Achiziționare echipamente IT și software pentru dotarea laboratoarelor, cabinetelor școlare și a sălilor de clasă, în cadrul proiectului Creșterea calității actului educațional în cadrul Liceului Teoretic Pâncota, prin dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, inclusiv a laboratoarelor de specialitate și a cabinetelor școlare”

Achiziționare echipamente IT și software pentru dotarea laboratoarelor, cabinetelor școlare și a sălilor de clasă, în cadrul proiectului Creșterea calității actului educațional în cadrul Liceului Teoretic Pâncota, prin dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, inclusiv a laboratoarelor de specialitate și a cabinetelor școlare. Prin această achiziție se dorește …

CPV: 30000000 Máquinas, equipo y artículos de oficina y de informática, excepto mobiliario y paquetes de software, 30141200 Calculadoras de oficina, 30216110 Escáneres para uso informático, 30231320 Monitores de pantalla táctil, 30237300 Material informático, 32232000 Equipo de videoconferencia, 39300000 Equipo diverso, 48190000 Paquetes de software educativo
Lugar de ejecución:
Achiziționare echipamente IT și software pentru dotarea laboratoarelor, cabinetelor școlare și a sălilor de clasă, în cadrul proiectului Creșterea calității actului educațional în cadrul Liceului Teoretic Pâncota, prin dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, inclusiv a laboratoarelor de specialitate și a cabinetelor școlare”
Organismo adjudicador:
ORAS PANCOTA
Número de premio:
3518911/2024/II.1.1

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : ORAS PANCOTA
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Achiziționare echipamente IT și software pentru dotarea laboratoarelor, cabinetelor școlare și a sălilor de clasă, în cadrul proiectului Creșterea calității actului educațional în cadrul Liceului Teoretic Pâncota, prin dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, inclusiv a laboratoarelor de specialitate și a cabinetelor școlare”
Descriere : Achiziționare echipamente IT și software pentru dotarea laboratoarelor, cabinetelor școlare și a sălilor de clasă, în cadrul proiectului Creșterea calității actului educațional în cadrul Liceului Teoretic Pâncota, prin dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, inclusiv a laboratoarelor de specialitate și a cabinetelor școlare. Prin această achiziție se dorește dotarea cu echipamente IT și software a 44 de săli de clasă, a unui laborator de informatică și a unui laborator multidisciplinar. Specificațiile tehnice, cantitățile precum și condițiile de livrare, instalare și punere în funcțiune se regăsesc în cadrul caietului de sarcini atașat.
Identificatorul procedurii : 478aa4d5-fe54-4572-853b-a8fa52e2de3d
Identificator intern : 3518911/2024/II.1.1
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0000

Titlu : Default lot
Descriere : Achiziționare echipamente IT și software pentru dotarea laboratoarelor, cabinetelor școlare și a sălilor de clasă, în cadrul proiectului Creșterea calității actului educațional în cadrul Liceului Teoretic Pâncota, prin dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, inclusiv a laboratoarelor de specialitate și a cabinetelor școlare. Prin această achiziție se dorește dotarea cu echipamente IT și software a 44 de săli de clasă, a unui laborator de informatică și a unui laborator multidisciplinar. Specificațiile tehnice, cantitățile, condițiile de livrare, instalare și punere în funcțiune precum și orice alte informații necesare pregătirii ofertei se regăsesc în cadrul caietului de sarcini atașat.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30141200 Calculatoare de birou
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30216110 Scanere informatice
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30231320 Monitoare cu ecran tactil
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30237300 Accesorii informatice
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32232000 Echipament pentru videoconferinţe
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39300000 Diverse echipamente
Clasificare suplimentară ( cpv ): 48190000 Pachete software educaţionale

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Arad ( RO421 )
Țara : România
Informații suplimentare : Orasul Pâncota, județul Arad

5.1.3 Durata estimată

Durată : 3 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Modul de departajare a ofertelor în caz de egalitate a punctajelor obținute În cazul în care după aplicarea factorilor de evaluare două sau mai multe oferte obțin același punctaj, departajarea acestora se va face după punctajul cel mai mare obținut la criteriul prețul ofertei. Dacă și după această departajare există egalitate se vor departaja după punctajul maxim obținut criteriul garanția produselor. Dacă și după această departajare există egalitate se vor departaja după punctajul maxim obținut la criteriul Ambalaje din material reciclat Peco(n). Dacă și după această departajare există egalitate se vor departaja după punctajul maxim obținut la criteriul Termenul de livrare.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Perioadele de garanție extinse
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 12 puncte pentru perioadele de garanție și acord privind servicii suplimentare oferit în plus față de specificațiile tehnice minime după cum urmează: + 4 sau mai mulți ani de garanție suplimentară: 12 puncte; + 3 ani de garanție suplimentară: 0,75 x 12 puncte + 2 ani de garanție suplimentară: 0,5 x 12 puncte + 1 an de garanție suplimentară: 0,25 x 12 puncte Ofertantul prezintă o declarație scrisă care detaliază perioada oferită și care atestă că se acoperă conformitatea bunurilor cu specificațiile contractului, inclusiv toate utilizările indicate
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 12
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Performanța energetică a monitoarelor
Descriere : Se vor acorda puncte ofertelor care includ produse cu un consum de energie semnificativ redus în modul activ conform cu cerințele programului Energy Star http: // www.eu-energystar.org/specifications.htm. Se vor acorda puncte dacă produsul este mai eficient din punct de vedere energetic decât valoarea ETEC_MAX6 pentru computere și valoarea PON_MAX7 pentru monitoare. Acestea trebuie să fie calculate raportat la performanța minimă impusă în baza programului Energy Star. Ofertanții trebuie să furnizeze rapoarte de testare întocmite conform metodelor de testare precizate în cea mai recentă versiune a programului Energy Star. Modelele care s-au calificat pentru programul Energy Star al UE și care sunt înregistrate în baza de date a programului pot fi punctate corespunzător. Înregistrările Energy Star din SUA trebuie să fie, de asemenea, acceptate, cu condiția ca testarea să se fi efectuat în conformitate cu cerințele europene privind puterea de intrare. Sunt punctate cu 12 puncte oferte care includ produse cu cea mai mare eficiență energetică. Celelalte oferte nu vor primi punctaj suplimentar.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 12
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Ambalaje din material reciclat Peco(n) pentru Computere staționare, Monitoare, Computere portabile
Descriere : Se acordă punctajul maxim de 12 puncte, ofertei/ofertelor care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat. Celelalte oferte vor fi punctate cu 0 puncte. Echipamentele care dețin o etichetă ecologică relevantă de tip I și care îndeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzător. În mod alternativ, se prezintă o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Criteriul vizează numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite în Directiva 94/62/CE, modificată prin Directiva 2004/12/CE.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 12
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Memoria RAM
Descriere : Se atribuie un număr maxim de 12 puncte pentru o capacitate de stocare a memoriei RAM mai mare decât cea stabilită de autoritatea contractantă, respectiv 16 GB. Oferte cu memorie RAM mai mică de 8 GB nu vor fi acceptate. Memoria RAM maximă, peste care ofertele nu vor primi punctaje suplimentare este de 128 GB. Ofertantul trebuie să prezinte informații referitoare la proiectarea fizică a memoriei și/sau a capacității de stocare a modelului/modelelor care urmează a fi furnizat(e).
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 12
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Termenul de livrare
Descriere : Punctajul se acordă astfel: a) Pentru cel mai scurt termen de livrare se acordă punctajul maxim alocat, respectiv 10 puncte; b) Pentru celelalte termene de livrare ofertate punctajul se acordă astfel: PTL(n)=(TLmin / TLn) x 10, unde: Tlmin = termen de livrare minim ofertat ; TLn = termenul de livrare ofertat; PTL(n)= punctajul privind termenul de livrare al ofertei care se evaluează. Termenul de livrare al produselor ofertate este de maxim 1 lună de la ordinul de furnizare. Oferta care prezintă un termen de livrare mai mare de 1 lună este declarată neconformă. Termen de livrare minim este 10 zile calendaristice, sub acest termen nu se acordă punctaj.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 12
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : ORAS PANCOTA
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 1 038 264 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0000

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : B.N.BUSINESS S.R.L.
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1131308/CIF: RO 10933694
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0000
Valoarea rezultatului : 1 038 264 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Valoarea subcontractării este cunoscută : nu
Valoarea procentuală a subcontractării este cunoscută : nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 5526/1562
Data încheierii contractului : 31/07/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 1
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 1 038 264 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 1 038 264 Leu românesc

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : ORAS PANCOTA
Număr de înregistrare : 3518911
Adresă poștală : Strada: TUDOR VLADIMIRESCU, nr. 68
Localitate : Pancota
Cod poștal : 315600
Subdiviziunea țării (NUTS) : Arad ( RO421 )
Țara : România
Punct de contact : DAN STEFAN POCRISER
Telefon : +40 0257466679
Fax : +40 25770888
Adresa de internet : https://primariapancota.ro/
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : B.N.BUSINESS S.R.L.
Număr de înregistrare : RO 10933694
Adresă poștală : Strada Cerbului, Nr. 1
Localitate : Arad
Cod poștal : 310282
Subdiviziunea țării (NUTS) : Arad ( RO421 )
Țara : România
Telefon : +40 733505995
Fax : +40 257368659
Adresa de internet : http://www.bnb.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0000

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : 0c2c900b-7720-4a42-b698-62429f5679a8 - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 07/08/2024 17:49 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 07/08/2024 15:02 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00479562-2024
Numărul ediției JO S : 154/2024
Data publicării : 08/08/2024