a) V případě, že dojde k naplnění některé z podmínek pro odstoupení zadavatele od Smlouvy uzavřené s vybraným dodavatelem, je zadavatel oprávněn uzavřít novou Smlouvu s účastníkem zadávacího řízení na veřejnou zakázku, který se dle výsledku hodnocení umístil jako druhý v pořadí (tj. v původním hodnocení veřejné zakázky), pokud takový (nový) dodavatel bude souhlasit, že plnění veřejné zakázky bude poskytovat za podmínek obsažených v jeho nabídce podané v zadávacím řízení na veřejnou zakázku (včetně jeho nabídkové ceny) a v zadávací dokumentaci veřejné zakázky ve smyslu § 28 odst. 1 písm. b) zákona. b) Pokud účastník zadávacího řízení, který se dle výsledku hodnocení umístil jako druhý v pořadí, odmítne se zadavatelem uzavřít novou Smlouvu a poskytovat tak plnění namísto původně vybraného dodavatele, je zadavatel oprávněn obrátit se na účastníka zadávacího řízení, který se umístil jako třetí v pořadí. c) V případě, že v rámci nově uzavřené Smlouvy s novým dodavatelem dojde k naplnění některé z podmínek vyhrazené změny dle tohoto čl. písm. a), je zadavatel oprávněn uzavřít novou Smlouvu s dalším účastníkem zadávacího řízení v pořadí, a to za výše uvedených podmínek dle tohoto čl. písm. a) a písm. b).

5.1.2 Místo plnění

Nižší územní jednotka země (NUTS) : Hlavní město Praha ( CZ010 )
Země : Česko
Další informace :

5.1.3 Odhadovaná doba trvání

Datum zahájení : 30/11/2024
Doba trvání : 48 Měsíc

5.1.5 Hodnota

Odhadovaná hodnota bez DPH : 69 379 200 Česká koruna

5.1.6 Obecné informace

Vyhrazená účast : Účast není vyhrazena.
Musí být uvedena jména a příslušná odborná kvalifikace pracovníků pověřených realizací zakázky : Nevyžaduje se
Projekt veřejných zakázek, který není financován z prostředků EU
Na zakázku se vztahuje Dohoda o vládních zakázkách : ano
Tato zakázka je vhodná i pro malé a střední podniky
Další informace : VZ není rozdělena na části.

5.1.7 Strategické zadávání zakázek

Cíl strategického zadávání zakázek : Snížení dopadů na životní prostředí
Popis : Zadavatel ve smyslu § 6 odst. 4 zákona je povinen za předpokladu, že to je vzhledem k povaze a smyslu zakázky vhodné, dodržovat zásady odpovědného zadávání. Při postupu podle tohoto zákona, a to při vytváření zadávacích podmínek má zadavatel ve smyslu § 37 odst. 1 písm. d) zákona zájem dodržovat: zásady environmentálně odpovědného zadávání v oblasti využití technologií a výrobních postupů šetrných k životnímu prostředí. Aspekty odpovědného veřejného zadávání jsou zohledněny v návrhu Smlouvy v obchodních a jiných smluvních podmínkách. Dodavatel při plnění veřejné zakázky nebo její části prokáže využití technologií a výrobních postupů šetrných k životnímu prostředí, např. při ukládání, třídění, minimalizaci a recyklaci odpadů, dodržováním zákonných limitů emisí, snížením uhlíkové stopy při výrobě, systémem opatření, týkajících se konkrétních specifikací: stanovením environmentální politiky nebo identifikací environmentálních aspektů činností, které mohou mít významné dopady na životní prostředí, monitoringem a měřením klíčových znaků provozu a činností s možným dopadem na životní prostředí. Součástí nabídky účastníka bude závazek, že v případě výběru jeho nabídky zadavatelem jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatel zajistí po celou dobu plnění veřejné zakázky udržování systému prevence znečišťování životního prostředí. Uvedenou podmínku dodavatel splní např. předložením ekologické certifikace ISO 14001 (systém environmentálního managementu), interním předpisem „Enviromentální politika společnosti“, Směrnicí ŽP nebo jiným vhodný způsobem, osvědčujícím rovnocenné požadavky. Účastník splnění zadávací podmínky v nabídce prokáže čestným prohlášením uvedeným v Příloze č. 5 ZD.
Přístup ke snižování dopadů na životní prostředí : Prevence a omezování znečištění

5.1.9 Kritéria pro výběr

Kritérium :
Typ : Vhodnost pro výkon odborné činnosti
Popis : Výpis z obchodního rejstříku nebo výpis z jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje. Platné oprávnění k podnikání v oboru, a to zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona • Velkoobchod a maloobchod nebo • Zprostředkování obchodu a služeb
Kritérium :
Typ : Technická a odborná způsobilost
Popis : Seznam 3 významných dodávek poskytnutých za poslední 3 roky před zahájením zadávacího řízení včetně uvedení ceny a doby jejich poskytnutí a identifikace objednatele. Ze seznamu významných dodávek musí jednoznačně vyplývat, že dodavatel v uvedeném období (tj. v posledních 3 letech) realizoval alespoň 3 dodávky, týkající se předmětu plnění, (tj, s charakterem dodání originálních náhradních dílů pro os. vozy Škoda), přičemž celkový minimální objem těchto tří dodávek musí činit alespoň 30.000.000,- Kč bez DPH za všechny tři dodávky dohromady.

5.1.10 Kritéria pro zadání

Kritérium :
Typ : Cena
Jméno/název : Nejnižší nabídková cena.
Popis : Nabídky dodavatelů budou hodnoceny podle jejich ekonomické výhodnosti dle ust. § 114 a násl. ZZVZ a to na základě nejnižší nabídkové ceny. Předmětem hodnocení přitom bude součet nabídkových cen bez DPH za počet kusů uvedený ve vyplněné cenové tabulce dle Přílohy č. 1 ke smlouvě. Jako ekonomicky nejvýhodnější pak bude hodnocena nabídka s nejnižší celkovou nabídkovou cenou. V případě shodné nabídkové ceny více nabídek bude dodavatel vybrán v NEN automatickým losem.
Váha (procenta, přesně) : 100
Popis metody, která se použije v případě, že vážení nelze vyjádřit pomocí kritérií : Nejnižší nabídková cena (z obdržených nabídek) A = ------------------------------------------------------------ x 100 x váha kritéria (100 %). Nabídková cena (hodnoceného dodavatele)
Odůvodnění neuvedení váhy kritérií pro zadání :

5.1.11 Zadávací dokumentace

Adresa zadávací dokumentace : https://nen.nipez.cz/profil/ZSMV/

5.1.12 Podmínky zadávání zakázek

Podmínky podání :
Elektronické podání : Požadována
Jazyky, v nichž lze podávat nabídky nebo žádosti o účast : čeština, slovenština
Elektronický katalog : Nepovolena
Požaduje se zaručený nebo kvalifikovaný elektronický podpis nebo pečeť (podle definice v nařízení (EU) č 910/2014)
Varianty : Nepovolena
Lhůta pro doručení nabídek : 22/10/2024 10:00 +02:00
Smluvní podmínky :
Plnění zakázky musí být provedeno v rámci programů chráněného zaměstnání : Ne
Elektronická fakturace : Požadována
Bude použito elektronické objednávání : ano
Bude použita elektronická platba : ano
Informace o lhůtách pro přezkum : Podmínkou pro podání návrhu k ÚOHS je podání námitek k Zadavateli, které je nutné doručit do 15 dnů ode dne, kdy se stěžovatel dozvěděl o domnělém porušení zákona Zadavatelem, nejpozději však do uzavření smlouvy nebo do chvíle, kdy se soutěž o návrh považuje po výběru návrhu za ukončenou. Námitky proti úkonům oznamovaným v dokumentech, které je Zadavatel povinen podle zákona uveřejnit či odeslat stěžovateli, musí být doručeny Zadavateli do 15 dnů od jejich uveřejnění či doručení stěžovateli. Pokud je v zadávacím řízení stanovena lhůta pro podání žádostí o účast, musí být námitky proti podmínkám vztahujícím se ke kvalifikaci dodavatele doručeny Zadavateli nejpozději do skončení této lhůty. Pokud je v zadávacím řízení stanovena lhůta pro podání nabídek, musí být námitky proti zadávacím podmínkám doručeny Zadavateli nejpozději do skončení této lhůty. Námitky proti obsahu výzvy k podání nabídek v dynamickém nákupním systému nebo při zadávání veřejné zakázky na základě rámcové dohody musí být zadavateli doručeny nejpozději do konce lhůty pro podání nabídek. V soutěži o návrh musí být námitky proti soutěžním podmínkám doručeny nejpozději do konce lhůty pro podání návrhů. Zadavatel může v zadávací dokumentaci nebo soutěžních podmínkách stanovit, že námitky podle § 242 odst. 3 nebo 4 zákona lze podat nejpozději 72 hodin před skončením lhůt podle § 242 odst. 3 nebo 4 zákona. Námitky proti dobrovolnému oznámení o záměru uzavřít smlouvu podle § 212 odst. 2 zákona musí být doručeny Zadavateli do 30 dnů od uveřejnění tohoto oznámení. Zadavatel je povinen námitky vyřídit do 15 dnů. Návrh je nutné doručit ÚOHS i Zadavateli do 10 dnů ode dne, v němž stěžovatel obdržel rozhodnutí, kterým Zadavatel námitky odmítnul nebo do 25 dnů od odeslání námitek, pokud Zadavatel o námitkách nerozhodl. Po uzavření smlouvy na veřejnou zakázku či rámcové dohody lze podat pouze návrh na uložení zákazu plnění smlouvy, a to i bez předchozího podání námitek. Návrh na uložení zákazu plnění smlouvy doručí navrhovatel ÚOHS a ve stejnopisu Zadavateli do 1 měsíce ode dne, kdy Zadavatel uveřejnil oznámení o uzavření smlouvy způsobem podle § 212 odst. 2 zákona s uvedením důvodu pro zadání veřejné zakázky bez uveřejnění oznámení o zahájení zadávacího řízení, předběžného oznámení nebo výzvy k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení, nejpozději však do 6 měsíců od uzavření této smlouvy. Návrh na uložení zákazu plnění smlouvy podle § 254 odstavce 1 písm. d) zákona doručí navrhovatel ÚOHS a ve stejnopisu Zadavateli do 1 měsíce ode dne, kdy Zadavatel uveřejnil oznámení o uzavření smlouvy na základě rámcové dohody podle § 137 zákona nebo oznámení o uzavření smlouvy v dynamickém nákupním systému podle § 142 zákona, nejpozději však do 6 měsíců od uzavření této smlouvy. Ve lhůtě pro doručení návrhu je navrhovatel povinen složit na účet ÚOHS kauci ve výši 1 % z nabídkové ceny navrhovatele za celou dobu plnění veřejné zakázky nebo za dobu prvních čtyř let plnění v případě smluv na dobu neurčitou, nejméně však ve výši 50 000 Kč, nejvýše ve výši 10 000 000 Kč. V případě, že navrhovatel nemůže stanovit celkovou nabídkovou cenu, je povinen složit kauci ve výši 100 000 Kč. V případě návrhu na uložení zákazu plnění smlouvy je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 200 000 Kč. Jde-li o řízení o přezkoumání postupu pro zadávání koncesí, je navrhovatel povinen ve lhůtě pro doručení návrhu složit na účet ÚOHS kauci ve výši 1 % z předpokládané hodnoty koncese uveřejněné ve Věstníku veřejných zakázek nebo na profilu Zadavatele, nejméně však ve výši 50 000 Kč, nejvýše ve výši 10 000 000 Kč. V případě, že Zadavatel neuveřejní ve Věstníku veřejných zakázek nebo na profilu Zadavatele předpokládanou hodnotu koncese, je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 100 000 Kč. V případě návrhu na uložení zákazu plnění koncesní smlouvy je navrhovatel povinen složit kauci ve výši 200 000 Kč.

5.1.15 Techniky

Rámcová dohoda :
Žádná rámcová dohoda
Informace o dynamickém nákupním systému :
Žádný dynamický nákupní systém
Elektronická aukce : ne

5.1.16 Další informace, mediace a přezkum

Organizace příslušná pro přezkum : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Organizace poskytující další informace o zadávacím řízení : Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra
Organizace poskytující přístup k zadávací dokumentaci v režimu offline : Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra
Organizace poskytující další informace o podání návrhů na přezkum : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže

8. Organizace

8.1 ORG-0001

Oficiální název : Zařízení služeb pro Ministerstvo vnitra
Registrační číslo : 67779999
Poštovní adresa : Přípotoční 300
Obec : Praha
PSČ : 10100
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Hlavní město Praha ( CZ010 )
Země : Česko
Telefon : +420 974844692
Internetová adresa : https://www.zsmv.cz/
Úlohy této organizace :
Kupující
Organizace poskytující další informace o zadávacím řízení
Organizace poskytující přístup k zadávací dokumentaci v režimu offline

8.1 ORG-0002

Oficiální název : Úřad pro ochranu hospodářské soutěže
Registrační číslo : 65349423
Poštovní adresa : třída Kpt. Jaroše 7
Obec : Brno
PSČ : 60455
Nižší územní jednotka země (NUTS) : Jihomoravský kraj ( CZ064 )
Země : Česko
Telefon : +420 542167111
Internetová adresa : https://www.uohs.cz
Úlohy této organizace :
Organizace příslušná pro přezkum
Organizace poskytující další informace o podání návrhů na přezkum

10. Změna

Znění předchozího oznámení, které má být změněno : 511284-2024
Hlavní důvod změny : Informace aktualizovány
Popis : Na základě písemné žádosti dodavatele zadavatel přistoupil ke změně zadávacích podmínek v zadávací dokumentaci a aktualizoval informace takto: 1/ Došlo k úpravě původního znění bodu 10.1.1 a 10.1.5. v čl. 10 návrhu kupní smlouvy „SANKCE“ takto: bod 10.1.1.: Původní znění: „10.1. Smluvní strany se dohodly na následujících smluvních pokutách: 10.1.1. 1.000,- Kč (slovy: jeden tisíc korun českých) při zjištění dodání vadného Zboží, a to za každý zjištěný případ,“ Upravené znění: 10.1. Smluvní strany se dohodly na následujících smluvních pokutách: 10.1.1. 15 % z ceny dodaného Zboží, při zjištění dodání vadného Zboží, a to za každý zjištěný případ a započatý den, do doby nahrazení vadného plnění řádným plněním. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bod 10.1.5.: Původní znění: „10.1. Smluvní strany se dohodly na následujících smluvních pokutách: 10.1.5 Smluvní pokuta při prodlení s dodávkou činí: 1 000,- Kč (slovy: jeden tisíc korun českých) za každý započatý den prodlení a za každý nedodaný kus Zboží, jehož cena činí 500,- Kč a více nebo 500,- Kč (slovy: pět set korun českých) za každý započatý den prodlení a za každý nedodaný kus Zboží, jehož cena činí méně než 500,- Kč.“ Upravené znění: 10.1. Smluvní strany se dohodly na následujících smluvních pokutách: 10.1.5 Smluvní pokuta při prodlení s dodávkou činí: 5 % z ceny dodaného Zboží, za každý započatý den prodlení a za každý nedodaný kus Zboží, jehož cena činí 500,- Kč a více nebo 15 % z ceny dodaného Zboží, za každý započatý den prodlení a za každý nedodaný kus Zboží, jehož cena činí méně než 500,- Kč. 2/ V návaznosti na výše uvedené informace, které mají charakter změny ZD se zadavatel rozhodl lhůtu pro podání nabídek prodloužit o celou svou původní délku. Lhůta pro podání nabídek je stanovena do 22. 10. 2024 v 10:00 hodin. Toto prodloužení je odůvodněno ust. § 99 odst. 2 zákona, neboť v důsledku výše uvedených změn ZD může dojít k rozšíření okruhu možných účastníků zadávacího řízení.

10.1 Změna

Identifikátor sekce : LOT-0001
Popis změn : Na základě písemné žádosti dodavatele zadavatel mění zadávací podmínky v zadávací dokumentaci takto: Zadavatel tímto sděluje, že má zájem na řádném a včasném plnění veřejné zakázky a smluvní pokuty nestanovil nahodile. Při jejich stanovení vycházel z účelu veřejné zakázky – tedy zejm. zajistit plynulost oprav a tím i provozuschopnost vozového parku Policie České republiky a MV. Zadavatel po zvážení všech požadavků na potencionálního účastníka, aby byla zabezpečena soutěž mezi potencionálními subjekty a současně vybrána nejvhodnější nabídka, která nejlépe vyhovuje požadavkům zadavatele přistoupil k úpravě původního znění bodu 10.1.1 a 10.1.5. v čl. 10 návrhu kupní smlouvy „SANKCE“ takto: Dotaz dodavatele č. 1 - bod 10.1.1.: Původní znění: „10.1. Smluvní strany se dohodly na následujících smluvních pokutách: 10.1.1. 1.000,- Kč (slovy: jeden tisíc korun českých) při zjištění dodání vadného Zboží, a to za každý zjištěný případ,“ Upravené znění: 10.1. Smluvní strany se dohodly na následujících smluvních pokutách: 10.1.1. 15 % z ceny dodaného Zboží, při zjištění dodání vadného Zboží, a to za každý zjištěný případ a započatý den, do doby nahrazení vadného plnění řádným plněním. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dotaz dodavatele č. 2 - bod 10.1.5. Původní znění: „10.1. Smluvní strany se dohodly na následujících smluvních pokutách: 10.1.5 Smluvní pokuta při prodlení s dodávkou činí: 1 000,- Kč (slovy: jeden tisíc korun českých) za každý započatý den prodlení a za každý nedodaný kus Zboží, jehož cena činí 500,- Kč a více nebo 500,- Kč (slovy: pět set korun českých) za každý započatý den prodlení a za každý nedodaný kus Zboží, jehož cena činí méně než 500,- Kč.“ Upravené znění: 10.1. Smluvní strany se dohodly na následujících smluvních pokutách: 10.1.5 Smluvní pokuta při prodlení s dodávkou činí: 5 % z ceny dodaného Zboží, za každý započatý den prodlení a za každý nedodaný kus Zboží, jehož cena činí 500,- Kč a více nebo 15 % z ceny dodaného Zboží, za každý započatý den prodlení a za každý nedodaný kus Zboží, jehož cena činí méně než 500,- Kč. V návaznosti na výše uvedené informace, které mají charakter změny ZD se zadavatel rozhodl lhůtu pro podání nabídek prodloužit o celou svou původní délku. Lhůta pro podání nabídek je stanovena do 22. 10. 2024 v 10:00 hodin. Toto prodloužení je odůvodněno ust. § 99 odst. 2 zákona, neboť v důsledku výše uvedených změn ZD může dojít k rozšíření okruhu možných účastníků zadávacího řízení.
Zadávací dokumentace byla změněna dne : 11/09/2024

11. Oznámení - informace

11.1 Oznámení - informace

Identifikátor oznámení/verze : 57367587-fa9e-451e-9fe1-2eca83c8ad54 - 01
Druh formuláře : Zadávání
Typ oznámení : Oznámení o zahájení zadávacího nebo koncesního řízení – standardní režim
Datum odeslání oznámení : 11/09/2024 16:51 +02:00
Jazyky, v nichž je toto oznámení oficiálně k dispozici : čeština

11.2 Informace o zveřejnění

Číslo zveřejnění oznámení : 00550491-2024
Číslo vydání v řadě S Úř. věst. : 179/2024
Datum zveřejnění : 13/09/2024