Curatieve en preventieve Interventies ter bevordering van de arbeidsinzetbaarheid van Rijksmedewerkers

O&P Rijk Bedrijfszorg , onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties wil middels een Open house toelatingsprocedure Raamovereenkomsten sluiten met dienstverleners voor uitvoering van de volgende categorieën curatieve en preventieve (inzetbaarheids)Interventies: Perceel 1: Klachten en aandoeningen van het houding- en bewegingsapparaat (HBA) Perceel 2: Psychische klachten en aandoeningen …

CPV: 85000000 Servicios de salud y asistencia social, 85100000 Servicios de salud, 85121270 Servicios psiquiátricos o psicológicos, 85142100 Servicios fisioterapéuticos, 85147000 Servicios de sanidad de las empresas, 85312510 Servicios de rehabilitación profesional
Lugar de ejecución:
Curatieve en preventieve Interventies ter bevordering van de arbeidsinzetbaarheid van Rijksmedewerkers
Organismo adjudicador:
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Número de premio:
201865002.215.002

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Rechtsvorm van de koper : Centrale overheidsinstantie
Activiteit van de aanbestedende dienst : Algemene overheidsdiensten

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Curatieve en preventieve Interventies ter bevordering van de arbeidsinzetbaarheid van Rijksmedewerkers
Beschrijving : O&P Rijk Bedrijfszorg , onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties wil middels een Open house toelatingsprocedure Raamovereenkomsten sluiten met dienstverleners voor uitvoering van de volgende categorieën curatieve en preventieve (inzetbaarheids)Interventies: Perceel 1: Klachten en aandoeningen van het houding- en bewegingsapparaat (HBA) Perceel 2: Psychische klachten en aandoeningen Perceel 3: Multidisciplinaire arbeidsrevalidatie
Identificatiecode van de procedure : 0284b699-2c43-4553-8599-7d4224aa4675
Interne identificatiecode : 201865002.215.002
Type procedure : Andere procedure in meerdere fasen
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure : Wij gaan Raamovereenkomsten aan met dienstverleners door middel van een Open house toelatingsprocedure. Een Open house is geen (wettelijk voorgeschreven) aanbestedingsprocedure. Het is een toelatingssysteem voor de levering van (zorg)voorzieningen op basis van een vooraf bekendgemaakte toelatingsprocedure. Het belangrijkste verschil met een aanbesteding is dat wij geen winnende inschrijver(s) selecteren op basis van een onderlinge vergelijking en ranking van inschrijvingen op basis van prijs en/of kwaliteitscriteria. Wij sluiten een Raamovereenkomst met iedere aangemelde dienstverlener op wie geen Uitsluitingsgronden van toepassing zijn en die voldoet aan de Geschiktheidseisen en overige eisen en voorwaarden. Het aantal dienstverleners waarmee wij een Raamovereenkomst aangaan is dan ook niet begrensd. Een belangrijke juridische voorwaarde voor een Open house is dat dienstverleners gedurende de gehele looptijd van de Opdracht kunnen toetreden. Belangstellende dienstverleners die zich niet aanmelden voor deze toelatingsprocedure, kunnen zich later dan ook alsnog aanmelden. Om organisatorische redenen kiezen wij er hierbij voor het Open house jaarlijks voor een periode van 2 maanden open te stellen voor nieuwe Aanmelders. De eerste keer dat dat we het Open house tijdens de looptijd van de Opdracht weer openstellen voor nieuwe Aanmelders is 9 maanden na de ingangsdatum van de afgesloten Raamovereenkomsten.

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 85147000 Diensten voor bedrijfsgeneeskunde
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85000000 Gezondheidszorg en maatschappelijk werk
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85100000 Gezondheidsdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85121270 Diensten van psychiater of psycholoog
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85142100 Fysiotherapiediensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85312510 Beroepsrevalidatiediensten

2.1.2 Plaats van uitvoering

Waar dan ook

2.1.3 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 0 Euro

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

2.1.5 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Maximumaantal percelen waarop één inschrijver kan inschrijven : 3
Voorwaarden van het contract :
Maximumaantal percelen dat aan één inschrijver kan worden gegund : 3

2.1.6 Gronden voor uitsluiting

Corruptie : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Deelname aan een criminele organisatie : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Witwassen van geld of financiering van terrorisme : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Fraude : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Kinderarbeid en andere vormen van mensenhandel : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Louter nationale uitsluitingsgronden : Gronden in verband met straf- rechtelijke veroordelingen krachtens nationale bepalingen waarbij de in artikel 57, lid 1, van de richtlijn vermelde gronden worden omgezet.
Betaling van socialezekerheidsbijdragen : Heeft de ondernemer voldaan aan al zijn verplichtingen met betrekking tot de betaling van belastingen of sociale premies, zowel in het land waar hij is gevestigd als in de lidstaat van de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit indien dit een ander land is dan het land van vestiging?
Betaling van belastingen : Heeft de ondernemer voldaan aan al zijn verplichtingen met betrekking tot de betaling van belastingen of sociale premies, zowel in het land waar hij is gevestigd als in de lidstaat van de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit indien dit een ander land is dan het land van vestiging?
Terroristische misdrijven of strafbare feiten in verband met terroristische activiteiten : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0001

Titel : Perceel 1: Klachten en aandoeningen van het houding- en bewegingsapparaat (HBA)
Beschrijving : Het houding- en bewegingsapparaat wordt gevormd door spieren, pezen, banden, kapsels, botten, gewrichten en zenuwen en wordt ook wel aangeduid als neuro-musculoskeletaal domein. Voorbeelden van Interventies zijn fysiotherapeutische Interventies, zoals bewegingstherapie, graded activity, psychosomatische fysiotherapie, werkplekbegeleiding, manuele therapie, dry needling, workhardening etc.
Interne identificatiecode : 1

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 85147000 Diensten voor bedrijfsgeneeskunde
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85000000 Gezondheidszorg en maatschappelijk werk
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85100000 Gezondheidsdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85142100 Fysiotherapiediensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85312510 Beroepsrevalidatiediensten
Opties :
Beschrijving van de opties : De Raamovereenkomst kent een looptijd van onbepaalde duur en gaat in op 1 juli 2024. Na iedere 12 maanden kunnen wij ieder perceel van het Open house, en daarmee op één moment alle binnen dat perceel gesloten Raamovereenkomsten, eenzijdig beëindigen. Indien we hiervoor kiezen, geven we dit uiterlijk 2 maanden voor het moment van beëindiging aan. Ook Opdrachtnemer kan onder dezelfde voorwaarden na iedere 12 maanden diens Raamovereenkomst eenzijdig beëindigen. We kunnen daarnaast per perceel de voorwaarden van de gesloten Raamovereenkomsten iedere 12 maanden aanpassen. Voordat we hiertoe besluiten nodigen we alle gecontracteerde dienstverleners uit om hierover met ons in gesprek te gaan.

5.1.2 Plaats van uitvoering

Waar dan ook
Aanvullende informatie :

5.1.3 Geraamde duur

Andere looptijd : Onbeperkt

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 0 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Dit is een periodiek terugkerende aanbesteding
Beschrijving : Een belangrijke juridische voorwaarde voor een Open house is dat dienstverleners gedurende de gehele looptijd van de Opdracht kunnen toetreden. Belangstellende dienstverleners die zich niet aanmelden voor deze toelatingsprocedure, kunnen zich later dan ook alsnog aanmelden. Om organisatorische redenen kiezen wij er hierbij voor het Open house jaarlijks voor een periode van 2 maanden open te stellen voor nieuwe Aanmelders. De eerste keer dat dat we het Open house tijdens de looptijd van de Opdracht weer openstellen voor nieuwe Aanmelders is 9 maanden na de ingangsdatum van de afgesloten Raamovereenkomsten.
Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Naam : Financiële en economische draagkracht
Beschrijving : U bent passend verzekerd tegen beroepsrisico’s
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : Beroepsbevoegdheid
Beschrijving : U heeft maatregelen genomen om de kwaliteit van uw dienstverlening te borgen: 1. U beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan één van de volgende normen: ISO 9001:2015, NEN-EN 15224, HKZ norm ISO 9001, HKZ Zorg & Welzijn of HKZ Kleine Organisaties. 2. U garandeert dat uw managementsysteem voor informatiebeveiliging aantoonbaar voldoet aan de NEN7510 norm.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : Beroepsbevoegdheid
Beschrijving : U bent ingeschreven in het nationale beroeps- of handelsregister U staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en mag in Nederland de voor de Opdracht benodigde werkzaamheden uitvoeren.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Specifieke geschiktheidseis voor perceel 1 (Klachten en aandoeningen van het HBA) U beschikt over minimaal 2 Behandelaars binnen het totaal van de volgende categorieën met aantoonbare ervaring op het gebied van arbeid en gezondheid (bedrijfs- of arbeidsfysiotherapie): • Fysiotherapeuten; • Manuele therapeuten; • Mensendiecktherapeuten; • Cesar therapeuten; • Psychosomatische fysiotherapeuten.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : U heeft geen openstaande maatregel van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Talen waarin de aanbestedingsstukken officieel beschikbaar zijn : Nederlands
Termijn voor verzoeken om aanvullende informatie : 25/03/2024 10:00 +01:00

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Uiterste datum voor de ontvangst van verzoeken tot deelname : 01/07/2026 08:00 +00:00
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : ja
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : ja
Informatie over de termijnen voor beroep : Bezwaartermijn van 20 kalenderdagen

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, met hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Arrondissementsrechtbank Den Haag
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Rijksinkoopsamenwerking

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0002

Titel : Perceel 2: Psychische klachten en aandoeningen
Beschrijving : Onder psychische klachten en aandoeningen verstaan we een psychische en emotionele gesteldheid die het denken, voelen en handelen zodanig beïnvloeden dat men niet optimaal kan functioneren in het werk en vaak ook niet in het dagelijkse leven. Vb van Interventies zijn mentale coaching, cognitieve gedragstherapie, gesprekstherapie, acceptance en commitment therapie, RET, EMDR e.d. Het gaat hier om kortdurende behandelingen voor lichte depressies, angst en paniek, burn out, overspanning e.d.
Interne identificatiecode : 2

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 85147000 Diensten voor bedrijfsgeneeskunde
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85000000 Gezondheidszorg en maatschappelijk werk
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85100000 Gezondheidsdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85121270 Diensten van psychiater of psycholoog
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85312510 Beroepsrevalidatiediensten
Opties :
Beschrijving van de opties : Deze Raamovereenkomst heeft een looptijd van onbepaalde duur. Beoogde ingangsdatum van de Raamovereenkomst is 1 juli 2024. Na iedere 12 maanden kunnen wij ieder perceel van het Open house, en daarmee op één moment alle binnen dat perceel gesloten Raamovereenkomsten, eenzijdig beëindigen. Indien we hiervoor kiezen, geven we dit uiterlijk 2 maanden voor het moment van beëindiging aan. Ook Opdrachtnemer kan onder dezelfde voorwaarden na iedere 12 maanden diens Raamovereenkomst eenzijdig beëindigen. We kunnen daarnaast per perceel de voorwaarden van de gesloten Raamovereenkomsten iedere 12 maanden aanpassen. Voordat we hiertoe besluiten nodigen we alle gecontracteerde dienstverleners uit om hierover met ons in gesprek te gaan.

5.1.2 Plaats van uitvoering

Waar dan ook
Aanvullende informatie :

5.1.3 Geraamde duur

Andere looptijd : Onbeperkt

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 0 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Dit is een periodiek terugkerende aanbesteding
Beschrijving : Een belangrijke juridische voorwaarde voor een Open house is dat dienstverleners gedurende de gehele looptijd van de Opdracht kunnen toetreden. Belangstellende dienstverleners die zich niet aanmelden voor deze toelatingsprocedure, kunnen zich later dan ook alsnog aanmelden. Om organisatorische redenen kiezen wij er hierbij voor het Open house jaarlijks voor een periode van 2 maanden open te stellen voor nieuwe Aanmelders. De eerste keer dat dat we het Open house tijdens de looptijd van de Opdracht weer openstellen voor nieuwe Aanmelders is 9 maanden na de ingangsdatum van de afgesloten Raamovereenkomsten.
Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Naam : Financiële en economische draagkracht
Beschrijving : U bent passend verzekerd tegen beroepsrisico’s U dient te beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering met een dekking voor (beroeps- en bedrijfs)aansprakelijkheid van minimaal € 500.000 per gebeurtenis en minimaal € 1.500.000 per jaar.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : Beroepsbevoegdheid
Beschrijving : U bent ingeschreven in het nationale beroeps- of handelsregister U staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en mag in Nederland de voor de Opdracht benodigde werkzaamheden uitvoeren.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : Beroepsbevoegdheid
Beschrijving : U heeft maatregelen genomen om de kwaliteit van uw dienstverlening te borgen 1. U beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan één van de volgende normen: ISO 9001:2015, NEN-EN 15224, HKZ norm ISO 9001, HKZ Zorg & Welzijn of HKZ Kleine Organisaties. 2. U garandeert dat uw managementsysteem voor informatiebeveiliging aantoonbaar voldoet aan de NEN7510 norm.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Specifieke geschiktheidseis voor perceel 1 (Klachten en aandoeningen van het HBA) U beschikt over minimaal 2 Behandelaars binnen het totaal van de volgende categorieën met aantoonbare ervaring op het gebied van arbeid en gezondheid (bedrijfs- of arbeidsfysiotherapie): • Fysiotherapeuten; • Manuele therapeuten; • Mensendiecktherapeuten; • Cesar therapeuten; • Psychosomatische fysiotherapeuten.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Specifieke Geschiktheidseis voor perceel 2 (Psychische klachten en aandoeningen) U beschikt over een GZ-psycholoog en/of klinisch psycholoog die aantoonbare ervaring heeft op het gebied van arbeid en gezondheid.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Specifieke geschiktheidseis voor perceel 3 (Multidisciplinaire arbeidsrevalidatie) U beschikt over eigen en/of ingehuurde medewerkers die relevante expertise hebben op het terrein van arbeidsrevalidatie en arbeidsre-integratie en in ieder geval de volgende werkzaamheden kunnen uitvoeren: • Intake (multidisciplinaire scan); • Job coaching; • Arbeidsonderzoek en arbeidstraining; • Werkplekonderzoek; • Re-integratie en advisering.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : U heeft geen openstaande maatregel van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Talen waarin de aanbestedingsstukken officieel beschikbaar zijn : Nederlands
Termijn voor verzoeken om aanvullende informatie : 25/03/2024 10:00 +01:00

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Uiterste datum voor de ontvangst van verzoeken tot deelname : 01/07/2026 08:00 +00:00
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : ja
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : ja
Informatie over de termijnen voor beroep : Bezwaartermijn van 20 kalenderdagen.

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, met hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Arrondissementsrechtbank Den Haag
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Rijksinkoopsamenwerking

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0003

Titel : Perceel 3: Multidisciplinaire arbeidsrevalidatie
Beschrijving : Multidisciplinaire arbeidsrevalidatie Onder multidisciplinaire arbeidsrevalidatie verstaan we een onderzoek, diagnosestelling en behandeling/training/begeleiding, waarbij intensief wordt samengewerkt vanuit verschillende disciplines. De samenstelling van de verschillende disciplines kan verschillen per medische aandoening of medische doelgroep. Bijvoorbeeld voor het bewegingsapparaat, kunnen dat een psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist en revalidatiearts zijn.
Interne identificatiecode : 3

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 85147000 Diensten voor bedrijfsgeneeskunde
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85000000 Gezondheidszorg en maatschappelijk werk
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85100000 Gezondheidsdiensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85121270 Diensten van psychiater of psycholoog
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85142100 Fysiotherapiediensten
Aanvullende classificatie ( cpv ): 85312510 Beroepsrevalidatiediensten
Opties :
Beschrijving van de opties : Deze Raamovereenkomst heeft een looptijd van onbepaalde duur. Beoogde ingangsdatum van de Raamovereenkomst is 1 juli 2024. Na iedere 12 maanden kunnen wij ieder perceel van het Open house, en daarmee op één moment alle binnen dat perceel gesloten Raamovereenkomsten, eenzijdig beëindigen. Indien we hiervoor kiezen, geven we dit uiterlijk 2 maanden voor het moment van beëindiging aan. Ook Opdrachtnemer kan onder dezelfde voorwaarden na iedere 12 maanden diens Raamovereenkomst eenzijdig beëindigen. We kunnen daarnaast per perceel de voorwaarden van de gesloten Raamovereenkomsten iedere 12 maanden aanpassen. Voordat we hiertoe besluiten nodigen we alle gecontracteerde dienstverleners uit om hierover met ons in gesprek te gaan.

5.1.2 Plaats van uitvoering

Waar dan ook
Aanvullende informatie :

5.1.3 Geraamde duur

Andere looptijd : Onbeperkt

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 0 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Dit is een periodiek terugkerende aanbesteding
Beschrijving : Een belangrijke juridische voorwaarde voor een Open house is dat dienstverleners gedurende de gehele looptijd van de Opdracht kunnen toetreden. Belangstellende dienstverleners die zich niet aanmelden voor deze toelatingsprocedure, kunnen zich later dan ook alsnog aanmelden. Om organisatorische redenen kiezen wij er hierbij voor het Open house jaarlijks voor een periode van 2 maanden open te stellen voor nieuwe Aanmelders. De eerste keer dat dat we het Open house tijdens de looptijd van de Opdracht weer openstellen voor nieuwe Aanmelders is 9 maanden na de ingangsdatum van de afgesloten Raamovereenkomsten.
Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Naam : Financiële en economische draagkracht
Beschrijving : U bent passend verzekerd tegen beroepsrisico’s U dient te beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering met een dekking voor (beroeps- en bedrijfs)aansprakelijkheid van minimaal € 500.000 per gebeurtenis en minimaal € 1.500.000 per jaar.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : Beroepsbevoegdheid
Beschrijving : U bent ingeschreven in het nationale beroeps- of handelsregister U staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en mag in Nederland de voor de Opdracht benodigde werkzaamheden uitvoeren.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : Beroepsbevoegdheid
Beschrijving : U heeft maatregelen genomen om de kwaliteit van uw dienstverlening te borgen 1. U beschikt over een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan één van de volgende normen: ISO 9001:2015, NEN-EN 15224, HKZ norm ISO 9001, HKZ Zorg & Welzijn of HKZ Kleine Organisaties. 2. U garandeert dat uw managementsysteem voor informatiebeveiliging aantoonbaar voldoet aan de NEN7510 norm.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Specifieke geschiktheidseis voor perceel 1 (Klachten en aandoeningen van het HBA) U beschikt over minimaal 2 Behandelaars binnen het totaal van de volgende categorieën met aantoonbare ervaring op het gebied van arbeid en gezondheid (bedrijfs- of arbeidsfysiotherapie): • Fysiotherapeuten; • Manuele therapeuten; • Mensendiecktherapeuten; • Cesar therapeuten; • Psychosomatische fysiotherapeuten.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Specifieke Geschiktheidseis voor perceel 2 (Psychische klachten en aandoeningen) U beschikt over een GZ-psycholoog en/of klinisch psycholoog die aantoonbare ervaring heeft op het gebied van arbeid en gezondheid.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Specifieke geschiktheidseis voor perceel 3 (Multidisciplinaire arbeidsrevalidatie) U beschikt over eigen en/of ingehuurde medewerkers die relevante expertise hebben op het terrein van arbeidsrevalidatie en arbeidsre-integratie en in ieder geval de volgende werkzaamheden kunnen uitvoeren: • Intake (multidisciplinaire scan); • Job coaching; • Arbeidsonderzoek en arbeidstraining; • Werkplekonderzoek; • Re-integratie en advisering.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Beroepsbekwaamheid
Beschrijving : U heeft geen openstaande maatregel van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.
Gebruik van dit criterium : Gebruikt

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Termijn voor verzoeken om aanvullende informatie : 25/03/2024 10:00 +01:00

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Uiterste datum voor de ontvangst van verzoeken tot deelname : 01/07/2026 08:00 +00:00
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : ja
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : ja
Informatie over de termijnen voor beroep : Bezwaartermijn van 20 kalenderdagen

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, met hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Arrondissementsrechtbank Den Haag
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Rijksinkoopsamenwerking

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Rijksinkoopsamenwerking
Registratienummer : 50555596
Postadres : Wilhelmina van Pruisenweg 52
Stad : Den Haag
Postcode : 2595 AN
Land : Nederland
Contactpunt : Mieke van Oers
Telefoon : +31 707585678
Rollen van deze organisatie :
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt

8.1 ORG-0002

Officiële naam : Arrondissementsrechtbank Den Haag
Registratienummer : 82946175
Postadres : Prins Clauslaan 60
Stad : Den Haag
Postcode : 2595 AJ
Land : Nederland
Telefoon : +31 883622200
Rollen van deze organisatie :
Organisatie voor beroepsprocedures

8.1 ORG-0003

Officiële naam : Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Registratienummer : 50200097
Postadres : Turfmarkt 147
Stad : Den Haag
Postcode : 2511 DP
Land : Nederland
Contactpunt : Mieke van Oers
Telefoon : 06 51 79 38 18
Rollen van deze organisatie :
Koper

10. Wijziging van een aankondiging

Versie van de eerdere aankondiging die moet worden gewijzigd : 93f79edd-5c1f-4648-89c1-8dc3583af17e-01
Voornaamste reden voor de wijziging : Correctie koper
Beschrijving : Conform Aanmelddocument v3.0 gepubliceerd op 03-06-2024: Een belangrijke juridische voorwaarde voor een Open house is dat dienstverleners gedurende de gehele looptijd van de Opdracht kunnen toetreden. Belangstellende dienstverleners die zich niet aanmelden voor deze toelatingsprocedure, kunnen zich later dan ook alsnog aanmelden. Om organisatorische redenen kiezen wij er hierbij voor het Open house jaarlijks voor een periode van 2 maanden open te stellen voor nieuwe Aanmelders. Eerst geldt er echter nog een overgangsperiode van 2 jaar. Dit betekent dat ná afloop van de eerste openstelling van het open house geïnteresseerde dienstverleners zich alsnog tot 1 juli 2026 doorlopend kunnen aanmelden om opgenomen te worden in het open house. Binnengekomen aanmeldingen zullen dan op maandelijkse basis worden beoordeeld conform dezelfde criteria.

10.1 Wijziging van een aankondiging

Identificatiecode afdeling : ORG-0001

10.1 Wijziging van een aankondiging

Identificatiecode afdeling : ORG-0003

10.1 Wijziging van een aankondiging

Identificatiecode afdeling : LOT-0001
Beschrijving van de wijzigingen : Conform Aanmelddocument v3.0 gepubliceerd op 03-06-2024: De overgangsperiode treedt in werking. Dit houdt in dat ná afloop van de eerste openstelling op 1 juli 2024 van het open house geïnteresseerde dienstverleners zich alsnog tot 1 juli 2026 doorlopend kunnen aanmelden om opgenomen te worden in het open house. Binnengekomen aanmeldingen zullen dan op maandelijkse basis worden beoordeeld conform dezelfde criteria.

10.1 Wijziging van een aankondiging

Identificatiecode afdeling : LOT-0002
Beschrijving van de wijzigingen : Conform Aanmelddocument v3.0 gepubliceerd op 03-06-2024: De overgangsperiode treedt in werking. Dit houdt in dat ná afloop van de eerste openstelling op 1 juli 2024 van het open house geïnteresseerde dienstverleners zich alsnog tot 1 juli 2026 doorlopend kunnen aanmelden om opgenomen te worden in het open house. Binnengekomen aanmeldingen zullen dan op maandelijkse basis worden beoordeeld conform dezelfde criteria.

10.1 Wijziging van een aankondiging

Identificatiecode afdeling : LOT-0003
Beschrijving van de wijzigingen : Conform Aanmelddocument v3.0 gepubliceerd op 03-06-2024: De overgangsperiode treedt in werking. Dit houdt in dat ná afloop van de eerste openstelling op 1 juli 2024 van het open house geïnteresseerde dienstverleners zich alsnog tot 1 juli 2026 doorlopend kunnen aanmelden om opgenomen te worden in het open house. Binnengekomen aanmeldingen zullen dan op maandelijkse basis worden beoordeeld conform dezelfde criteria.

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : aa664d6e-134a-47a6-95b7-8c1268fa4592 - 01
Type formulier : Mededinging
Type aankondiging : Aankondiging van een opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 01/07/2024 14:35 +00:00
Aankondiging datum verzending (eSender) : 01/07/2024 14:35 +00:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00396565-2024
Nummer uitgave PB S : 128/2024
Datum van bekendmaking : 03/07/2024