CISCO ACI - výmena komponentov siete v datacentre

Predmetom zákazky je pre DataCentrá obstarávateľa dodanie HW, vrátane SW ako neoddeliteľnú súčasť HW, ktorý je založený na báze Application Centric Infrastructure a implementácia HW a SW vrátane ich in-tegrácie, udeliť licenciu, sublicenciu a právo postúpiť licenciu, a poskytnúť ďalšie služby v DataCentrách, ktoré pozostávajú najmä z analýzy a prípravy …

CPV: 32420000 Equipo de red
Plazo:
26 de septiembre de 2024 a las 23:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
CISCO ACI - výmena komponentov siete v datacentre
Organismo adjudicador:
Železnice Slovenskej republiky
Número de premio:
511/2023

1. Kupujúci

1.1 Kupujúci

Úradný názov : Železnice Slovenskej republiky
Typ kupujúceho podľa právnych predpisov : Subjekt s osobitnými alebo výlučnými právami
Činnosť obstarávateľa : Železničné služby

2. Postup

2.1 Postup

Názov : CISCO ACI - výmena komponentov siete v datacentre
Opis : Predmetom zákazky je pre DataCentrá obstarávateľa dodanie HW, vrátane SW ako neoddeliteľnú súčasť HW, ktorý je založený na báze Application Centric Infrastructure a implementácia HW a SW vrátane ich in-tegrácie, udeliť licenciu, sublicenciu a právo postúpiť licenciu, a poskytnúť ďalšie služby v DataCentrách, ktoré pozostávajú najmä z analýzy a prípravy dizajnu riešení, vytvorenia testovacích plánov a plánov migrá-cie, inštalácie zariadení, z migrácie vzorky aplikácií zo staršej verzie infraštruktúry na novú, testovania, spra-covania dokumentácie v slovenskom alebo v českom jazyku, technickej podpory, ako aj udelenia súhlasu na používanie autorských diel, resp. iných predmetov práv duševného vlastníctva. Podrobné vymedzenie technických požiadaviek a požiadaviek na plnenie je uvedené v Kapitole B.1, Kapitole B.2 súťažných podkladov, ako aj v ostatných dokumentoch poskytnutých obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk.
Identifikátor postupu : c6571df4-c74e-40df-af45-9b19cd14c168
Interný identifikátor : 511/2023
Druh postupu : Verejná súťaž
Postup je zrýchlený : nie
Odôvodnenie zrýchleného postupu :
Hlavné prvky postupu :

2.1.1 Účel

Druh zmluvy : Dodávky
Hlavná klasifikácia ( cpv ): 32420000 Sieťové zariadenia

2.1.2 Miesto plnenia

Poštová adresa : Kováčska 3
Mesto : Bratislava - mestská časť Nové Mesto
PSČ : 83206
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko

2.1.2 Miesto plnenia

Poštová adresa : Trnavská cesta 25
Mesto : Bratislava - mestská časť Nové Mesto
PSČ : 831 06
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko

2.1.3 Hodnota

Predpokladaná hodnota bez DPH : 2 069 636,72 Euro

2.1.4 Všeobecné informácie

Právny základ :
Smernica 2014/25/EÚ

2.1.5 Podmienky verejného obstarávania

Podmienky predkladania :
Maximálny počet častí, za ktoré môže jeden uchádzač predložiť ponuky : 1

2.1.6 Dôvody na vylúčenie

Korupcia : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Účasť v zločineckej organizácii : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Pranie špinavých peňazí alebo financovanie terorizmu : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Podvod : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Detská práca a iné formy obchodovania s ľuďmi : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Teroristické trestné činy alebo trestné činy spojené s teroristickými činnosťami : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti podľa § 32 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. jedným z nasledovných spôsobov: 1. doloženým výpisom z registra trestov nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Platenie príspevkov na sociálne zabezpečenie : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením zdravotnej poisťovne a Sociálnej poisťovne nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Platba daní : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. c) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením miestne príslušného daňového úradu a miestne príslušného colného úradu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Podobná situácia ako úpadok podľa vnútroštátneho práva : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Konkurz : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Dohoda s veriteľmi : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Platobná neschopnosť : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Aktíva spravované likvidátorom : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Pozastavené podnikateľské činnosti : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti §32 ods. 1 písm. d) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. 1. doloženým potvrdením príslušného súdu nie starším ako tri mesiace, 2. zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektovpodľa § 152 ods. 3 ZVO resp. informáciou o tom, že spoločnosť je zapísaná v zozname vedenom iným členským štátom 3. predbežne vyplneným jednotným európskym dokumentom (JED) podľa § 39 ods. (1) ZVO. Ak uchádzač alebo záujemca má sídlo, miesto podnikania alebo obvyklý pobyt mimo územia Slovenskej republiky a štát jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu nevydáva požadovaný doklad alebo nevydáva ani rovnocenný doklad, možno ho nahradiť čestným vyhlásením podľa predpisov platných v štáte jeho sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu.
Čisto vnútroštátne dôvody vylúčenia : Uchádzač preukazuje splnenie podmienky účasti, že je oprávnený dodávať tovar podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z. z. doloženým dokladom o oprávnení dodávať tovar, ktorý zodpovedá predmetu zákazky. Uchádzač alebo záujemca preukazuje splnenie podmienky účasti, že nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu podľa §32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní č. 343/2015 Z.z. doloženým čestným vyhlásením, zápisom do Zoznamu hospodárskych subjektov alebo potvrdením o zápise do zoznamu, ktorý je rovnocenný zápisu do Zoznamu hospodárskych subjektov

5. Časť

5.1 Technické ID šarže : LOT-0001

Názov : CISCO ACI - výmena komponentov siete v datacentre
Opis : Predmetom zákazky je pre DataCentrá obstarávateľa dodanie HW, vrátane SW ako neoddeliteľnú súčasť HW, ktorý je založený na báze Application Centric Infrastructure a implementácia HW a SW vrátane ich in-tegrácie, udeliť licenciu, sublicenciu a právo postúpiť licenciu, a poskytnúť ďalšie služby v DataCentrách, ktoré pozostávajú najmä z analýzy a prípravy dizajnu riešení, vytvorenia testovacích plánov a plánov migrá-cie, inštalácie zariadení, z migrácie vzorky aplikácií zo staršej verzie infraštruktúry na novú, testovania, spra-covania dokumentácie v slovenskom alebo v českom jazyku, technickej podpory, ako aj udelenia súhlasu na používanie autorských diel, resp. iných predmetov práv duševného vlastníctva. Podrobné vymedzenie technických požiadaviek a požiadaviek na plnenie je uvedené v Kapitole B.1, Kapitole B.2 súťažných podkladov, ako aj v ostatných dokumentoch poskytnutých obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk.
Interný identifikátor : 511/2023

5.1.1 Účel

Druh zmluvy : Dodávky
Hlavná klasifikácia ( cpv ): 32420000 Sieťové zariadenia

5.1.2 Miesto plnenia

Poštová adresa : Kováčska 3
Mesto : Bratislava - mestská časť Nové Mesto
PSČ : 832 06
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko
Doplňujúce informácie :

5.1.2 Miesto plnenia

Poštová adresa : Trnavská cesta 25
Mesto : Bratislava - mestská časť Nové Mesto
PSČ : 831 06
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko
Doplňujúce informácie :

5.1.4 Obnovenie

Maximálny počet obnovení : 0
Kupujúci si vyhradzuje právo zadať dodávateľovi ďalšie zákazky, ako sa tu opisuje : Žiadne

5.1.6 Všeobecné informácie

Vyhradená účasť : Účasť nie je vyhradená.
Je povinné uviesť mená a odbornú kvalifikáciu zamestnancov určených na plnenie zmluvy : Nevyžaduje sa
Projekt verejného obstarávania nie je financovaný z prostriedkov EÚ
Na toto verejné obstarávanie sa vzťahuje Dohoda o vládnom obstarávaní (GPA) : nie
Toto verejné obstarávanie je vhodné aj pre malé a stredné podniky (MSP)

5.1.7 Strategické verejné obstarávanie

Cieľ strategického verejného obstarávania : Žiadne strategické verejné obstarávanie

5.1.8 Kritériá prístupnosti

Kritériá prístupnosti pre osoby so zdravotným postihnutím nie sú zahrnuté s nasledujúcim odôvodnením
Odôvodnenie : Podľa § 42 ods.1 písm a) ZVO

5.1.9 Kritériá výberu

Kritérium :
Typ : Ekonomické a finančné postavenie
Opis : Podmienky účasti sú uvedené v Kapitole A.2 Súťažných podkladov
Použitie tohto kritéria : Použité
Kritérium :
Typ : Technická a odborná spôsobilosť
Opis : Podmienky účasti sú uvedené v Kapitole A.2 Súťažných podkladov
Použitie tohto kritéria : Použité

5.1.11 Súťažné podklady

Jazyky, v ktorých sú súťažné podklady oficiálne k dispozícii : slovenčina
Ad hoc komunikačný kanál :
Názov : IS EVO

5.1.12 Podmienky verejného obstarávania

Podmienky predkladania :
Elektronické predkladanie : Povinná
Adresa na predkladanie : https://www.isepvo.sk
Jazyky, v ktorých možno predložiť ponuky alebo žiadosti o účasť : slovenčina, čeština
Elektronický katalóg : Nie je povolená
Vyžaduje sa zdokonalený alebo kvalifikovaný elektronický podpis alebo elektronická pečať [v zmysle nariadenia (EÚ) č. 910/2014]
Varianty : Nie je povolená
Opis finančnej zábezpeky : Zábezpeka ponuky je stanovená vo výške 50 000,00 EUR. Spôsoby zloženia zábezpeky ponuky - poskytnutím bankovej záruky za uchádzača - zložením finančných prostriedkov na bankový účet obstarávateľa - poistením záruky Podmienky zloženia zábezpeky sú vymedzené v súťažných podkladoch
Lehota na prijímanie ponúk : 26/09/2024 23:59 +02:00
Lehota, dokedy ponuka musí zostať platná : 7 Mesiac
Informácie o verejnom otváraní ponúk :
Dátum otvorenia : 27/09/2024 10:00 +02:00
Miesto : Otváranie ponúk bude verejné s použitím funkcionality online sprístupnenia ponúk - t.j. automatické vytvorenie a odoslanie zápisnice z otvárania ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku do lehoty na predkladanie ponúk
Podmienky zmluvy :
Plnenie zmluvy sa musí vykonať v rámci programov chránených pracovísk : Nie
Podmienky týkajúce sa plnenia zmluvy : Podmienky plnenia zmluvy sú uvedené v Kapitole B.2 Súťažných podkladov
Elektronická fakturácia : Povinná
Bude sa využívať elektronické objednávanie : nie
Bude sa využívať elektronická platba : nie
Právna forma, ktorú musí mať skupina uchádzačov, ktorej bude zadaná zákazka : V prípade, že bude prijatá ponuka skupiny dodávateľov, je táto skupina dodávateľov povinná vytvoriť medzi sebou do termínu stanoveného na uzavretie zmluvy určitú právnu formu v súlade s osobitnými platnými právnymi predpismi, ktorá bude zaväzovať zmluvné strany, aby ručili spoločne a nerozdielne za záväzky voči obstarávateľovi vzniknuté pri plnení predmetu zákazky, a túto právnu formu riadne oznámila obstarávateľovi najneskôr pred podpisom zmluvy, ktorá je výsledkom tohto verejného obstarávania.
Mechanizmus financovania : Predmet zákazky bude financovnaý zo zdrojov obstarávateľa. Splatnosť faktúr do 30 dní odo dňa doručenia obstarávateľovi. Vlastná platba bude realizovaná formou bezhotovostného platobného styku, na základe daňového dokladu - faktúry vystaveného úspešným uchádzačom podľa podmienok, ktoré tvoria časť B.2 súťažných podkladov
Informácie o lehotách na preskúmanie : Lehoty na predloženie žiadosti o nápravu a/alebo námietok upravuje platný a účinný zákon o verejnom obstarávaní.

5.1.15 Techniky

Rámcová dohoda :
Žiadna rámcová dohoda
Informácie o dynamickom nákupnom systéme :
Žiadny dynamický nákupný systém
Elektronická aukcia : nie

5.1.16 Ďalšie informácie, mediácia a preskúmanie

Organizácia pre preskúmanie : Úrad pre verejné obstarávanie
Organizácia poskytujúca doplňujúce informácie o postupe verejného obstarávania : Železnice Slovenskej republiky
Organizácia poskytujúca ďalšie informácie o postupy preskúmania : Úrad pre verejné obstarávanie
TED eSender : Úrad pre verejné obstarávanie

8. Organizácie

8.1 ORG-0001

Úradný názov : Úrad pre verejné obstarávanie
Registračné číslo : 31797903
Registračné číslo : 2021511008
Poštová adresa : Ružová dolina 10
Mesto : Bratislava - mestská časť Ružinov
PSČ : 82109
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko
Telefón : +421250264111
Roly tejto organizácie :
TED eSender
Organizácia pre preskúmanie
Organizácia poskytujúca ďalšie informácie o postupy preskúmania

8.1 ORG-0002

Úradný názov : Železnice Slovenskej republiky
Registračné číslo : 31364501
Registračné číslo : 2020480121
Poštová adresa : Klemensova 8
Mesto : Bratislava
PSČ : 81361
Nižšia územná jednotka krajiny (NUTS) : Bratislavský kraj ( SK010 )
Krajina : Slovensko
Telefón : 421220293179
Roly tejto organizácie :
Kupujúci
Vedúci subjekt skupiny
Organizácia poskytujúca doplňujúce informácie o postupe verejného obstarávania

11. Informácie o oznámení

11.1 Informácie o oznámení

Identifikátor/verzia oznámenia : 9c5ba902-25f4-4dfa-8ac1-21514b8ccf17 - 01
Typ formulára : Súťaž
Typ oznámenia : Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania alebo oznámenie o koncesii – štandardný režim
Dátum odoslania oznámenia : 21/08/2024 15:28 +02:00
Jazyky, v ktorých je toto oznámenie oficiálne k dispozícii : slovenčina

11.2 Informácie o uverejnení

Číslo uverejnenia oznámenia : 00506690-2024
Číslo vydania série S úradného vestníka : 164/2024
Dátum uverejnenia : 23/08/2024