ADV-virtausmittaussensori (Acoustic Doppler Velocimeter) hankinta

Turun yliopisto on hankkimassa Uoman penkereeseen kiinnitettäviä ADV-virtausmittaussensoreita (Acoustic Doppler Velocimeter) 9 kpl. Sensorin tiedonsiirto tulee tapahtua LoRaWAN-standardin mukaisesti. ADV-sensorin tulee pystyä mittaamaan uoman veden virtausnopeutta ja virtaussuuntaa kaksiulotteisesti. Mittauksen poikkileikkauksen tulee olla vähintään 20 metrin leveä ja mittaussolun resoluution tulee olla alle 25 cm. Sensoreita suunnitellaan kiinnitettäväksi vertikaalisesti 2-3 …

CPV: 38000000 Equipo de laboratorio, óptico y de precisión (excepto gafas), 38200000 Instrumentos geológicos y geofísicos, 38300000 Instrumentos de medición, 38400000 Instrumentos de medida o control de características físicas, 38420000 Instrumentos de medida del caudal, nivel y presión de líquidos y gases
Plazo:
14 de octubre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
ADV-virtausmittaussensori (Acoustic Doppler Velocimeter) hankinta
Organismo adjudicador:
Turun yliopisto
Número de premio:
TY/782/02.04.00/2024

1. Ostaja

1.1 Ostaja

Virallinen nimi : Turun yliopisto
Ostajan oikeusstatus : Julkisoikeudellinen yhteisö
Hankintaviranomaisen toiminta : Koulutus

2. Menettely

2.1 Menettely

Otsikko : ADV-virtausmittaussensori (Acoustic Doppler Velocimeter) hankinta
Kuvaus : Turun yliopisto on hankkimassa Uoman penkereeseen kiinnitettäviä ADV-virtausmittaussensoreita (Acoustic Doppler Velocimeter) 9 kpl. Sensorin tiedonsiirto tulee tapahtua LoRaWAN-standardin mukaisesti. ADV-sensorin tulee pystyä mittaamaan uoman veden virtausnopeutta ja virtaussuuntaa kaksiulotteisesti. Mittauksen poikkileikkauksen tulee olla vähintään 20 metrin leveä ja mittaussolun resoluution tulee olla alle 25 cm. Sensoreita suunnitellaan kiinnitettäväksi vertikaalisesti 2-3 per mitattava uoman poikkileikkaus, jotta uoman virtausolosuhteita pystytään tarkastelemaan eri syvyyksiltä. Hankittavan ADV-sensorin muut tarkemmat pakolliset vähimmäisvaatimukset on yksilöity alla. Sensorin on sisällettävä kukin yksilöity vaatimus. - ADV-virtausmittaussensori, vähintään kaksiulotteinen virtausvektorin mittaus (virtaussuunta ja -nopeus) - ADV-virtausmittaussensorin mittausetäsyys väh. 20 m vertikaalisesti, mittaussolun resoluutio alle 25 cm - Mittaussolun automaattinen skaalautuminen mitattavan uoman leveyden mukaan - ADV-raakadatan exportaus yleisiin tiedostoformaatteihin - Sensorin toiminta akuilla ja/tai aurinkokennoin. - Tiedonsiirto LoRaWAN-standardin mukaisesti. - Kaikki tarvittavat ohjelmistot tulee kuulua tarjoukseen. Mikäli ohjelmistot vaativat erikseen vuosilisenssikustannuksia, nämä mahdolliset vuosilisenssien hinnat tulee ilmoittaa erikseen tarjouksessa. Näitä erillislisenssikustannuksia ei tule laskea mukaan vertailuhintaan eikä niitä käytetä vertailussa. - Mahdolliset vuosihuolto-ohjelma ja kulut tulee ilmoittaa myös erikseen tarjouksessa Muutoin optiot on ilmoitettu jäljempänä eri kohdassa.
Menettelytunniste : 81bcc367-fbcb-49d9-a577-b2c7ee2fc047
Sisäinen tunniste : TY/782/02.04.00/2024
Menettelyn tyyppi : Avoin
Menettely on nopeutettu : ei
Perustelu nopeutetun menettelyn käytölle :
Menettelyn tärkeimmät piirteet : Hankintalain mukaista avointa menettelyä noudattaen

2.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 38400000 Fysikaalisten ominaisuuksien mittausvälineet
Lisäluokitus ( cpv ): 38000000 Laboratoriolaitteet, optiset ja tarkkuuslaitteet (lukuun ottamatta silmälaseja)
Lisäluokitus ( cpv ): 38200000 Geologiassa ja geofysiikassa käytettävät välineet
Lisäluokitus ( cpv ): 38300000 Mittalaitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 38420000 Nesteiden tai kaasujen virtaus-, pinnankorkeus- ja painemittarit

2.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Turun yliopisto, osoittama paikka

2.1.3 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 180 000 Euro

2.1.4 Yleistä tietoa

Lisätiedot : Tarjoukseen tulee sisällyttää seuraavat pakollisesti tarjottavat optiot numerot 1-3, hintatietoineen. Pakollinen optio tarkoittaa sitä, että tarjoajan tulee tarjota vaadittua optiota tarjouksensa mukana: Pakollinen OPTIO 1: Lisäsensorit enintään 6 kpl. Hankkeelle on rajattu budjetti. Riippuen 9 kpl sensorin ja optioiden hinnasta, varaa Tilaaja oikeuden hankkia sensoreita 9 kpl lisäksi enintään 6 kpl (3 kpl:een erissä). Yksikköhinta on tällöin sama kuin 9 kpl:een mukaisessa tarjouksessa. Pakollinen OPTIO 2: ADV-sensorin asennuskehikko - Kehikko joka mahdollistaa 2-3 sensorin samanaikaisen päällekkäin asennuksen uoman penkereeseen Pakollinen OPTIO 3: Vuosihuolto-ohjelma - Vuosihuolto-ohjelma ja kustannukset tulee ilmoittaa erikseen tarjouksen mukana Pakollisten optioiden lisäksi tarjouspyynnössä on seuraavat, vapaaehtoisesti ilmoitettavat optiot, numerot 4-5. Vapaaehtoisten optioiden tarjoaminen on tarjoajan harkinnassa eikä niiden tarjoamatta jättäminen estä tarjouksen tekemistä. OPTIO4: LoRaWAN-standardin mukaisen tiedonsiirtoinfra. Tarjoaja voi halutessaan tarjota seuraavia lisälaitteita: - LoRaWAN-lähettimet, kaapelit ADV-sensorit - Mahdolliset LoRaWAN-verkon vahvistimet - Pyydämme ilmoittamaan samalla veloitustiedot ja mahdolliset vuosimaksut OPTIO 5: Laitteistojen asennus, sijoituspaikka tällä hetkellä Oulangassa. Optioiden käyttö on yksinomaan tilaajan harkinnassa. Optioita ei käytetä hintavertailussa eikä laatuvertailussa. Optioiden hintoja ei siten tule sisällyttää tarjouksen kokonaishintaan, jota käytetään hintavertailussa.
Oikeusperusta :
Direktiivi 2014/24/EU

2.1.6 Poissulkemisperusteet

Kansallisesta lainsäädännöstä johtuva konkurssia tai muuta sellaista vastaava tilanne : Tarjoaja on kansalliseen lainsäädäntöön ja kansallisiin määräyksiin perustuen yllämainittuja tilanteita vastaavassa samankaltaisessa menettelyssä.
Konkurssi : Tarjoaja on konkurssissa.
Korruptio : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu lahjonnasta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Järjestelyt velkojien kanssa : Tarjoajalla on järjestelyjä velkojien kanssa.
Rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen : Tarjoajalle tai henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rikollisjärjestön toimintaan osallistumisesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Toisten talouden toimijoiden kanssa kilpailun vääristämiseksi tehdyt sopimukset : Tarjoaja on tehnyt muiden kanssa sopimuksia, joilla pyritään vääristämään kilpailua.
Ympäristölainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut ympäristölainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Rahanpesu tai terrorismin rahoitus : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu rahanpesusta tai terrorismin rahoituksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Petos : Tarjoajalle tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen, on annettu petoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Lapsityövoima ja muut ihmiskaupan muodot : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, on annettu lapsityövoiman käytöstä tai muista ihmiskaupan muodoista lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.
Maksukyvyttömyys : Tarjoajan osalta on käynnistetty maksukyvyttömyys- tai likvidaatiomenettely.
Työlainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut työlainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Varat selvitysmiehen hallinnassa : Tarjoajan varat ovat selvitysmiehen tai tuomioistuimen hallinnassa.
Syyllistyminen väärien tietojen antamiseen, tietojen antamatta jättämiseen, vaadittujen asiakirjojen antamiseen kykenemättömien tietojen toimittamiseen ja tätä menettelyä koskevien luottamuksellisten tietojen antamiseen : Tarjoajaa koskee jokin seuraavista tilanteista. a) on syyllistynyt väärän tiedon antamiseen poissulkemis- tai valintaperusteiden osalta, b) on jättänyt antamatta tällaisia tietoja, c) on toimittanut viiveellä tai ei lainkaan ostajan vaatimia tietoja, tai d) on yrittänyt vaikuttaa ostajan päätöksentekoprosessiin asiattomalla tavalla tai hankkinut luottamuksellista tietoa, joista voisi olla sille hankintamenettelyssä asiaankuulumatonta etua, taikka on toimittanut harhaanjohtavia tietoja, joilla voi olla merkittävä vaikutus poissulkemista, tarjoajan valintaa tai hankintaa koskeviin päätöksiin.
Puhtaasti kansalliset poissulkemisperusteet : Tarjoajan hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-,päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu työturvallisuusrikoksesta, työaikasuojelurikoksesta, työsyrjinnästä, kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä, työntekijöiden järjestäytymisvapauden loukkaamisesta tai luvattoman ulkomaisen työvoiman käytöstä.
Talouden toimijan hankintamenettelyyn osallistumisesta johtuvat eturistiriidat : Tarjoajan osallistumisesta hankintamenettelyyn aiheutuu eturistiriitoja.
Välitön tai välillinen osallistuminen tämän hankintamenettelyn valmisteluun : Tarjoaja tai tarjoajaan liittyvä yritys on antanut ostajalle neuvoja tai muulla tavoin osallistunut hankintamenettelyn valmisteluun.
Syyllistyminen ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen : Tarjoaja on syyllistynyt ammatin harjoittamiseen liittyvään vakavaan virheeseen.
Ennenaikainen irtisanominen, vahingonkorvaukset tai muut vastaavat seuraamukset : Tarjoajan aikaisempia hankintasopimuksia tai käyttöoikeussopimuksia on irtisanottu ennenaikaisesti tai kyseisen aikaisemman sopimuksen yhteydessä on vaadittu vahingonkorvauksia tai määrätty muita vastaavia seuraamuksia.
Sosiaalilainsäädännön mukaisten velvoitteiden rikkominen : Tarjoaja on rikkonut sosiaalilainsäädännön mukaisia velvoitteitaan.
Sosiaaliturvamaksujen maksaminen : Tarjoaja on rikkonut sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Liiketoiminta on keskeytetty : Tarjoajan liiketoiminta on keskeytetty.
Verojen maksu : Tarjoaja on rikkonut verojen maksamiseen liittyviä velvoitteitaan sijoittumismaassaan tai ostajan maassa.
Terrorismirikokset tai terroritoimintaan liittyvät rikokset : Tarjoajalle itselleen tai mille tahansa henkilölle, joka on sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai jolla on siinä päätös-, edustus- tai valvontavaltaa, annettu terrorismirikoksesta tai terroritoimintaan liittyvästä rikoksesta lainvoimainen tuomio, joka on annettu enintään viisi vuotta sitten tai jolla suoraan vahvistettu poissulkeminen on edelleen voimassa.

5. Erä

5.1 Tekninen tunnus erälle : LOT-0000

Otsikko : ADV-virtausmittaussensori (Acoustic Doppler Velocimeter) hankinta
Kuvaus : Turun yliopisto on hankkimassa Uoman penkereeseen kiinnitettäviä ADV-virtausmittaussensoreita (Acoustic Doppler Velocimeter) 9 kpl. Sensorin tiedonsiirto tulee tapahtua LoRaWAN-standardin mukaisesti. ADV-sensorin tulee pystyä mittaamaan uoman veden virtausnopeutta ja virtaussuuntaa kaksiulotteisesti. Mittauksen poikkileikkauksen tulee olla vähintään 20 metrin leveä ja mittaussolun resoluution tulee olla alle 25 cm. Sensoreita suunnitellaan kiinnitettäväksi vertikaalisesti 2-3 per mitattava uoman poikkileikkaus, jotta uoman virtausolosuhteita pystytään tarkastelemaan eri syvyyksiltä. Hankittavan ADV-sensorin muut tarkemmat pakolliset vähimmäisvaatimukset on yksilöity alla. Sensorin on sisällettävä kukin yksilöity vaatimus. - ADV-virtausmittaussensori, vähintään kaksiulotteinen virtausvektorin mittaus (virtaussuunta ja -nopeus) - ADV-virtausmittaussensorin mittausetäsyys väh. 20 m vertikaalisesti, mittaussolun resoluutio alle 25 cm - Mittaussolun automaattinen skaalautuminen mitattavan uoman leveyden mukaan - ADV-raakadatan exportaus yleisiin tiedostoformaatteihin - Sensorin toiminta akuilla ja/tai aurinkokennoin. - Tiedonsiirto LoRaWAN-standardin mukaisesti. - Kaikki tarvittavat ohjelmistot tulee kuulua tarjoukseen. Mikäli ohjelmistot vaativat erikseen vuosilisenssikustannuksia, nämä mahdolliset vuosilisenssien hinnat tulee ilmoittaa erikseen tarjouksessa. Näitä erillislisenssikustannuksia ei tule laskea mukaan vertailuhintaan eikä niitä käytetä vertailussa. - Mahdolliset vuosihuolto-ohjelma ja kulut tulee ilmoittaa myös erikseen tarjouksessa Muutoin optiot on ilmoitettu jäljempänä eri kohdassa.
Sisäinen tunniste : 755904

5.1.1 Tarkoitus

Sopimuksen kategoria : Tavarat
Pääasiallinen luokitus ( cpv ): 38400000 Fysikaalisten ominaisuuksien mittausvälineet
Lisäluokitus ( cpv ): 38000000 Laboratoriolaitteet, optiset ja tarkkuuslaitteet (lukuun ottamatta silmälaseja)
Lisäluokitus ( cpv ): 38200000 Geologiassa ja geofysiikassa käytettävät välineet
Lisäluokitus ( cpv ): 38300000 Mittalaitteet
Lisäluokitus ( cpv ): 38420000 Nesteiden tai kaasujen virtaus-, pinnankorkeus- ja painemittarit
Optiot :
Vaihtoehtojen kuvaus : Tarjoukseen tulee sisällyttää seuraavat pakollisesti tarjottavat optiot numerot 1-3, hintatietoineen. Pakollinen optio tarkoittaa sitä, että tarjoajan tulee tarjota vaadittua optiota tarjouksensa mukana: Pakollinen OPTIO 1: Lisäsensorit enintään 6 kpl. Hankkeelle on rajattu budjetti. Riippuen 9 kpl sensorin ja optioiden hinnasta, varaa Tilaaja oikeuden hankkia sensoreita 9 kpl lisäksi enintään 6 kpl (3 kpl:een erissä). Yksikköhinta on tällöin sama kuin 9 kpl:een mukaisessa tarjouksessa. Pakollinen OPTIO 2: ADV-sensorin asennuskehikko - Kehikko joka mahdollistaa 2-3 sensorin samanaikaisen päällekkäin asennuksen uoman penkereeseen Pakollinen OPTIO 3: Vuosihuolto-ohjelma - Vuosihuolto-ohjelma ja kustannukset tulee ilmoittaa erikseen tarjouksen mukana Pakollisten optioiden lisäksi tarjouspyynnössä on seuraavat, vapaaehtoisesti ilmoitettavat optiot, numerot 4-5. Vapaaehtoisten optioiden tarjoaminen on tarjoajan harkinnassa eikä niiden tarjoamatta jättäminen estä tarjouksen tekemistä. OPTIO4: LoRaWAN-standardin mukaisen tiedonsiirtoinfra. Tarjoaja voi halutessaan tarjota seuraavia lisälaitteita: - LoRaWAN-lähettimet, kaapelit ADV-sensorit - Mahdolliset LoRaWAN-verkon vahvistimet - Pyydämme ilmoittamaan samalla veloitustiedot ja mahdolliset vuosimaksut OPTIO 5: Laitteistojen asennus, sijoituspaikka tällä hetkellä Oulangassa. Optioiden käyttö on yksinomaan tilaajan harkinnassa. Optioita ei käytetä hintavertailussa eikä laatuvertailussa. Optioiden hintoja ei siten tule sisällyttää tarjouksen kokonaishintaan, jota käytetään hintavertailussa.

5.1.2 Suorituspaikka

Maa : Suomi
Missä tahansa tietyn maan alueella
Lisätiedot : Turun yliopisto, osoittama paikka

5.1.3 Arvioitu kesto

Muu kesto : Tuntematon

5.1.5 Arvo

Arvioitu arvo ilman arvonlisäveroa : 180 000 Euro

5.1.6 Yleistä tietoa

Varattu osallistuminen : Osallistumista ei ole varattu.
Hankinta on kokonaan tai osittain rahoitettu EU:n varoista
Tietoa Euroopan unionin rahastoista
EU:n rahoitusohjelma : Euroopan unionin elpymisväline (2021/2027)
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta (GPA) : kyllä
Tämä hankinta soveltuu myös pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)
Lisätiedot : Tarjoukseen tulee sisällyttää seuraavat pakollisesti tarjottavat optiot numerot 1-3, hintatietoineen. Pakollinen optio tarkoittaa sitä, että tarjoajan tulee tarjota vaadittua optiota tarjouksensa mukana: Pakollinen OPTIO 1: Lisäsensorit enintään 6 kpl. Hankkeelle on rajattu budjetti. Riippuen 9 kpl sensorin ja optioiden hinnasta, varaa Tilaaja oikeuden hankkia sensoreita 9 kpl lisäksi enintään 6 kpl (3 kpl:een erissä). Yksikköhinta on tällöin sama kuin 9 kpl:een mukaisessa tarjouksessa. Pakollinen OPTIO 2: ADV-sensorin asennuskehikko - Kehikko joka mahdollistaa 2-3 sensorin samanaikaisen päällekkäin asennuksen uoman penkereeseen Pakollinen OPTIO 3: Vuosihuolto-ohjelma - Vuosihuolto-ohjelma ja kustannukset tulee ilmoittaa erikseen tarjouksen mukana Pakollisten optioiden lisäksi tarjouspyynnössä on seuraavat, vapaaehtoisesti ilmoitettavat optiot, numerot 4-5. Vapaaehtoisten optioiden tarjoaminen on tarjoajan harkinnassa eikä niiden tarjoamatta jättäminen estä tarjouksen tekemistä. OPTIO4: LoRaWAN-standardin mukaisen tiedonsiirtoinfra. Tarjoaja voi halutessaan tarjota seuraavia lisälaitteita: - LoRaWAN-lähettimet, kaapelit ADV-sensorit - Mahdolliset LoRaWAN-verkon vahvistimet - Pyydämme ilmoittamaan samalla veloitustiedot ja mahdolliset vuosimaksut OPTIO 5: Laitteistojen asennus, sijoituspaikka tällä hetkellä Oulangassa. Optioiden käyttö on yksinomaan tilaajan harkinnassa. Optioita ei käytetä hintavertailussa eikä laatuvertailussa. Optioiden hintoja ei siten tule sisällyttää tarjouksen kokonaishintaan, jota käytetään hintavertailussa.

5.1.7 Strategiset hankinnat

Edistettävä sosiaalinen tavoite : Ihmisoikeuksia koskeva due diligence -velvoite maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa
Edistettävä sosiaalinen tavoite : Oikeudenmukaiset työolot

5.1.8 Esteettömyyskriteerit

Vammaisia koskevia esteettömyysvaatimuksia ei ole otettu huomioon seuraavin perustein
Perustelu : Maasto/vesistötutkimuslaitteisto kyseessä

5.1.9 Valintaperusteet

Peruste :
Tyyppi : Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema
Peruste :
Tyyppi : Kelpoisuus harjoittaa ammattitoimintaa
Peruste :
Tyyppi : Tekninen ja ammatillinen pätevyys
Nimi : Referenssitoimitukset
Kuvaus : Tarjoajalla tulee olla vähintään kolme referenssitoimitusta tarjouksen jättöä edeltävältä kolmelta vuodelta vastaavista laitetoimituksista joki- matalat vesialueet sektorin mukaiselta alueelta tai vastaavalta alueelt. Referensseistä pyydetään ilmoittamaan sopimuskumppanin nimi, jolle tavara toimitettu, toimitusajankohta, sopimuskumppanin yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot.

5.1.10 Myöntämisperusteet

Peruste :
Tyyppi : Hinta
Nimi : Kokonaishinta
Kuvaus : 9 kappaleen määrä tarjouspyynnön mukaisesti (ilman optioita)
Painotus (pisteinä, tarkka) : 25
Käytettävä menetelmä silloin kun myöntämisperusteilla ei pystytä ilmaisemaan painotusta :
Perustelu myöntämisperusteiden painotuksen ilmoittamatta jättämiselle :

5.1.11 Hankinta-asiakirjat

Kielet, joilla hankinta-asiakirjat ovat virallisesti saatavilla : suomi
Lisätietojen pyytämisen määräaika : 23/09/2024 10:00 +00:00

5.1.12 Hankinnan ehdot

Tarjouksen/hakemuksen jättämisen ehdot :
Tarjouksen/hakemuksen jättäminen sähköisesti : Pakollinen
Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa : suomi
Sähköinen luettelo : Ei sallittu
Vaihtoehdot : Ei sallittu
Tarjouksen tekijä voi tehdä useamman kuin yhden tarjouksen : Ei sallittu
Tarjousten vastaanottamisen määräaika : 14/10/2024 10:00 +00:00
Määräaika, johon asti tarjouksen on oltava voimassa : 4 Kuukausi
Tietoa julkisesta avaamisesta :
Avajaispäivä : 14/10/2024 10:05 +00:00
Paikka : Turku
Sopimuksen ehdot :
Sopimuksen täytäntöönpano on rajattu tehtäväksi suojatyöohjelmien puitteissa : Ei
Salassapitosopimus vaaditaan : ei
Sähköinen laskutus : Pakollinen
Tilaukset tehdään sähköisesti : ei
Maksut tehdään sähköisesti : kyllä

5.1.15 Menetelmät

Puitejärjestely :
Ei puitejärjestelyä
Tietoa dynaamisesta hankintajärjestelmästä :
Ei dynaamista hankintajärjestelmää
Sähköinen huutokauppa : ei

5.1.16 Lisätietoja, sovittelu ja muutoksenhaku

Muutoksenhakuelin : Markkinaoikeus
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio : Turun yliopisto
Hankinta-asiakirjoja offline-tilassa tarjoava organisaatio : Turun yliopisto
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio : Turun yliopisto
Tarjouksia käsittelevä organisaatio : Turun yliopisto
TED eSender : Hansel Oy (Hilma)

8. Organisaatiot

8.1 ORG-0001

Virallinen nimi : Turun yliopisto
Rekisterinumero : 0245896-3
Postiosoite : Yliopistonmäki
Postitoimipaikka : Turku
Postinumero : 20014
Maaryhmittely (NUTS) : Varsinais-Suomi ( FI1C1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : Maantieteen ja geologian laitos
Sähköposti : kilpailutus@utu.fi
Puhelin : +358 503839896
Internetosoite : http://www.utu.fi
Tämän organisaation rooli :
Ostaja
Hankintamenettelystä lisätietoja antava organisaatio
Hankinta-asiakirjoja offline-tilassa tarjoava organisaatio
Osallistumishakemuksia vastaanottava organisaatio
Tarjouksia käsittelevä organisaatio

8.1 ORG-0002

Virallinen nimi : Markkinaoikeus
Rekisterinumero : 3006157-6
Postiosoite : Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00520
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Puhelin : +358 295643300
Tämän organisaation rooli :
Muutoksenhakuelin

8.1 ORG-0003

Virallinen nimi : Hansel Oy (Hilma)
Rekisterinumero : FI09880841
Postiosoite : Mannerheiminaukio 1a
Postitoimipaikka : Helsinki
Postinumero : 00100
Maaryhmittely (NUTS) : Helsinki-Uusimaa ( FI1B1 )
Maa : Suomi
Yhteyspiste : eSender
Puhelin : 029 55 636 30
Tämän organisaation rooli :
TED eSender

11. Ilmoituksen tiedot

11.1 Ilmoituksen tiedot

Ilmoituksen tunniste/versio : 7b92b904-3f89-47b4-8fae-5fce5291780f - 01
Lomakkeen tyyppi : Kilpailu
Ilmoituksen tyyppi : Hankintailmoitus tai käyttöoikeussopimusta koskeva ilmoitus – vakiojärjestelmä
Ilmoituksen lähetyspäivä : 09/09/2024 05:32 +00:00
Ilmoituksen lähetyspäivä (eSender) : 09/09/2024 05:32 +00:00
Kielet, joilla tämä ilmoitus on virallisesti saatavilla : suomi

11.2 Julkaisutiedot

Ilmoituksen julkaisunumero : 00542796-2024
EUVL S -lehden numero : 176/2024
Julkaisupäivä : 10/09/2024