De plaatsing, het onderhoud en de advisering omtrent vloeren

Aanbestedende dienst is op zoek naar een partner op gebied van plaatsing, onderhoud en advisering betreft vloeren, die met een goede dienstverlening de aanbestedende dienst kan ontzorgen. De volgende doelstellingen zijn vastgelegd: • Het voldoen aan wet- en regelgeving; • Het leveren van kwalitatief hoge dienstverlening; • Het handhaven van …

CPV: 39193000 Revestimientos de piso a base de papel o cartón, 39530000 Alfombras, esteras y alfombrillas, 39812100 Ceras para pisos, 39831300 Limpiasuelos, 44112200 Revestimientos para suelos, 45430000 Trabajos de revestimiento de suelos y paredes, 50000000 Servicios de reparación y mantenimiento
Lugar de ejecución:
De plaatsing, het onderhoud en de advisering omtrent vloeren
Organismo adjudicador:
Stichting Kindante
Número de premio:
2024-3

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Stichting Kindante
Rechtsvorm van de koper : Publiekrechtelijke instelling
Activiteit van de aanbestedende dienst : Onderwijs

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : De plaatsing, het onderhoud en de advisering omtrent vloeren
Beschrijving : Aanbestedende dienst is op zoek naar een partner op gebied van plaatsing, onderhoud en advisering betreft vloeren, die met een goede dienstverlening de aanbestedende dienst kan ontzorgen. De volgende doelstellingen zijn vastgelegd: • Het voldoen aan wet- en regelgeving; • Het leveren van kwalitatief hoge dienstverlening; • Het handhaven van de kwaliteit van de vloeren; • Passend binnen de organisatie van opdrachtgever; • Zorgdragen voor een evenwichtige continuering van het primair proces; • Het ontzorgen van opdrachtgever. Voor de totale jaarprijs betreft de plaatsing, onderhoud en advisering omtrent vloeren worden de jaarlijkse kosten geraamd op € 900.000,- exclusief btw. De raming over de maximale contractduur bedraagt € 3.600.000,- exclusief btw. op basis van ca. 69.400 m2 vloeroppervlakte *. De raming is gebaseerd op de huidige kosten waarbij o.a. rekening is gehouden met kostenstijgingen, de te verwachten werkzaamheden, 0-meting en advisering. De te sluiten overeenkomst moet worden gekwalificeerd als raamovereenkomst in de zin van de Aanbestedingswet 2012. Om die reden zal deze worden gesloten voor een maximale waarde van 200% van het hierboven genoemde bedrag, om te voorkomen dat de geraamde waarde wordt overschreden, voordat de looptijd van de raamovereenkomst is verstreken. *aan de opgegeven m2’ers vloeroppervlakte kunnen geen rechten worden ontleend.
Identificatiecode van de procedure : 933d9991-6d44-4203-8029-7ccaad14c6f9
Interne identificatiecode : 2024-3
Type procedure : Openbaar
De procedure wordt versneld : neen
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure :

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 50000000 Reparatie- en onderhoudsdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 39193000 Vloerbedekking op papier- of kartonbasis
Aanvullende classificatie ( cpv ): 39530000 Tapijten, matten en vloerkleden
Aanvullende classificatie ( cpv ): 44112200 Vloerbedekking
Aanvullende classificatie ( cpv ): 45430000 Aanbrengen van vloer- en wandbekleding

2.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land
Aanvullende informatie : Sittard

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0000

Titel : Perceel 1 Algemeen
Beschrijving : 1 perceel Zie Beschrijvend Document Deel A
Interne identificatiecode : 1

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 50000000 Reparatie- en onderhoudsdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 39530000 Tapijten, matten en vloerkleden
Aanvullende classificatie ( cpv ): 39812100 Vloerboenwas
Aanvullende classificatie ( cpv ): 39831300 Vloerenreinigers
Aanvullende classificatie ( cpv ): 44112200 Vloerbedekking
Aanvullende classificatie ( cpv ): 45430000 Aanbrengen van vloer- en wandbekleding
Opties :
Beschrijving van de opties : Verlengingen

5.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land
Aanvullende informatie : Sittard

5.1.3 Geraamde duur

Looptijd : 4 Jaar

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 2
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst is 1 september 2024 en heeft een initiële looptijd van twee (2) jaar waarna de overeenkomst twee (2) maal met één (1) jaar verlengd kan worden (2+1+1).

5.1.6 Algemene informatie

Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.7 Strategische aanbestedingen

Doel van strategische aanbestedingen : Geen strategische aanbesteding

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : K1. Plan van aanpak
Beschrijving : De aanbestedende dienst wenst op den duur partnerschap te creëren met de opdrachtnemer. De aanbestedende dienst wenst daarom inzicht te krijgen in de visie en werkwijze van de inschrijver ten aanzien van de opdracht. Het plan van aanpak heeft betrekking op het op vloeiende wijze inregelen van de opdracht. In uw uitwerking dient u minimaal een toelichting te geven op de volgende aspecten: • Advisering Hoe gaat de inschrijver adviseren over vloerbedekking en -onderhoud? De aanbestedende dienst wenst op aanvraag onderbouwd en aantoonbaar geadviseerd te worden over toe te passen soort, merk en type vloerbedekking. Daarnaast dient de inschrijver ieder jaar een onderhoudsplanning aan te leveren. • Werkwijze De aanbestedende dienst wenst dat de inschrijver in afstemming met alle belanghebbenden het vervangen van vloerbedekking en het uitvoeren van technisch onderhoud goed plant en hier invulling aan geeft omtrent communicatie, werkwijze etc. Voorts geeft de inschrijver weer hoe zij invulling geeft aan de milieucriteria circulair inkopen, inzet van gerecycled materiaal en hernieuwbaar materiaal van duurzame oorsprong, biologische vezels etc. • Garantie Doelstelling is dat de aanbestedende partij naar tevredenheid ondersteund wordt op het moment dat er aanspraak wordt gemaakt op garantie. De inschrijver geeft welke uitsluitingen gelden, welke coulanceregelingen worden toegepast en welke stappen worden doorlopen in geval van een aanspraak op garantie. Het Plan van aanpak beslaat maximaal vijf (5) pagina’s A4 (lettertype Arial, minimale lettergrootte 10). Pagina’s die dit maximum overschrijden worden niet meegenomen in de beoordeling.
Gewicht (punten, exact) : 25
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : K2. Toelichting cases
Beschrijving : De aanbestedende dienst krijgt graag inzicht in de aanpak en advisering betreft het vervangen van verschillende vloertypen. De aanwezige vloertypen en bijbehorende staat van kwaliteit zal per locatie kunnen verschillen. In bijlage 3 Prijzenblad is het tabblad “Cases” opgenomen. De inschrijver dient per case uit te werken op welke manier deze case zal worden aangepakt in stappen. Ter verheldering wordt er een schouw georganiseerd (zie paragraaf 2.2) en vindt u een plattegrond van de locatie in bijlage 8. Neem in uw uitwerking minimaal de volgende punten mee: • Planning; • Communicatie; • Toelichting uit te voeren werkzaamheden; • In- en uitruimen lokalen; • Etc. De prijsstelling van de cases wordt mee beoordeeld in het subgunningscriterium prijs en zal onder dit onderdeel dus niet beoordeeld worden. Door middel van de uitwerking van “K2. Cases” beoordeelt de aanbestedende dienst te in welke mate de inschrijver haar ontzorgt, klantgericht werkt, en meedenkt aan de situaties die in een onderwijsomgeving kunnen voorkomen. De uitwerking van het kwaliteitsaspect ‘Cases’ beslaat maximaal vijf (5) pagina’s A4 (lettertype Arial, minimale lettergrootte 10). Pagina’s die dit maximum overschrijden worden niet meegenomen in de beoordeling.
Gewicht (punten, exact) : 20
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : K3. KPI's en SLA
Beschrijving : De aanbestedende dienst wens aan het begin van de contractperiode gezamenlijk een SLA (Service Level Agreement) af te sluiten met de opdrachtnemer. De aanbestedende dienst wenst dat de inschrijver aan de voorkant meedenkt over de invulling hiervan. In uw uitwerking dient u minimaal een toelichting te geven op de volgende aspecten: • Welke KPI’s (Kritische Prestatie Indicatoren) dienen volgens u opgenomen te worden; • Op welke wijze worden deze KPI’s gemeten; • Overlegstructuur; • Reële boeteclausule bij het herhaaldelijk niet nakomen van gemaakte afspraken. De uitwerking van het kwaliteitsaspect ‘KPI’s en SLA’ beslaat maximaal twee (2) pagina’s A4 (lettertype Arial, minimale lettergrootte 10). Pagina’s die dit maximum overschrijden worden niet meegenomen in de beoordeling.
Gewicht (punten, exact) : 10
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : K4. Implementatie
Beschrijving : De aanbestedende dienst is zich ervan bewust dat de implementatieperiode van relatief korte aard is. Zodoende wenst de aanbestedende dienst inzicht te krijgen hoe de inschrijver ervoor zorgdraagt dat de implementatie zo geruisloos mogelijk verloopt. In uw uitwerking dient u minimaal een toelichting te geven op de volgende aspecten: • Planning implementatieperiode (definitieve gunning tot aanvang contract met eventuele uitloop in de contractperiode); • Beschrijving van de implementatiewerkzaamheden; • De verwachtingen tussen aanbestedende dienst en inschrijver; • Activiteiten met betrekking tot het personeelsbeleid. Het implementatieplan beslaat maximaal drie (3) pagina’s A4 (lettertype Arial, minimale lettergrootte 10). Pagina’s die dit maximum overschrijden worden niet meegenomen in de beoordeling.
Gewicht (punten, exact) : 5
Criterium :
Type : Prijs
Naam : P1. Prijs
Beschrijving : Inschrijfprijs
Gewicht (punten, exact) : 40
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Stichting Kindante
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Stichting Kindante
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : Stichting Kindante
Organisatie die het contract ondertekent : Stichting Kindante

6. Resultaten

Maximumwaarde van de raamovereenkomsten in deze procedure : 7 200 000 Euro

6.1 ID resultaat perceel : LOT-0000

Er is ten minste één winnaar gekozen.
Raamovereenkomst :
Maximumwaarde van de raamovereenkomst : 7 200 000 Euro

6.1.2 Informatie over winnaars

Winnaar :
Officiële naam : Condor Wonen B.V.
Inschrijving :
Identificatiecode van de inschrijving : 1
Identificatiecode van het perceel of de groep percelen : LOT-0000
Waarde van de aanbesteding : 7 200 000 Euro
De inschrijving is gerangschikt : neen
De inschrijving is een variant : neen
Onderaanneming : Neen
Informatie over het contract :
Identificatiecode van het contract : CON-0001
Titel : P1 Perceel 1 Algemeen
Datum waarop de winnaar is gekozen : 01/09/2024
Datum van sluiting van het contract : 01/09/2024
De opdracht wordt gegund in het kader van een raamovereenkomst : neen
Organisatie die het contract ondertekent : Stichting Kindante

6.1.4 Statistische informatie

Samenvatting van de door de koper ontvangen beroepen :
Aantal klagers : 0
Ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname :
Type van de ontvangen inschrijvingen : Elektronisch ingediende inschrijvingen
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 2
Type van de ontvangen inschrijvingen : Inschrijvingen van micro-, kleine en middelgrote inschrijvers
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 1
Type van de ontvangen inschrijvingen : Inschrijvingen
Aantal ontvangen inschrijvingen of verzoeken tot deelname : 3

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Stichting Kindante
Registratienummer : 3577175
Postadres : Dr. Nolenslaan 138
Stad : Sittard
Postcode : 6136GV
Onderverdeling land (NUTS) : Zuid-Limburg ( NL423 )
Land : Nederland
Contactpunt : Britt Bervoets
Telefoon : +31 681495143
Andere contactpunten :
Officiële naam : Rechtbank Heerlen
Postadres : Postbus 1988,
Stad : Maastricht
Postcode : 6201 BZ
Onderverdeling land (NUTS) : Zuid-Limburg ( NL423 )
Land : Nederland
Contactpunt : Rechtbank Limburg
Telefoon : +31 883611638
Rollen van deze organisatie :
Koper
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt
Organisatie voor beroepsprocedures
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures
Organisatie die het contract ondertekent

8.1 ORG-0002

Officiële naam : Condor Wonen B.V.
Omvang van de ondernemer : Klein
Registratienummer : 13021012
Postadres : Wiebachstraat 24G
Stad : KERKRADE
Postcode : 6466NG
Onderverdeling land (NUTS) : Zuid-Limburg ( NL423 )
Land : Nederland
Contactpunt : Angelique Hilhorst
Telefoon : +31 455411100
Rollen van deze organisatie :
Inschrijver
Winnaar van deze percelen : LOT-0000

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : e209fdbd-0754-4d38-968f-25edf253feff - 01
Type formulier : Resultaat
Type aankondiging : Aankondiging van een gegunde opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 16/09/2024 10:49 +02:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00557405-2024
Nummer uitgave PB S : 181/2024
Datum van bekendmaking : 17/09/2024