CAR-T-soluterapiavalmisteet hankintakaudelle 1.1.2025 – 31.12.2025

HUS-yhtymän HUS Apteekki pyytää tarjoustanne CAR-T-soluterapiavalmisteista hankintakaudelle 1.1.2025 - 31.12.2025 sekä mahdolliselle yhden (1) vuoden optiokaudelle (1.1.2026-31.12.2026). Hankintarenkaaseen kuuluvat HUS-yhtymä (HUS), Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Varsinais-Suomen hyvinvointialue ja Pirkanmaan hyvinvointialue. HUS-yhtymän HUS Apteekki pyytää tarjoustanne CAR-T-soluterapiavalmisteista hankintakaudelle 1.1.2025 - 31.12.2025 sekä mahdolliselle yhden (1) vuoden optiokaudelle (1.1.2026-31.12.2026). Hankintarenkaaseen kuuluvat HUS-yhtymä (HUS), Pohjois-Pohjanmaan …

CPV: 33652000 Agentes antineoplásicos e inmunomoduladores
Plazo:
9 de octubre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
CAR-T-soluterapiavalmisteet hankintakaudelle 1.1.2025 – 31.12.2025
Organismo adjudicador:
HUS Group, the joint authority for Helsinki and Uusimaa
Número de premio:
2024-010759-LOT-0001

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : HUS Group, the joint authority for Helsinki and Uusimaa
Ostajan oikeusstatus : Julkisoikeudellinen yhteisö
Hankintaviranomaisen toiminta : Terveys

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Ostajan oikeusstatus : Julkisoikeudellinen yhteisö
Hankintaviranomaisen toiminta : Terveys

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Ostajan oikeusstatus : Julkisoikeudellinen yhteisö
Hankintaviranomaisen toiminta : Terveys

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Pirkanmaan hyvinvointialue
Ostajan oikeusstatus : Julkisoikeudellinen yhteisö
Hankintaviranomaisen toiminta : Terveys

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : CAR-T-soluterapiavalmisteet hankintakaudelle 1.1.2025 – 31.12.2025
Kuvaus : HUS-yhtymän HUS Apteekki pyytää tarjoustanne CAR-T-soluterapiavalmisteista hankintakaudelle 1.1.2025 - 31.12.2025 sekä mahdolliselle yhden (1) vuoden optiokaudelle (1.1.2026-31.12.2026). Hankintarenkaaseen kuuluvat HUS-yhtymä (HUS), Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Varsinais-Suomen hyvinvointialue ja Pirkanmaan hyvinvointialue.
Menettelytunniste : 3f8799eb-7300-455b-8388-ebbac4931097
Menettelyn tyyppi : Avoin
Perustelu nopeutetun menettelyn käytölle :
Menettelyn tärkeimmät piirteet :

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 33652000 Solunsalpaajat ja sytostaatit sekä immunomodulantit

2.1.4 Yleistä tietoa

Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalle tai henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Korruptio : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Petos : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-,päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Tarjoajan osallistumisesta hankintamenettelyyn aiheutuu eturistiriitoja.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Tarjoaja tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut ostajalle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista. a) on syyllistynyt väärän tiedon antamiseen poissulkemis- tai valintaperusteiden osalta, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) on toimittanut viiveellä tai ei lainkaan ostajan vaatimia tietoja, tai d) on yrittänyt vaikuttaa ostajan päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, tarjoajan valintaa tai hankintaa koskeviin päätöksiin.
Konkurssi : Tarjoaja on konkurssissa.
Maksukyvyttömyys : Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettely.
Järjestelyt velkojien kanssa : Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa.
Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuen yllämainittuja tilanteita vastaavassa samankaltaisessa menettelyssä.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Tarjoajan varat ovat selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0000

Otsikko : CAR-T-soluterapiavalmisteet hankintakaudelle 1.1.2025 – 31.12.2025
Kuvaus : HUS-yhtymän HUS Apteekki pyytää tarjoustanne CAR-T-soluterapiavalmisteista hankintakaudelle 1.1.2025 - 31.12.2025 sekä mahdolliselle yhden (1) vuoden optiokaudelle (1.1.2026-31.12.2026). Hankintarenkaaseen kuuluvat HUS-yhtymä (HUS), Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue, Varsinais-Suomen hyvinvointialue ja Pirkanmaan hyvinvointialue.
Sisäinen tunniste : 2024-010759-LOT-0001

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 33652000 Solunsalpaajat ja sytostaatit sekä immunomodulantit

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot :

5.1.3 Arvioitu kesto

Alkamispäivä : 01/01/2025
Keston päättymispäivä : 31/12/2025

5.1.4 Uusiminen

Uusimisten enimmäismäärä : 1
Ostaja varaa itselleen oikeuden lisähankintoihin toimeksisaajalta tässä kuvatulla tavalla : Mahdollinen yksi yhden vuoden optiokausi 1.1.2026-31.12.2026. Option käyttöönotosta ilmoitetaan viimeistään syksyn 2025 aikana.

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankintaa ei ole rahoitettu EU:n varoista
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tietoa edellisistä ilmoituksista :
Edellisen ilmoituksen tunniste : 365233-2024

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi :
Kuvaus : Tarjouspyynnössä asetettu hintakatto.
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Kielet, joilla hankinta-asiakirjat ovat virallisesti saatavilla : suomi
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 23/09/2024 16:00 +03:00
Hankinta-asiakirjojen osoite : https://www.kilpo.fi

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Tarjouksen/hakemuksen toimitusosoite : https://www.kilpo.fi
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Ei sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 09/10/2024 10:00 +03:00
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : kyllä
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : HUS Group, the joint authority for Helsinki and Uusimaa
Muutoksenhakumenettelyjen määräajoista lisätietoja tarjoava organisaatio : HUS Group, the joint authority for Helsinki and Uusimaa
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio : HUS Group, the joint authority for Helsinki and Uusimaa
Tarjouksia käsittelevä organisaatio : HUS Group, the joint authority for Helsinki and Uusimaa
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : HUS Group, the joint authority for Helsinki and Uusimaa
Rekisterinumero : 1567535-0
Osasto : HUS Apteekki
Postiosoite : Stenbäckinkatu 9, PL 440
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00290
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +35894711
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
Ryhmänvetäjä
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio
Tarjouksia käsittelevä organisaatio
Muutoksenhakumenettelyjen määräajoista lisätietoja tarjoava organisaatio

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1 A
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295563630
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

8.1 ORG-0004

Virallinen nimi : Varsinais-Suomen hyvinvointialue
Rekisterinumero : 3221065-1
Postiosoite : Kiinamyllynkatu 4-8
Postitoimipaikka : Turku
Postinumero : 20520
Maaryhmittely (NUTS) : Varsinais-Suomi ( FI1C1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +35894711
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0005

Virallinen nimi : Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Rekisterinumero : 3221326-2
Postiosoite : PL 10
Postitoimipaikka : POHDE
Postinumero : 90029
Maaryhmittely (NUTS) : Pohjois-Pohjanmaa ( FI1D9 )
Maa : Suomi
Puhelin : +35847911
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0006

Virallinen nimi : Pirkanmaan hyvinvointialue
Rekisterinumero : 3221308-6
Postiosoite : Biokatu 10
Postitoimipaikka : Tampere
Postinumero : 33101
Maaryhmittely (NUTS) : Pirkanmaa ( FI197 )
Maa : Suomi
Puhelin : +35847911
Tämän organisaation rooli :
Ostaja

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

10. Muutos

Muutettavan ilmoituksen edellinen versio : ef2ff9df-3737-4d14-b3a8-486ce3eeed4b-01
Muutoksen pääasiallinen syy : Ajantasaiset tiedot
Kuvaus : Hankintayksikkö on päättänyt pidentää tarjousten jättämiseen varattua aikaa.

10.1 Muutos

Kohdan tunniste : LOT-0000
Muutosten kuvaus : Hankintayksikkö on päättänyt pidentää tarjousten jättämiseen varattua aikaa 9.10.2024 klo 10.00 saakka. Tarjouspyyntöä koskevia kysymyksiä saa esittää KILPO-kilpailutusportaalissa 23.9.2024 klo 16.00 saakka. Tarjouspyyntöä on korjattu vain kysymysten esittämisen määräajan ja tarjousten jättämisen määräajan osalta.
Hankinta-asiakirjoja on muutettu : 12/09/2024

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : 3a70e9a8-9c5b-4901-a4e6-5487d5e70a57 - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 12/09/2024 14:19 +03:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00551039-2024
EUVL S -lehden numero : 179/2024
Julkaisupäivä : 13/09/2024