Achiziție dotări și echipamente medicale în cadrul proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău”: Lot 1,Lot 2, Lot 3, Lot 4, Lot 5, Lot 6, Lot 7, Lot 8

Achiziție dotări și echipamente medicale în cadrul proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău”: Lot 1 Sistem mobil depozitare echipamente radioprotecție Lot 2 Coș pentru gunoi selectiv Lot 3 Echipamente medicale pentru cabinetul de endoscopie Lot 4 Monitorizare pacienți Lot 5 Dispozitive medicale …

CPV: 30200000 Equipo y material informático, 33100000 Equipamiento médico, 33192000 Mobiliario para uso médico
Lugar de ejecución:
Achiziție dotări și echipamente medicale în cadrul proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău”: Lot 1,Lot 2, Lot 3, Lot 4, Lot 5, Lot 6, Lot 7, Lot 8
Organismo adjudicador:
JUDETUL SALAJ
Número de premio:
4494764/2024/3

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : JUDETUL SALAJ
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Achiziție dotări și echipamente medicale în cadrul proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău”: Lot 1,Lot 2, Lot 3, Lot 4, Lot 5, Lot 6, Lot 7, Lot 8
Descriere : Achiziție dotări și echipamente medicale în cadrul proiectului „Extinderea și dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău”: Lot 1 Sistem mobil depozitare echipamente radioprotecție Lot 2 Coș pentru gunoi selectiv Lot 3 Echipamente medicale pentru cabinetul de endoscopie Lot 4 Monitorizare pacienți Lot 5 Dispozitive medicale din dotarea cabinetelor Lot 6 Lavoar pentru prepararea apei sterile în sala de sterilizare Lot 7 Frigider medicamente Lot 8 Echipamente IT și softuri pentru cabinetele de endoscopie și bronhoscopie Valoarea estimată a achiziţiei este de 1.751.547,23 lei fără TVA din care: Lot 1 Sistem mobil depozitare echipamente radioprotecție: 24.837,80 lei fără TVA; Lot 2 Coș pentru gunoi selectiv: 473,25 lei fără TVA; Lot 3 Echipamente medicale pentru cabinetul de endoscopie: 1.505.468,25 lei fără TVA; Lot 4 Monitorizare pacienți: 153.621,06 lei fără TVA; Lot 5 Dispozitive medicale din dotarea cabinetelor: 10.710,37 lei fără TVA; Lot 6 Lavoar pentru prepararea apei sterile în sala de sterilizare: 21.085,80 lei fără TVA; Lot 7 Frigider medicamente: 4.033,60 lei fără TVA; Lot 8 Echipamente IT și softuri pentru cabinetele de endoscopie și bronhoscopie: 31.317,10 lei fără TVA. Durata totală a contractului va fi de maxim 6 luni de la data semnării. Pentru fiecare lot în parte, Furnizorul va livra și monta produsele în termen de minim 30 de zile si maxim 60 de zile de la data Notificării emise de către Autoritatea Contractantă. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 20 Autoritatea Contractantă va răspunde la solicitările de clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor în a 14 zi înainte de data limită de depunere a ofertelor. Solicitările de clarificări se vor încărca în SEAP, la secțiunea aferentă, în format PDF editabil. Modul de realizare a corespondenței între Autoritatea Contractantă si ofertanti va fi online prin intermediul SEAP.
Identificatorul procedurii : 2d805b87-3784-45f9-a1a7-36357dc26eee
Identificator intern : 4494764/2024/3
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0001

Titlu : Lot 1 Sistem mobil depozitare echipamente radioprotecție
Descriere : Lot 1 Sistem mobil depozitare echipamente radioprotecție conform fișei tehnice
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale
Clasificare suplimentară ( cpv ): 33192000 Mobilier medical

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Informații suplimentare : Spitalul Judetean de Urgenta Zalau din Str. Simion Bărnuțiu, nr. 67, loc. Zalău, jud. Sălaj

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Se va oferta fiecare produs aferent lotului

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica Perioada de garantie a produselor ( Pt 1 )
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garantie a produselor” se acorda astfel: a) oferta cu Perioada de garanție care se incadreaza in perioada de garantie maxima acceptata de 60 luni (Pg. max) va primi 20 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt1 = 20 x Pg (n)/Pg max unde Pg (n) este Perioada de garantie licitata iar Pg max este perioada de garantie maxim licitata. Perioada de garantie a produselor maxima acceptata este de pana la 60 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mare nu vor fi punctate suplimentar. Perioada de garantie a produselor minimă acceptata este de 36 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mică vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Termenul de livrare al produselor(Pt2)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) oferta cu termenul de livrare care se incadreaza in termenul minim acceptat de 30 zile (T(n). max) va primi 15 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt2 = (termen de livrare minim ofertat / termen de livrare n) x 15 Termenul de livrare a produselor minim acceptat este de 30 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mic nu vor fi punctate suplimentar. Termenul de livrare a produselor maxim acceptat este de 60 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mare de 60 de zile vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate(Pt3)
Descriere : Se acorda punctaj maxim de 15 puncte pentru ofertantul care va demonstra ca produsul livrat este insotit de documente provenite de la producator care confirma procentul de material reciclat folosit la ambalaj. In mod alternativ, se prezinta o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Produsele care detin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care indeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzator. Criteriul vizeaza numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. In cazul in care sunt utilizate cutii din carton, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat. In cazul in care sunt utilizate pungi sau folii din plastic pentru ambalarea finala, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat sau trebuie sa fie biodegradabile sau compostabile, in conformitate cu definitiile prevazute dn EN 13432. Punctajul maxim pentru acest factor de evaluare este de 15 puncte din 100. Nu se acorda punctaj (0 puncte) pentru neindeplinirea criteriului "Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate". Nota: Daca ofertantul nu depune documente sau o declaratie pentru procentul de material reciclat folosit la ambalajele produselor ofertate in cadrul propunerii tehnice, pentru acest factor de evaluare va primi 0 (zero) puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Lanţul de aprovizionare (Pt4)
Descriere : Punctajul obținut (Pt4) se determină astfel: - în cazul în care ofertantul are calitatea de producător final al produselor pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 1 în lanțul de aprovizionare) se acordă 10 puncte; - în cazul în care ofertantul este primul distribuitor/intermediar pe piață al produselor, pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 2 în lanțul de aprovizionare și are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 5 puncte; - în cazul în care ofertantul este al doilea sau mai mult de al doilea distribuitor/ intermediar pe piață al produsului (este situat pe poziția 3 sau mai mult în lanțul de aprovizionare și nu are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 0 puncte (nu se acordă punctaj). Notă: Ofertantul are obligația de a atașa la propunerea tehnica documente doveditoare relevante (certificate de producător/ documente contabile/ contracte/ antecontracte, etc.) care trebuie să demonstreze că producătorul / intermediarul îi va furniza produsele proiectului, pentru a demonstra poziția ofertantului pe lanțul de aprovizionare. NOTA: Ofertele care propun mai mult de doi operatori economici implicați în lanțul de aprovizionare nu vor fi punctate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL SALAJ
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul de la care se pot obtine informatii privind procedura de contestare Serviciul juridic din cadrul Consiliului J
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0002

Titlu : Lot 2 Coș pentru gunoi selectiv
Descriere : Lot 2 Coș pentru gunoi selectiv conform fișei tehnice
Identificator intern : 2

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale
Clasificare suplimentară ( cpv ): 33192000 Mobilier medical

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Informații suplimentare : Spitalul Județean de Urgență Zalău din Str. Simion Bărnuțiu, nr. 67, loc. Zalău, jud. Sălaj

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Se va oferta fiecare produs aferent lotului

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica Perioada de garantie a produselor ( Pt 1 )
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garantie a produselor” se acorda astfel: a) oferta cu Perioada de garanție care se incadreaza in perioada de garantie maxima acceptata de 60 luni (Pg. max) va primi 20 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt1 = 20 x Pg (n)/Pg max unde Pg (n) este Perioada de garantie licitata iar Pg max este perioada de garantie maxim licitata. Perioada de garantie a produselor maxima acceptata este de pana la 60 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mare nu vor fi punctate suplimentar. Perioada de garantie a produselor minimă acceptata este de 36 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mică vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Termenul de livrare al produselor(Pt2)
Descriere : Algoritm de calcul: Punctajul se acorda astfel: a) oferta cu termenul de livrare care se incadreaza in termenul minim acceptat de 30 zile (T(n). max) va primi 15 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt2 = (termen de livrare minim ofertat / termen de livrare n) x 15 Termenul de livrare a produselor minim acceptat este de 30 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mic nu vor fi punctate suplimentar. Termenul de livrare a produselor maxim acceptat este de 60 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mare de 60 de zile vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate(Pt3)
Descriere : Se acorda punctaj maxim de 15 puncte pentru ofertantul care va demonstra ca produsul livrat este insotit de documente provenite de la producator care confirma procentul de material reciclat folosit la ambalaj. In mod alternativ, se prezinta o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Produsele care detin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care indeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzator. Criteriul vizeaza numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. In cazul in care sunt utilizate cutii din carton, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat. In cazul in care sunt utilizate pungi sau folii din plastic pentru ambalarea finala, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat sau trebuie sa fie biodegradabile sau compostabile, in conformitate cu definitiile prevazute dn EN 13432. Punctajul maxim pentru acest factor de evaluare este de 15 puncte din 100. Nu se acorda punctaj (0 puncte) pentru neindeplinirea criteriului "Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate". Nota: Daca ofertantul nu depune documente sau o declaratie pentru procentul de material reciclat folosit la ambalajele produselor ofertate in cadrul propunerii tehnice, pentru acest factor de evaluare va primi 0 (zero) puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Lanţul de aprovizionare (Pt4)
Descriere : Punctajul obținut (Pt4) se determină astfel: - în cazul în care ofertantul are calitatea de producător final al produselor pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 1 în lanțul de aprovizionare) se acordă 10 puncte; - în cazul în care ofertantul este primul distribuitor/intermediar pe piață al produselor, pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 2 în lanțul de aprovizionare și are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 5 puncte; - în cazul în care ofertantul este al doilea sau mai mult de al doilea distribuitor/ intermediar pe piață al produsului (este situat pe poziția 3 sau mai mult în lanțul de aprovizionare și nu are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 0 puncte (nu se acordă punctaj). Notă: Ofertantul are obligația de a atașa la propunerea tehnica documente doveditoare relevante (certificate de producător/ documente contabile/ contracte/ antecontracte, etc.) care trebuie să demonstreze că producătorul / intermediarul îi va furniza produsele proiectului, pentru a demonstra poziția ofertantului pe lanțul de aprovizionare. NOTA: Ofertele care propun mai mult de doi operatori economici implicați în lanțul de aprovizionare nu vor fi punctate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL SALAJ
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul de la care se pot obtine informatii privind procedura de contestare Serviciul juridic din cadrul Consiliului J
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0003

Titlu : Lot 3 Echipamente medicale pentru cabinetul de endoscopie
Descriere : Lot 3 Echipamente medicale pentru cabinetul de endoscopie conform fișelor tehnice
Identificator intern : 3

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Informații suplimentare : Spitalul Județean de Urgență Zalău din Str. Simion Bărnuțiu, nr. 67, loc. Zalău, jud. Sălaj

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Se vor oferta toate produsele aferente lotului

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica Perioada de garantie a produselor ( Pt 1 )
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garantie a produselor” se acorda astfel: a) oferta cu Perioada de garanție care se incadreaza in perioada de garantie maxima acceptata de 60 luni (Pg. max) va primi 20 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt1 = 20 x Pg (n)/Pg max unde Pg (n) este Perioada de garantie licitata iar Pg max este perioada de garantie maxim licitata. Perioada de garantie a produselor maxima acceptata este de pana la 60 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mare nu vor fi punctate suplimentar. Perioada de garantie a produselor minimă acceptata este de 24 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mică vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Termenul de livrare al produselor(Pt2)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) oferta cu termenul de livrare care se incadreaza in termenul minim acceptat de 30 zile (T(n). max) va primi 15 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt2 = (termen de livrare minim ofertat / termen de livrare n) x 15 Termenul de livrare a produselor minim acceptat este de 30 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mic nu vor fi punctate suplimentar. Termenul de livrare a produselor maxim acceptat este de 60 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mare de 60 de zile vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate(Pt3)
Descriere : Se acorda punctaj maxim de 15 puncte pentru ofertantul care va demonstra ca produsul livrat este insotit de documente provenite de la producator care confirma procentul de material reciclat folosit la ambalaj. In mod alternativ, se prezinta o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Produsele care detin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care indeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzator. Criteriul vizeaza numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. In cazul in care sunt utilizate cutii din carton, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat. In cazul in care sunt utilizate pungi sau folii din plastic pentru ambalarea finala, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat sau trebuie sa fie biodegradabile sau compostabile, in conformitate cu definitiile prevazute dn EN 13432. Punctajul maxim pentru acest factor de evaluare este de 15 puncte din 100. Nu se acorda punctaj (0 puncte) pentru neindeplinirea criteriului "Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate". Nota: Daca ofertantul nu depune documente sau o declaratie pentru procentul de material reciclat folosit la ambalajele produselor ofertate in cadrul propunerii tehnice, pentru acest factor de evaluare va primi 0 (zero) puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Lanţul de aprovizionare (Pt4)
Descriere : Punctajul obținut (Pt4) se determină astfel: - în cazul în care ofertantul are calitatea de producător final al produselor pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 1 în lanțul de aprovizionare) se acordă 10 puncte; - în cazul în care ofertantul este primul distribuitor/intermediar pe piață al produselor, pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 2 în lanțul de aprovizionare și are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 5 puncte; - în cazul în care ofertantul este al doilea sau mai mult de al doilea distribuitor/ intermediar pe piață al produsului (este situat pe poziția 3 sau mai mult în lanțul de aprovizionare și nu are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 0 puncte (nu se acordă punctaj). Notă: Ofertantul are obligația de a atașa la propunerea tehnica documente doveditoare relevante (certificate de producător/ documente contabile/ contracte/ antecontracte, etc.) care trebuie să demonstreze că producătorul / intermediarul îi va furniza produsele proiectului, pentru a demonstra poziția ofertantului pe lanțul de aprovizionare NOTA: Ofertele care propun mai mult de doi operatori economici implicați în lanțul de aprovizionare nu vor fi punctate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL SALAJ
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul de la care se pot obtine informatii privind procedura de contestare Serviciul juridic din cadrul Consiliului J
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0004

Titlu : Lot 4 Monitorizare pacienți
Descriere : Lot 4 Monitorizare pacienți conform fișelor tehnice
Identificator intern : 4

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Informații suplimentare : Spitalul Județean de Urgență Zalău din Str. Simion Bărnuțiu, nr. 67, loc. Zalău, jud. Sălaj

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Se vor oferta toate produsele aferente lotului

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica Perioada de garantie a produselor ( Pt 1 )
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garantie a produselor” se acorda astfel: a) oferta cu Perioada de garanție care se incadreaza in perioada de garantie maxima acceptata de 60 luni (Pg. max) va primi 20 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt1 = 20 x Pg (n)/Pg max unde Pg (n) este Perioada de garantie licitata iar Pg max este perioada de garantie maxim licitata. Perioada de garantie a produselor maxima acceptata este de pana la 60 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mare nu vor fi punctate suplimentar. Perioada de garantie a produselor minimă acceptata este de 24 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mică vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Termenul de livrare al produselor(Pt2)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) oferta cu termenul de livrare care se incadreaza in termenul minim acceptat de 30 zile (T(n). max) va primi 15 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt2 = (termen de livrare minim ofertat / termen de livrare n) x 15 Termenul de livrare a produselor minim acceptat este de 30 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mic nu vor fi punctate suplimentar. Termenul de livrare a produselor maxim acceptat este de 60 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mare de 60 de zile vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate(Pt3)
Descriere : Se acorda punctaj maxim de 15 puncte pentru ofertantul care va demonstra ca produsul livrat este insotit de documente provenite de la producator care confirma procentul de material reciclat folosit la ambalaj. In mod alternativ, se prezinta o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Produsele care detin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care indeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzator. Criteriul vizeaza numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. In cazul in care sunt utilizate cutii din carton, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat. In cazul in care sunt utilizate pungi sau folii din plastic pentru ambalarea finala, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat sau trebuie sa fie biodegradabile sau compostabile, in conformitate cu definitiile prevazute dn EN 13432. Punctajul maxim pentru acest factor de evaluare este de 15 puncte din 100. Nu se acorda punctaj (0 puncte) pentru neindeplinirea criteriului "Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate". Nota: Daca ofertantul nu depune documente sau o declaratie pentru procentul de material reciclat folosit la ambalajele produselor ofertate in cadrul propunerii tehnice, pentru acest factor de evaluare va primi 0 (zero) puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Lanţul de aprovizionare (Pt4)
Descriere : Punctajul obținut (Pt4) se determină astfel: - în cazul în care ofertantul are calitatea de producător final al produselor pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 1 în lanțul de aprovizionare) se acordă 10 puncte; - în cazul în care ofertantul este primul distribuitor/intermediar pe piață al produselor, pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 2 în lanțul de aprovizionare și are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 5 puncte; - în cazul în care ofertantul este al doilea sau mai mult de al doilea distribuitor/ intermediar pe piață al produsului (este situat pe poziția 3 sau mai mult în lanțul de aprovizionare și nu are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 0 puncte (nu se acordă punctaj). Notă: Ofertantul are obligația de a atașa la propunerea tehnica documente doveditoare relevante (certificate de producător/ documente contabile/ contracte/ antecontracte, etc.) care trebuie să demonstreze că producătorul / intermediarul îi va furniza produsele proiectului, pentru a demonstra poziția ofertantului pe lanțul de aprovizionare NOTA: Ofertele care propun mai mult de doi operatori economici implicați în lanțul de aprovizionare nu vor fi punctate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL SALAJ
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul de la care se pot obtine informatii privind procedura de contestare Serviciul juridic din cadrul Consiliului J
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0005

Titlu : Lot 5 Dispozitive medicale din dotarea cabinetelor
Descriere : Lot 5 Dispozitive medicale din dotarea cabinetelor conform fișelor tehnice
Identificator intern : 5

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Informații suplimentare : Spitalul Județean de Urgență Zalău din Str. Simion Bărnuțiu, nr. 67, loc. Zalău, jud. Sălaj

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Se vor oferta toate produsele aferente lotului

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica Perioada de garantie a produselor ( Pt 1 )
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garantie a produselor” se acorda astfel: a) oferta cu Perioada de garanție care se incadreaza in perioada de garantie maxima acceptata de 60 luni (Pg. max) va primi 20 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt1 = 20 x Pg (n)/Pg max unde Pg (n) este Perioada de garantie licitata iar Pg max este perioada de garantie maxim licitata. Perioada de garantie a produselor maxima acceptata este de pana la 60 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mare nu vor fi punctate suplimentar. Perioada de garantie a produselor minimă acceptata este de 24 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mică vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Termenul de livrare al produselor(Pt2)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) oferta cu termenul de livrare care se incadreaza in termenul minim acceptat de 30 zile (T(n). max) va primi 15 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt2 = (termen de livrare minim ofertat / termen de livrare n) x 15 Termenul de livrare a produselor minim acceptat este de 30 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mic nu vor fi punctate suplimentar. Termenul de livrare a produselor maxim acceptat este de 60 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mare de 60 de zile vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate(Pt3)
Descriere : Se acorda punctaj maxim de 15 puncte pentru ofertantul care va demonstra ca produsul livrat este insotit de documente provenite de la producator care confirma procentul de material reciclat folosit la ambalaj. In mod alternativ, se prezinta o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Produsele care detin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care indeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzator. Criteriul vizeaza numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. In cazul in care sunt utilizate cutii din carton, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat. In cazul in care sunt utilizate pungi sau folii din plastic pentru ambalarea finala, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat sau trebuie sa fie biodegradabile sau compostabile, in conformitate cu definitiile prevazute dn EN 13432. Punctajul maxim pentru acest factor de evaluare este de 15 puncte din 100. Nu se acorda punctaj (0 puncte) pentru neindeplinirea criteriului "Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate". Nota: Daca ofertantul nu depune documente sau o declaratie pentru procentul de material reciclat folosit la ambalajele produselor ofertate in cadrul propunerii tehnice, pentru acest factor de evaluare va primi 0 (zero) puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Lanţul de aprovizionare (Pt4)
Descriere : Punctajul obținut (Pt4) se determină astfel: - în cazul în care ofertantul are calitatea de producător final al produselor pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 1 în lanțul de aprovizionare) se acordă 10 puncte; - în cazul în care ofertantul este primul distribuitor/intermediar pe piață al produselor, pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 2 în lanțul de aprovizionare și are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 5 puncte; - în cazul în care ofertantul este al doilea sau mai mult de al doilea distribuitor/ intermediar pe piață al produsului (este situat pe poziția 3 sau mai mult în lanțul de aprovizionare și nu are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 0 puncte (nu se acordă punctaj). Notă: Ofertantul are obligația de a atașa la propunerea tehnica documente doveditoare relevante (certificate de producător/ documente contabile/ contracte/ antecontracte, etc.) care trebuie să demonstreze că producătorul / intermediarul îi va furniza produsele proiectului, pentru a demonstra poziția ofertantului pe lanțul de aprovizionare NOTA: Ofertele care propun mai mult de doi operatori economici implicați în lanțul de aprovizionare nu vor fi punctate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL SALAJ
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul de la care se pot obtine informatii privind procedura de contestare Serviciul juridic din cadrul Consiliului J
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0006

Titlu : Lot 6 Lavoar pentru prepararea apei sterile în sala de sterilizare
Descriere : Lot 6 Lavoar pentru prepararea apei sterile în sala de sterilizare conform fișelor tehnice
Identificator intern : 6

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Informații suplimentare : Spitalul Județean de Urgență Zalău din Str. Simion Bărnuțiu, nr. 67, loc. Zalău, jud. Sălaj

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Se vor oferta toate produsele aferente lotului

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica Perioada de garantie a produselor ( Pt 1 )
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garantie a produselor” se acorda astfel: a) oferta cu Perioada de garanție care se incadreaza in perioada de garantie maxima acceptata de 60 luni (Pg. max) va primi 20 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt1 = 20 x Pg (n)/Pg max unde Pg (n) este Perioada de garantie licitata iar Pg max este perioada de garantie maxim licitata. Perioada de garantie a produselor maxima acceptata este de pana la 60 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mare nu vor fi punctate suplimentar. Perioada de garantie a produselor minimă acceptata este de 24 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mică vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Termenul de livrare al produselor(Pt2)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) oferta cu termenul de livrare care se incadreaza in termenul minim acceptat de 30 zile (T(n). max) va primi 15 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt2 = (termen de livrare minim ofertat / termen de livrare n) x 15 Termenul de livrare a produselor minim acceptat este de 30 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mic nu vor fi punctate suplimentar. Termenul de livrare a produselor maxim acceptat este de 60 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mare de 60 de zile vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate(Pt3)
Descriere : Se acorda punctaj maxim de 15 puncte pentru ofertantul care va demonstra ca produsul livrat este insotit de documente provenite de la producator care confirma procentul de material reciclat folosit la ambalaj. In mod alternativ, se prezinta o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Produsele care detin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care indeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzator. Criteriul vizeaza numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. In cazul in care sunt utilizate cutii din carton, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat. In cazul in care sunt utilizate pungi sau folii din plastic pentru ambalarea finala, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat sau trebuie sa fie biodegradabile sau compostabile, in conformitate cu definitiile prevazute dn EN 13432. Punctajul maxim pentru acest factor de evaluare este de 15 puncte din 100. Nu se acorda punctaj (0 puncte) pentru neindeplinirea criteriului "Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate". Nota: Daca ofertantul nu depune documente sau o declaratie pentru procentul de material reciclat folosit la ambalajele produselor ofertate in cadrul propunerii tehnice, pentru acest factor de evaluare va primi 0 (zero) puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Lanţul de aprovizionare (Pt4)
Descriere : Punctajul obținut (Pt4) se determină astfel: - în cazul în care ofertantul are calitatea de producător final al produselor pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 1 în lanțul de aprovizionare) se acordă 10 puncte; - în cazul în care ofertantul este primul distribuitor/intermediar pe piață al produselor, pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 2 în lanțul de aprovizionare și are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 5 puncte; - în cazul în care ofertantul este al doilea sau mai mult de al doilea distribuitor/ intermediar pe piață al produsului (este situat pe poziția 3 sau mai mult în lanțul de aprovizionare și nu are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 0 puncte (nu se acordă punctaj). Notă: Ofertantul are obligația de a atașa la propunerea tehnica documente doveditoare relevante (certificate de producător/ documente contabile/ contracte/ antecontracte, etc.) care trebuie să demonstreze că producătorul / intermediarul îi va furniza produsele proiectului, pentru a demonstra poziția ofertantului pe lanțul de aprovizionare NOTA: Ofertele care propun mai mult de doi operatori economici implicați în lanțul de aprovizionare nu vor fi punctate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL SALAJ
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul de la care se pot obtine informatii privind procedura de contestare Serviciul juridic din cadrul Consiliului J
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0007

Titlu : Lot 7 Frigider medicamente
Descriere : Lot 7 Frigider medicamente conform fișelor tehnice
Identificator intern : 7

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Informații suplimentare : Spitalul Județean de Urgență Zalău din Str. Simion Bărnuțiu, nr. 67, loc. Zalău, jud. Sălaj

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Se vor oferta toate produsele aferente lotului

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica Perioada de garantie a produselor ( Pt 1 )
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garantie a produselor” se acorda astfel: a) oferta cu Perioada de garanție care se incadreaza in perioada de garantie maxima acceptata de 60 luni (Pg. max) va primi 20 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt1 = 20 x Pg (n)/Pg max unde Pg (n) este Perioada de garantie licitata iar Pg max este perioada de garantie maxim licitata. Perioada de garantie a produselor maxima acceptata este de pana la 60 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mare nu vor fi punctate suplimentar. Perioada de garantie a produselor minimă acceptata este de 24 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mică vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Termenul de livrare al produselor(Pt2)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) oferta cu termenul de livrare care se incadreaza in termenul minim acceptat de 30 zile (T(n). max) va primi 15 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt2 = (termen de livrare minim ofertat / termen de livrare n) x 15 Termenul de livrare a produselor minim acceptat este de 30 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mic nu vor fi punctate suplimentar. Termenul de livrare a produselor maxim acceptat este de 60 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mare de 60 de zile vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate(Pt3)
Descriere : Se acorda punctaj maxim de 15 puncte pentru ofertantul care va demonstra ca produsul livrat este insotit de documente provenite de la producator care confirma procentul de material reciclat folosit la ambalaj. In mod alternativ, se prezinta o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Produsele care detin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care indeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzator. Criteriul vizeaza numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. In cazul in care sunt utilizate cutii din carton, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat. In cazul in care sunt utilizate pungi sau folii din plastic pentru ambalarea finala, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat sau trebuie sa fie biodegradabile sau compostabile, in conformitate cu definitiile prevazute dn EN 13432. Punctajul maxim pentru acest factor de evaluare este de 15 puncte din 100. Nu se acorda punctaj (0 puncte) pentru neindeplinirea criteriului "Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate". Nota: Daca ofertantul nu depune documente sau o declaratie pentru procentul de material reciclat folosit la ambalajele produselor ofertate in cadrul propunerii tehnice, pentru acest factor de evaluare va primi 0 (zero) puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Lanţul de aprovizionare (Pt4)
Descriere : Punctajul obținut (Pt4) se determină astfel: - în cazul în care ofertantul are calitatea de producător final al produselor pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 1 în lanțul de aprovizionare) se acordă 10 puncte; - în cazul în care ofertantul este primul distribuitor/intermediar pe piață al produselor, pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 2 în lanțul de aprovizionare și are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 5 puncte; - în cazul în care ofertantul este al doilea sau mai mult de al doilea distribuitor/ intermediar pe piață al produsului (este situat pe poziția 3 sau mai mult în lanțul de aprovizionare și nu are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 0 puncte (nu se acordă punctaj). Notă: Ofertantul are obligația de a atașa la propunerea tehnica documente doveditoare relevante (certificate de producător/ documente contabile/ contracte/ antecontracte, etc.) care trebuie să demonstreze că producătorul / intermediarul îi va furniza produsele proiectului, pentru a demonstra poziția ofertantului pe lanțul de aprovizionare NOTA: Ofertele care propun mai mult de doi operatori economici implicați în lanțul de aprovizionare nu vor fi punctate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL SALAJ
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul de la care se pot obtine informatii privind procedura de contestare Serviciul juridic din cadrul Consiliului J
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0008

Titlu : Lot 8 Echipamente IT și softuri pentru cabinetele de endoscopie și bronhoscopie
Descriere : Lot 8 Echipamente IT și softuri pentru cabinetele de endoscopie și bronhoscopie conform fișelor tehnice
Identificator intern : 8

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 33100000 Echipamente medicale
Clasificare suplimentară ( cpv ): 30200000 Echipament şi accesorii pentru computer

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Informații suplimentare : Spitalul Județean de Urgență Zalău din Str. Simion Bărnuțiu, nr. 67, loc. Zalău, jud. Sălaj

5.1.3 Durata estimată

Durată : 6 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Se vor oferta toate produsele aferente lotului

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica Perioada de garantie a produselor ( Pt 1 )
Descriere : Punctajul pentru factorul de evaluare „Perioada de garantie a produselor” se acorda astfel: a) oferta cu Perioada de garanție care se incadreaza in perioada de garantie maxima acceptata de 60 luni (Pg. max) va primi 20 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt1 = 20 x Pg (n)/Pg max unde Pg (n) este Perioada de garantie licitata iar Pg max este perioada de garantie maxim licitata. Perioada de garantie a produselor maxima acceptata este de pana la 60 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mare nu vor fi punctate suplimentar. Perioada de garantie a produselor minimă acceptata este de 24 luni, ofertele cu o perioada de garantie mai mică vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Termenul de livrare al produselor(Pt2)
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) oferta cu termenul de livrare care se incadreaza in termenul minim acceptat de 30 zile (T(n). max) va primi 15 puncte; b) punctajul celorlalte oferte Pt2 = (termen de livrare minim ofertat / termen de livrare n) x 15 Termenul de livrare a produselor minim acceptat este de 30 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mic nu vor fi punctate suplimentar. Termenul de livrare a produselor maxim acceptat este de 60 de zile, ofertele cu un termen de livrare mai mare de 60 de zile vor fi considerate neconforme.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate(Pt3)
Descriere : Se acorda punctaj maxim de 15 puncte pentru ofertantul care va demonstra ca produsul livrat este insotit de documente provenite de la producator care confirma procentul de material reciclat folosit la ambalaj. In mod alternativ, se prezinta o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Produsele care detin o eticheta ecologica relevanta de tip I si care indeplinesc criteriile enumerate sunt punctate corespunzator. Criteriul vizeaza numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite in Directiva 94/62/CE, modificata prin Directiva 2004/12/CE. In cazul in care sunt utilizate cutii din carton, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat. In cazul in care sunt utilizate pungi sau folii din plastic pentru ambalarea finala, acestea trebuie sa fie compuse din cel putin 50% material reciclat sau trebuie sa fie biodegradabile sau compostabile, in conformitate cu definitiile prevazute dn EN 13432. Punctajul maxim pentru acest factor de evaluare este de 15 puncte din 100. Nu se acorda punctaj (0 puncte) pentru neindeplinirea criteriului "Ambalaj din material reciclat pentru produsele ofertate". Nota: Daca ofertantul nu depune documente sau o declaratie pentru procentul de material reciclat folosit la ambalajele produselor ofertate in cadrul propunerii tehnice, pentru acest factor de evaluare va primi 0 (zero) puncte.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 15
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Componenta tehnica - Lanţul de aprovizionare (Pt4)
Descriere : Punctajul obținut (Pt4) se determină astfel: - în cazul în care ofertantul are calitatea de producător final al produselor pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 1 în lanțul de aprovizionare) se acordă 10 puncte; - în cazul în care ofertantul este primul distribuitor/intermediar pe piață al produselor, pentru 50%+1 din produsele ofertate (este situat pe poziția 2 în lanțul de aprovizionare și are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 5 puncte; - în cazul în care ofertantul este al doilea sau mai mult de al doilea distribuitor/ intermediar pe piață al produsului (este situat pe poziția 3 sau mai mult în lanțul de aprovizionare și nu are o relație comercială directă cu producătorul final) se acordă 0 puncte (nu se acordă punctaj). Notă: Ofertantul are obligația de a atașa la propunerea tehnica documente doveditoare relevante (certificate de producător/ documente contabile/ contracte/ antecontracte, etc.) care trebuie să demonstreze că producătorul / intermediarul îi va furniza produsele proiectului, pentru a demonstra poziția ofertantului pe lanțul de aprovizionare NOTA: Ofertele care propun mai mult de doi operatori economici implicați în lanțul de aprovizionare nu vor fi punctate.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL SALAJ
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : Serviciul de la care se pot obtine informatii privind procedura de contestare Serviciul juridic din cadrul Consiliului J
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0005

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0008

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0002

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0006

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0007

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0004

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0001

Câștigătorul nu a fost selecționat până în prezent, dar procedura concurențială se află încă în curs de desfășurare.

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0003

Câștigătorul nu a fost selecționat până în prezent, dar procedura concurențială se află încă în curs de desfășurare.

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : JUDETUL SALAJ
Număr de înregistrare : 4494764
Adresă poștală : Strada: 1 Decembrie 1918, nr. 11
Localitate : Zalau
Cod poștal : 450058
Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Punct de contact : Maria Vultur
Telefon : +40 260614120
Fax : +40 260661097
Adresa de internet : http://www.cjsj.ro
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : Serviciul de la care se pot obtine informatii privind procedura de contestare Serviciul juridic din cadrul Consiliului J
Număr de înregistrare : 4494764_3
Adresă poștală : P-ţa 1 Decembrie 1918
Localitate : Zalau
Cod poștal : 450058
Subdiviziunea țării (NUTS) : Sălaj ( RO116 )
Țara : România
Telefon : 40 260614120
Fax : 40 260661097
Adresa de internet : http://www.cjsj.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : b5fa2d87-f1f4-4781-b085-f59cd174f6f4 - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 19/08/2024 13:13 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 19/08/2024 12:07 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00499311-2024
Numărul ediției JO S : 161/2024
Data publicării : 20/08/2024