C50-es psz. dízelmozdony restaurálása

Vállalkozási szerződés 1 darab C50-es psz. dízelmozdony nem üzemképes állapotra történő restaurálása, szállítása. közbeszerzési dokumentáció részét képező Műszaki Leírásban (Ajánlati Dokumentáció III. kötet) részletesen bemutatott paraméterekkel rendelkező, 1 darab C 50 -es psz. dízelmozdony, a szerződéskötéskor aktuális tárolási helyszínről a restaurálási helyszínre történő elszállítása, nem üzemképes, kiállítható állapotra történő restaurálására …

CPV: 50000000 Servicios de reparación y mantenimiento
Lugar de ejecución:
C50-es psz. dízelmozdony restaurálása
Organismo adjudicador:
Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum
Número de premio:
EKR000476182024

1. Vevő

1.1 Vevő

Hivatalos név : Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum
Az ajánlatkérő szervezet jogi típusa : Központi kormányzati szerv által ellenőrzött közjogi intézmény
Az ajánlatkérő szerv tevékenysége : Szabadidő, kultúra és vallás

2. Eljárás

2.1 Eljárás

Cím : C50-es psz. dízelmozdony restaurálása
Leírás : Vállalkozási szerződés 1 darab C50-es psz. dízelmozdony nem üzemképes állapotra történő restaurálása, szállítása. közbeszerzési dokumentáció részét képező Műszaki Leírásban (Ajánlati Dokumentáció III. kötet) részletesen bemutatott paraméterekkel rendelkező, 1 darab C 50 -es psz. dízelmozdony, a szerződéskötéskor aktuális tárolási helyszínről a restaurálási helyszínre történő elszállítása, nem üzemképes, kiállítható állapotra történő restaurálására vonatkozó szolgáltatás, valamint a helyszínre szállítás (Szállítási szolgáltatás) és a kiállítás helyszínén történő beállítási szolgáltatás (Beállítási Szolgáltatás) közösen együtt Szolgáltatások, melyet az Ajánlati ár (átalánydíj) ellenében kell ellátnia a Nyertes Ajánlattevőnek. A jármű restaurálására történő szállítását megelőzően szükséges a helyszíni szemle. A jármű szállítása kapcsán esetlegesen bármely esetben felmerülő engedélyeztetési eljárás/eljárások lefolytatása, illetve a technikai körülmények megteremtése a nyertes Vállalkozó feladata. A Szolgáltatás akkor teljes körű, ha a Műszaki Leírásban szereplő 1 darab C50 -es psz. dízelmozdony nem üzemképes állapotra történő restaurálása, továbbá a kiállítási /felhasználási helyszínre szállítás, valamint a műszaki leírás szerinti, helyszínen történő beállítás hiánytalanul, igazolható módon megtörtént. A Megrendelő a szerződés hatálybalépésétől (a szerződéskötés napjától) számított 15 naptári napon belül átadja a járművet a Vállalkozó részére. A restaurálási munkarész elvégzésének határideje a jármű átadásának napjától számított 180 naptári nap. A közbeszerzés tárgyát és mennyiségét részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező Műszaki Leírás tartalmazza.
Eljárásazonosító : d81145e8-cc97-40c0-b9ce-497e8a1e6914
Előző hirdetmény : 189546-2024
Belső azonosító : EKR000476182024
Az eljárás típusa : Nyitott
Az eljárás gyorsított : nem
A gyorsított eljárás indoklása :
Az eljárás legfontosabb jellemzői :

2.1.1 Cél

A szerződés jellege : Szolgáltatások
Fő osztályozás ( cpv ): 50000000 Javítási és karbantartási szolgáltatások

2.1.4 Általános információk

Jogalap :
2014/24/EU irányelv

5. Rész

5.1 Technikai azonosító a tételhez : LOT-0001

Cím : 1 darab C50-es psz. dízelmozdony nem üzemképes áll
Leírás : A közbeszerzési dokumentáció részét képező Műszaki Leírásban (Ajánlati Dokumentáció III. kötet) részletesen bemutatott paraméterekkel rendelkező, 1 darab C 50 -es psz. dízelmozdony, a szerződéskötéskor aktuális tárolási helyszínről a restaurálási helyszínre történő elszállítása, nem üzemképes, kiállítható állapotra történő restaurálására vonatkozó szolgáltatás, valamint a helyszínre szállítás (Szállítási szolgáltatás) és a kiállítás helyszínén történő beállítási szolgáltatás (Beállítási Szolgáltatás) közösen együtt Szolgáltatások, melyet az Ajánlati ár (átalánydíj) ellenében kell ellátnia a Nyertes Ajánlattevőnek. A jármű restaurálására történő szállítását megelőzően szükséges a helyszíni szemle. A jármű szállítása kapcsán esetlegesen bármely esetben felmerülő engedélyeztetési eljárás/eljárások lefolytatása, illetve a technikai körülmények megteremtése a nyertes Vállalkozó feladata. A Szolgáltatás akkor teljes körű, ha a Műszaki Leírásban szereplő 1 darab C50 -es psz. dízelmozdony nem üzemképes állapotra történő restaurálása, továbbá a kiállítási/felhasználási helyszínre szállítás, valamint a műszaki leírás szerinti, helyszínen történő beállítás hiánytalanul, igazolható módon megtörtént. A Megrendelő a szerződés hatálybalépésétől (a szerződéskötés napjától) számított 15 naptári napon belül átadja a járművet a Vállalkozó részére. A restaurálási munkarész elvégzésének határideje a jármű átadásának napjától számított 180 naptári nap. A közbeszerzés tárgyát és mennyiségét részletesen a közbeszerzési dokumentumok részét képező Műszaki Leírás tartalmazza.
Belső azonosító : EKR000476182024/1

5.1.1 Cél

A szerződés jellege : Szolgáltatások
Fő osztályozás ( cpv ): 50000000 Javítási és karbantartási szolgáltatások

5.1.2 A teljesítés helye

Postacím : Kőbányai út 24-28.
Város : Budapest
Irányítószám : 1011
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
További információk : A mozdony aktuális tárolási helyszíne, ahonnan el kell szállítani restaurálásra: 1141 Budapest, Tatai út 11-13. A restaurálást követően a teljesítési (szállítási) helyszín tervezetten: 1011 Budapest, Kőbányai út 24-28. (volt MÁV Északi Járműjavító Telephely) vagy Megrendelő által megjelölt más budapesti helyszín.

5.1.3 Becsült időtartam

Időtartam : 195 Nap

5.1.6 Általános információk

Nem uniós forrásokból finanszírozott közbeszerzési projekt
A közbeszerzésre a kormányzati közbeszerzés megállapodás alkalmazandó : igen
További információk : A szakmai ajánlat KD-ban kifejtett részletes előírás szerinti értékelési szempont alá eső része amennyiben teljes egészében hiányzik az ajánlatból, nem hiánypótolható! Az M.1.1. szakember vonatkozásában Ajánlatkérő alkalmazza a Kbt. 69.§ (7) bekezdését: Ajánlatkérő az eljárásban olyan értékelési szempontot alkalmaz, ahol az ajánlatban foglalt megajánlás ellenőrzése feltételezi valamely alkalmassági követelménynek történő megfelelés egyidejű ellenőrzését, ezért az Ajánlatkérő már az ajánlatok Kbt. 69.§ (2) bekezdés szerinti bírálata keretében felhívja az ajánlattevőket az érintett alkalmassági követelményhez kapcsolódó igazolások benyújtására: így már az alapajánlat részeként csatolandóak a BT-750 pontban részletesen ismertetett dokumentumok ezen szakember vonatkozásában. A többlettapasztalatra vonatkozó megajánlás teljes hiánya nem hiánypótolható. A beszerzés tárgyának (egy konkrét jármű felújítása) a jellege, az egymásra épülő, a teljesítés és felelősség tekintetében nem szétválasztható munkafolyamatok miatt nem teszi lehetővé a részekre történő ajánlattételt. Az eljárás során nem kerültek külön környezetvédelmi vagy szociális szempontok figyelembe vételre.

5.1.7 Stratégiai közbeszerzés

5.1.10 Odaítélési szempontok

Kritérium :
Típus : Minőség
Megnevezés :
Leírás : Szakmai ajánlat (mintafeladat kidolgozása 1 darab, C50-es psz. dízelmozdony nem üzemképes restaurálás komplex folyamatának bemutatása teljes körű feladatleírás elkészítésével együtt)
Súlyozás (pontok, pontos) : 25
Kritérium :
Típus : Minőség
Megnevezés :
Leírás : restaurálandó járműbe beépítésre kerülő alkatrészekre, valamint a teljes restaurálási munkára vonatkozóan vállalt jótállás időtartama (hónapban megadva) (24 hónapnál alacsonyabb érték megajánlása esetén az ajánlat érvénytelen)
Súlyozás (pontok, pontos) : 8
Kritérium :
Típus : Minőség
Megnevezés :
Leírás : szerződés teljesítésében részt vevő, az Ajánlati Felhívás BT-750 pont M.1.1 pontjában megadott alkalmassági követelmény szerinti gépészmérnök szakember 36 hónapot meghaladó gépészmérnök szakmai többlet tapasztalata (hónapban megadva)
Súlyozás (pontok, pontos) : 8
Kritérium :
Típus : Ár
Megnevezés :
Leírás : Vállalkozói díj
Súlyozás (pontok, pontos) : 59
Az alkalmazandó módszer ismertetése, ha a súlyozás kritériumokkal nem fejezhető ki :
Annak indoklása, hogy az odaítélési szempontok súlyozását miért nem tüntették fel :

5.1.12 A közbeszerzésre irányadó feltételek

A felülvizsgálati határidőkre vonatkozó információk : Kbt. 148.§ szerint

5.1.15 Sajátos beszerzési módszerek

Keretmegállapodás :
Nincs keretmegállapodás
A dinamikus beszerzési rendszerre vonatkozó információk :
Nem dinamikus beszerzési rendszer

5.1.16 További információk, közvetítés és felülvizsgálat

Felülvizsgálati szervezet : Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Döntőbizottság
A közbeszerzési eljárással kapcsolatban további információt nyújtó szervezet : Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum
A felülvizsgálati eljárásokról további információkat nyújtó szervezet : Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Döntőbizottság
TED eSender : Közbeszerzési Hatóság

6. Eredmények

Az értesítésben odaítélt összes szerződés értéke : 14 850 000 Forint

6.1 Eredmény – részazonosító : LOT-0001

Legalább egy nyertes kiválasztására sor került.

6.1.2 Információk a nyertesekről

Nyertes :
Hivatalos név : ENERGOSZERVIZ KAZÁNSZERELŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT
Ajánlat :
Ajánlat azonosítója : EKR000476182024/0918
A rész vagy a részcsoport azonosítója : LOT-0001
Az eredmény értéke : 14 850 000 Forint
Az ajánlatot rangsorolták : igen
Helyezés a nyertesek listáján : 1
Az ajánlat az egyik változat : nem
Alvállalkozás : Igen
Az alvállalkozásba adott szerződésrész értéke ismert : nem
Az alvállalkozásba adott szerződésrész százalékos aránya ismert : nem
Leírás : lakatos, járművillamosság
A szerződésre vonatkozó információk :
A szerződés azonosítója : 1
Cím : vállalkozási szerződés
A nyertes kiválasztásának időpontja : 27/06/2024
A szerződés megkötésének időpontja : 22/07/2024
A szerződés odaítélésére keretmegállapodáson belül kerül sor : nem

6.1.3 Nem nyertes ajánlattevők :

Ajánlattevő :
Az ajánlattevő fél vezetője : Locomotiv Logistics Kft.
Hivatalos név :
Ajánlattevő :
Az ajánlattevő fél vezetője : "ERDŐGÉP 95" Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Hivatalos név :

6.1.4 Statisztikai információk

Az ajánlatkérő szervezethez beérkezett felülvizsgálati kérelmek összefoglalása :
A panaszosok száma : 0
Beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések :
A benyújtott beadványok típusa : Részvételi jelentkezések
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Ajánlatok
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 3
A benyújtott beadványok típusa : Elektronikusan benyújtott ajánlatok
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 3
A benyújtott beadványok típusa : Mikrovállalkozások ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 2
A benyújtott beadványok típusa : Kisvállalkozások ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 1
A benyújtott beadványok típusa : Középvállalkozások ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Mikro-, kis- vagy középvállalkozások ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 3
A benyújtott beadványok típusa : A vevőétől eltérő EGT-országban bejegyzett ajánlattevők ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Az EGT-n kívüli országokban bejegyzett ajánlattevők ajánlatai
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Ellenőrzött és nem elfogadható ajánlatok
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Ellenőrzött és nem elfogadható ajánlatok az abnormálisan alacsony ár vagy költség miatt
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0
A benyújtott beadványok típusa : Olyan ajánlatok, amelyekkel kapcsolatban még nem ellenőrizték, hogy elfogadhatók-e vagy nem
A beérkezett ajánlatok vagy részvételi jelentkezések száma : 0

8. Szervezetek

8.1 ORG-0002

Hivatalos név : Közbeszerzési Hatóság
Regisztrációs szám : EKRSZ_40664534
Postacím : Riadó utca 5.
Város : Budapest
Irányítószám : 1026
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
E-mail-cím : hirdetmeny@kt.hu
Telefonszám : +36 18828635
E szervezet szerepei :
TED eSender

8.1 ORG-0001

Hivatalos név : Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum
Regisztrációs szám : 15308067242
Postacím : Rákóczi Út 42
Város : Budapest
Irányítószám : 1072
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
Kapcsolattartó pont : Erdei Gábor
Telefonszám : +36 703209257
Internetcím : https://www.mmkm.hu
E szervezet szerepei :
Vevő
Csoportvezető
A közbeszerzési eljárással kapcsolatban további információt nyújtó szervezet

8.1 ORG-0006

Hivatalos név : Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Döntőbizottság
Regisztrációs szám : 15329190-2-41
Postacím : Riadó u. 5
Város : Budapest
Irányítószám : 1026
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
Telefonszám : +36 18828592
Fax : +36 18828593
E szervezet szerepei :
Felülvizsgálati szervezet

8.1 ORG-0007

Hivatalos név : Közbeszerzési Hatóság Közbeszerzési Döntőbizottság
Regisztrációs szám : 15329190-2-41
Postacím : Riadó u. 5
Város : Budapest
Irányítószám : 1026
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
Telefonszám : +36 18828592
Fax : +36 18828593
E szervezet szerepei :
A felülvizsgálati eljárásokról további információkat nyújtó szervezet

8.1 ORG-0003

Hivatalos név : Locomotiv Logistics Kft.
Regisztrációs szám : 22738655242
Postacím : Újvilág Utca 43-45.
Város : Budapest
Irányítószám : 1145
Ország alegysége (NUTS) : Budapest ( HU110 )
Ország : Magyarország
Telefonszám : +36 308678465
Fax : +36 3832387
E szervezet szerepei :
Ajánlattevő
Csoportvezető

8.1 ORG-0004

Hivatalos név : ENERGOSZERVIZ KAZÁNSZERELŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT
A gazdasági szereplő mérete : Mikrovállalkozás
Regisztrációs szám : 11147798209
Postacím : Poprád Utca 10.
Város : Debrecen
Irányítószám : 4031
Ország alegysége (NUTS) : Hajdú-Bihar ( HU321 )
Ország : Magyarország
Telefonszám : +36 308668166
E szervezet szerepei :
Ajánlattevő
Csoportvezető
Kedvezményezett
A tulajdonos állampolgársága : HUN
E tételek nyertese : LOT-0001

8.1 ORG-0005

Hivatalos név : "ERDŐGÉP 95" Ipari és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Regisztrációs szám : 11350330220
Postacím : Táncsics Utca 11
Város : Lenti
Irányítószám : 8960
Ország alegysége (NUTS) : Zala ( HU223 )
Ország : Magyarország
E-mail-cím : erdogep@z-net.hu
Telefonszám : +36 304765396
E szervezet szerepei :
Ajánlattevő
Csoportvezető

11. A hirdetményre vonatkozó információk

11.1 A hirdetményre vonatkozó információk

A hirdetmény azonosítója/verziója : 3780d451-9b55-4444-a145-5cc3200378c1 - 02
Hirdetményminta típusa : Eredmény
A hirdetmény típusa : Tájékoztató az eljárás eredményéről vagy koncesszió odaítéléséről – klasszikus ajánlatkérőkre vonatkozó szabályok
A hirdetmény megküldésének dátuma : 13/08/2024 08:43 +02:00
Hirdetmény megküldésének dátuma (az eSender rendszerben) : 12/08/2024 11:56 +02:00
Azok a nyelvek, amelyeken ez a hirdetmény hivatalosan elérhető : magyar

11.2 A közzétételre vonatkozó információk

A hirdetmény közzétételi száma : 00489954-2024
HL S kiadás száma : 158/2024
A közzététel dátuma : 14/08/2024