ACHIZIȚIE MOBILIER ÎN CADRUL PROIECTULUI ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR SI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN MUNICIPIUL VASLUI

Achiziție de mobilier în cadrul proiectului ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR SI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN MUNICIPIUL VASLUI", proiect finanțat din Componenta Cl 5: Educație, reglementând condițiile pentru acordarea finanțării pentru selectarea unităților de învățământ care au nevoie de mobilier și echipamente, …

CPV: 39160000 Mobiliario escolar, 39180000 Mobiliario de laboratorio
Lugar de ejecución:
ACHIZIȚIE MOBILIER ÎN CADRUL PROIECTULUI ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR SI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN MUNICIPIUL VASLUI
Organismo adjudicador:
MUNICIPIUL VASLUI
Número de premio:
3337532_2024_PAAPD1451411

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : MUNICIPIUL VASLUI
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : ACHIZIȚIE MOBILIER ÎN CADRUL PROIECTULUI ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR SI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN MUNICIPIUL VASLUI
Descriere : Achiziție de mobilier în cadrul proiectului ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR SI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN MUNICIPIUL VASLUI", proiect finanțat din Componenta Cl 5: Educație, reglementând condițiile pentru acordarea finanțării pentru selectarea unităților de învățământ care au nevoie de mobilier și echipamente, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (aprobat prin Decizia 2021/0309 de punere în aplicare a Consiliului din 3 noiembrie 2021 de aprobare a evaluării Planului de Redresare și Reziliență al României), împărțite pe loturi astfel: LOT 10 Mobilier pentru dotarea sălilor de clasă/sălilor de grupă din unitățile de învățământ preuniversitar și din unitățile conexe. LOT 11 Mobilier pentru dotarea laboratoarelor de științe din unitățile de învățământ preuniversitar. LOT 12 Mobilier pentru dotarea cabinetelor psihopedagogice si cabinetelor școlare din unitățile de învățământ preuniversitar și din unitățile conexe. Termenul limita pentru care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare va fi de 12 zile inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 20 zile.
Identificatorul procedurii : 1cf6182d-4566-43c3-ab77-2c70f45a0887
Identificator intern : 3337532_2024_PAAPD1451411
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 39160000 Mobilier şcolar

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0001

Titlu : LOT 10 Mobilier pentru dotarea sălilor de clasă/sălilor de grupă din unitățile de învățământ preuniversitar și din unitățile conexe.
Descriere : Achiziție de mobilier în cadrul proiectului ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR SI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN MUNICIPIUL VASLUI", proiect finanțat din Componenta Cl 5: Educație, reglementând condițiile pentru acordarea finanțării pentru selectarea unităților de învățământ care au nevoie de mobilier și echipamente, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (aprobat prin Decizia 2021/0309 de punere în aplicare a Consiliului din 3 noiembrie 2021 de aprobare a evaluării Planului de Redresare și Reziliență al României) LOT 10 Mobilier pentru dotarea sălilor de clasă/sălilor de grupă din unitățile de învățământ preuniversitar și din unitățile conexe., in conformitate cu documentatia de atribuire.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 39160000 Mobilier şcolar
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39180000 Mobilier de laborator

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Vaslui ( RO216 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Vaslui

5.1.3 Durata estimată

Durată : 5 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : da
Informații suplimentare : Cerintele tehnice definite la nivelul anuntului de participare, caietului de sarcini sau altor documente complementare, prin trimiterea standardelor, la un anumit producator, la marci, brevete, tipuri, la o origine sau la o productie/metoda specifica de fabricatie/prestare/executie, vor fi intelese ca fiind insotite de mentiunea ”sau echivalent”.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Etichetare ecologică (PEe)
Descriere : a) Pentru cel mai mare număr de produse de mobilier cu etichetă ecologică, din cadrul unui lot ce fac obiectul contractului, se acorda un punctaj maxim de 20 puncte; b) Pentru restul ofertelor, punctajul se va calcula după următoarea formulă: E(n) = (număr produse de mobilier cu etichetă ecologică ofertate în cadrul lotului/ număr maxim de produse mobilier din cadrul lotului) x punctaj maxim alocat (20 puncte) E(n) = punctaj factor Etichetă ecologică mobilier - Ofertele de produse de mobilier, din cadrul unui lot, fără nicio etichetă ecologică se punctează cu 0 (zero puncte). Documentul justificativ Ofertantul prezintă eticheta ecologică a UE pentru fiecare produs de mobilier din cadrul lotului ofertat, astfel cum s-a stabilit în Decizia (UE) 2016/1332 a Comisiei, sau alte etichete ecologice ISO 14024 tipul I relevante care îndeplinesc în mod direct cerințele menționate sau care utilizează metode echivalente sunt considerate a fi conforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Perioada de Garanție extinsă (Pge)
Descriere : Punctajul Pge aferent ofertei n se determină utilizând următoarea formulă: Pge = (G(n) / Gmax) x 20 unde: G (n) – garanția extinsă oferită de ofertantul n; Gmax – garanția extinsă maximă ofertată 5 ani, din cadrul ofertelor admisibile depuse; Ge – punctajul obținut de ofertantul n, pentru garanția extinsa ofertată Gmax este 5 ani.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Ambalaj din material reciclat (Pam)
Descriere : - În situația în care NU sunt utilizate ambalaje primare din materiale reciclate, nu se va acorda punctaj. - În situația în care sunt utilizate în procent mai mic sau egal cu 50% din ambalajele primare ce conțin materiale reciclate, NU se va acorda punctaj. - Pentru oferta ce conține cel mai mare procent de ambalaje primare din materiale reciclate din cadrul unui lot, se acordă punctajul maxim de 20 puncte. - Pentru restul ofertelor punctajul se acordă astfel: A(n)=[(n% – 50%) / (max % – 50%)] x 20, unde: A(n) – punctaj factor Ambalaje primare din materiale reciclate a ofertei evaluate; n% – proporția de ambalaje primare din materiale reciclate a ofertei evaluate; max.% – cea mai mare proporție de ambalaje primare din materiale reciclate ofertată; Document justificativ: Se prezintă o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajele produselor. Ofertantul va demonstra că produsul livrat este însoțit de documente provenite de la producător care confirmă procentul de material reciclat folosit la ambalaj. Declarația va conține inclusiv procentul de ambalaje primare din materiale reciclate din cadrul lotului ofertat. Ambalajele produselor care dețin o etichetă ecologică relevantă de tip I, îndeplinesc criteriul și se acordă punctajul maxim. Algoritmul de calcul utilizat pentru determinarea punctajului total este: PT = Po + PEe + Pge + Pam = 100 p, unde: • PT – Punctaj total (maxim 100 puncte); • Po – Punctaj aferent factorului de evaluare financiar - Prețul ofertei (maxim 40 puncte) • PEe - Punctaj aferent factorului de evaluare tehnic - Etichetare ecologică (20 puncte) • Pge - Punctaj aferent factorului de evaluare tehnic - Perioada de Garanție extinsă (maxim 20 puncte) • Pam - Punctaj aferent factorului de evaluare tehnic Ambalaj din material reciclat (20 puncte)
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL VASLUI
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0002

Titlu : LOT 11 Mobilier pentru dotarea laboratoarelor de științe din unitățile de învățământ preuniversitar.
Descriere : Achiziție de mobilier în cadrul proiectului ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR SI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN MUNICIPIUL VASLUI", proiect finanțat din Componenta Cl 5: Educație, reglementând condițiile pentru acordarea finanțării pentru selectarea unităților de învățământ care au nevoie de mobilier și echipamente, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (aprobat prin Decizia 2021/0309 de punere în aplicare a Consiliului din 3 noiembrie 2021 de aprobare a evaluării Planului de Redresare și Reziliență al României) LOT 11 Mobilier pentru dotarea laboratoarelor de științe din unitățile de învățământ preuniversitar, in conformitate cu documentatia de atribuire
Identificator intern : 2

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 39160000 Mobilier şcolar
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39180000 Mobilier de laborator

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Vaslui ( RO216 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Vaslui

5.1.3 Durata estimată

Durată : 5 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : da
Informații suplimentare : Cerintele tehnice definite la nivelul anuntului de participare, caietului de sarcini sau altor documente complementare, prin trimiterea standardelor, la un anumit producator, la marci, brevete, tipuri, la o origine sau la o productie/metoda specifica de fabricatie/prestare/executie, vor fi intelese ca fiind insotite de mentiunea ”sau echivalent”.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Etichetare ecologică (PEe)
Descriere : a) Pentru cel mai mare număr de produse de mobilier cu etichetă ecologică, din cadrul unui lot ce fac obiectul contractului, se acorda un punctaj maxim de 20 puncte; b) Pentru restul ofertelor, punctajul se va calcula după următoarea formulă: E(n) = (număr produse de mobilier cu etichetă ecologică ofertate în cadrul lotului/ număr maxim de produse mobilier din cadrul lotului) x punctaj maxim alocat (20 puncte) E(n) = punctaj factor Etichetă ecologică mobilier - Ofertele de produse de mobilier, din cadrul unui lot, fără nicio etichetă ecologică se punctează cu 0 (zero puncte). Documentul justificativ Ofertantul prezintă eticheta ecologică a UE pentru fiecare produs de mobilier din cadrul lotului ofertat, astfel cum s-a stabilit în Decizia (UE) 2016/1332 a Comisiei, sau alte etichete ecologice ISO 14024 tipul I relevante care îndeplinesc în mod direct cerințele menționate sau care utilizează metode echivalente sunt considerate a fi conforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Perioada de Garanție extinsă (Pge)
Descriere : Punctajul Pge aferent ofertei n se determină utilizând următoarea formulă: Pge = (G(n) / Gmax) x 20 unde: G (n) – garanția extinsă oferită de ofertantul n; Gmax – garanția extinsă maximă ofertată 5 ani, din cadrul ofertelor admisibile depuse; Ge – punctajul obținut de ofertantul n, pentru garanția extinsa ofertată Gmax este 5 ani.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Ambalaj din material reciclat (Pam)
Descriere : - În situația în care NU sunt utilizate ambalaje primare din materiale reciclate, nu se va acorda punctaj. - În situația în care sunt utilizate în procent mai mic sau egal cu 50% din ambalajele primare ce conțin materiale reciclate, NU se va acorda punctaj. - Pentru oferta ce conține cel mai mare procent de ambalaje primare din materiale reciclate din cadrul unui lot, se acordă punctajul maxim de 20 puncte. - Pentru restul ofertelor punctajul se acordă astfel: A(n)=[(n% – 50%) / (max % – 50%)] x 20, unde: A(n) – punctaj factor Ambalaje primare din materiale reciclate a ofertei evaluate; n% – proporția de ambalaje primare din materiale reciclate a ofertei evaluate; max.% – cea mai mare proporție de ambalaje primare din materiale reciclate ofertată; Document justificativ: Se prezintă o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajele produselor. Ofertantul va demonstra că produsul livrat este însoțit de documente provenite de la producător care confirmă procentul de material reciclat folosit la ambalaj. Declarația va conține inclusiv procentul de ambalaje primare din materiale reciclate din cadrul lotului ofertat. Ambalajele produselor care dețin o etichetă ecologică relevantă de tip I, îndeplinesc criteriul și se acordă punctajul maxim. Algoritmul de calcul utilizat pentru determinarea punctajului total este: PT = Po + PEe + Pge + Pam = 100 p, unde: • PT – Punctaj total (maxim 100 puncte); • Po – Punctaj aferent factorului de evaluare financiar - Prețul ofertei (maxim 40 puncte) • PEe - Punctaj aferent factorului de evaluare tehnic - Etichetare ecologică (20 puncte) • Pge - Punctaj aferent factorului de evaluare tehnic - Perioada de Garanție extinsă (maxim 20 puncte) • Pam - Punctaj aferent factorului de evaluare tehnic Ambalaj din material reciclat (20 puncte)
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL VASLUI
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0003

Titlu : LOT 12 Mobilier pentru dotarea cabinetelor psihopedagogice si cabinetelor școlare din unitățile de învățământ preuniversitar și din unitățile conexe.
Descriere : Achiziție de mobilier în cadrul proiectului ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR SI A UNITĂȚILOR CONEXE DIN MUNICIPIUL VASLUI", proiect finanțat din Componenta Cl5: Educație, reglementând condițiile pentru acordarea finanțării pentru selectarea unităților de învățământ care au nevoie de mobilier și echipamente, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (aprobat prin Decizia 2021/0309 de punere în aplicare a Consiliului din 3 noiembrie 2021 de aprobare a evaluării Planului de Redresare și Reziliență al României) LOT 12 Mobilier pentru dotarea cabinetelor psihopedagogice si cabinetelor școlare din unitățile de învățământ preuniversitar și din unitățile conexe, în conformitate cu documentatia de atribuire
Identificator intern : 3

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 39160000 Mobilier şcolar
Clasificare suplimentară ( cpv ): 39180000 Mobilier de laborator

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Vaslui ( RO216 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Vaslui

5.1.3 Durata estimată

Durată : 5 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : da
Informații suplimentare : Cerintele tehnice definite la nivelul anuntului de participare, caietului de sarcini sau altor documente complementare, prin trimiterea standardelor, la un anumit producator, la marci, brevete, tipuri, la o origine sau la o productie/metoda specifica de fabricatie/prestare/executie, vor fi intelese ca fiind insotite de mentiunea ”sau echivalent”.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Etichetare ecologică (PEe)
Descriere : a) Pentru cel mai mare număr de produse de mobilier cu etichetă ecologică, din cadrul unui lot ce fac obiectul contractului, se acorda un punctaj maxim de 20 puncte; b) Pentru restul ofertelor, punctajul se va calcula după următoarea formulă: E(n) = (număr produse de mobilier cu etichetă ecologică ofertate în cadrul lotului/ număr maxim de produse mobilier din cadrul lotului) x punctaj maxim alocat (20 puncte) E(n) = punctaj factor Etichetă ecologică mobilier - Ofertele de produse de mobilier, din cadrul unui lot, fără nicio etichetă ecologică se punctează cu 0 (zero puncte). Documentul justificativ Ofertantul prezintă eticheta ecologică a UE pentru fiecare produs de mobilier din cadrul lotului ofertat, astfel cum s-a stabilit în Decizia (UE) 2016/1332 a Comisiei, sau alte etichete ecologice ISO 14024 tipul I relevante care îndeplinesc în mod direct cerințele menționate sau care utilizează metode echivalente sunt considerate a fi conforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Perioada de Garanție extinsă (Pge)
Descriere : Punctajul Pge aferent ofertei n se determină utilizând următoarea formulă: Pge = (G(n) / Gmax) x 20 unde: G (n) – garanția extinsă oferită de ofertantul n; Gmax – garanția extinsă maximă ofertată 5 ani, din cadrul ofertelor admisibile depuse; Ge – punctajul obținut de ofertantul n, pentru garanția extinsa ofertată Gmax este 5 ani.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Ambalaj din material reciclat (Pam)
Descriere : - În situația în care NU sunt utilizate ambalaje primare din materiale reciclate, nu se va acorda punctaj. - În situația în care sunt utilizate în procent mai mic sau egal cu 50% din ambalajele primare ce conțin materiale reciclate, NU se va acorda punctaj. - Pentru oferta ce conține cel mai mare procent de ambalaje primare din materiale reciclate din cadrul unui lot, se acordă punctajul maxim de 20 puncte. - Pentru restul ofertelor punctajul se acordă astfel: A(n)=[(n% – 50%) / (max % – 50%)] x 20, unde: A(n) – punctaj factor Ambalaje primare din materiale reciclate a ofertei evaluate; n% – proporția de ambalaje primare din materiale reciclate a ofertei evaluate; max.% – cea mai mare proporție de ambalaje primare din materiale reciclate ofertată; Document justificativ: Se prezintă o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajele produselor. Ofertantul va demonstra că produsul livrat este însoțit de documente provenite de la producător care confirmă procentul de material reciclat folosit la ambalaj. Declarația va conține inclusiv procentul de ambalaje primare din materiale reciclate din cadrul lotului ofertat. Ambalajele produselor care dețin o etichetă ecologică relevantă de tip I, îndeplinesc criteriul și se acordă punctajul maxim. Algoritmul de calcul utilizat pentru determinarea punctajului total este: PT = Po + PEe + Pge + Pam = 100 p, unde: • PT – Punctaj total (maxim 100 puncte); • Po – Punctaj aferent factorului de evaluare financiar - Prețul ofertei (maxim 40 puncte) • PEe - Punctaj aferent factorului de evaluare tehnic - Etichetare ecologică (20 puncte) • Pge - Punctaj aferent factorului de evaluare tehnic - Perioada de Garanție extinsă (maxim 20 puncte) • Pam - Punctaj aferent factorului de evaluare tehnic Ambalaj din material reciclat (20 puncte)
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL VASLUI
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

Valoarea tuturor contractelor atribuite în această notificare : 3 460 745,6 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0001

A fost selecționat cel puțin un câștigător.

6.1.2 Informații despre câștigători

Câștigător :
Denumire oficială : S.C. M&D RETAIL PIPERA SRL
Ofertă :
Identificatorul ofertei : REF_OF: CAN1132115/LOT-0001/CIF: RO 15327095
Identificatorul lotului sau al grupului de loturi : LOT-0001
Valoarea rezultatului : 3 460 745,6 Leu românesc
Oferta a fost poziționată în clasament : da
Locul pe lista câștigătorilor : 1
Subcontractare : Nu
Valoarea subcontractării este cunoscută : nu
Valoarea procentuală a subcontractării este cunoscută : nu
Informații referitoare la contract :
Identificatorul contractului : 103648
Data încheierii contractului : 27/08/2024
Contractul este atribuit în baza unui acord-cadru : nu

6.1.4 Informații statistice

Oferte/ cereri de participare primite :
Tip de oferte primite : Oferte
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte de la ofertanți cu dimensiuni micro, mici sau mijlocii
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în alte țări din Spațiul Economic European decât țara cumpărătorului
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse de ofertanți înregistrați în țări din afara Spațiului Economic European
Număr de oferte/cereri de participare primite : 0
Tip de oferte primite : Oferte depuse pe cale electronică
Număr de oferte/cereri de participare primite : 2
Gama de oferte :
Valoarea celei mai mici oferte admisibile : 3 460 745,6 Leu românesc
Valoarea celei mai mari oferte admisibile : 3 460 745,6 Leu românesc

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0002

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0003

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : MUNICIPIUL VASLUI
Număr de înregistrare : R3337532
Adresă poștală : Strada: Haret Spiru, nr. 2
Localitate : Vaslui
Cod poștal : 730139
Subdiviziunea țării (NUTS) : Vaslui ( RO216 )
Țara : România
Punct de contact : Petronela Vasilescu
Telefon : +40 235310999
Fax : +40 235315946
Adresa de internet : https://www.primariavaslui.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : București
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

8.1 ORG-9000

Denumire oficială : S.C. M&D RETAIL PIPERA SRL
Număr de înregistrare : 15327095
Adresă poștală : Strada: Fabrica de Glucoză, nr. 21, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020331
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020331
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 727333671
Fax : +40 212421907
Adresa de internet : https://www.mobexpert.ro
Rolurile acestei organizații :
Ofertant
Câștigătorul acestor loturi : LOT-0001

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : 7b8584ba-efd9-4b5f-b0f8-c2fd623a119e - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 28/08/2024 11:42 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 28/08/2024 11:50 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00517759-2024
Numărul ediției JO S : 168/2024
Data publicării : 29/08/2024