Aktiviteter avseende unga kvinnors entreprenörskap och företagande

Tillväxtverket söker företagsfrämjande aktörer för tre uppdrag för att genomföra aktiviteter som stimulerar unga kvinnors entreprenörskap och företagande. Aktiviteterna ska utgå från beprövade metoder för att främja unga kvinnors möjligheter att starta, driva och äga företag. Aktiviteterna ska genomföras med inriktning på att synliggöra och skapa medvetenhet kring kvinnors förutsättningar …

CPV: 79998000 Servicios de autocar, 79400000 Servicios de consultoría comercial y de gestión y servicios afines, 80200000 Servicios de enseñanza secundaria, 80300000 Servicios de enseñanza superior
Plazo:
14 de octubre de 2024 a las 21:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Aktiviteter avseende unga kvinnors entreprenörskap och företagande
Organismo adjudicador:
Tillväxtverket
Número de premio:
Ä 2024-1534

1. Upphandlare

1.1 Upphandlare

Officiellt namn : Tillväxtverket
Köparens rättsliga status : Statlig myndighet
Den upphandlande myndighetens verksamhet : Allmän offentlig förvaltning

2. Förfarande

2.1 Förfarande

Titel : Aktiviteter avseende unga kvinnors entreprenörskap och företagande
Beskrivning : Tillväxtverket söker företagsfrämjande aktörer för tre uppdrag för att genomföra aktiviteter som stimulerar unga kvinnors entreprenörskap och företagande. Aktiviteterna ska utgå från beprövade metoder för att främja unga kvinnors möjligheter att starta, driva och äga företag. Aktiviteterna ska genomföras med inriktning på att synliggöra och skapa medvetenhet kring kvinnors förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag.
Förfarandets identifierare : baef2c49-931d-4d85-9d6d-2af5c7ebfca8
Intern identifierare : Ä 2024-1534
Typ av förfarande : Öppet
Förfarandet är påskyndat : nej
Motivering för det påskyndade förfarandet :
Förfarandets viktigaste kännetecken :

2.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 79998000 Coachning
Ytterligare klassificering ( cpv ): 79400000 Företags- och managementrådgivning samt tillhörande tjänster
Ytterligare klassificering ( cpv ): 80200000 Högstadie- och gymnasieundervisning
Ytterligare klassificering ( cpv ): 80300000 Högre utbildning

2.1.2 Leveransplats

Land : Sverige
Var som helst i det aktuella landet

2.1.3 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 6 000 000 Svensk krona

2.1.4 Allmänna upplysningar

Rättslig grund :
Direktiv 2014/24/EU

2.1.6 Uteslutningsgrunder

Situation som enligt nationell lagstiftning motsvarar konkurs : Befinner sig den ekonomiska aktören i en situation motsvarande konkurs till följd av ett liknande förfarande enligt nationella lagar och förordningar?
Konkurs : Har den ekonomiska aktören gått i konkurs?
Korruption : Har den ekonomiska aktören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för korruption genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller? Enligt definitionen i artikel 3 i konventionen om kamp mot korruption som tjänstemän i Europeiska gemenskaperna eller Europeiska unionens medlemsstater är delaktiga i (EUT C 195, 25.6.1997, s. 1) respektive artikel 2.1 i rådets rambeslut 2003/568/RIF av den 22 juli 2003 om kampen mot korruption inom den privata sektorn (EUT L 192, 31.7.2003, s. 54). Detta skäl för uteslutning omfattar även korruption enligt definition i den nationella lagstiftningen för den upphandlande myndigheten (den upphandlande enheten) eller den ekonomiska aktören.
Ackordsuppgörelse med borgenärer : Har den ekonomiska aktören ingått ackordsuppgörelse med borgenärer?
Deltagande i en kriminell organisation : Har den ekonomiska aktören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för deltagande i någon kriminell organisation genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller? Enligt definitionen i artikel 2 i rådets rambeslut 2008/841/RIF av den 24 oktober 2008 om kampen mot organiserad brottslighet (EUT L 300, 11.11.2008, s. 42).
Avtal med andra ekonomiska aktörer med syfte att snedvrida konkurrensen : Har den ekonomiska aktören ingått överenskommelser med andra ekonomiska aktörer som syftar till att snedvrida konkurrensen?
Åsidosättande av skyldigheter enligt miljölagstiftningen : Har den ekonomiska aktören, såvitt denne känner till, åsidosatt sina skyldigheter enligt miljölagstiftningen? Enligt vad som avses vad gäller syftet med denna upphandling i nationell lagstiftning, i meddelandet, i upphandlingsdokumenten eller i artikel 18.2 i direktiv 2014/24/EU.
Penningtvätt eller finansiering av terrorism : Har den ekonomiska aktören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för penningtvätt eller finansiering av terrorism genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller? Enligt definitionen i artikel 1 i Europaparlamentets och rådets direktiv 2005/60/EG av den 26 oktober 2005 om åtgärder för att förhindra att det finansiella systemet används för penningtvätt och finansiering av terrorism (EUT L 309, 25.11.2005, s. 15).
Bedrägerier : Har den ekonomiska aktören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för bedrägeri genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller? Enligt innebörden i artikel 1 i konventionen om skydd av Europeiska gemenskapernas finansiella intressen (EGT C 316, 27.11.1995, s. 48).
Barnarbete och andra former av människohandel : Har den ekonomiska aktören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för barnarbete eller andra former av människohandel genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller? Enligt definitionen i artikel 2 i Europaparlamentets och rådets direktiv 2011/36/EU av den 5 april 2011 om förebyggande och bekämpande av människohandel, om skydd av dess offer och om ersättande av rådets rambeslut 2002/629/RIF (EUT L 101, 15.4.2011, s. 1).
Insolvens : Är den ekonomiska aktören föremål för insolvens- eller likvidationsförfarande?
Åsidosättande av skyldigheter enligt arbetsrätten : Har den ekonomiska aktören, såvitt denne känner till, åsidosatt sina skyldigheter enligt arbetsrätten? Enligt vad som avses vad gäller syftet med denna upphandling i nationell lagstiftning, i meddelandet, i upphandlingsdokumenten eller i artikel 18.2 i direktiv 2014/24/EU.
Tvångsförvaltning : Är den ekonomiska aktörens tillgångar föremål för tvångsförvaltning?
Har lämnat felaktiga uppgifter, underlåtit att lämna de begärda handlingarna och har fått konfidentiell information om förfarandet : Har den ekonomiska aktören befunnit sig i någon av följande situationer: a) Denne har i allvarlig omfattning lämnat oriktiga uppgifter för kontroll av skäl för uteslutning eller urvalskriterier, b) har undanhållit sådan information, c) kan inte utan dröjsmål lämna de styrkande handlingar som den upphandlande myndigheten eller enheten kräver, och d) otillbörliga försök görs att påverka den upphandlande myndighetens eller enhetens beslutsprocess för att tillägna sig konfidentiell information som kan ge aktören otillbörliga fördelar i upphandlingsförfarandet eller så att av oaktsamhet vilseledande uppgifter lämnas som kan ha en väsentlig inverkan på beslut om uteslutning, urval eller tilldelning?
Intressekonflikt på grund av deltagande i upphandlingsförfarandet : Har den ekonomiska aktören kännedom om någon intressekonflikt, enligt vad som anges i nationell lagstiftning, meddelandet eller upphandlingsdokumenten, till följd av sitt deltagande i upphandlingsförfarandet?
Direkt eller indirekt deltagande i förberedelserna av detta upphandlingsförfarande : Har den ekonomiska aktören eller ett företag med anknytning till denne bistått den upphandlande myndigheten eller enheten med rådgivning eller på annat sätt varit inblandad i förberedelserna av upphandlingsförfarandet?
Allvarliga fel i yrkesutövningen : Har den ekonomiska aktören gjort sig skyldig till allvarliga fel i yrkesutövningen? Se, där så är tillämpligt, definitioner i nationell lagstiftning, meddelandet eller upphandlingsdokumenten.
Förtida uppsägning, skadestånd eller andra jämförbara sanktioner : Har den ekonomiska aktören varit med om att ett tidigare offentligt kontrakt, ett tidigare kontrakt med en upphandlande enhet eller ett tidigare koncessionskontrakt sagts upp i förtid, eller att skadestånd eller jämförbara sanktioner krävts i samband med detta tidigare avtal?
Åsidosättande av skyldigheter enligt sociallagstiftningen : Har den ekonomiska aktören, såvitt denne känner till, åsidosatt sina skyldigheter enligt sociallagstiftningen? Enligt vad som avses vad gäller syftet med denna upphandling i nationell lagstiftning, i meddelandet, i upphandlingsdokumenten eller i artikel 18.2 i direktiv 2014/24/EU.
Betalning av socialförsäkringsavgifter : Har den ekonomiske aktören åsidosatt sina skyldigheter i fråga om betalning av sociala avgifter, i det land där denne är etablerad eller i den upphandlande myndighetens eller enhetens medlemsstat om det är ett annat land än etableringslandet?
Avbruten näringsverksamhet : Har den ekonomiska aktören avbrutit sin näringsverksamhet?
Betalning av skatter : Har den ekonomiske aktören åsidosatt sina skyldigheter i fråga om betalning av skatter, i det land där denne är etablerad eller i den upphandlande myndighetens eller enhetens medlemsstat om det är ett annat land än etableringslandet?
Terroristbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet : Har den ekonomiska aktören själv eller en person som är medlem i dess förvaltnings-, lednings- eller tillsynsorgan eller som har befogenhet att företräda, fatta beslut i eller kontrollera dessa, fällts för terrorbrott eller brott med anknytning till terroristverksamhet genom en lagakraftvunnen dom som meddelades för högst fem år sedan eller i vilken en tidsfrist fastställts som fortfarande gäller? Enligt definitionen i artiklarna 1 och 3 i rådets rambeslut av den 13 juni 2002 om bekämpande av terrorism (EGT L 164, 22.6.2002, s. 3). Denna grund för uteslutning omfattar även anstiftan av eller medhjälp till eller försök att begå brott i den mening som avses i artikel 4 i det rambeslutet.

5. Del (anbudsområde)

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0001

Titel : Annonserad upphandling
Beskrivning : Tillväxtverket söker företagsfrämjande aktörer för tre uppdrag för att genomföra aktiviteter som stimulerar unga kvinnors entreprenörskap och företagande. Aktiviteterna ska utgå från beprövade metoder för att främja unga kvinnors möjligheter att starta, driva och äga företag. Aktiviteterna ska genomföras med inriktning på att synliggöra och skapa medvetenhet kring kvinnors förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag.
Intern identifierare : Ä 2024-1534

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 79998000 Coachning

5.1.2 Leveransplats

Land : Sverige
Var som helst i det aktuella landet
Kompletterande information :

5.1.3 Uppskattad löptid

Startdatum : 06/11/2024
Slutdatum för varaktighet : 31/12/2024

5.1.4 Förlängning

Högst antal förlängningar : 2
Köparen förbehåller sig rätten att utlösa optioner enligt beskrivningen här : Förlängning är 12 månader

5.1.5 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 6 000 000 Svensk krona

5.1.6 Allmänna upplysningar

Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : nej

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Det tas inte hänsyn till miljö, sociala aspekter eller innovation i upphandlingen
Metod som ska minska miljöpåverkan : Annat
Kriterier för grön upphandling : Nationella kriterier för grön upphandling
Socialt mål som främjas : Annat

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Ekonomisk och finansiell ställning
Namn : Ekonomisk och finansiell ställning
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller de objektiva och icke-diskriminerande kriterier och regler som har fastställts för att begränsa antalet kandidater på följande sätt: Om vissa intyg eller andra styrkande handlingar krävs, ange för vart och ett om den ekonomiska aktören har dessa handlingar:
Beskrivning : Om vissa av dessa intyg eller styrkande handlingar finns tillgängliga elektroniskt, ange var för vart och ett:
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller alla urvalskriterierna
Beskrivning : Alla nödvändiga urvalskriterier som anges i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten som meddelandet hänvisar till är uppfyllda.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i yrkesregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i yrkesregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i handelsregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i handelsregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på särskilt tillstånd
Beskrivning : Krävs särskilt tillstånd för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på medlemskap i viss organisation
Beskrivning : Krävs medlemskap i en särskild organisation för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Tillåtelse till kontroller
Beskrivning : För komplexa varor eller tjänster som ska levereras eller, i undantagsfall, för varor eller tjänster som är avsedda för ett särskilt ändamål: Kommer den ekonomiska aktören att tillåta kontroller av sin produktionskapacitet eller tekniska kapacitet och, vid behov, av sina tillgängliga undersöknings- och forskningsresurser och av dess metoder för kvalitetskontroll? Kontrollen ska göras av den upphandlande myndigheten eller på dennas vägnar av ett behörigt offentligt organ i det land där leverantören eller tjänsteleverantören är etablerad.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier utan äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras, som inte behöver åtföljas av äkthetsintyg.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier med äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras och kommer att tillhandahålla äkthetsintyg där så är tillämpligt.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: intyg från institutioner för kvalitetskontroll
Beskrivning : Kan den ekonomiska aktören uppvisa intyg som utfärdats av officiella institutioner för kvalitetskontroll eller av enheter med erkänd kompetens som intygar att varor som är klart identifierade genom referenser överensstämmer med de tekniska specifikationer eller standarder som föreskrivs i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om kvalitetssäkringsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa kvalitetssäkringsstandarder, däribland tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder?
Användning av det här kriteriet : Använda

5.1.11 Upphandlingsdokument

Sista dag för att begära kompletterande information : 03/10/2024 22:00 +00:00
Adress till upphandlingsdokumenten : https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=30228

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Krävs
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska
Elektronisk katalog : Tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 14/10/2024 21:59 +00:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 91 Dag
Information om offentlig anbudsöppning :
Öppningsdatum : 14/10/2024 22:00 +00:00
Plats : Stockholm
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Nej
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Ramavtal utan förnyad konkurrensutsättning
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten i Stockholm

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0002

Titel : Anbudsområde A - Grundskola åk 7-9
Beskrivning : Tillväxtverket söker företagsfrämjande aktörer för tre uppdrag för att genomföra aktiviteter som stimulerar unga kvinnors entreprenörskap och företagande. Aktiviteterna ska utgå från beprövade metoder för att främja unga kvinnors möjligheter att starta, driva och äga företag. Aktiviteterna ska genomföras med inriktning på att synliggöra och skapa medvetenhet kring kvinnors förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag.
Intern identifierare : Ä 2024-1534

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 79998000 Coachning

5.1.2 Leveransplats

Land : Sverige
Var som helst i det aktuella landet
Kompletterande information :

5.1.3 Uppskattad löptid

Startdatum : 06/11/2024
Slutdatum för varaktighet : 31/12/2024

5.1.4 Förlängning

Högst antal förlängningar : 2
Köparen förbehåller sig rätten att utlösa optioner enligt beskrivningen här : Förlängning är 12 månader

5.1.5 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 6 000 000 Svensk krona

5.1.6 Allmänna upplysningar

Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : nej

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Det tas inte hänsyn till miljö, sociala aspekter eller innovation i upphandlingen

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Ekonomisk och finansiell ställning
Namn : Ekonomisk och finansiell ställning
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller de objektiva och icke-diskriminerande kriterier och regler som har fastställts för att begränsa antalet kandidater på följande sätt: Om vissa intyg eller andra styrkande handlingar krävs, ange för vart och ett om den ekonomiska aktören har dessa handlingar:
Beskrivning : Om vissa av dessa intyg eller styrkande handlingar finns tillgängliga elektroniskt, ange var för vart och ett:
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller alla urvalskriterierna
Beskrivning : Alla nödvändiga urvalskriterier som anges i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten som meddelandet hänvisar till är uppfyllda.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i yrkesregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i yrkesregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i handelsregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i handelsregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på särskilt tillstånd
Beskrivning : Krävs särskilt tillstånd för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på medlemskap i viss organisation
Beskrivning : Krävs medlemskap i en särskild organisation för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Tillåtelse till kontroller
Beskrivning : För komplexa varor eller tjänster som ska levereras eller, i undantagsfall, för varor eller tjänster som är avsedda för ett särskilt ändamål: Kommer den ekonomiska aktören att tillåta kontroller av sin produktionskapacitet eller tekniska kapacitet och, vid behov, av sina tillgängliga undersöknings- och forskningsresurser och av dess metoder för kvalitetskontroll? Kontrollen ska göras av den upphandlande myndigheten eller på dennas vägnar av ett behörigt offentligt organ i det land där leverantören eller tjänsteleverantören är etablerad.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier utan äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras, som inte behöver åtföljas av äkthetsintyg.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier med äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras och kommer att tillhandahålla äkthetsintyg där så är tillämpligt.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: intyg från institutioner för kvalitetskontroll
Beskrivning : Kan den ekonomiska aktören uppvisa intyg som utfärdats av officiella institutioner för kvalitetskontroll eller av enheter med erkänd kompetens som intygar att varor som är klart identifierade genom referenser överensstämmer med de tekniska specifikationer eller standarder som föreskrivs i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om kvalitetssäkringsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa kvalitetssäkringsstandarder, däribland tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder?
Användning av det här kriteriet : Använda

5.1.11 Upphandlingsdokument

Sista dag för att begära kompletterande information : 03/10/2024 22:00 +00:00
Adress till upphandlingsdokumenten : https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=30228

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Krävs
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska
Elektronisk katalog : Tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 14/10/2024 21:59 +00:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 91 Dag
Information om offentlig anbudsöppning :
Öppningsdatum : 14/10/2024 22:00 +00:00
Plats : Stockholm
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Nej
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Ramavtal delvis utan och delvis med förnyad konkurrensutsättning
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten i Stockholm

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0003

Titel : Anbudsområde B - Gymnasiet
Beskrivning : Tillväxtverket söker företagsfrämjande aktörer för tre uppdrag för att genomföra aktiviteter som stimulerar unga kvinnors entreprenörskap och företagande. Aktiviteterna ska utgå från beprövade metoder för att främja unga kvinnors möjligheter att starta, driva och äga företag. Aktiviteterna ska genomföras med inriktning på att synliggöra och skapa medvetenhet kring kvinnors förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag.
Intern identifierare : Ä 2024-1534

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 79998000 Coachning

5.1.2 Leveransplats

Land : Sverige
Var som helst i det aktuella landet
Kompletterande information :

5.1.3 Uppskattad löptid

Startdatum : 06/11/2024
Slutdatum för varaktighet : 31/12/2024

5.1.4 Förlängning

Högst antal förlängningar : 2
Köparen förbehåller sig rätten att utlösa optioner enligt beskrivningen här : Förlängning är 12 månader

5.1.5 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 6 000 000 Svensk krona

5.1.6 Allmänna upplysningar

Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : nej

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Det tas inte hänsyn till miljö, sociala aspekter eller innovation i upphandlingen

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Ekonomisk och finansiell ställning
Namn : Ekonomisk och finansiell ställning
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller de objektiva och icke-diskriminerande kriterier och regler som har fastställts för att begränsa antalet kandidater på följande sätt: Om vissa intyg eller andra styrkande handlingar krävs, ange för vart och ett om den ekonomiska aktören har dessa handlingar:
Beskrivning : Om vissa av dessa intyg eller styrkande handlingar finns tillgängliga elektroniskt, ange var för vart och ett:
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller alla urvalskriterierna
Beskrivning : Alla nödvändiga urvalskriterier som anges i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten som meddelandet hänvisar till är uppfyllda.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i yrkesregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i yrkesregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i handelsregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i handelsregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på särskilt tillstånd
Beskrivning : Krävs särskilt tillstånd för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på medlemskap i viss organisation
Beskrivning : Krävs medlemskap i en särskild organisation för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Tillåtelse till kontroller
Beskrivning : För komplexa varor eller tjänster som ska levereras eller, i undantagsfall, för varor eller tjänster som är avsedda för ett särskilt ändamål: Kommer den ekonomiska aktören att tillåta kontroller av sin produktionskapacitet eller tekniska kapacitet och, vid behov, av sina tillgängliga undersöknings- och forskningsresurser och av dess metoder för kvalitetskontroll? Kontrollen ska göras av den upphandlande myndigheten eller på dennas vägnar av ett behörigt offentligt organ i det land där leverantören eller tjänsteleverantören är etablerad.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier utan äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras, som inte behöver åtföljas av äkthetsintyg.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier med äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras och kommer att tillhandahålla äkthetsintyg där så är tillämpligt.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: intyg från institutioner för kvalitetskontroll
Beskrivning : Kan den ekonomiska aktören uppvisa intyg som utfärdats av officiella institutioner för kvalitetskontroll eller av enheter med erkänd kompetens som intygar att varor som är klart identifierade genom referenser överensstämmer med de tekniska specifikationer eller standarder som föreskrivs i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om kvalitetssäkringsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa kvalitetssäkringsstandarder, däribland tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder?
Användning av det här kriteriet : Använda

5.1.11 Upphandlingsdokument

Sista dag för att begära kompletterande information : 03/10/2024 22:00 +00:00
Adress till upphandlingsdokumenten : https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=30228

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Krävs
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska
Elektronisk katalog : Tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 14/10/2024 21:59 +00:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 91 Dag
Information om offentlig anbudsöppning :
Öppningsdatum : 14/10/2024 22:00 +00:00
Plats : Stockholm
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Nej
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Ramavtal delvis utan och delvis med förnyad konkurrensutsättning
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten i Stockholm

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0004

Titel : Anbudsområde C - Universitet och högskola
Beskrivning : Tillväxtverket söker företagsfrämjande aktörer för tre uppdrag för att genomföra aktiviteter som stimulerar unga kvinnors entreprenörskap och företagande. Aktiviteterna ska utgå från beprövade metoder för att främja unga kvinnors möjligheter att starta, driva och äga företag. Aktiviteterna ska genomföras med inriktning på att synliggöra och skapa medvetenhet kring kvinnors förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag.
Intern identifierare : Ä 2024-1534

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 79998000 Coachning

5.1.2 Leveransplats

Land : Sverige
Var som helst i det aktuella landet
Kompletterande information :

5.1.3 Uppskattad löptid

Startdatum : 06/11/2024
Slutdatum för varaktighet : 31/12/2024

5.1.4 Förlängning

Högst antal förlängningar : 2
Köparen förbehåller sig rätten att utlösa optioner enligt beskrivningen här : Förlängning är 12 månader

5.1.5 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 6 000 000 Svensk krona

5.1.6 Allmänna upplysningar

Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : nej

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Det tas inte hänsyn till miljö, sociala aspekter eller innovation i upphandlingen

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Ekonomisk och finansiell ställning
Namn : Ekonomisk och finansiell ställning
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller de objektiva och icke-diskriminerande kriterier och regler som har fastställts för att begränsa antalet kandidater på följande sätt: Om vissa intyg eller andra styrkande handlingar krävs, ange för vart och ett om den ekonomiska aktören har dessa handlingar:
Beskrivning : Om vissa av dessa intyg eller styrkande handlingar finns tillgängliga elektroniskt, ange var för vart och ett:
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller alla urvalskriterierna
Beskrivning : Alla nödvändiga urvalskriterier som anges i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten som meddelandet hänvisar till är uppfyllda.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i yrkesregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i yrkesregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i handelsregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i handelsregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på särskilt tillstånd
Beskrivning : Krävs särskilt tillstånd för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på medlemskap i viss organisation
Beskrivning : Krävs medlemskap i en särskild organisation för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Tillåtelse till kontroller
Beskrivning : För komplexa varor eller tjänster som ska levereras eller, i undantagsfall, för varor eller tjänster som är avsedda för ett särskilt ändamål: Kommer den ekonomiska aktören att tillåta kontroller av sin produktionskapacitet eller tekniska kapacitet och, vid behov, av sina tillgängliga undersöknings- och forskningsresurser och av dess metoder för kvalitetskontroll? Kontrollen ska göras av den upphandlande myndigheten eller på dennas vägnar av ett behörigt offentligt organ i det land där leverantören eller tjänsteleverantören är etablerad.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier utan äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras, som inte behöver åtföljas av äkthetsintyg.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier med äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras och kommer att tillhandahålla äkthetsintyg där så är tillämpligt.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: intyg från institutioner för kvalitetskontroll
Beskrivning : Kan den ekonomiska aktören uppvisa intyg som utfärdats av officiella institutioner för kvalitetskontroll eller av enheter med erkänd kompetens som intygar att varor som är klart identifierade genom referenser överensstämmer med de tekniska specifikationer eller standarder som föreskrivs i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om kvalitetssäkringsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa kvalitetssäkringsstandarder, däribland tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder?
Användning av det här kriteriet : Använda

5.1.11 Upphandlingsdokument

Sista dag för att begära kompletterande information : 03/10/2024 22:00 +00:00
Adress till upphandlingsdokumenten : https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=30228

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Krävs
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska
Elektronisk katalog : Tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 14/10/2024 21:59 +00:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 91 Dag
Information om offentlig anbudsöppning :
Öppningsdatum : 14/10/2024 22:00 +00:00
Plats : Stockholm
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Nej
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Ramavtal delvis utan och delvis med förnyad konkurrensutsättning
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten i Stockholm

5.1 Tekniskt ID för partiet : LOT-0005

Titel : 1. Svar på krav (föredraget alternativ)
Beskrivning : Tillväxtverket söker företagsfrämjande aktörer för tre uppdrag för att genomföra aktiviteter som stimulerar unga kvinnors entreprenörskap och företagande. Aktiviteterna ska utgå från beprövade metoder för att främja unga kvinnors möjligheter att starta, driva och äga företag. Aktiviteterna ska genomföras med inriktning på att synliggöra och skapa medvetenhet kring kvinnors förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag.
Intern identifierare : Ä 2024-1534

5.1.1 Föremålet för upphandlingen

Kontraktets art : Tjänster
Huvudklassificering ( cpv ): 79998000 Coachning

5.1.2 Leveransplats

Land : Sverige
Var som helst i det aktuella landet
Kompletterande information :

5.1.3 Uppskattad löptid

Startdatum : 06/11/2024
Slutdatum för varaktighet : 31/12/2024

5.1.4 Förlängning

Högst antal förlängningar : 2
Köparen förbehåller sig rätten att utlösa optioner enligt beskrivningen här : Förlängning är 12 månader

5.1.5 Värde

Beräknat värde exklusive moms : 6 000 000 Svensk krona

5.1.6 Allmänna upplysningar

Reserverad upphandling : Deltagande är inte reserverat.
Upphandlingsprojekt som inte finansieras med EU-medel
Upphandlingen omfattas av Världshandelsorganisationens avtal om offentlig upphandling, GPA : nej

5.1.7 Strategisk upphandling

Syftet med strategisk upphandling : Det tas inte hänsyn till miljö, sociala aspekter eller innovation i upphandlingen

5.1.9 Urvalskriterier

Kriterium :
Typ : Ekonomisk och finansiell ställning
Namn : Ekonomisk och finansiell ställning
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller de objektiva och icke-diskriminerande kriterier och regler som har fastställts för att begränsa antalet kandidater på följande sätt: Om vissa intyg eller andra styrkande handlingar krävs, ange för vart och ett om den ekonomiska aktören har dessa handlingar:
Beskrivning : Om vissa av dessa intyg eller styrkande handlingar finns tillgängliga elektroniskt, ange var för vart och ett:
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Annat
Namn : Den ekonomiska aktören uppfyller alla urvalskriterierna
Beskrivning : Alla nödvändiga urvalskriterier som anges i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten som meddelandet hänvisar till är uppfyllda.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i yrkesregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i yrkesregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : Inskrivning i handelsregister
Beskrivning : Den ekonomiska aktören är inskriven i handelsregister som förs i den medlemsstat där aktören är etablerad enligt vad som anges i bilaga XI till direktiv 2014/24/EU. Ekonomiska aktörer från vissa medlemsstater kan behöva uppfylla andra krav som anges i den bilagan.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på särskilt tillstånd
Beskrivning : Krävs särskilt tillstånd för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Lämplighet att utöva yrkesverksamhet
Namn : För tjänsteavtal: krav på medlemskap i viss organisation
Beskrivning : Krävs medlemskap i en särskild organisation för att kunna tillhandahålla tjänsten i fråga i den ekonomiska aktörens etableringsland?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Tillåtelse till kontroller
Beskrivning : För komplexa varor eller tjänster som ska levereras eller, i undantagsfall, för varor eller tjänster som är avsedda för ett särskilt ändamål: Kommer den ekonomiska aktören att tillåta kontroller av sin produktionskapacitet eller tekniska kapacitet och, vid behov, av sina tillgängliga undersöknings- och forskningsresurser och av dess metoder för kvalitetskontroll? Kontrollen ska göras av den upphandlande myndigheten eller på dennas vägnar av ett behörigt offentligt organ i det land där leverantören eller tjänsteleverantören är etablerad.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier utan äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras, som inte behöver åtföljas av äkthetsintyg.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: prover, beskrivningar eller fotografier med äkthetsintyg
Beskrivning : För offentliga varukontrakt: Den ekonomiska aktören kommer att leverera prover, beskrivningar eller fotografier av de varor som ska levereras och kommer att tillhandahålla äkthetsintyg där så är tillämpligt.
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : För varukontrakt: intyg från institutioner för kvalitetskontroll
Beskrivning : Kan den ekonomiska aktören uppvisa intyg som utfärdats av officiella institutioner för kvalitetskontroll eller av enheter med erkänd kompetens som intygar att varor som är klart identifierade genom referenser överensstämmer med de tekniska specifikationer eller standarder som föreskrivs i meddelandet eller i upphandlingsdokumenten?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om kvalitetssäkringsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa kvalitetssäkringsstandarder, däribland tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning?
Användning av det här kriteriet : Använda
Kriterium :
Typ : Teknisk och yrkesmässig kapacitet
Namn : Intyg från oberoende organ om miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder
Beskrivning : Kommer den ekonomiska aktören att kunna uppvisa intyg som utfärdats av oberoende organ som intygar att den ekonomiska aktören uppfyller vissa miljöledningssystem eller miljöledningsstandarder?
Användning av det här kriteriet : Använda

5.1.11 Upphandlingsdokument

Sista dag för att begära kompletterande information : 03/10/2024 22:00 +00:00
Adress till upphandlingsdokumenten : https://tendsign.com/doc.aspx?MeFormsNoticeId=30228

5.1.12 Upphandlingsvillkor

Villkor för inlämning :
Elektronisk inlämning : Krävs
De språk som kan användas i anbuden eller anbudsansökningarna : svenska
Elektronisk katalog : Tillåten
Tidsfrist för mottagande av anbud : 14/10/2024 21:59 +00:00
Tidsfrist för anbudets giltighet : 91 Dag
Information om offentlig anbudsöppning :
Öppningsdatum : 14/10/2024 22:00 +00:00
Plats : Stockholm
Kontraktsvillkor :
Kontraktet måste genomföras inom ramen för program för skyddad anställning : Nej
Elektronisk fakturering : Krävs
Elektronisk beställning kommer att användas : ja
Elektronisk betalning kommer att användas : ja

5.1.15 Metoder

Ramavtal :
Ramavtal delvis utan och delvis med förnyad konkurrensutsättning
Information om det dynamiska inköpssystemet :
Upphandlingen avser inte ett dynamiskt inköpssystem
Elektronisk auktion : nej

5.1.16 Kompletterande information, medling och prövning

Prövningsorganisation : Förvaltningsrätten i Stockholm

8. Organisationer

8.1 ORG-0001

Officiellt namn : Tillväxtverket
Registreringsnummer : 2021006149
Avdelning : Upphandlingsenheten
Postadress : Box 4044
Ort : STOCKHOLM
Postnummer : 10261
Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
Kontaktpunkt : Kjell Gunnarsson
Tfn : 08-681 91 00
Den här organisationens roller :
Upphandlare

8.1 ORG-0002

Officiellt namn : Förvaltningsrätten i Stockholm
Registreringsnummer : 202100-2742
Ort : Stockholm
Postnummer : 115 76
Del av land (NUTS) : Stockholms län ( SE110 )
Land : Sverige
Tfn : 08-561 680 00
Den här organisationens roller :
Prövningsorganisation

11. Information om meddelandet

11.1 Information om meddelandet

Identifierare/version för meddelandet : a0c09bd1-6899-4543-81c7-228b2410ca36 - 01
Formulärtyp : Konkurrensutsättning
Meddelandetyp : Meddelande om upphandling eller koncession – standardsystem
Avsändningsdatum för meddelandet : 11/09/2024 10:56 +00:00
Datum för avsändning av meddelandet (eSender) : 11/09/2024 10:56 +00:00
Språk som det här meddelandet finns officiellt tillgängligt på : svenska

11.2 Publiceringsinformation

Meddelandets publiceringsnummer : 00549575-2024
EUT S-nummer : 178/2024
Publiceringsdatum : 12/09/2024