Autohuur

Het doel van deze aanbestedingsprocedure is het sluiten van een raamovereenkomst met één (1) leveranciers voor het huren van (zero emissie) vervoersmiddelen (personenauto’s, autobusjes, bestelbusjes en lichte vrachtwagens) voor personeel en studenten met een maximum van 9 personen (incl. bestuurder) per auto/autobusje naar verschillende locaties, zowel in Nederland alsmede binnen …

CPV: 34100000 Vehículos de motor, 34110000 Automóviles para pasajeros, 34115200 Vehículos de motor para el transporte de menos de diez personas, 34130000 Vehículos de motor para el transporte de mercancías
Plazo:
29 de octubre de 2024 a las 11:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Autohuur
Organismo adjudicador:
Technische Universiteit Delft
Número de premio:
11226

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Technische Universiteit Delft
Rechtsvorm van de koper : Publiekrechtelijke instelling
Activiteit van de aanbestedende dienst : Onderwijs

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : Autohuur
Beschrijving : Het doel van deze aanbestedingsprocedure is het sluiten van een raamovereenkomst met één (1) leveranciers voor het huren van (zero emissie) vervoersmiddelen (personenauto’s, autobusjes, bestelbusjes en lichte vrachtwagens) voor personeel en studenten met een maximum van 9 personen (incl. bestuurder) per auto/autobusje naar verschillende locaties, zowel in Nederland alsmede binnen de grenzen van de Europese Unie.
Identificatiecode van de procedure : 34ba3ea6-e3bf-4bd3-8a75-c7ede6a73f34
Interne identificatiecode : 11226
Type procedure : Openbaar
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure :

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Leveringen
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 34110000 Personenwagens
Aanvullende classificatie ( cpv ): 34100000 Motorvoertuigen
Aanvullende classificatie ( cpv ): 34115200 Motorvoertuigen voor personenvervoer van minder dan 10 personen
Aanvullende classificatie ( cpv ): 34130000 Motorvoertuigen voor goederenvervoer

2.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land
Aanvullende informatie : Zie documentatie

2.1.3 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 500 000 Euro

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

2.1.6 Gronden voor uitsluiting

Met faillissement vergelijkbare toestand uit hoofde van nationale recht : Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: a) Hij is failliet, of b) Hij verkeert in insolventie of liquidatie, of c) Hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of d) Hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving19, of e) Zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of f) Zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Faillissement : Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: a) Hij is failliet, of b) Hij verkeert in insolventie of liquidatie, of c) Hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of d) Hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving19, of e) Zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of f) Zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Corruptie : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Regeling met schuldeisers : Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: a) Hij is failliet, of b) Hij verkeert in insolventie of liquidatie, of c) Hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of d) Hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving19, of e) Zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of f) Zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Deelname aan een criminele organisatie : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Vervalsing van de mededinging : Heeft de ondernemer met andere ondernemers overeenkomsten gesloten die gericht zijn op vervalsing van de mededinging?
Niet-nakoming van verplichtingen op het gebied van milieurecht : Heeft de ondernemer, voor zover hij weet, zijn verplichtingen op het gebied van het milieu-, sociaal of arbeidsrecht geschonden?
Witwassen van geld of financiering van terrorisme : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Fraude : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Kinderarbeid en andere vormen van mensenhandel : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?
Insolventie : Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: a) Hij is failliet, of b) Hij verkeert in insolventie of liquidatie, of c) Hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of d) Hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving19, of e) Zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of f) Zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Niet-nakoming van verplichtingen op het gebied van arbeidsrecht : Heeft de ondernemer, voor zover hij weet, zijn verplichtingen op het gebied van het milieu-, sociaal of arbeidsrecht geschonden?
Activa beheerd door vereffenaar : Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: a) Hij is failliet, of b) Hij verkeert in insolventie of liquidatie, of c) Hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of d) Hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving19, of e) Zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of f) Zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Die zich schuldig heeft gemaakt aan valse verklaringen, achterhouden van informatie, niet in staat is de vereiste documenten te verstrekken en heeft vertrouwelijke informatie over deze procedure verkregen. : Kan de ondernemer bevestigen dat: a) hij zich niet in ernstige mate schuldig heeft gemaakt aan valse verklaringen bij het verstrekken van de informatie die nodig is om te controleren of er geen gronden voor uitsluiting zijn dan wel of aan de selectiecriteria wordt voldaan, b) hij dergelijke informatie niet heeft achtergehouden, c) hij de door de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit gevraagde ondersteunende documenten onverwijld heeft kunnen overleggen
Louter nationale uitsluitingsgronden : Nee
Belangenconflict als gevolg van deelneming aan de aanbestedingsprocedure : Is de ondernemer zich bewust van enig belangenconflict als gevolg van zijn deelneming aan de aanbestedingsprocedure?
Directe of indirecte betrokkenheid bij de voorbereiding van deze aanbestedingsprocedure : Heeft de ondernemer of een met de ondernemer verbonden onderneming de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit geadviseerd of is de ondernemer of een met hem verbonden onderneming anderszins betrokken geweest bij de voorbereiding van de aanbestedingsprocedure?
Ernstige beroepsfouten : Heeft de ondernemer zich schuldig gemaakt aan ernstige beroepsfouten?
Voortijdige beëindiging, schadevergoeding of andere vergelijkbare sancties : Is het de ondernemer overkomen dat een eerdere overheidsopdracht, een eerdere opdracht van een aanbestedende entiteit of een eerdere concessieovereenkomst heeft geleid tot vroegtijdige beëindiging van die eerdere opdracht, tot schadevergoeding of tot andere vergelijkbare sancties?
Niet-nakoming van verplichtingen op het gebied van sociaal recht : Heeft de ondernemer, voor zover hij weet, zijn verplichtingen op het gebied van het milieu-, sociaal of arbeidsrecht geschonden?
Betaling van socialezekerheidsbijdragen : Heeft de ondernemer voldaan aan al zijn verplichtingen met betrekking tot de betaling van belastingen of sociale premies, zowel in het land waar hij is gevestigd als in de lidstaat van de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit indien dit een ander land is dan het land van vestiging?
Staking van bedrijfsactiviteiten : Is op de ondernemer een van de volgende situaties van toepassing: a) Hij is failliet, of b) Hij verkeert in insolventie of liquidatie, of c) Hij heeft een regeling met schuldeisers getroffen, of d) Hij verkeert in een andere, vergelijkbare toestand ingevolge een soortgelijke procedure uit hoofde van nationale wet- of regelgeving19, of e) Zijn activa worden beheerd door een curator of door de rechtbank, of f) Zijn bedrijfsactiviteiten zijn gestaakt?
Betaling van belastingen : Heeft de ondernemer voldaan aan al zijn verplichtingen met betrekking tot de betaling van belastingen of sociale premies, zowel in het land waar hij is gevestigd als in de lidstaat van de aanbestedende dienst of aanbestedende entiteit indien dit een ander land is dan het land van vestiging?
Terroristische misdrijven of strafbare feiten in verband met terroristische activiteiten : Is de ondernemer zelf of iemand die lid is van het bestuurs-, leidinggevend of toezichthoudend orgaan van de ondernemer of daarin vertegenwoordigings-, beslissings- of controlebevoegdheid heeft, om een van de hiervoor genoemde redenen veroordeeld bij onherroepelijk vonnis, welk vonnis niet later dan vijf jaar geleden is gewezen of dat expliciet een uitsluitingsperiode bevat die nog steeds van toepassing is?

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0000

Titel : Autohuur
Beschrijving : Het doel van deze aanbestedingsprocedure is het sluiten van een raamovereenkomst met één (1) leveranciers voor het huren van (zero emissie) vervoersmiddelen (personenauto’s, autobusjes, bestelbusjes en lichte vrachtwagens) voor personeel en studenten met een maximum van 9 personen (incl. bestuurder) per auto/autobusje naar verschillende locaties, zowel in Nederland alsmede binnen de grenzen van de Europese Unie.
Interne identificatiecode : 11226

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Leveringen
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 34110000 Personenwagens
Aanvullende classificatie ( cpv ): 34100000 Motorvoertuigen
Aanvullende classificatie ( cpv ): 34115200 Motorvoertuigen voor personenvervoer van minder dan 10 personen
Aanvullende classificatie ( cpv ): 34130000 Motorvoertuigen voor goederenvervoer

5.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land
Aanvullende informatie : Zie documentatie

5.1.3 Geraamde duur

Begindatum : 01/01/2025
Einddatum van de duur : 31/12/2028

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 500 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.7 Strategische aanbestedingen

De aanbesteding valt binnen de werkingssfeer van Richtlijn 2009/33/EG van het Europees Parlement en de Raad (“richtlijn schone voertuigen”)
De rechtsgrondslag uit hoofde van de richtlijn schone voertuigen om vast te stellen welke categorie aanbestedingsprocedures van toepassing is Aankoop, leasing of huur van voertuigen

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Naam : Verzekeringscertificaat
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : Inschrijving in een handelsregister
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : Gedragsverklaring aanbesteden (GVA)
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Referentieprojecten
Gebruik van dit criterium : Gebruikt
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : Certificaten van instituten voor kwaliteitscontrole
Gebruik van dit criterium : Gebruikt

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Adres van de aanbestedingsstukken : https://s2c.mercell.com/today/104608

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Toegestaan
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Uiterste datum voor de ontvangst van inschrijvingen : 29/10/2024 11:00 +00:00
Informatie over de openbare opening :
Openingsdatum : 29/10/2024 11:05 +00:00
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : ja
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : ja

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Raamovereenkomst, zonder hernieuwde oproep tot mededinging
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Rechtbank Den Haag

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Technische Universiteit Delft
Registratienummer : 27364265
Postadres : Stevinweg 1 5e etage
Stad : Delft
Postcode : 2628CN
Land : Nederland
Contactpunt : Scarlett van Leeuwen
Telefoon : +31628743102
Internetadres : https://www.tudelft.nl
Rollen van deze organisatie :
Koper

8.1 ORG-0002

Officiële naam : Rechtbank Den Haag
Registratienummer : 82946175
Stad : Den Haag
Land : Nederland
Telefoon : 088 362 2200
Rollen van deze organisatie :
Organisatie voor beroepsprocedures

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : 5e276c2c-3a62-4594-a644-253a4651bfe2 - 01
Type formulier : Mededinging
Type aankondiging : Aankondiging van een opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 17/09/2024 08:44 +00:00
Aankondiging datum verzending (eSender) : 17/09/2024 08:46 +00:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00560059-2024
Nummer uitgave PB S : 182/2024
Datum van bekendmaking : 18/09/2024