Beheer en onderhoud grondwatermeetnetten van de deelnemende partijen uit het Netwerk Water & Klimaat

De deelnemende organisaties binnen NWK zijn op zoek naar een samenwerkingspartner die betrouwbare grondwaterstandsmetingen verzamelt, opslaat, valideert en beschikbaar stelt voor de deelnemende organisaties en de BRO. De meetreeksen worden met het label ‘voorlopig beoordeeld’ geleverd aan de BRO. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor de definitieve validatie. De geraamde opdrachtwaarde …

CPV: 76443000 Otros servicios de diagrafía
Plazo:
7 de noviembre de 2024 a las 12:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Beheer en onderhoud grondwatermeetnetten van de deelnemende partijen uit het Netwerk Water & Klimaat
Organismo adjudicador:
Gemeente Woerden
Número de premio:
1

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Gemeente Woerden
Rechtsvorm van de koper : Regionale overheid
Activiteit van de aanbestedende dienst : Algemene overheidsdiensten

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Beheer en onderhoud grondwatermeetnetten van de deelnemende partijen uit het Netwerk Water & Klimaat
Beschrijving : De deelnemende organisaties binnen NWK zijn op zoek naar een samenwerkingspartner die betrouwbare grondwaterstandsmetingen verzamelt, opslaat, valideert en beschikbaar stelt voor de deelnemende organisaties en de BRO. De meetreeksen worden met het label ‘voorlopig beoordeeld’ geleverd aan de BRO. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor de definitieve validatie. De geraamde opdrachtwaarde over de gehele looptijd, inclusief verlenging, is geraamd op €1.100.000,- exclusief BTW. Inschrijvers kunnen aan de benoemde opdrachtwaarden geen rechten ontlenen.
Identificatiecode van de procedure : 1ce6ed49-b314-404a-bfec-8935e09dfe0b
Type procedure : Openbaar
De procedure wordt versneld : neen
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure :

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 76443000 Overige meetdiensten

2.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land

2.1.3 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 1 100 000 Euro

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

2.1.6 Gronden voor uitsluiting

Louter nationale uitsluitingsgronden : Uitsluitingsgronden zijn opgevoerd in de aanbestedingsdocumenten of in TenderNed toegevoegd.

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0000

Titel : Perceel 1
Beschrijving : Voor deze Opdracht wordt geen gebruik gemaakt van de percelenregeling. Het betreft één opdracht waarbij splitsen van onderdelen niet wenselijk is. Het opdelen in percelen is niet doelmatig aangezien de verschillende onderdelen van de opdracht onderling met elkaar samenhangen en afhankelijk zijn van elkaar. De opdracht betreft de dienstverlening voor het leveren van betrouwbare meetgegevens van grondwaterstanden, inclusief het presenteren van de metingen in de portal. Wanneer meerdere partijen de opdracht zouden uitvoeren kan dit tot problemen leiden omtrent de beheersbaarheid.
Interne identificatiecode : 1

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 76443000 Overige meetdiensten
Opties :
Beschrijving van de opties : Mogelijk haken op een later tijdstip andere gemeenten uit het NWK aan.

5.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land
Aanvullende informatie :

5.1.3 Geraamde duur

Looptijd : 8 Jaar

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 3
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : Met de geselecteerde Opdrachtnemer zal een Raamovereenkomst voor de duur van vijf (5) jaar worden afgesloten. Het betreft de periode 1 februari 2025 tot en met 31 januari 2030. Na het verstrijken van deze looptijd kan de Raamovereenkomst door de Opdrachtgever eenzijdig optioneel driemaal met één jaar, worden verlengd. Indien de Opdrachtgever geen gebruik wensen te maken van de optie tot verlenging

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 1 100 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
De namen en beroepskwalificaties van het voor de uitvoering van de opdracht ingezette personeel moeten worden vermeld : Niet vereist
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.7 Strategische aanbestedingen

Doel van strategische aanbestedingen : Geen strategische aanbesteding

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : E1 Geen crimineel verleden
Beschrijving : De inschrijver of gegadigde is niet bij een rechterlijke uitspraak die kracht van gewijsde heeft, veroordeeld op grond van: a. deelneming aan een criminele organisatie in de zin van artikel 2, eerste lid, van Gemeenschappelijk Optreden 98/733/JBZ van de Raad, (PbEG 1998, L 351);b. omkoping in de zin van artikel 3 van het besluit van de Raad van 26 mei 1997 (PbEG 1997, L 195) respectievelijk artikel 3, eerste lid, van Gemeenschappelijk Optreden 98/742/JBZ van de Raad (PbEG 1998, L 358);c. fraude in de zin van artikel 1 van de overeenkomst aangaande de bescherming van de financiële belangen van de Gemeenschap (PbEG 1995, C 316);d. witwassen van geld in de zin van artikel 1 van richtlijn nr. 91/308/EEG van de Raad van 10 juni 1991 tot voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor het witwassen van geld (PbEG L 1991, L 166) zoals gewijzigd bij richtlijn nr. 2001/97/EG van het Europees Parlement en de Raad (PbEG L 2001, 344).Als veroordelingen als bedoeld onder a, b, c, of d worden in ieder geval aangemerkt veroordelingen op grond van artikel 140, 177, 177a, 178, 225, 226, 227, 227a, 227b of 323a, 328ter, tweede lid, 420bis, 420ter of 420quater van het Wetboek van Strafrecht.
Criterium :
Type : Andere

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Prijs
Naam : Inschrijfprijs
Beschrijving : De beoordeling van het kwantitatieve deel (prijs) van de Inschrijvingen vindt plaats nadat de kwalitatieve beoordeling heeft plaatsgevonden. De beoordeling van het kwantitatieve deel vindt per Inschrijving plaats en in de onderhavige aanbesteding door hetzelfde beoordelingsteam als het kwalitatieve deel van de Inschrijvingen beoordeelt. Inschrijver dient prijzen aan te bieden conform het prijzenblad in bijlage 3. De prijzen zijn all-in tarieven voor de gevraagde Opdracht conform het vereist in het Programma van Eisen. Dit betekent dat er na Inschrijving geen prijsonderhandelingen uitgevoerd worden en er geen sprake is van verborgen additionele kosten. Deze prijzen staan vast gedurende de looptijd van de Raamovereenkomst. Indexatie is jaarlijks mogelijk vanaf januari 2027. Prijs wordt beoordeeld aan de hand van de volgende formule: Score= (laagste aangeboden prijs)/(aangeboden prijs) ×maximaal te behalen aantal punten Bij scoreberekening wordt afgerond op twee (2) decimalen. Zie voor nadere omschrijving de leidraad.
Gewicht (punten, exact) : 40
Criterium :
Type : Kwaliteit
Naam : Kwaliteit
Beschrijving : De leden van de beoordelingscommissie beoordelen individueel en geven een cijfer per kwaliteitscriterium. In overleg stellen de beoordelaars in consensus per kwaliteitscriterium een score vast welke met één gezamenlijke argumentatie wordt onderbouwd. De som van de behaalde punten bepaalt de totaalscore voor Kwaliteit. Zie voor nadere omschrijving de leidraad.
Gewicht (punten, exact) : 60
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Termijn voor verzoeken om aanvullende informatie : 26/09/2024 17:00 +02:00

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Uiterste datum voor de ontvangst van inschrijvingen : 07/11/2024 12:00 +01:00
Uiterste datum tot wanneer de inschrijving geldig moet blijven : 3 Maand
Informatie over de openbare opening :
Openingsdatum : 07/11/2024 12:05 +01:00
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : neen
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : neen

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Maximumaantal deelnemers : 1
Rechtvaardiging voor de looptijd van de raamovereenkomst : De meetapparatuur in de peilbuizen van de grondwatermeetnetten worden geïnstalleerd en beheerd en onderhouden door één Opdrachtnemer. De hardware (stand-alone dataloggers of telemetrische meetapparatuur) en met name ook software is in deze markt per leverancier specifiek ingericht. Om deze reden heeft het sterk de voorkeur om gedurende de afschrijvingstermijn (> 4 jaar) het beheer en onderhoud bij de Opdrachtnemer onder te brengen. Op deze manier worden Inschrijvingen verwacht die voldoen aan het PvE. Met de geselecteerde Opdrachtnemer zal een Raamovereenkomst voor de duur van vijf (5) jaar worden afgesloten. Het betreft de periode 1 februari 2025 tot en met 31 januari 2030. Na het verstrijken van deze looptijd kan de Raamovereenkomst door de Opdrachtgever eenzijdig optioneel driemaal met één jaar, worden verlengd. Indien de Opdrachtgever geen gebruik wensen te maken van de optie tot verlenging zal dit uiterlijk drie (3) maanden voor het einde van de reguliere looptijd van de raamovereenkomst schriftelijk kenbaar maken aan de Opdrachtnemer. Eventuele verlenging zal altijd plaatsvinden onder gelijkblijvende prijzen (behoudens de jaarlijkse indexering, voor het eerst op 1 februari 2026) en voorwaarden.
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Gemeente Woerden
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Gemeente Woerden
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : Gemeente Woerden
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Gemeente Woerden

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Gemeente Woerden
Registratienummer : 4458826
Postadres : Blekerijlaan 14
Stad : Woerden
Postcode : 3447 GR
Onderverdeling land (NUTS) : Utrecht ( NL310 )
Land : Nederland
Contactpunt : Michael Brussel
Telefoon : +31 348428911
Fax : +31 348428451
Internetadres : http://www.woerden.nl
Andere contactpunten :
Officiële naam : Rechtbank Midden-Nederland
Postadres : Postbus 16005
Stad : Utrecht
Postcode : 3500 DA
Onderverdeling land (NUTS) : Utrecht ( NL310 )
Land : Nederland
Rollen van deze organisatie :
Koper
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt
Organisatie voor beroepsprocedures
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : 0c5c7a93-bd9f-433c-b76b-25e0378deaf8 - 01
Type formulier : Mededinging
Type aankondiging : Aankondiging van een opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 12/09/2024 15:37 +02:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00555493-2024
Nummer uitgave PB S : 180/2024
Datum van bekendmaking : 16/09/2024