CONTRACT DE FURNIZARE AUTOSPECIALE PRIN PROGRAMUL DE STIMULARE A INNOIRII PARCULUI AUTO NATIONAL 2020 -2024- 7 buc.

Achizitie 7 autospeciale categoria M1, prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2020-2024, pentru asigurarea conditiilor de desfasurare a activitatii politistilor locali, conform specificatiilor tehnice din caietul de sarcini. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare nu mai tarziu de 10 …

CPV: 34144000 Vehículos de motor para usos especiales
Lugar de ejecución:
CONTRACT DE FURNIZARE AUTOSPECIALE PRIN PROGRAMUL DE STIMULARE A INNOIRII PARCULUI AUTO NATIONAL 2020 -2024- 7 buc.
Organismo adjudicador:
DIRECTIA GENERALA A POLITIEI LOCALE TIMISOARA
Número de premio:
2

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : DIRECTIA GENERALA A POLITIEI LOCALE TIMISOARA
Forma juridică a achizitorului : Organism de drept public, controlat de o autoritate regională
Activitatea autorității contractante : Ordine și siguranță publică

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : CONTRACT DE FURNIZARE AUTOSPECIALE PRIN PROGRAMUL DE STIMULARE A INNOIRII PARCULUI AUTO NATIONAL 2020 -2024- 7 buc.
Descriere : Achizitie 7 autospeciale categoria M1, prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2020-2024, pentru asigurarea conditiilor de desfasurare a activitatii politistilor locali, conform specificatiilor tehnice din caietul de sarcini. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare nu mai tarziu de 10 zile inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Termenul de solicitare a clarificarilor este de 18 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor. Perioada de livrare este de maxim 120 de ziel de la data obtinerii notelor de inscriere, cu exceptia anului 2024 cand valabilitatea notei nu poate depasi data de 25.11.2024 conform prevederilor Programului de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National - 2020-2024. Cuantumul garantiei de participare, in conf.art. 154 alin (2) din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice , este de 8880 lei. Perioada de valabilitate a garantiei de participare este de minim 90 zile de la data limita prevazuta pentru depunerea ofertelor, cu posibilitatea prelungirii acesteia la cererea autoritatii contractante. Garantia de participare se retine in cond. prev. la art. 37 alin (1) din H.G. nr. 395/2016.
Identificatorul procedurii : a628f8c4-acb7-4505-a33d-8b4132c0cd72
Identificator intern : 2
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 34144000 Autovehicule cu utilizare specială

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Se vor achizitiona 7 autospeciale categoria M1, prin Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2020-2024, pentru asigurarea conditiilor de desfasurare a activitatii politistilor locali, conform specificatiilor tehnice din caietul de sarcini. Perioada de livrare este de maxim 120 de ziel de la data obtinerii notelor de inscriere, cu exceptia anului 2024 cand valabilitatea notei nu poate depasi data de 25.11.2024 conform prevederilor Programului de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National - 2020-2024.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 34144000 Autovehicule cu utilizare specială

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Timiş ( RO424 )
Țara : România
Informații suplimentare : TIMISOARA, STR. AVRAM IMBROANE NR 54.

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Sursa de finantare: bugetul local si fondul pentru mediu.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 60
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : valoarea emisiilor CO2 conform WLTP
Descriere : Operatorii economici participanţi la procedură au obligaţia de a respecta maximul de noxe prevazut in caietul de sarcini (150 gr/km). Pentru îndeplinirea factorului de evaluare nr. 2 se vor depune în cadrul ofertei tehnice, următoarele documente: • fisa tehnică a produsului/ dosar tehnic al producătorului sau un raport de testare de la un organism recunoscut; Punctajul pentru factorul de evaluare „Valoarea emisiilor C02 conform WLTP”: se acordă astfel: • pentru valoarea emisiilor C02 conform WLTP mai mica de 130 gr/km: 15 puncte; • pentru valoarea emisiilor C02 conform WLTP mai mare sau egala de 130 gr/km: 5 puncte (maxim 150 gr/km). Nu se vor acorda punctaje intermediare. Oferta este declarată neconformă în cazul în care ofertantul depune oferta fara respectarea cerintelor minime din caietul de sarcini. Justificare pentru factor de evaluare „Valoarea emisiilor C02 conform WLTP”: Urmare a recomandarilor Comisiei Europene pentru contractului de achiziţie publică, de produse cu impact asupra mediului, autoritatea contractantă a decis aplicarea criteriului ce ţine de emisiilor C02, pentru achizitia de produse mai putin poluante.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Consumul de combustibil
Descriere : Operatorii economici participanţi la procedură au obligaţia de a asigura valoarea consumului de combustibil prevazut in caietul de sarcini( 7 l /100km).. Pentru îndeplinirea factorului de evaluare nr. 3 se vor depune în cadrul ofertei tehnice, următoarele documente: • fisa tehnică a produsului/ dosar tehnic al producătorului sau un raport de testare de la un organism recunoscut; Punctajul pentru factorul de evaluare „Consumul de combustibil” se acordă astfel: • pentru un consum de combustibil mai mare sau egal cu 6 l /100km mixt si mai mic de 7 l/100 km mixt: 5 puncte; • pentru un consum de combustibil mai mica de 6 l /100km mixt:10 puncte; Nu se vor acorda punctaje intermediare. Oferta este declarată neconformă în cazul în care ofertantul depune oferta fara respectarea cerintelor minime din caietul de sarcini privind consumul. Justificare pentru factor de evaluare ” Consumul de combustibil”: Urmare a recomandarilor Comisiei Europene pentru contractului de achiziţie publică de produse cu impact asupra mediului, precum si a reducerii cheltuielilor de exploatare, autoritatea contractantă a decis aplicarea criteriului ce ţine de Consumul de combustibil, pentru achizitia de produse a caror cheltuieli de exploatare sa fie mai reduse si totodata mai putin poluante
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Garantie extinsa
Descriere : Operatorii economici participanţi la procedură au obligaţia de a asigura garantia minima prevazuta in caietul de sarcini ( 3 ani). Pentru îndeplinirea factorului de evaluare nr. 4 se vor depune în cadrul ofertei tehnice, următoarele documente: • declaratia furnizorului. Punctajul pentru factorul de evaluare „Garantie extinsa” se acordă astfel: • pentru indeplinirea conditiei minime de 3 ani : 1 punct; • pentru garantia extinsa mai mare de 3 ani si mai mica si egala cu 4 ani: 5 puncte; • pentru garantia extinsa mai mare de 4 ani si mai mica si egala cu 5 ani: 10 puncte; • pentru garantia extinsa mai mare de 5 ani:15 puncte; Nu se vor acorda punctaje intermediare. Oferta este declarată neconformă în cazul în care ofertantul depune oferta fara respectarea cerintelor minime din caietul de sarcini privind consumul. Justificare pentru factor de evaluare ” Garantie extinsa”: Urmare a recomandarilor Comisiei Europene pentru contractului de achiziţie publică de produse cu impact asupra mediului, precum si a reducerii cheltuielilor de exploatare, autoritatea contractantă a decis aplicarea criteriului ce ţine de Consumul de combustibil, pentru achizitia de produse a caror cheltuieli de exploatare sa fie mai reduse si totodata mai putin poluante.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : DIRECTIA GENERALA A POLITIEI LOCALE TIMISOARA
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 885 724,39 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : D&C AUTOMOTIVE WEST
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132701/CIF: RO41436172
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0000
Valoarea licitației : 885 724,39 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 10378
Data încheierii contractului : 03/09/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 885 724,39 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 885 724,39 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : DIRECTIA GENERALA A POLITIEI LOCALE TIMISOARA
Număr de înregistrare : 27872311
Adresă poștală : Strada: str.Avram Imbroane , nr. 54
Localitate : Timisoara
Cod poștal : 300129
Subdiviziunea țării (NUTS) : Timiş ( RO424 )
Țara : România
Punct de contact : CRISTINA SCUTARIU
Telefon : +40 256306822
Fax : +40 256306819
Adresa de internet : https://www.polcomtim.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : D&C AUTOMOTIVE WEST
Număr de înregistrare : RO41436172
Adresă poștală : Strada Clujului, Nr. 289
Localitate : Oradea
Cod poștal : 410553
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bihor ( RO111 )
Țara : România
Telefon : +40 259478847
Adresa de internet : https://www.dcvw.ro/
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : e39bfc30-6884-4200-90d7-780845bc6c6f - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 05/09/2024 10:43 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 05/09/2024 08:01 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00536680-2024
Numărul ediției JO S : 174/2024
Data publicării : 06/09/2024