Achiziție echipamente medicale și dotări specifice, în cadul proiectului „Investiții în infrastructura ambulatoriului din Spitalul Municipal Caracal”

Autoritatea contractanta organizeaza o procedura de atribuire, in urma finalizarii careia intentioneaza sa atribuie patru contracte de furnizare, pentru achizitia de echipamente medicale și dotări specifice, în cadul proiectului „Investiții în infrastructura ambulatoriului din Spitalul Municipal Caracal”. Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei …

CPV: 33100000 Equipamiento médico, 33110000 Equipos de imaginería para uso médico, odontológico y veterinario, 33120000 Dispositivos de exploración y registro, 33190000 Instrumentos y aparatos médicos diversos, 38000000 Equipo de laboratorio, óptico y de precisión (excepto gafas)
Plazo:
8 de octubre de 2024 a las 15:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Achiziție echipamente medicale și dotări specifice, în cadul proiectului „Investiții în infrastructura ambulatoriului din Spitalul Municipal Caracal”
Organismo adjudicador:
MUNICIPIUL CARACAL
Número de premio:
4395175_2024_PAAPD1497113

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : MUNICIPIUL CARACAL
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Achiziție echipamente medicale și dotări specifice, în cadul proiectului „Investiții în infrastructura ambulatoriului din Spitalul Municipal Caracal”
Descriere : Autoritatea contractanta organizeaza o procedura de atribuire, in urma finalizarii careia intentioneaza sa atribuie patru contracte de furnizare, pentru achizitia de echipamente medicale și dotări specifice, în cadul proiectului „Investiții în infrastructura ambulatoriului din Spitalul Municipal Caracal”. Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei condiții rezolutorii: încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare pentru această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor legale, referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și H.G. nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător, numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare pentru această destinație. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de cel mult 12 luni de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept, în condițiile în care, în urma demersurilor efectuate, Autoritatea Contractantă nu va putea obține finanțarea contractului din fonduri externe nerambursabile și nu există o altă sursă de finanțare, în conformitate cu prevederile art. 212 alin.(1) lit.c) din Legea 98/2016 cu modificările și completările ulterioare, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziție publică. Ofertanții din cadrul acestei proceduri înțeleg că Autoritatea Contractantă nu poate fi considerată răspunzătoare pentru vreun prejudiciu în cazul anulării procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia și indiferent dacă Autoritatea Contractantă a fost notificată asupra existenței unui asemenea prejudiciu. Ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condițiilor speciale de mai sus/condiției rezolutorii, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situația descrisă. In conformitate cu prevederile art. 160 alin. (1) din Legea 98/2016, cu modificarile si completarile ulterioare, termenul limita pana la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 18 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. In conformitate cu prevederile art. 160 alin. (2) din Legea 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, Autoritatea Contractanta stabileste ca va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari, in a 11-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.
Identificatorul procedurii : 202a1865-b960-4e14-b801-cda4b7f8ad36
Identificator intern : 4395175_2024_PAAPD1497113
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale

2.1.3 Valoare

Valoarea estimată fără TVA : 11 950 000 Leu românesc

2.1.4 Informații generale

Informații suplimentare : In vederea completarii de catre operatorii economici interesati, DUAE se va accesa si completa direct în SEAP, în secțiunea dedicată a procedurii. In cazul in care operatorul economic intentioneaza sa subcontracteze o parte/parti din contract, DUAE include si informatiile solicitate cu privire la subcontractanti. Autoritatea contractanta solicita ofertantului clasat pe primul loc, dupa aplicarea criteriului de atribuire, sa prezinte documente justificative actualizate, prin care sa demonstreze îndeplinirea tuturor criteriilor de calificare si selectie, in conformitate cu informatiile cuprinse in DUAE. Reguli de comunicare si transmitere a datelor: solicitarile de clarificari referitorare la prezenta documentatie de atribuire, se vor adresa în mod exclusiv în SEAP, la Sectiunea „Solicitari de clarificare/intrebari/ comunicari" din cadrul procedurii de atribuire derulate prin mijloace electronice, iar raspunsurile la acestea vor fi publicate în SEAP, in vederea asigurarii principiului transparentei cat si a trasabilitatii informatiilor in cadrul sistemului. Autoritatea contractanta nu va da curs solicitarilor adresate prin alta modalitate de comunicare decât cea stabilita mai sus. Pentru transmiterea solicitarilor de clarificari privind documentatia de atribuire, operatorii economici se vor înregistra în SEAP ( www.e-licitatie.ro) ca operator economic si ca participant la procedura de atribuire. Pentru comunicarile ulterioare depunerii ofertelor: comisia de evaluare va transmite solicitarile de clarificare în legatura cu oferta, prin utilizarea facilitatilor tehnice disponibile în SEAP (Sectiunea “„Solicitari de clarificare/intrebari/ comunicari” din detaliul procedurii de atribuire). Operatorii economici vor transmite raspunsurile la clarificari si eventualele documente solicitate pe parcursul evaluarii ofertelor prin intermediul SEAP , în format electronic, semnate cu semnatura electronica extinsa, conform Legii 455/2001. Pentru vizualizarea documentatiei de atribuire încarcate în SEAP, este necesar ca operatorii economici sa detina/instaleze pe statia de lucru aplicatia care permite verificarea semnaturii electronice si vizualizarea documentelor semnate electronic (disponibile pe site-urile furnizorilor de semnatura electronica). Cerintele tehnice definite la nivelul anuntului de participare, caietului de sarcini sau altor documente complementare, prin trimiterea standardelor, la un anumit producator, la marci, brevete, tipuri, la o origine sau la o productie/metoda specifica de fabricatie /prestare/executie, vor fi intelese ca fiind insotite de mentiunea ”sau echivalent”.
Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

2.1.5 Condițiile achiziției publice

Condiții de depunere :
Numărul maxim de loturi pentru care un ofertant poate depune oferte : 4
Clauzele contractuale :
Numărul maxim de loturi pentru care se pot atribui contracte unui singur ofertant : 4

2.1.6 Motive de excludere

Participarea la o organizație criminală : Participare la o organizatie criminala
Corupție : Coruptie
Frauda : Frauda
Infracțiuni teroriste sau infracțiuni legate de activități teroriste : Infractiuni teroriste sau infractiuni legate de activitati teroriste
Combaterea spălării banilor sau a finanțării terorismului : Spalare de bani sau finantarea terorismului
Munca copiilor și alte forme de trafic de persoane : Exploatarea prin munca a copiilor si alte forme de trafic de persoane
Plata impozitelor : Plata impozitelor
Plata contribuțiilor la asigurările sociale : Plata asigurarilor sociale

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0001

Titlu : ECHIPAMENTE IMAGISTICĂ MEDICALĂ ȘI RADIOLOGIE
Descriere : Achizitia de echipamente medicale si dotari specifice necesare pentru o bună funcționare a ambulatoriului Spitalului Municipal Caracal, în vederea implementării proiectului „Investiții în infrastructura ambulatoriului din Spitalul Municipal Caracal”, în conformitate cu cerintele din caietul de sarcini si fisele tehnice. Produsele ce urmează a fi achiziționate, precum și caracteristicile acestora sunt prezentate în caietul de sarcini și în fișele tehnice - anexe la caietul de sarcini.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale
Clasificare suplimentară ( cpv ): 33110000 Echipament de imagistică de uz medical, dentar şi veterinar

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Olt ( RO414 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Caracal, jud. Olt

5.1.3 Durata estimată

Durată : 45 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Participare rezervată : Participarea nu este rezervată.
Trebuie să fie specificate numele și calificările profesionale ale personalului însărcinat cu executarea contractului : Nu este obligatorie
Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei condiții rezolutorii: încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare pentru această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor legale, referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și H.G. nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător, numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare pentru această destinație. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de cel mult 12 luni de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept, în condițiile în care, în urma demersurilor efectuate, Autoritatea Contractantă nu va putea obține finanțarea contractului din fonduri externe nerambursabile și nu există o altă sursă de finanțare, în conformitate cu prevederile art. 212 alin.(1) lit.c) din Legea 98/2016 cu modificările și completările ulterioare, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziție publică. Ofertanții din cadrul acestei proceduri înțeleg că Autoritatea Contractantă nu poate fi considerată răspunzătoare pentru vreun prejudiciu în cazul anulării procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia și indiferent dacă Autoritatea Contractantă a fost notificată asupra existenței unui asemenea prejudiciu. Ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condițiilor speciale de mai sus/condiției rezolutorii, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situația descrisă.

5.1.9 Criterii de selecție

Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.a) Situatia personala a candidatului sau ofertantului
Descriere : Cerinta nr. 1 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute la art. 164 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice. Cerinta nr. 2 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute art. 165 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice coroborat cu art. 166(2) din acelasi act normative. Cerinta nr. 3 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute art. 167 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice. Modalitatea prin care se poate demonstra îndeplinirea cerintei: Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa formularul DUAE din documentatia de atribuire cu informatiile aferente situatiei sale. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza a fi prezentate, la solicitarea autoritatii contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul I in clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Aceste documente pot fi: • certificate constatatoare care sa ateste lipsa datoriilor cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contributiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat etc.), la momentul prezentarii; • dupa caz, documente prin care se demonstreaza faptul ca operatorul economic poate beneficia de derogarile prevazute la art.166 alin. (2), art. 167 alin. (2), art. 171 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice; • cazierul judiciar al operatorului economic si al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic, sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, asa cum rezulta din certificatul constatator emis de ONRC / actul constitutiv • cazierul fiscal al operatorului economic • alte documente edificatoare, dupa caz. In cazul depunerii unei oferte în asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra îndeplinirea cerintei. Operatorul economic (lider, asociat , tert sustinator, subcontractant) va completa cerinta corespunzatoare, in formularul DUAE din documentatia de atribuire, cu informatiile aferente situatiei sale. Cerinta nr. 4 Declaratie privind neîncadrarea in situatii de conflict de interese conf. art. 59-60 din Legea 98/2016. Modalitatea prin care poate fi demonstrata îndeplinirea cerintei: Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa formularul DUAE din documentatia de atribuire cu informatiile aferente situatiei sale. Odata cu DUAE, va fi prezentata declaratia pe propria raspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 59 si 60 din Legea 98/2016, de catre toti participantii la procedura de atribuire (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant). Ofertantul nu trebuie sa se afle in conflict de interese cu oricare dintre persoanele cu functie de decizie, din cadrul autoritatii contractante, implicate in procedura de achizitie publica: Doldurea Ion - Primar, Samiee Marina - Viceprimar, Ionescu Adrian Nicolae - Director Executiv – Direcția Economică, Voicu Valeria Mariana - Expert Superior – Direcția Dezvoltare, Matei Diana Maria - Consilier Principal Achiziții – Serviciul Achiziții Publice, Nițu Andreea Raluca - Consilier Juridic Superior - Serviciul Juridic. Se va prezenta Declaratie pe proprie raspundere. În cazul depunerii unei oferte în asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra îndeplinirea cerintei. Declaratia va fi depusa si de tertul sustinator si subcontractant. Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa cerinta corespunzatoare in formularul DUAE din documentatia de atribuire. Potrivit prevederilor art.193 din Legea 98/2016, operatorii economici participanti la procedura vor depune DUAE (Documentul Unic de Achizitie European), in cadrul ofertelor, in locul documentelor solicitate, in vederea demonstrarii cerintelor de calificare, inclusiv a capacitatii de exercitare, ca dovada preliminara. Documentele justificative care probeaza cele asumate in DUAE vor fi prezentate doar de ofertantul clasat pe primul loc in clasamentul intermediar, la solicitarea autoritatii contractante. Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul economic nu se emit documente de natura celor prevazute mai sus, sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute la art. 164, 165 si 167, se vor accepta declaratii pe propria raspundere sau daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, declaratii autentice date in fata unui notar sau a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens. Orice operator economic aflat in oricare dintre situatiile prevazute la art.164 si 167 care atrag excluderea din procedura de atribuire poate furniza dovezi care sa arate ca masurile luate de acesta sunt suficiente pentru a-si demonstra in concret credibilitatea, prin raportare la motivele de excludere. - Alte documente edificatoare dupa caz. DUAE poate fi accesat in SEAP, in sectiunea dedicata procedurii de atribuire, unde operatorii economici vor completa documentul care constituie parte a ofertei lor. Documentul DUAE va fi completat de fiecare membru al asocierii, inclusiv terti sustinatori si/sau subcontractanti. Se vor depune, odata cu DUAE, urmatoarele documente : angajamentul ferm al tertului sustinator din care rezulta modul efectiv în care se va materializa sustinerea acestuia, acordul de subcontractare si/sau a acordul de asociere, dupa caz. (Din acordul de subcontractare, trebuie sa reiasa clar activitatile pentru care va fi responsabil subcontractantul, precum si procentul din valoarea contractului care ii va reveni acestuia). În cazul în care ofertantul/candidatul demonstrează îndeplinirea criteriilor referitoare la situaţia economică şi financiar
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.b) Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale
Descriere : Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare, în conformitate cu cerintele legale din tara în care este stabilit operatorul economic. Din documentele depuse trebuie să reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Ofertanții vor prezenta: - Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, prezentat in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Din Certificatul Constatator trebuie sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator. Informatiile din acest document trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul prezentarii certificatului. Persoane juridice străine – cerinta obligatorie: Ofertantul va prezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, acestea fiind traduse in limba romana - traducere autorizata. Din documentele depuse trebuie sa reiasa ca operatorul economic este autorizat sa realizeze activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Informatiile cuprinse in documentele justificative trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul depunerii acestora. Pentru persoanele fizice/juridice straine se vor prezenta documentele echivalente, emise în conformitate cu legislatia aplicabila în tara de rezidenta si vor fi traduse in limba română - traducere autorizata.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea economică și financiară
Denumire : Cifră de afaceri medie anuală
Descriere : Nu se solicita
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Pentru contractele de achiziție de bunuri: executarea de livrări de tipul specificat
Descriere : Pentru contractele de achizitie de bunuri: executarea de livrari de tipul specificat. Operatorii economici vor prezenta lista principalelor livrari de produse similare celor ce fac obiectul contractului, efectuate în ultimii 3 ani, însoțită de certificări de bună execuție, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Prin livrări de produse similare se înțelege livrarea de echipamente medicale similare celor celor ce urmează a fi contractate sau superioare din punct de vedere al complexității. Ofertantul trebuie sa faca dovada ca în ultimii 3 ani (pâna la data limita de depunere a ofertelor), a furnizat, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte, produse similare celor ce fac obiectului contractului, în valoare/valoare cumulata de cel putin: a) 6.500.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 1; b) 1.100.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 2; c) 700.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 3; d) 3.400.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 4; Prin produse furnizate in ultimii trei ani, se intelege produse receptionate in ultimii trei ani. Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire (inclusiv eventualii asociati, subcontractanti, terti sustinatori) cu informatiile aferente situatiei lor. Doar ofertantul clasat pe primul loc, în clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor, va fi obligat sa prezinte documentele doveditoare, in vederea sustinerii experientei similare, la solicitarea autoritatii contractante. La nivelul DUAE trebuie precizate informatii cum ar fi: numarul si data contractului invocat drept experienta similara, valoarea, beneficiarul, data si numarul documentului de receptie, precum si ponderea si/sau activitatile pentru care operatorul economic a fost responsabil. Documentele prin care operatorii economici pot îndeplini cerinta privind experienta similara sunt urmatoarele, fara a se limita la, enumerarea nefiind cumulativa: - copii ale unor parti relevante ale contractelor pe care le-au îndeplinit; - certificate de predare-primire; - recomandari; - procese-verbale de receptie; - certificari de buna executie; - documente constatatoare. Din documentele prezentate, trebuie sa reiasa clar faptul că livrarile prezentate ca experienta similara au fost duse la bun sfarsit.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Proporția de subcontractare
Descriere : Ofertantii vor prezenta subcontractantii utilizati, precum si partile din contract ce vor fi executate de acestia: se vor prezenta subcontractantii, inclusiv acordurile preliminare de subcontractare. În cazul în care operatorul economic intentioneaza sa subcontracteze o parte/parti din contract, DUAE va include si informatiile solicitate, cu privire la subcontractanti. Autoritatea contractanta solicita ofertantului sa precizeze in oferta, in conformitate cu art. 150 din HG 395/2016, datele de identificare ale subcontractantilor propusi, partea/partile din contract care urmeaza a fi indeplinite de catre subcontractanti, valoarea la care se ridica partea/partile respective, precum si acordul subcontractantilor cu privire la aceste aspecte. Autoritatea contractanta va verifica inexistenta unei situatii de excludere prevazute la art. 59-60, 164, 165 si 167, în legatura cu subcontractantii propusi. Modalitatea de indeplinire - Completare DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire (inclusiv eventualii asociati) cu informatiile aferente situatiei lor. Doar ofertantul clasat pe primul loc, în clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor, va fi obligat sa prezinte documentele doveditoare, la solicitarea autoritatii contractante. Odata cu DUAE, se va depune acordul de subcontractare.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității
Descriere : Ofertantul va prezenta dovada implementarii Sistemului de Management al Calitatii, conform SR EN ISO 9001:2015, prin prezentarea unor certificate valabile emise de organisme de certificare acreditate, care sa ateste faptul ca operatorul economic are implementat un sistem de management al calitatii pentru domeniul ce corespunde obiectului contractului. Operatorii economici pot prezenta alte probe/dovezi care confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii, pentru cazurile în care operatorul economic nu a avut acces la un certificat de calitate, asa cum a fost solicitat ori nu a avut posibilitatea de a-l obtine în termenul stabilit.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : Înscrierea în registrul comerțului
Descriere : Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare, în conformitate cu cerintele legale din tara în care este stabilit operatorul economic. Din documentele depuse trebuie să reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Ofertanții vor prezenta: - Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, prezentat in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Din Certificatul Constatator trebuie sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator. Informatiile din acest document trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul prezentarii certificatului. Persoane juridice străine – cerinta obligatorie: Ofertantul va prezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, acestea fiind traduse in limba romana - traducere autorizata. Din documentele depuse trebuie sa reiasa ca operatorul economic este autorizat sa realizeze activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Informatiile cuprinse in documentele justificative trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul depunerii acestora. Pentru persoanele fizice/juridice straine se vor prezenta documentele echivalente, emise în conformitate cu legislatia aplicabila în tara de rezidenta si vor fi traduse in limba română - traducere autorizata.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : Înscrierea într-un registru profesional relevant
Descriere : Operatorii economici (ofertanti, asociati, subcontractanti) ce depun oferta trebuie sa detina atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, respectiv sa detina: a. Avizul de functionare emis de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale in conformitate cu Art. 926 al Titlul XX din Legea 95/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, care justifica faptul ca operatorul economic este autorizat pentru activitatile de import, distributie, punere in functiune, mentenanta si service pentru dispozitive medicale in conf. cu prevederile Legii 95/2006 republicata. b. Anexa la Avizul de functionare va cuprinde, la data depunerii ofertei, in mod obligatoriu producatorul dispozitivelor medicale ofertate. Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor, la sectiunea “Inscrierea intr-un registru profesional relevant”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, respectiv Aviz de functionare si anexele acestuia, sau în cazul ofertantilor straini, documente echivalente emise în tara de rezidenta, urmează să fie prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Avizul trebuie sa fie în perioada de valabilitate, la momentul prezentarii.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 90
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2. Garantia tehnica a produselor (exprimata in luni)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) pentru o perioada de garantie mai mica de 36 de luni - oferta va considerata neconforma deoarece nu respecta pragul minim de 36 de luni solicitat in cadrul caietului de sarcini; b) pentru o perioada de garantie ofertata de 36 de luni se vor primi 0 puncte; c) pentru o perioada de garantie ofertata intre 37 luni – 59 luni. inclusiv se va aplica formula: Punctaj oferta = [perioada de garantie ofertata / 48] * 10; d) pentru o perioada de garantie ofertata de 60 de luni sau mai mult, se vor acorda 10 puncte. Termenul minim de garantie este de 36 luni, conform cerinţelor din caietul de sarcini. Notă: Termenul de garantie ofertat va fi acelasi pentru toate produsele din componenta lotului. Fiecare ofertant va prezenta o declarație pe propie răspundere, semnată, ștampilată si semnata electronic, de către reprezentantul legal, care să conțină termenul de garantie, exprimat in luni.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.11 Documentele achiziției

Unde se găsesc documentele achiziției : https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100184060

5.1.12 Condițiile achiziției publice

Condiții de depunere :
Depunere electronică : Obligatorie
Adresa de depunere : https://www.e-licitatie.ro
Limbile în care pot fi depuse ofertele sau cererile de participare : română
Catalog electronic : Nu este permisă
Variante : Nu este permisă
Termenul-limită pentru primirea ofertelor : 08/10/2024 15:00 +03:00
Termenul până la care oferta trebuie să rămână valabilă : 3 Lună
Informații privind deschiderea publică :
Data deschiderii : 08/10/2024 15:00 +03:00
Locul : In SEAP
Clauzele contractuale :
Executarea contractului trebuie efectuată în cadrul unor programe de angajare protejată : Nu
Condiții privind executarea contractului : Operatorii economici (ofertanti, asociati, subcontractanti) ce depun oferta trebuie sa detina atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, respectiv sa detina: a. Avizul de functionare emis de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale in conformitate cu Art. 926 al Titlul XX din Legea 95/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, care justifica faptul ca operatorul economic este autorizat pentru activitatile de import, distributie, punere in functiune, mentenanta si service pentru dispozitive medicale in conf. cu prevederile Legii 95/2006 republicata. b. Anexa la Avizul de functionare va cuprinde, la data depunerii ofertei, in mod obligatoriu producatorul dispozitivelor medicale ofertate. Modalitate prin care poate fi demonstrata îndeplinirea cerintei: se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor, la sectiunea “Inscrierea intr-un registru profesional relevant”.
Facturare electronică : Obligatorie
Se va utiliza comanda electronică : nu
Se va utiliza plata electronică : nu
Forma juridică pe care trebuie să o adopte un grup de ofertanți căruia i se atribuie un contract : Asociere conform art. 53. din Legea privind achizitiile publice nr 98/2016
Acord financiar : Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei condiții rezolutorii: încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare pentru această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor legale, referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și H.G. nr. 395/2016, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător, numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare pentru această destinație. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de cel mult 12 luni de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept.
Informații privind termenele-limită pentru reexaminare : Precizari privind termenul (termenele) pentru procedurile de contestareTermenele de exercitare a cailor de atac sunt cele prevăzut de Legea nr. 101/2016 privind remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor sectoriale si a contractelor de concesiune de lucrari si concesiune de servicii, precum si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție
Licitație electronică : nu

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL CARACAL
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul Juridic - Primaria Municipiului Caracal, judetul Olt
Organizația care primește cererile de participare : MUNICIPIUL CARACAL
Organizația care prelucrează ofertele : MUNICIPIUL CARACAL
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0002

Titlu : ECHIPAMENTE SI ACCESORII LABORATOR ANALIZE MEDICALE
Descriere : Achizitia de echipamente medicale si dotari specifice necesare pentru o bună funcționare a ambulatoriului Spitalului Municipal Caracal, în vederea implementării proiectului „Investiții în infrastructura ambulatoriului din Spitalul Municipal Caracal”, în conformitate cu cerintele din caietul de sarcini si fisele tehnice. Produsele ce urmează a fi achiziționate, precum și caracteristicile acestora sunt prezentate în caietul de sarcini și în fișele tehnice - anexe la caietul de sarcini.
Identificator intern : 2

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale
Clasificare suplimentară ( cpv ): 38000000 Echipamente de laborator, optice şi de precizie (cu excepţia ochelarilor)

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Olt ( RO414 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Caracal, jud. Olt

5.1.3 Durata estimată

Durată : 45 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Participare rezervată : Participarea nu este rezervată.
Trebuie să fie specificate numele și calificările profesionale ale personalului însărcinat cu executarea contractului : Nu este obligatorie
Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei condiții rezolutorii: încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare pentru această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor legale, referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și H.G. nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător, numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare pentru această destinație. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de cel mult 12 luni de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept, în condițiile în care, în urma demersurilor efectuate, Autoritatea Contractantă nu va putea obține finanțarea contractului din fonduri externe nerambursabile și nu există o altă sursă de finanțare, în conformitate cu prevederile art. 212 alin.(1) lit.c) din Legea 98/2016 cu modificările și completările ulterioare, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziție publică. Ofertanții din cadrul acestei proceduri înțeleg că Autoritatea Contractantă nu poate fi considerată răspunzătoare pentru vreun prejudiciu în cazul anulării procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia și indiferent dacă Autoritatea Contractantă a fost notificată asupra existenței unui asemenea prejudiciu. Ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condițiilor speciale de mai sus/condiției rezolutorii, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situația descrisă.

5.1.9 Criterii de selecție

Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.a) Situatia personala a candidatului sau ofertantului
Descriere : Cerinta nr. 1 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute la art. 164 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice. Cerinta nr. 2 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute art. 165 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice coroborat cu art. 166(2) din acelasi act normative. Cerinta nr. 3 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute art. 167 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice. Modalitatea prin care se poate demonstra îndeplinirea cerintei: Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa formularul DUAE din documentatia de atribuire cu informatiile aferente situatiei sale. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza a fi prezentate, la solicitarea autoritatii contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul I in clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Aceste documente pot fi: • certificate constatatoare care sa ateste lipsa datoriilor cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contributiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat etc.), la momentul prezentarii; • dupa caz, documente prin care se demonstreaza faptul ca operatorul economic poate beneficia de derogarile prevazute la art.166 alin. (2), art. 167 alin. (2), art. 171 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice; • cazierul judiciar al operatorului economic si al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic, sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, asa cum rezulta din certificatul constatator emis de ONRC / actul constitutiv • cazierul fiscal al operatorului economic • alte documente edificatoare, dupa caz. In cazul depunerii unei oferte în asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra îndeplinirea cerintei. Operatorul economic (lider, asociat , tert sustinator, subcontractant) va completa cerinta corespunzatoare, in formularul DUAE din documentatia de atribuire, cu informatiile aferente situatiei sale. Cerinta nr. 4 Declaratie privind neîncadrarea in situatii de conflict de interese conf. art. 59-60 din Legea 98/2016. Modalitatea prin care poate fi demonstrata îndeplinirea cerintei: Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa formularul DUAE din documentatia de atribuire cu informatiile aferente situatiei sale. Odata cu DUAE, va fi prezentata declaratia pe propria raspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 59 si 60 din Legea 98/2016, de catre toti participantii la procedura de atribuire (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant). Ofertantul nu trebuie sa se afle in conflict de interese cu oricare dintre persoanele cu functie de decizie, din cadrul autoritatii contractante, implicate in procedura de achizitie publica: Doldurea Ion - Primar, Samiee Marina - Viceprimar, Ionescu Adrian Nicolae - Director Executiv – Direcția Economică, Voicu Valeria Mariana - Expert Superior – Direcția Dezvoltare, Matei Diana Maria - Consilier Principal Achiziții – Serviciul Achiziții Publice, Nițu Andreea Raluca - Consilier Juridic Superior - Serviciul Juridic. Se va prezenta Declaratie pe proprie raspundere. În cazul depunerii unei oferte în asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra îndeplinirea cerintei. Declaratia va fi depusa si de tertul sustinator si subcontractant. Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa cerinta corespunzatoare in formularul DUAE din documentatia de atribuire. Potrivit prevederilor art.193 din Legea 98/2016, operatorii economici participanti la procedura vor depune DUAE (Documentul Unic de Achizitie European), in cadrul ofertelor, in locul documentelor solicitate, in vederea demonstrarii cerintelor de calificare, inclusiv a capacitatii de exercitare, ca dovada preliminara. Documentele justificative care probeaza cele asumate in DUAE vor fi prezentate doar de ofertantul clasat pe primul loc in clasamentul intermediar, la solicitarea autoritatii contractante. Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul economic nu se emit documente de natura celor prevazute mai sus, sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute la art. 164, 165 si 167, se vor accepta declaratii pe propria raspundere sau daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, declaratii autentice date in fata unui notar sau a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens. Orice operator economic aflat in oricare dintre situatiile prevazute la art.164 si 167 care atrag excluderea din procedura de atribuire poate furniza dovezi care sa arate ca masurile luate de acesta sunt suficiente pentru a-si demonstra in concret credibilitatea, prin raportare la motivele de excludere. - Alte documente edificatoare dupa caz. DUAE poate fi accesat in SEAP, in sectiunea dedicata procedurii de atribuire, unde operatorii economici vor completa documentul care constituie parte a ofertei lor. Documentul DUAE va fi completat de fiecare membru al asocierii, inclusiv terti sustinatori si/sau subcontractanti. Se vor depune, odata cu DUAE, urmatoarele documente : angajamentul ferm al tertului sustinator din care rezulta modul efectiv în care se va materializa sustinerea acestuia, acordul de subcontractare si/sau a acordul de asociere, dupa caz. (Din acordul de subcontractare, trebuie sa reiasa clar activitatile pentru care va fi responsabil subcontractantul, precum si procentul din valoarea contractului care ii va reveni acestuia). În cazul în care ofertantul/candidatul demonstrează îndeplinirea criteriilor referitoare la situaţia economică şi financiar
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.b) Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale
Descriere : Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare, în conformitate cu cerintele legale din tara în care este stabilit operatorul economic. Din documentele depuse trebuie să reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Ofertanții vor prezenta: - Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, prezentat in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Din Certificatul Constatator trebuie sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator. Informatiile din acest document trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul prezentarii certificatului. Persoane juridice străine – cerinta obligatorie: Ofertantul va prezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, acestea fiind traduse in limba romana - traducere autorizata. Din documentele depuse trebuie sa reiasa ca operatorul economic este autorizat sa realizeze activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Informatiile cuprinse in documentele justificative trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul depunerii acestora. Pentru persoanele fizice/juridice straine se vor prezenta documentele echivalente, emise în conformitate cu legislatia aplicabila în tara de rezidenta si vor fi traduse in limba română - traducere autorizata.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea economică și financiară
Denumire : Cifră de afaceri medie anuală
Descriere : Nu se solicita
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Pentru contractele de achiziție de bunuri: executarea de livrări de tipul specificat
Descriere : Pentru contractele de achizitie de bunuri: executarea de livrari de tipul specificat. Operatorii economici vor prezenta lista principalelor livrari de produse similare celor ce fac obiectul contractului, efectuate în ultimii 3 ani, însoțită de certificări de bună execuție, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Prin livrări de produse similare se înțelege livrarea de echipamente medicale similare celor celor ce urmează a fi contractate sau superioare din punct de vedere al complexității. Ofertantul trebuie sa faca dovada ca în ultimii 3 ani (pâna la data limita de depunere a ofertelor), a furnizat, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte, produse similare celor ce fac obiectului contractului, în valoare/valoare cumulata de cel putin: a) 6.500.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 1; b) 1.100.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 2; c) 700.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 3; d) 3.400.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 4; Prin produse furnizate in ultimii trei ani, se intelege produse receptionate in ultimii trei ani. Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire (inclusiv eventualii asociati, subcontractanti, terti sustinatori) cu informatiile aferente situatiei lor. Doar ofertantul clasat pe primul loc, în clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor, va fi obligat sa prezinte documentele doveditoare, in vederea sustinerii experientei similare, la solicitarea autoritatii contractante. La nivelul DUAE trebuie precizate informatii cum ar fi: numarul si data contractului invocat drept experienta similara, valoarea, beneficiarul, data si numarul documentului de receptie, precum si ponderea si/sau activitatile pentru care operatorul economic a fost responsabil. Documentele prin care operatorii economici pot îndeplini cerinta privind experienta similara sunt urmatoarele, fara a se limita la, enumerarea nefiind cumulativa: - copii ale unor parti relevante ale contractelor pe care le-au îndeplinit; - certificate de predare-primire; - recomandari; - procese-verbale de receptie; - certificari de buna executie; - documente constatatoare. Din documentele prezentate, trebuie sa reiasa clar faptul că livrarile prezentate ca experienta similara au fost duse la bun sfarsit.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Proporția de subcontractare
Descriere : Ofertantii vor prezenta subcontractantii utilizati, precum si partile din contract ce vor fi executate de acestia: se vor prezenta subcontractantii, inclusiv acordurile preliminare de subcontractare. În cazul în care operatorul economic intentioneaza sa subcontracteze o parte/parti din contract, DUAE va include si informatiile solicitate, cu privire la subcontractanti. Autoritatea contractanta solicita ofertantului sa precizeze in oferta, in conformitate cu art. 150 din HG 395/2016, datele de identificare ale subcontractantilor propusi, partea/partile din contract care urmeaza a fi indeplinite de catre subcontractanti, valoarea la care se ridica partea/partile respective, precum si acordul subcontractantilor cu privire la aceste aspecte. Autoritatea contractanta va verifica inexistenta unei situatii de excludere prevazute la art. 59-60, 164, 165 si 167, în legatura cu subcontractantii propusi. Modalitatea de indeplinire - Completare DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire (inclusiv eventualii asociati) cu informatiile aferente situatiei lor. Doar ofertantul clasat pe primul loc, în clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor, va fi obligat sa prezinte documentele doveditoare, la solicitarea autoritatii contractante. Odata cu DUAE, se va depune acordul de subcontractare.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității
Descriere : Ofertantul va prezenta dovada implementarii Sistemului de Management al Calitatii, conform SR EN ISO 9001:2015, prin prezentarea unor certificate valabile emise de organisme de certificare acreditate, care sa ateste faptul ca operatorul economic are implementat un sistem de management al calitatii pentru domeniul ce corespunde obiectului contractului. Operatorii economici pot prezenta alte probe/dovezi care confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii, pentru cazurile în care operatorul economic nu a avut acces la un certificat de calitate, asa cum a fost solicitat ori nu a avut posibilitatea de a-l obtine în termenul stabilit.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : Înscrierea în registrul comerțului
Descriere : Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare, în conformitate cu cerintele legale din tara în care este stabilit operatorul economic. Din documentele depuse trebuie să reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Ofertanții vor prezenta: - Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, prezentat in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Din Certificatul Constatator trebuie sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator. Informatiile din acest document trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul prezentarii certificatului. Persoane juridice străine – cerinta obligatorie: Ofertantul va prezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, acestea fiind traduse in limba romana - traducere autorizata. Din documentele depuse trebuie sa reiasa ca operatorul economic este autorizat sa realizeze activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Informatiile cuprinse in documentele justificative trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul depunerii acestora. Pentru persoanele fizice/juridice straine se vor prezenta documentele echivalente, emise în conformitate cu legislatia aplicabila în tara de rezidenta si vor fi traduse in limba română - traducere autorizata.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : Înscrierea într-un registru profesional relevant
Descriere : Operatorii economici (ofertanti, asociati, subcontractanti) ce depun oferta trebuie sa detina atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, respectiv sa detina: a. Avizul de functionare emis de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale in conformitate cu Art. 926 al Titlul XX din Legea 95/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, care justifica faptul ca operatorul economic este autorizat pentru activitatile de import, distributie, punere in functiune, mentenanta si service pentru dispozitive medicale in conf. cu prevederile Legii 95/2006 republicata. b. Anexa la Avizul de functionare va cuprinde, la data depunerii ofertei, in mod obligatoriu producatorul dispozitivelor medicale ofertate. Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor, la sectiunea “Inscrierea intr-un registru profesional relevant”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, respectiv Aviz de functionare si anexele acestuia, sau în cazul ofertantilor straini, documente echivalente emise în tara de rezidenta, urmează să fie prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Avizul trebuie sa fie în perioada de valabilitate, la momentul prezentarii.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 90
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2. Garantia tehnica a produselor (exprimata in luni)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) pentru o perioada de garantie mai mica de 36 de luni - oferta va considerata neconforma deoarece nu respecta pragul minim de 36 de luni solicitat in cadrul caietului de sarcini; b) pentru o perioada de garantie ofertata de 36 de luni se vor primi 0 puncte; c) pentru o perioada de garantie ofertata intre 37 luni – 59 luni. inclusiv se va aplica formula: Punctaj oferta = [perioada de garantie ofertata / 48] * 10; d) pentru o perioada de garantie ofertata de 60 de luni sau mai mult, se vor acorda 10 puncte. Termenul minim de garantie este de 36 luni, conform cerinţelor din caietul de sarcini. Notă: Termenul de garantie ofertat va fi acelasi pentru toate produsele din componenta lotului. Fiecare ofertant va prezenta o declarație pe propie răspundere, semnată, ștampilată si semnata electronic, de către reprezentantul legal, care să conțină termenul de garantie, exprimat in luni.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.11 Documentele achiziției

Unde se găsesc documentele achiziției : https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100184060

5.1.12 Condițiile achiziției publice

Condiții de depunere :
Depunere electronică : Obligatorie
Adresa de depunere : https://www.e-licitatie.ro
Limbile în care pot fi depuse ofertele sau cererile de participare : română
Catalog electronic : Nu este permisă
Variante : Nu este permisă
Termenul-limită pentru primirea ofertelor : 08/10/2024 15:00 +03:00
Termenul până la care oferta trebuie să rămână valabilă : 3 Lună
Informații privind deschiderea publică :
Data deschiderii : 08/10/2024 15:00 +03:00
Locul : In SEAP
Clauzele contractuale :
Executarea contractului trebuie efectuată în cadrul unor programe de angajare protejată : Nu
Condiții privind executarea contractului : Operatorii economici (ofertanti, asociati, subcontractanti) ce depun oferta trebuie sa detina atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, respectiv sa detina: a. Avizul de functionare emis de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale in conformitate cu Art. 926 al Titlul XX din Legea 95/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, care justifica faptul ca operatorul economic este autorizat pentru activitatile de import, distributie, punere in functiune, mentenanta si service pentru dispozitive medicale in conf. cu prevederile Legii 95/2006 republicata. b. Anexa la Avizul de functionare va cuprinde, la data depunerii ofertei, in mod obligatoriu producatorul dispozitivelor medicale ofertate. Modalitate prin care poate fi demonstrata îndeplinirea cerintei: se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor, la sectiunea “Inscrierea intr-un registru profesional relevant”.
Facturare electronică : Obligatorie
Se va utiliza comanda electronică : nu
Se va utiliza plata electronică : nu
Forma juridică pe care trebuie să o adopte un grup de ofertanți căruia i se atribuie un contract : Asociere conform art. 53. din Legea privind achizitiile publice nr 98/2016
Acord financiar : Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei condiții rezolutorii: încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare pentru această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor legale, referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și H.G. nr. 395/2016, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător, numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare pentru această destinație. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de cel mult 12 luni de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept.
Informații privind termenele-limită pentru reexaminare : Precizari privind termenul (termenele) pentru procedurile de contestareTermenele de exercitare a cailor de atac sunt cele prevăzut de Legea nr. 101/2016 privind remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor sectoriale si a contractelor de concesiune de lucrari si concesiune de servicii, precum si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție
Licitație electronică : nu

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL CARACAL
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul Juridic - Primaria Municipiului Caracal, judetul Olt
Organizația care primește cererile de participare : MUNICIPIUL CARACAL
Organizația care prelucrează ofertele : MUNICIPIUL CARACAL
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0003

Titlu : APARATURĂ MEDICALĂ
Descriere : Achizitia de echipamente medicale si dotari specifice necesare pentru o bună funcționare a ambulatoriului Spitalului Municipal Caracal, în vederea implementării proiectului „Investiții în infrastructura ambulatoriului din Spitalul Municipal Caracal”, în conformitate cu cerintele din caietul de sarcini si fisele tehnice. Produsele ce urmează a fi achiziționate, precum și caracteristicile acestora sunt prezentate în caietul de sarcini și în fișele tehnice - anexe la caietul de sarcini.
Identificator intern : 3

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale
Clasificare suplimentară ( cpv ): 33120000 Sisteme de înregistrare şi dispozitive de explorare

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Olt ( RO414 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Caracal, jud. Olt

5.1.3 Durata estimată

Durată : 45 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Participare rezervată : Participarea nu este rezervată.
Trebuie să fie specificate numele și calificările profesionale ale personalului însărcinat cu executarea contractului : Nu este obligatorie
Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei condiții rezolutorii: încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare pentru această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor legale, referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și H.G. nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător, numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare pentru această destinație. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de cel mult 12 luni de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept, în condițiile în care, în urma demersurilor efectuate, Autoritatea Contractantă nu va putea obține finanțarea contractului din fonduri externe nerambursabile și nu există o altă sursă de finanțare, în conformitate cu prevederile art. 212 alin.(1) lit.c) din Legea 98/2016 cu modificările și completările ulterioare, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziție publică. Ofertanții din cadrul acestei proceduri înțeleg că Autoritatea Contractantă nu poate fi considerată răspunzătoare pentru vreun prejudiciu în cazul anulării procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia și indiferent dacă Autoritatea Contractantă a fost notificată asupra existenței unui asemenea prejudiciu. Ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condițiilor speciale de mai sus/condiției rezolutorii, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situația descrisă.

5.1.9 Criterii de selecție

Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.a) Situatia personala a candidatului sau ofertantului
Descriere : Cerinta nr. 1 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute la art. 164 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice. Cerinta nr. 2 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute art. 165 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice coroborat cu art. 166(2) din acelasi act normative. Cerinta nr. 3 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute art. 167 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice. Modalitatea prin care se poate demonstra îndeplinirea cerintei: Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa formularul DUAE din documentatia de atribuire cu informatiile aferente situatiei sale. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza a fi prezentate, la solicitarea autoritatii contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul I in clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Aceste documente pot fi: • certificate constatatoare care sa ateste lipsa datoriilor cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contributiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat etc.), la momentul prezentarii; • dupa caz, documente prin care se demonstreaza faptul ca operatorul economic poate beneficia de derogarile prevazute la art.166 alin. (2), art. 167 alin. (2), art. 171 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice; • cazierul judiciar al operatorului economic si al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic, sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, asa cum rezulta din certificatul constatator emis de ONRC / actul constitutiv • cazierul fiscal al operatorului economic • alte documente edificatoare, dupa caz. In cazul depunerii unei oferte în asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra îndeplinirea cerintei. Operatorul economic (lider, asociat , tert sustinator, subcontractant) va completa cerinta corespunzatoare, in formularul DUAE din documentatia de atribuire, cu informatiile aferente situatiei sale. Cerinta nr. 4 Declaratie privind neîncadrarea in situatii de conflict de interese conf. art. 59-60 din Legea 98/2016. Modalitatea prin care poate fi demonstrata îndeplinirea cerintei: Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa formularul DUAE din documentatia de atribuire cu informatiile aferente situatiei sale. Odata cu DUAE, va fi prezentata declaratia pe propria raspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 59 si 60 din Legea 98/2016, de catre toti participantii la procedura de atribuire (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant). Ofertantul nu trebuie sa se afle in conflict de interese cu oricare dintre persoanele cu functie de decizie, din cadrul autoritatii contractante, implicate in procedura de achizitie publica: Doldurea Ion - Primar, Samiee Marina - Viceprimar, Ionescu Adrian Nicolae - Director Executiv – Direcția Economică, Voicu Valeria Mariana - Expert Superior – Direcția Dezvoltare, Matei Diana Maria - Consilier Principal Achiziții – Serviciul Achiziții Publice, Nițu Andreea Raluca - Consilier Juridic Superior - Serviciul Juridic. Se va prezenta Declaratie pe proprie raspundere. În cazul depunerii unei oferte în asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra îndeplinirea cerintei. Declaratia va fi depusa si de tertul sustinator si subcontractant. Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa cerinta corespunzatoare in formularul DUAE din documentatia de atribuire. Potrivit prevederilor art.193 din Legea 98/2016, operatorii economici participanti la procedura vor depune DUAE (Documentul Unic de Achizitie European), in cadrul ofertelor, in locul documentelor solicitate, in vederea demonstrarii cerintelor de calificare, inclusiv a capacitatii de exercitare, ca dovada preliminara. Documentele justificative care probeaza cele asumate in DUAE vor fi prezentate doar de ofertantul clasat pe primul loc in clasamentul intermediar, la solicitarea autoritatii contractante. Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul economic nu se emit documente de natura celor prevazute mai sus, sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute la art. 164, 165 si 167, se vor accepta declaratii pe propria raspundere sau daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, declaratii autentice date in fata unui notar sau a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens. Orice operator economic aflat in oricare dintre situatiile prevazute la art.164 si 167 care atrag excluderea din procedura de atribuire poate furniza dovezi care sa arate ca masurile luate de acesta sunt suficiente pentru a-si demonstra in concret credibilitatea, prin raportare la motivele de excludere. - Alte documente edificatoare dupa caz. DUAE poate fi accesat in SEAP, in sectiunea dedicata procedurii de atribuire, unde operatorii economici vor completa documentul care constituie parte a ofertei lor. Documentul DUAE va fi completat de fiecare membru al asocierii, inclusiv terti sustinatori si/sau subcontractanti. Se vor depune, odata cu DUAE, urmatoarele documente : angajamentul ferm al tertului sustinator din care rezulta modul efectiv în care se va materializa sustinerea acestuia, acordul de subcontractare si/sau a acordul de asociere, dupa caz. (Din acordul de subcontractare, trebuie sa reiasa clar activitatile pentru care va fi responsabil subcontractantul, precum si procentul din valoarea contractului care ii va reveni acestuia). În cazul în care ofertantul/candidatul demonstrează îndeplinirea criteriilor referitoare la situaţia economică şi financiar
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.b) Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale
Descriere : Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare, în conformitate cu cerintele legale din tara în care este stabilit operatorul economic. Din documentele depuse trebuie să reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Ofertanții vor prezenta: - Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, prezentat in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Din Certificatul Constatator trebuie sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator. Informatiile din acest document trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul prezentarii certificatului. Persoane juridice străine – cerinta obligatorie: Ofertantul va prezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, acestea fiind traduse in limba romana - traducere autorizata. Din documentele depuse trebuie sa reiasa ca operatorul economic este autorizat sa realizeze activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Informatiile cuprinse in documentele justificative trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul depunerii acestora. Pentru persoanele fizice/juridice straine se vor prezenta documentele echivalente, emise în conformitate cu legislatia aplicabila în tara de rezidenta si vor fi traduse in limba română - traducere autorizata.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea economică și financiară
Denumire : Cifră de afaceri medie anuală
Descriere : Nu se solicita
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Pentru contractele de achiziție de bunuri: executarea de livrări de tipul specificat
Descriere : Pentru contractele de achizitie de bunuri: executarea de livrari de tipul specificat. Operatorii economici vor prezenta lista principalelor livrari de produse similare celor ce fac obiectul contractului, efectuate în ultimii 3 ani, însoțită de certificări de bună execuție, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Prin livrări de produse similare se înțelege livrarea de echipamente medicale similare celor celor ce urmează a fi contractate sau superioare din punct de vedere al complexității. Ofertantul trebuie sa faca dovada ca în ultimii 3 ani (pâna la data limita de depunere a ofertelor), a furnizat, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte, produse similare celor ce fac obiectului contractului, în valoare/valoare cumulata de cel putin: a) 6.500.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 1; b) 1.100.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 2; c) 700.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 3; d) 3.400.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 4; Prin produse furnizate in ultimii trei ani, se intelege produse receptionate in ultimii trei ani. Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire (inclusiv eventualii asociati, subcontractanti, terti sustinatori) cu informatiile aferente situatiei lor. Doar ofertantul clasat pe primul loc, în clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor, va fi obligat sa prezinte documentele doveditoare, in vederea sustinerii experientei similare, la solicitarea autoritatii contractante. La nivelul DUAE trebuie precizate informatii cum ar fi: numarul si data contractului invocat drept experienta similara, valoarea, beneficiarul, data si numarul documentului de receptie, precum si ponderea si/sau activitatile pentru care operatorul economic a fost responsabil. Documentele prin care operatorii economici pot îndeplini cerinta privind experienta similara sunt urmatoarele, fara a se limita la, enumerarea nefiind cumulativa: - copii ale unor parti relevante ale contractelor pe care le-au îndeplinit; - certificate de predare-primire; - recomandari; - procese-verbale de receptie; - certificari de buna executie; - documente constatatoare. Din documentele prezentate, trebuie sa reiasa clar faptul că livrarile prezentate ca experienta similara au fost duse la bun sfarsit.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Proporția de subcontractare
Descriere : Ofertantii vor prezenta subcontractantii utilizati, precum si partile din contract ce vor fi executate de acestia: se vor prezenta subcontractantii, inclusiv acordurile preliminare de subcontractare. În cazul în care operatorul economic intentioneaza sa subcontracteze o parte/parti din contract, DUAE va include si informatiile solicitate, cu privire la subcontractanti. Autoritatea contractanta solicita ofertantului sa precizeze in oferta, in conformitate cu art. 150 din HG 395/2016, datele de identificare ale subcontractantilor propusi, partea/partile din contract care urmeaza a fi indeplinite de catre subcontractanti, valoarea la care se ridica partea/partile respective, precum si acordul subcontractantilor cu privire la aceste aspecte. Autoritatea contractanta va verifica inexistenta unei situatii de excludere prevazute la art. 59-60, 164, 165 si 167, în legatura cu subcontractantii propusi. Modalitatea de indeplinire - Completare DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire (inclusiv eventualii asociati) cu informatiile aferente situatiei lor. Doar ofertantul clasat pe primul loc, în clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor, va fi obligat sa prezinte documentele doveditoare, la solicitarea autoritatii contractante. Odata cu DUAE, se va depune acordul de subcontractare.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității
Descriere : Ofertantul va prezenta dovada implementarii Sistemului de Management al Calitatii, conform SR EN ISO 9001:2015, prin prezentarea unor certificate valabile emise de organisme de certificare acreditate, care sa ateste faptul ca operatorul economic are implementat un sistem de management al calitatii pentru domeniul ce corespunde obiectului contractului. Operatorii economici pot prezenta alte probe/dovezi care confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii, pentru cazurile în care operatorul economic nu a avut acces la un certificat de calitate, asa cum a fost solicitat ori nu a avut posibilitatea de a-l obtine în termenul stabilit.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : Înscrierea în registrul comerțului
Descriere : Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare, în conformitate cu cerintele legale din tara în care este stabilit operatorul economic. Din documentele depuse trebuie să reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Ofertanții vor prezenta: - Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, prezentat in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Din Certificatul Constatator trebuie sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator. Informatiile din acest document trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul prezentarii certificatului. Persoane juridice străine – cerinta obligatorie: Ofertantul va prezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, acestea fiind traduse in limba romana - traducere autorizata. Din documentele depuse trebuie sa reiasa ca operatorul economic este autorizat sa realizeze activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Informatiile cuprinse in documentele justificative trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul depunerii acestora. Pentru persoanele fizice/juridice straine se vor prezenta documentele echivalente, emise în conformitate cu legislatia aplicabila în tara de rezidenta si vor fi traduse in limba română - traducere autorizata.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : Înscrierea într-un registru profesional relevant
Descriere : Operatorii economici (ofertanti, asociati, subcontractanti) ce depun oferta trebuie sa detina atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, respectiv sa detina: a. Avizul de functionare emis de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale in conformitate cu Art. 926 al Titlul XX din Legea 95/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, care justifica faptul ca operatorul economic este autorizat pentru activitatile de import, distributie, punere in functiune, mentenanta si service pentru dispozitive medicale in conf. cu prevederile Legii 95/2006 republicata. b. Anexa la Avizul de functionare va cuprinde, la data depunerii ofertei, in mod obligatoriu producatorul dispozitivelor medicale ofertate. Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor, la sectiunea “Inscrierea intr-un registru profesional relevant”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, respectiv Aviz de functionare si anexele acestuia, sau în cazul ofertantilor straini, documente echivalente emise în tara de rezidenta, urmează să fie prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Avizul trebuie sa fie în perioada de valabilitate, la momentul prezentarii.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 90
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2. Garantia tehnica a produselor (exprimata in luni)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) pentru o perioada de garantie mai mica de 36 de luni - oferta va considerata neconforma deoarece nu respecta pragul minim de 36 de luni solicitat in cadrul caietului de sarcini; b) pentru o perioada de garantie ofertata de 36 de luni se vor primi 0 puncte; c) pentru o perioada de garantie ofertata intre 37 luni – 59 luni. inclusiv se va aplica formula: Punctaj oferta = [perioada de garantie ofertata / 48] * 10; d) pentru o perioada de garantie ofertata de 60 de luni sau mai mult, se vor acorda 10 puncte. Termenul minim de garantie este de 36 luni, conform cerinţelor din caietul de sarcini. Notă: Termenul de garantie ofertat va fi acelasi pentru toate produsele din componenta lotului. Fiecare ofertant va prezenta o declarație pe propie răspundere, semnată, ștampilată si semnata electronic, de către reprezentantul legal, care să conțină termenul de garantie, exprimat in luni.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.11 Documentele achiziției

Unde se găsesc documentele achiziției : https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100184060

5.1.12 Condițiile achiziției publice

Condiții de depunere :
Depunere electronică : Obligatorie
Adresa de depunere : https://www.e-licitatie.ro
Limbile în care pot fi depuse ofertele sau cererile de participare : română
Catalog electronic : Nu este permisă
Variante : Nu este permisă
Termenul-limită pentru primirea ofertelor : 08/10/2024 15:00 +03:00
Termenul până la care oferta trebuie să rămână valabilă : 3 Lună
Informații privind deschiderea publică :
Data deschiderii : 08/10/2024 15:00 +03:00
Locul : In SEAP
Clauzele contractuale :
Executarea contractului trebuie efectuată în cadrul unor programe de angajare protejată : Nu
Condiții privind executarea contractului : Operatorii economici (ofertanti, asociati, subcontractanti) ce depun oferta trebuie sa detina atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, respectiv sa detina: a. Avizul de functionare emis de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale in conformitate cu Art. 926 al Titlul XX din Legea 95/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, care justifica faptul ca operatorul economic este autorizat pentru activitatile de import, distributie, punere in functiune, mentenanta si service pentru dispozitive medicale in conf. cu prevederile Legii 95/2006 republicata. b. Anexa la Avizul de functionare va cuprinde, la data depunerii ofertei, in mod obligatoriu producatorul dispozitivelor medicale ofertate. Modalitate prin care poate fi demonstrata îndeplinirea cerintei: se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor, la sectiunea “Inscrierea intr-un registru profesional relevant”.
Facturare electronică : Obligatorie
Se va utiliza comanda electronică : nu
Se va utiliza plata electronică : nu
Forma juridică pe care trebuie să o adopte un grup de ofertanți căruia i se atribuie un contract : Asociere conform art. 53. din Legea privind achizitiile publice nr 98/2016
Acord financiar : Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei condiții rezolutorii: încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare pentru această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor legale, referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și H.G. nr. 395/2016, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător, numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare pentru această destinație. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de cel mult 12 luni de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept.
Informații privind termenele-limită pentru reexaminare : Precizari privind termenul (termenele) pentru procedurile de contestareTermenele de exercitare a cailor de atac sunt cele prevăzut de Legea nr. 101/2016 privind remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor sectoriale si a contractelor de concesiune de lucrari si concesiune de servicii, precum si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție
Licitație electronică : nu

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL CARACAL
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul Juridic - Primaria Municipiului Caracal, judetul Olt
Organizația care primește cererile de participare : MUNICIPIUL CARACAL
Organizația care prelucrează ofertele : MUNICIPIUL CARACAL
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0004

Titlu : RECUPERARE MEDICALA, R.M.F.B.
Descriere : Achizitia de echipamente medicale si dotari specifice necesare pentru o bună funcționare a ambulatoriului Spitalului Municipal Caracal, în vederea implementării proiectului „Investiții în infrastructura ambulatoriului din Spitalul Municipal Caracal”, în conformitate cu cerintele din caietul de sarcini si fisele tehnice. Produsele ce urmează a fi achiziționate, precum și caracteristicile acestora sunt prezentate în caietul de sarcini și în fișele tehnice - anexe la caietul de sarcini.
Identificator intern : 4

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale
Clasificare suplimentară ( cpv ): 33190000 Diverse aparate şi produse medicale

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Olt ( RO414 )
Țara : România
Informații suplimentare : Municipiul Caracal, jud. Olt

5.1.3 Durata estimată

Durată : 45 Zi

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Participare rezervată : Participarea nu este rezervată.
Trebuie să fie specificate numele și calificările profesionale ale personalului însărcinat cu executarea contractului : Nu este obligatorie
Proiect de achiziții publice nefinanțat din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei condiții rezolutorii: încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare pentru această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor legale, referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și H.G. nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător, numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare pentru această destinație. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de cel mult 12 luni de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept, în condițiile în care, în urma demersurilor efectuate, Autoritatea Contractantă nu va putea obține finanțarea contractului din fonduri externe nerambursabile și nu există o altă sursă de finanțare, în conformitate cu prevederile art. 212 alin.(1) lit.c) din Legea 98/2016 cu modificările și completările ulterioare, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziție publică. Ofertanții din cadrul acestei proceduri înțeleg că Autoritatea Contractantă nu poate fi considerată răspunzătoare pentru vreun prejudiciu în cazul anulării procedurii de atribuire, indiferent de natura acestuia și indiferent dacă Autoritatea Contractantă a fost notificată asupra existenței unui asemenea prejudiciu. Ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condițiilor speciale de mai sus/condiției rezolutorii, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situația descrisă.

5.1.9 Criterii de selecție

Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.a) Situatia personala a candidatului sau ofertantului
Descriere : Cerinta nr. 1 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute la art. 164 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice. Cerinta nr. 2 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute art. 165 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice coroborat cu art. 166(2) din acelasi act normative. Cerinta nr. 3 Declaratie privind neîncadrarea in situatiile prevazute art. 167 din Legea nr. 98/2016 privind achizitiile publice. Modalitatea prin care se poate demonstra îndeplinirea cerintei: Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa formularul DUAE din documentatia de atribuire cu informatiile aferente situatiei sale. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza a fi prezentate, la solicitarea autoritatii contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul I in clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Aceste documente pot fi: • certificate constatatoare care sa ateste lipsa datoriilor cu privire la plata impozitelor, taxelor sau a contributiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat etc.), la momentul prezentarii; • dupa caz, documente prin care se demonstreaza faptul ca operatorul economic poate beneficia de derogarile prevazute la art.166 alin. (2), art. 167 alin. (2), art. 171 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice; • cazierul judiciar al operatorului economic si al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic, sau al celor ce au putere de reprezentare, de decizie sau de control în cadrul acestuia, asa cum rezulta din certificatul constatator emis de ONRC / actul constitutiv • cazierul fiscal al operatorului economic • alte documente edificatoare, dupa caz. In cazul depunerii unei oferte în asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra îndeplinirea cerintei. Operatorul economic (lider, asociat , tert sustinator, subcontractant) va completa cerinta corespunzatoare, in formularul DUAE din documentatia de atribuire, cu informatiile aferente situatiei sale. Cerinta nr. 4 Declaratie privind neîncadrarea in situatii de conflict de interese conf. art. 59-60 din Legea 98/2016. Modalitatea prin care poate fi demonstrata îndeplinirea cerintei: Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa formularul DUAE din documentatia de atribuire cu informatiile aferente situatiei sale. Odata cu DUAE, va fi prezentata declaratia pe propria raspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 59 si 60 din Legea 98/2016, de catre toti participantii la procedura de atribuire (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant). Ofertantul nu trebuie sa se afle in conflict de interese cu oricare dintre persoanele cu functie de decizie, din cadrul autoritatii contractante, implicate in procedura de achizitie publica: Doldurea Ion - Primar, Samiee Marina - Viceprimar, Ionescu Adrian Nicolae - Director Executiv – Direcția Economică, Voicu Valeria Mariana - Expert Superior – Direcția Dezvoltare, Matei Diana Maria - Consilier Principal Achiziții – Serviciul Achiziții Publice, Nițu Andreea Raluca - Consilier Juridic Superior - Serviciul Juridic. Se va prezenta Declaratie pe proprie raspundere. În cazul depunerii unei oferte în asociere, fiecare asociat are obligatia de a demonstra îndeplinirea cerintei. Declaratia va fi depusa si de tertul sustinator si subcontractant. Operatorul economic (lider, asociat, tert sustinator, subcontractant) va completa cerinta corespunzatoare in formularul DUAE din documentatia de atribuire. Potrivit prevederilor art.193 din Legea 98/2016, operatorii economici participanti la procedura vor depune DUAE (Documentul Unic de Achizitie European), in cadrul ofertelor, in locul documentelor solicitate, in vederea demonstrarii cerintelor de calificare, inclusiv a capacitatii de exercitare, ca dovada preliminara. Documentele justificative care probeaza cele asumate in DUAE vor fi prezentate doar de ofertantul clasat pe primul loc in clasamentul intermediar, la solicitarea autoritatii contractante. Nota: In cazul in care in tara de origine sau in tara in care este stabilit operatorul economic nu se emit documente de natura celor prevazute mai sus, sau respectivele documente nu vizeaza toate situatiile prevazute la art. 164, 165 si 167, se vor accepta declaratii pe propria raspundere sau daca in tara respectiva nu exista prevederi legale referitoare la declaratia pe propria raspundere, declaratii autentice date in fata unui notar sau a unei autoritati administrative sau judiciare sau a unei asociatii profesionale care are competente in acest sens. Orice operator economic aflat in oricare dintre situatiile prevazute la art.164 si 167 care atrag excluderea din procedura de atribuire poate furniza dovezi care sa arate ca masurile luate de acesta sunt suficiente pentru a-si demonstra in concret credibilitatea, prin raportare la motivele de excludere. - Alte documente edificatoare dupa caz. DUAE poate fi accesat in SEAP, in sectiunea dedicata procedurii de atribuire, unde operatorii economici vor completa documentul care constituie parte a ofertei lor. Documentul DUAE va fi completat de fiecare membru al asocierii, inclusiv terti sustinatori si/sau subcontractanti. Se vor depune, odata cu DUAE, urmatoarele documente : angajamentul ferm al tertului sustinator din care rezulta modul efectiv în care se va materializa sustinerea acestuia, acordul de subcontractare si/sau a acordul de asociere, dupa caz. (Din acordul de subcontractare, trebuie sa reiasa clar activitatile pentru care va fi responsabil subcontractantul, precum si procentul din valoarea contractului care ii va reveni acestuia). În cazul în care ofertantul/candidatul demonstrează îndeplinirea criteriilor referitoare la situaţia economică şi financiar
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : III.1.1.b) Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale
Descriere : Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare, în conformitate cu cerintele legale din tara în care este stabilit operatorul economic. Din documentele depuse trebuie să reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Ofertanții vor prezenta: - Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, prezentat in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Din Certificatul Constatator trebuie sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator. Informatiile din acest document trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul prezentarii certificatului. Persoane juridice străine – cerinta obligatorie: Ofertantul va prezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, acestea fiind traduse in limba romana - traducere autorizata. Din documentele depuse trebuie sa reiasa ca operatorul economic este autorizat sa realizeze activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Informatiile cuprinse in documentele justificative trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul depunerii acestora. Pentru persoanele fizice/juridice straine se vor prezenta documentele echivalente, emise în conformitate cu legislatia aplicabila în tara de rezidenta si vor fi traduse in limba română - traducere autorizata.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea economică și financiară
Denumire : Cifră de afaceri medie anuală
Descriere : Nu se solicita
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Pentru contractele de achiziție de bunuri: executarea de livrări de tipul specificat
Descriere : Pentru contractele de achizitie de bunuri: executarea de livrari de tipul specificat. Operatorii economici vor prezenta lista principalelor livrari de produse similare celor ce fac obiectul contractului, efectuate în ultimii 3 ani, însoțită de certificări de bună execuție, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. Prin livrări de produse similare se înțelege livrarea de echipamente medicale similare celor celor ce urmează a fi contractate sau superioare din punct de vedere al complexității. Ofertantul trebuie sa faca dovada ca în ultimii 3 ani (pâna la data limita de depunere a ofertelor), a furnizat, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte, produse similare celor ce fac obiectului contractului, în valoare/valoare cumulata de cel putin: a) 6.500.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 1; b) 1.100.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 2; c) 700.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 3; d) 3.400.000,00 lei fara TVA pentru Lotul 4; Prin produse furnizate in ultimii trei ani, se intelege produse receptionate in ultimii trei ani. Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire (inclusiv eventualii asociati, subcontractanti, terti sustinatori) cu informatiile aferente situatiei lor. Doar ofertantul clasat pe primul loc, în clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor, va fi obligat sa prezinte documentele doveditoare, in vederea sustinerii experientei similare, la solicitarea autoritatii contractante. La nivelul DUAE trebuie precizate informatii cum ar fi: numarul si data contractului invocat drept experienta similara, valoarea, beneficiarul, data si numarul documentului de receptie, precum si ponderea si/sau activitatile pentru care operatorul economic a fost responsabil. Documentele prin care operatorii economici pot îndeplini cerinta privind experienta similara sunt urmatoarele, fara a se limita la, enumerarea nefiind cumulativa: - copii ale unor parti relevante ale contractelor pe care le-au îndeplinit; - certificate de predare-primire; - recomandari; - procese-verbale de receptie; - certificari de buna executie; - documente constatatoare. Din documentele prezentate, trebuie sa reiasa clar faptul că livrarile prezentate ca experienta similara au fost duse la bun sfarsit.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Proporția de subcontractare
Descriere : Ofertantii vor prezenta subcontractantii utilizati, precum si partile din contract ce vor fi executate de acestia: se vor prezenta subcontractantii, inclusiv acordurile preliminare de subcontractare. În cazul în care operatorul economic intentioneaza sa subcontracteze o parte/parti din contract, DUAE va include si informatiile solicitate, cu privire la subcontractanti. Autoritatea contractanta solicita ofertantului sa precizeze in oferta, in conformitate cu art. 150 din HG 395/2016, datele de identificare ale subcontractantilor propusi, partea/partile din contract care urmeaza a fi indeplinite de catre subcontractanti, valoarea la care se ridica partea/partile respective, precum si acordul subcontractantilor cu privire la aceste aspecte. Autoritatea contractanta va verifica inexistenta unei situatii de excludere prevazute la art. 59-60, 164, 165 si 167, în legatura cu subcontractantii propusi. Modalitatea de indeplinire - Completare DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire (inclusiv eventualii asociati) cu informatiile aferente situatiei lor. Doar ofertantul clasat pe primul loc, în clasamentul intermediar, întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor, va fi obligat sa prezinte documentele doveditoare, la solicitarea autoritatii contractante. Odata cu DUAE, se va depune acordul de subcontractare.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Capacitatea tehnică și profesională
Denumire : Certificate emise de organisme independente cu privire la standardele de asigurare a calității
Descriere : Ofertantul va prezenta dovada implementarii Sistemului de Management al Calitatii, conform SR EN ISO 9001:2015, prin prezentarea unor certificate valabile emise de organisme de certificare acreditate, care sa ateste faptul ca operatorul economic are implementat un sistem de management al calitatii pentru domeniul ce corespunde obiectului contractului. Operatorii economici pot prezenta alte probe/dovezi care confirma asigurarea unui nivel corespunzator al calitatii, pentru cazurile în care operatorul economic nu a avut acces la un certificat de calitate, asa cum a fost solicitat ori nu a avut posibilitatea de a-l obtine în termenul stabilit.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : Înscrierea în registrul comerțului
Descriere : Operatorii economici ce depun oferta trebuie să dovedească o formă de înregistrare, în conformitate cu cerintele legale din tara în care este stabilit operatorul economic. Din documentele depuse trebuie să reiasa ca operatorul economic este legal constituit, ca nu se afla in niciuna dintre situatiile de anulare a constituirii precum si faptul ca are capacitatea profesionala de a realiza activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Ofertanții vor prezenta: - Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului, prezentat in copie legalizata sau copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Din Certificatul Constatator trebuie sa rezulte obiectul de activitate al operatorului economic. Obiectul contractului trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din certificatul constatator. Informatiile din acest document trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul prezentarii certificatului. Persoane juridice străine – cerinta obligatorie: Ofertantul va prezenta documente edificatoare care sa dovedeasca o forma de inregistrare ca persoana juridica, in conformitate cu prevederile legale din tara in care ofertantul este rezident, acestea fiind traduse in limba romana - traducere autorizata. Din documentele depuse trebuie sa reiasa ca operatorul economic este autorizat sa realizeze activitatile care fac obiectul contractului. Modalitatea de indeplinire: se va completa DUAE de catre toti operatorii economici participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor, pana la data si ora limita de depunere a ofertelor. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, urmeaza sa fie prezentate, la solicitarea Autoritatii Contractante, doar de catre ofertantul clasat pe primul loc, in clasamentul intermediar, intocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Documentele pot fi depuse in SEAP, in una din formele: copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Informatiile cuprinse in documentele justificative trebuie sa fie reale/actuale/valabile la momentul depunerii acestora. Pentru persoanele fizice/juridice straine se vor prezenta documentele echivalente, emise în conformitate cu legislatia aplicabila în tara de rezidenta si vor fi traduse in limba română - traducere autorizata.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat
Criteriu :
Tip : Aptitudinea de exercitare a activității profesionale
Denumire : Înscrierea într-un registru profesional relevant
Descriere : Operatorii economici (ofertanti, asociati, subcontractanti) ce depun oferta trebuie sa detina atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, respectiv sa detina: a. Avizul de functionare emis de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale in conformitate cu Art. 926 al Titlul XX din Legea 95/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, care justifica faptul ca operatorul economic este autorizat pentru activitatile de import, distributie, punere in functiune, mentenanta si service pentru dispozitive medicale in conf. cu prevederile Legii 95/2006 republicata. b. Anexa la Avizul de functionare va cuprinde, la data depunerii ofertei, in mod obligatoriu producatorul dispozitivelor medicale ofertate. Se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor, la sectiunea “Inscrierea intr-un registru profesional relevant”. Cerinta se aplica inclusiv pentru asociati, subcontractanti si/sau terti sustinatori care completeaza informatiile aferente situatiei lor la nivelul unui DUAE distinct. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE, respectiv Aviz de functionare si anexele acestuia, sau în cazul ofertantilor straini, documente echivalente emise în tara de rezidenta, urmează să fie prezentate, la solicitarea autorității contractante, doar de catre ofertantul clasat pe locul I în clasamentul intermediar întocmit la finalizarea evaluarii ofertelor. Avizul trebuie sa fie în perioada de valabilitate, la momentul prezentarii.
Utilizarea acestui criteriu : Utilizat

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 90
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : P2. Garantia tehnica a produselor (exprimata in luni)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) pentru o perioada de garantie mai mica de 36 de luni - oferta va considerata neconforma deoarece nu respecta pragul minim de 36 de luni solicitat in cadrul caietului de sarcini; b) pentru o perioada de garantie ofertata de 36 de luni se vor primi 0 puncte; c) pentru o perioada de garantie ofertata intre 37 luni – 59 luni. inclusiv se va aplica formula: Punctaj oferta = [perioada de garantie ofertata / 48] * 10; d) pentru o perioada de garantie ofertata de 60 de luni sau mai mult, se vor acorda 10 puncte. Termenul minim de garantie este de 36 luni, conform cerinţelor din caietul de sarcini. Notă: Termenul de garantie ofertat va fi acelasi pentru toate produsele din componenta lotului. Fiecare ofertant va prezenta o declarație pe propie răspundere, semnată, ștampilată si semnata electronic, de către reprezentantul legal, care să conțină termenul de garantie, exprimat in luni.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.11 Documentele achiziției

Unde se găsesc documentele achiziției : https://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100184060

5.1.12 Condițiile achiziției publice

Condiții de depunere :
Depunere electronică : Obligatorie
Adresa de depunere : https://www.e-licitatie.ro
Limbile în care pot fi depuse ofertele sau cererile de participare : română
Catalog electronic : Nu este permisă
Variante : Nu este permisă
Termenul-limită pentru primirea ofertelor : 08/10/2024 15:00 +03:00
Termenul până la care oferta trebuie să rămână valabilă : 3 Lună
Informații privind deschiderea publică :
Data deschiderii : 08/10/2024 15:00 +03:00
Locul : In SEAP
Clauzele contractuale :
Executarea contractului trebuie efectuată în cadrul unor programe de angajare protejată : Nu
Condiții privind executarea contractului : Operatorii economici (ofertanti, asociati, subcontractanti) ce depun oferta trebuie sa detina atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, respectiv sa detina: a. Avizul de functionare emis de Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale in conformitate cu Art. 926 al Titlul XX din Legea 95/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, care justifica faptul ca operatorul economic este autorizat pentru activitatile de import, distributie, punere in functiune, mentenanta si service pentru dispozitive medicale in conf. cu prevederile Legii 95/2006 republicata. b. Anexa la Avizul de functionare va cuprinde, la data depunerii ofertei, in mod obligatoriu producatorul dispozitivelor medicale ofertate. Modalitate prin care poate fi demonstrata îndeplinirea cerintei: se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor, la sectiunea “Inscrierea intr-un registru profesional relevant”.
Facturare electronică : Obligatorie
Se va utiliza comanda electronică : nu
Se va utiliza plata electronică : nu
Forma juridică pe care trebuie să o adopte un grup de ofertanți căruia i se atribuie un contract : Asociere conform art. 53. din Legea privind achizitiile publice nr 98/2016
Acord financiar : Procedura de atribuire a contractului de achiziție publică este inițiată sub incidența următoarei condiții rezolutorii: încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de alocarea creditelor bugetare pentru această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor legale, referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Având în vedere prevederile Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice și H.G. nr. 395/2016, Autoritatea Contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câștigător, numai în măsura în care fondurile necesare achiziției vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare pentru această destinație. În cazul în care, indiferent de motive, creditele bugetare nu vor fi alocate, pe o perioada de cel mult 12 luni de la data aprobării raportului procedurii, procedura de atribuire se va anula de drept.
Informații privind termenele-limită pentru reexaminare : Precizari privind termenul (termenele) pentru procedurile de contestareTermenele de exercitare a cailor de atac sunt cele prevăzut de Legea nr. 101/2016 privind remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor sectoriale si a contractelor de concesiune de lucrari si concesiune de servicii, precum si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție
Licitație electronică : nu

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : MUNICIPIUL CARACAL
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul Juridic - Primaria Municipiului Caracal, judetul Olt
Organizația care primește cererile de participare : MUNICIPIUL CARACAL
Organizația care prelucrează ofertele : MUNICIPIUL CARACAL
TED eSender : Operator SEAP

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : MUNICIPIUL CARACAL
Număr de înregistrare : 4395175
Adresă poștală : Strada: Piata Victoriei, nr. 10
Localitate : Caracal
Cod poștal : 235200
Subdiviziunea țării (NUTS) : Olt ( RO414 )
Țara : România
Punct de contact : Diana Maria Matei
Telefon : +40 249511384
Fax : +40 249517516
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții
Organizația care primește cererile de participare
Organizația care prelucrează ofertele

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : Serviciul Juridic - Primaria Municipiului Caracal, judetul Olt
Număr de înregistrare : 4395175_3
Adresă poștală : str. Piața Victoriei nr. 10
Localitate : Caracal
Cod poștal : 235200
Subdiviziunea țării (NUTS) : Olt ( RO414 )
Țara : România
Telefon : +40 249511384
Fax : +40 249517516
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : cacc6437-5680-4c43-8fba-8f64e2c471b0 - 01
Tip de formular : Procedură concurențială
Tip de anunț : Anunț de participare sau de concesionare - regim standard
Data notificării expedierii : 30/08/2024 11:22 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 30/08/2024 09:01 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00524770-2024
Numărul ediției JO S : 170/2024
Data publicării : 02/09/2024