Contract de achiziție publică de produse computere personale de tip desktop All in One și laptop

Obiectul contractului îl constituie furnizarea de computere personale de tip desktop All in One și laptop necesare desfășurării în condiții optime a activității personalului din cadrul Curții de Conturi a României. Achiziția va fi derulată integral prin mijloace electronice, într-o singură etapă. Număr zile până la care se pot solicita …

CPV: 30213000 Ordenadores personales, 30213100 Ordenadores portátiles
Lugar de ejecución:
Contract de achiziție publică de produse computere personale de tip desktop All in One și laptop
Organismo adjudicador:
Curtea de Conturi a Romaniei
Número de premio:
4265922/71.01.03/1/2024

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : Curtea de Conturi a Romaniei
Forma juridică a achizitorului : Organism de drept public
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Contract de achiziție publică de produse computere personale de tip desktop All in One și laptop
Descriere : Obiectul contractului îl constituie furnizarea de computere personale de tip desktop All in One și laptop necesare desfășurării în condiții optime a activității personalului din cadrul Curții de Conturi a României. Achiziția va fi derulată integral prin mijloace electronice, într-o singură etapă. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor: 15 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor. Se vor respecta prevederile art. 160 din Legea nr. 98/2016 cu modificările și completările ulterioare și ale art. 27 din Anexa la H.G. nr. 395/2016 cu modificările și completările ulterioare.
Identificatorul procedurii : 86a6f6fe-1c46-447d-be06-c022358644f6
Identificator intern : 4265922/71.01.03/1/2024
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30213100 Computere portabile

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Obiectul contractului îl constituie furnizarea unui număr de 200 bucăți computere personale de tip laptop și 50 bucăți computere personale de tip desktop All in One, pentru înlocuirea echipamentelor cu grad avansat de uzură fizică și morală, aflate în dotarea personalului Curții de Conturi a României, și a căror configurație nu permite utilizarea aplicațiilor software folosite în prezent. Specificațiile tehnice aferente celor 200 bucăți computere personale de tip laptop și 50 bucăți computere personale de tip desktop All in One solicitate de autoritatea contractantă se regăsesc în caietul de sarcini.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30213100 Computere portabile
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30213000 Computere personale

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Informații suplimentare : Sediul central al Curții de Conturi a României

5.1.3 Durata estimată

Durată : 120 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Procesor pentru produsul computer personal de tip laptop
Descriere : Punctajul (Pt1procesor pentru laptop) se acordă astfel: Ofertele de computere personale de tip laptop dotate cu procesor având specificații tehnice inferioare cerințelor tehnice minimale ale caietului de sarcini, precum și ofertele de laptop-uri dotate cu alt model de procesor decât Intel core i7 generația 12, pentru care nu este demonstrată echivalența conform cerințelor caietului de sarcini, vor fi considerate neconforme. Pentru ofertele de computere personale de tip laptop dotate cu procesor Intel core i7 generația 12, precum și pentru ofertele de computere personale de tip laptop dotate cu procesor echivalent procesorului Intel core i7 generația 12 pentru care este demonstrată echivalența conform cerințelor caietului de sarcini, punctajul acordat este 0 (zero) puncte. Pentru ofertele de computere personale de tip laptop dotate cu procesor Intel core i7 generația 13, 14 sau Intel core i9 de generație 12, 13 sau 14, punctajul acordat este 10 puncte. Pentru ofertele de computere personale de tip laptop dotate cu procesor echivalent procesorului Intel core i7 generația 13, 14 sau Intel core i9 de generație 12, 13 sau 14, punctajul acordat este 0 (zero) puncte. Nu se acordă punctaje intermediare.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Memoria RAM a produsului computer personal de tip desktop All in One
Descriere : Punctajul (Pt2desktop All in One) se acordă astfel: Pentru ofertele cu memorie RAM de 16 GB, punctajul acordat este 0 (zero) puncte. Ofertele cu memorie RAM mai mică de 16 GB, vor fi considerate neconforme. Ofertele cu memorie RAM de 32 GB vor fi punctate cu maximul de 15 puncte. Ofertele cu memorie RAM mai mare de 32 GB nu se punctează în plus. Nu se acordă punctaje intermediare.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Memoria RAM a produsului computer personal de tip laptop
Descriere : Punctajul (Pt3laptop) se acordă astfel: Pentru ofertele cu memorie RAM de 16 GB, punctajul acordat este 0 (zero) puncte. Ofertele cu memorie RAM mai mică de 16 GB, vor fi considerate neconforme. Ofertele cu memorie RAM de 32 GB vor fi punctate cu maximul de 15 puncte. Ofertele cu memorie RAM mai mare de 32 GB nu se punctează în plus. Nu se acordă punctaje intermediare.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Durata de garanție a produselor computere personale de tip desktop All in One, inclusiv pentru UPS
Descriere : Punctajul pentru Factorul 4 se acordă pentru Durata de garanție a produselor computere personale de tip desktop All in One ofertată inclusiv pentru UPS, conform cerinței tehnice minimale. Punctajul (Pt4garanție All in One) se acordă astfel: Pentru ofertele cu durata de garanție minimă acceptată a produselor computere personale de tip desktop All in One, de 36 luni de la data recepției fără obiecțiuni, punctajul acordat este 0 puncte. Ofertele cu durata de garanție a produselor computere personale de tip desktop All in One mai mică de 36 luni, vor fi considerate neconforme. Ofertele cu durata de garanție a produselor computere personale de tip desktop All in One de 48 de luni, de la data recepției fără obiecțiuni, vor fi punctate cu 8 puncte. Ofertele cu durata de garanție a produselor computere personale de tip desktop All in One de 60 luni, de la data recepției fără obiecțiuni, vor fi punctate cu 10 puncte. Ofertele cu durata de garanție a produselor computere personale de tip desktop All in One de peste 60 luni, de la data recepției fără obiecțiuni, nu se punctează în plus. Pentru alte durate de garanții ofertate pentru produsele computere personale de tip desktop All in One, cuprinse între 36 luni și 60 luni, de la data recepției fără obiecțiuni, formula de calcul este după cum urmează: Pt[durata de garanție a produselor computere personale de tip desktop All in One(n) = (număr luni ofertate/60 luni) x 10 puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Durata de garanție a produselor computere personale de tip laptop, inclusiv pentru baterie
Descriere : Punctajul (Pt5garanție laptop) se acordă astfel: Punctajul pentru Factorul 5 se acordă pentru Durata de garanție a produselor computere personale de tip laptop ofertată inclusiv pentru baterie, conform cerinței tehnice minimale. Pentru ofertele cu durata de garanție minimă acceptată a produselor computere personale de tip laptop, de 36 luni de la data recepției fără obiecțiuni, punctajul acordat este 0 puncte. Ofertele cu durata de garanție a produselor computere personale de tip laptop mai mică de 36 luni, vor fi considerate neconforme. Ofertele cu durata de garanție a produselor computere personale de tip laptop de 48 de luni, de la data recepției fără obiecțiuni, vor fi punctate cu 8 puncte. Ofertele cu durata de garanție a produselor computere personale de tip laptop de 60 luni, de la data recepției fără obiecțiuni, vor fi punctate cu 10 puncte. Ofertele cu durata de garanție a produselor computere personale de tip laptop de peste 60 luni, de la data recepției fără obiecțiuni, nu se punctează în plus. Pentru alte durate de garanții ofertate pentru produsele computere personale de tip laptop, cuprinse între 36 luni și 60 luni, de la data recepției fără obiecțiuni, formula de calcul este după cum urmează: Pt[durata de garanție a produselor computere personale de tip laptop (n) = (număr luni ofertate/60 luni) x 10 puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : Curtea de Conturi a Romaniei
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Curtea de Conturi a României
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 1 563 900 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : AS COMPUTER CRAIOVA
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132853/CIF: RO 6779113
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0000
Valoarea licitației : 1 563 900 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 615
Data încheierii contractului : 06/09/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 10
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 9
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 10
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 1 563 900 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 1 954 000 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : Curtea de Conturi a Romaniei
Număr de înregistrare : 4265922
Adresă poștală : Strada: Tolstoi Lev Nikolaevici, scriitor, nr. 22-24
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 011948
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Valentina Hubati
Telefon : +40 213078899
Fax : +40 213078880
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : https://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : Curtea de Conturi a României
Număr de înregistrare : 4265922_3
Adresă poștală : str. Lev Tostoi, nr. 22 - 24
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 011948
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213078899
Fax : +40 213078880
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : AS COMPUTER CRAIOVA
Număr de înregistrare : RO 6779113
Adresă poștală : Strada Calea Bucureşti, Nr. 50
Localitate : Craiova
Cod poștal : 200515
Subdiviziunea țării (NUTS) : Dolj ( RO411 )
Țara : România
Telefon : +40 251410380
Fax : +40 251412009
Adresa de internet : http://www.ascraiova.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : f658641a-d4a6-4a3b-ab3f-21cf25c60f8b - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 06/09/2024 15:42 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 06/09/2024 14:04 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00538149-2024
Numărul ediției JO S : 175/2024
Data publicării : 09/09/2024