Achizitia pentru echiparea bibliotecilor cu echipamente IT&C aferente obiectivului de investitii “Transformarea Bibliotecilor din Judetul Ialomita in Hub-uri de dezvoltare a competentelor digitale”

Obiectul contractului constă în achiziționarea de echipamente IT & C pentru echiparea bibliotecilor aferente proiectului „Transformarea bibliotecilor din județul Ialomița în hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale”. LOTUL 1 – Echipamente IT&C cuprinde: Tabla interactiva – 29 buc; Computer desktop cu monitor -211 buc.; Tablete - 86 buc.; Dispozitive de …

CPV: 30000000 Máquinas, equipo y artículos de oficina y de informática, excepto mobiliario y paquetes de software, 32232000 Equipo de videoconferencia, 51600000 Servicios de instalación de ordenadores y equipo de oficina
Lugar de ejecución:
Achizitia pentru echiparea bibliotecilor cu echipamente IT&C aferente obiectivului de investitii “Transformarea Bibliotecilor din Judetul Ialomita in Hub-uri de dezvoltare a competentelor digitale”
Organismo adjudicador:
JUDETUL IALOMITA
Número de premio:
4231776_2024_PAAPD1478577

1. Cumpărător

1.1 Cumpărător

Denumire oficială : JUDETUL IALOMITA
Forma juridică a achizitorului : Autoritate locală
Activitatea autorității contractante : Servicii publice generale

2. Procedură

2.1 Procedură

Titlu : Achizitia pentru echiparea bibliotecilor cu echipamente IT&C aferente obiectivului de investitii “Transformarea Bibliotecilor din Judetul Ialomita in Hub-uri de dezvoltare a competentelor digitale”
Descriere : Obiectul contractului constă în achiziționarea de echipamente IT & C pentru echiparea bibliotecilor aferente proiectului „Transformarea bibliotecilor din județul Ialomița în hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale”. LOTUL 1 – Echipamente IT&C cuprinde: Tabla interactiva – 29 buc; Computer desktop cu monitor -211 buc.; Tablete - 86 buc.; Dispozitive de protecție la supratensiune (prelungitoare electrice avansate) - 211 buc.; Cameră videoconferință- 29 buc.; Casti cu microfon – 211 buc.; Sistem sunet - 29 buc.; Router WI-FI - 29 buc.; Imprimanta multifunctionala wireless -29 buc. – valoare estimata: 1.332.820,00 lei Nota: Serviciile de instalare, punere in functiune, testare si instruire sunt incluse in valoarea estimata. LOTUL 2 – Alte echipamente IT cuprinde: Imprimanta 3D – 4 buc.; Set robotica cu platforma de învățare - 9 buc.; – valoare estimata: 124.635,00 lei. Nota: Serviciile de instalare, punere in functiune, testare si instruire sunt incluse in valoarea estimata. Durata contractului – 16 luni de la semnarea contractului Durata de furnizare: maxim 90 zile de la emiterea ordinului de începere. Cod CPV Principal: 30000000-9 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software Cod CPV suplimentar: 32232000-8 Echipament pentru videoconferinţe 51600000-8 Servicii de instalare de computere şi de echipament de birotică Numărul de zile înainte de termenul-limită pentru primirea ofertelor până când ofertanții pot solicita clarificări: 18 zile. Numărul de zile calendaristice înaintea termenului-limită de primire a ofertelor la care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet la toate solicitările de clarificări și/sau informații suplimentare primite de la operatorii economici interesați: 11 zile. Orice solicitare de clarificări trebuie transmisă în SEAP ( http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub).
Identificatorul procedurii : cf75bda3-b7e2-4784-932d-46d0cc935f0a
Identificator intern : 4231776_2024_PAAPD1478577
Tip de procedură : Deschisă
Justificarea procedurii accelerate :
Principalele caracteristici ale procedurii :

2.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software

2.1.4 Informații generale

Temei juridic :
Directiva 2014/24/UE

5. Lot

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0001

Titlu : Achizitie pentru echiparea bibliotecilor cu echipamente IT&C – Echipamente IT&C
Descriere : Obiectul contractului constă în achiziționarea de echipamente IT & C pentru echiparea bibliotecilor aferente proiectului „Transformarea bibliotecilor din județul Ialomița în hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale”. LOTUL 1 – Echipamente IT&C cuprinde: Tabla interactiva – 29 buc; Computer desktop cu monitor -211 buc.; Tablete - 86 buc.; Dispozitive de protecție la supratensiune (prelungitoare electrice avansate) - 211 buc.; Cameră videoconferință- 29 buc.; Casti cu microfon – 211 buc.; Sistem sunet - 29 buc.; Router WI-FI - 29 buc.; Imprimanta multifunctionala wireless -29 buc. – valoare estimata: 1.332.820,00 lei Nota: Serviciile de instalare, punere in functiune, testare si instruire sunt incluse in valoarea estimata. Durata contractului – 16 luni de la semnarea contractului Durata de furnizare: maxim 90 zile de la emiterea ordinului de începere.
Identificator intern : 1

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software
Clasificare suplimentară ( cpv ): 32232000 Echipament pentru videoconferinţe
Clasificare suplimentară ( cpv ): 51600000 Servicii de instalare de computere şi de echipament de birotică

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Ialomiţa ( RO315 )
Țara : România
Informații suplimentare : Bibliotecile din judetul Ialomita mentionate in Anexa nr. 1 la Caietul de sarcini

5.1.3 Durata estimată

Durată : 16 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Punctaj maxim total : 100 Clasamentul pe baza căruia se stabilește oferta câștigătoare se întocmește în ordinea descrescătoare a punctajului total (P_total) obținut prin însumarea punctajelor aferente factorului preț și a celor privind calitatea, potrivit formulei Propunere: P_total = (P_fin)+ (P_teh), unde: P_fin = punctaj financiar P_teh = punctaj calitate, calculat astfel: P_teh = PSM/C + PSM/M + PA + Pram + PP + PM.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 40
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Consum de energie în modul stare de veghe (Sleep Mode) - Acest factor se va aplica exclusiv produsului computer desktop.
Descriere : Se vor acorda puncte dacă produsele au un consum de energie semnificativ redus în modul stare de veghe (Sleep Mode), care constituie o parte semnificativă a utilizării energiei de către computer. PSM/C - Punctajul pentru acest factor se acordă astfel: a) Punctajul se acorda in functie de consumul de energie in modul veghe astfel: pentru cel mai mic consum se acorda 10 puncte. b) Pentru alte consumuri punctajul se calculeaza potrivit ecuatiei de proportionalitate pe baza celorlalte valori. Ofertanții trebuie să furnizeze rapoarte de testare efectuate conform metodelor de testare precizate in cea mai recenta versiune a programului Energy Star (ver. 8). Produsele care dețin eticheta UE ecologică pentru computere sau o altă etichetă ecologică relevantă de tip 1 care respectă criteriile enumerate sunt punctate corespunzător.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Consum de energie în modul stare de veghe (Sleep Mode) - Acest factor se va aplica exclusiv monitoarelor (parte a produsului dektop computer cu monitor)
Descriere : Se vor acorda puncte dacă produsele au un consum de energie semnificativ redus în modul (Sleep Mode), care constituie o parte semnificativă a utilizării energiei de către monitor. PSM/M - Punctajul pentru acest factor se acordă astfel: a) Punctajul se acorda in functie de consumul de energie in modul veghe astfel: pentru cel mai mic consum se acorda 10 puncte. b) Pentru alte consumuri punctajul se calculeaza potrivit ecuatiei de proportionalitate pe baza celorlalte valori. Modalitatea de verificare: Ofertanții trebuie să furnizeze rapoarte de testare efectuate conform metodelor de testare precizate in cea mai recenta versiune a programului Energy Star. Produsele care dețin eticheta UE ecologică pentru computere sau o altă etichetă ecologică relevantă de tip 1 care respectă criteriile enumerate sunt punctate corespunzător.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Memoria RAM suplimentara
Descriere : Se vor acorda puncte memoria RAM suplimentara ofertata fata de cea minim solicitata prin caietul de sarcini. Pm - Punctajul pentru acest factor se acordă astfel: a) Pentru oferta cu cea mai mare memorie RAM ofertata (RAM max), se va acorda punctajul maxim alocat acestui factor de evaluare, respectiv 10 puncte. b) Pentru celelalte oferte, punctajul se va calcula astfel: Pm(n)=[(RAMn – RAMmin / (RAMmax - RAMmin] x 10, unde: RAMn – memoria RAM ofertei n; RAMmin - memoria minim solicitata de 8GB; RAMmax – memoria maxim ofertata. Ofertele cu memoria RAM ofertata de 8GB pentru computer desktop vor fi punctate cu 0. Modalitatea de verificare: Ofertantul trebuie să prezinte informații referitoare la memoria RAM a computerului care urmează a fi furnizat (fise tehnice de la producator care confirma carecteristicile si atesta corespondenta cu produsul ofertat).
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Procesor pentru computere
Descriere : Se vor acordă puncte pentru computerele cu procesoare superioare celor minimale solicitate in caietul de sarcini, referitoare la scorul, în puncte, obținut pe site-ul www.cpubenchmark.net PP - Punctajul pentru acest factor se acordă astfel: a) Pentru oferta cu cel mai mare scor obținut pe site-ul www.cpubenchmark.net (SCOR max), se va acorda punctajul maxim alocat acestui factor de evaluare, respectiv 10 puncte. b) Pentru celelalte oferte, punctajul se va calcula astfel: P(n)=[(SCORn – SCORmin / (SCORmax - SCORmin] x 10, unde: SCORn – Scorul ofertei n; SCORmin - Scorul minim solicitat (10.000 puncte) SCORmax - Scorul maxim ofertat Ofertele cu un scor egal cu 10.000 de puncte pentru procesor computer vor fi punctate cu 0. În cazul în care se ofertează computere care îndeplinesc cerințele minime din caietul de sarcini, dar care au obținut punctaj diferit pe site-ul www.cpubenchmark.net , la calculul punctajului se va lua în considerare punctajul cel mai mic ofertat. Modalitatea de verificare Se va depune extras de pe site-ul https://www.cpubenchmark.net/ cu punctajul obtinut. În cazul în care nu există documente doveditoare, punctajul acordat va fi 0.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Ambalaj din material reciclat - Acest factor se va aplica exclusive tablei interactive, computer desktop+monitor, tabletei si imprimantei laser monocrom
Descriere : Se vor acorda puncte pentru utilizarea ambalajelor din material reciclat. Criteriul vizează numai ambalajele primare, astfel cum sunt definite în Directiva 94/62/CE, modificată prin Directiva 2004/12/CE. PA – Punctajul pentru acest factor se acordă astfel: a) pentru oferta care prezintă cea mai mare proporție de material reciclat se va acorda punctajul maxim alocat acestui factor de evaluare, respectiv 10 puncte; b) Pentru alte proportii punctajul se calculeaza potrivit ecuatiei de proportionalitate pe baza celorlalte valori. Pentru calcularea proportiei de ambalaje reciclate aferente unei oferte se va nota procentajul de ambalaj reciclat pentru fiecare produs mentionat in parte si se va calcula media ponderata in functie de cantitatea totala solicitata a fiecarui produs. Ofertantul va prezenta documente provenite de la producator care confirmă procentul de material reciclat folosit la ambalaj. Produsele care dețin o etichetă ecologică relevantă de tip I și care îndeplinesc criteriile solicitate in caietul de sarcini (ambalaje primare produse din cel putin 50% material reciclabil) sunt punctate corespunzător. În mod alternativ, se prezintă o declarație de conformitate cu prezentul criteriu privind ambalajul produsului. Ofertele ce vor avea proportia de ambalaj reciclat mai mica de 50% vor fi considerate neconforme și vor fi respinse.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Memoria RAM si capacitatea de stocare pentru computere
Descriere : PM - Se vor acorda 10 puncte proporțional cu nivelul caracteristicilor tehnice utilizând următoarea grilă de punctaj: PM – Punctajul pentru acest factor se acordă astfel: a) pentru computere ce permit cea mai mare extindere a memoriei RAM se va acorda punctajul maxim alocat acestui factor de evaluare, respectiv 10 puncte; b) Pentru oferta n, alta decat cea de la punctul a) se acorda punctajul astfel: PA = (extinderea memoriei RAM n/ extinderea memoriei RAM maxim ofertata) x 10; Precizări: Se acordă puncte pentru computere ce permit extinderea memoriei RAM peste valoarea minimă solicitată în Caietul de Sarcini. Ofertantul trebuie să prezinte informații referitoare la memoria RAM a computerului care urmează a fi furnizat, precum si informații referitoare la proiectarea fizică a memoriei și/sau a capacității de stocare a modelului ofertat (fise tehnice de la producator care confirma carecteristicile si atesta corespondenta cu produsul ofertat).
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 10
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL IALOMITA
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : JUDETUL IALOMITA (CONSILIUL JUDETEAN IALOMITA) Directia Coordonare Organizare –Serviciul Juridic
TED eSender : Operator SEAP

5.1 Identificator tehnic pentru lot : LOT-0002

Titlu : Achizitie pentru echiparea bibliotecilor cu echipamente IT&C – Alte echipamente IT
Descriere : Obiectul contractului constă în achiziționarea de echipamente IT & C pentru echiparea bibliotecilor aferente proiectului „Transformarea bibliotecilor din județul Ialomița în hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale”. LOTUL 2 – Alte echipamente IT cuprinde: Imprimanta 3D – 4 buc.; Set robotica cu platforma de învățare - 9 buc.; – valoare estimata: 124.635,00 lei. Nota: Serviciile de instalare, punere in functiune, testare si instruire sunt incluse in valoarea estimata. Durata contractului – 16 luni de la semnarea contractului Durata de furnizare: maxim 90 zile de la emiterea ordinului de începere.
Identificator intern : 2

5.1.1 Scop

Natura contractului : Bunuri
Clasificarea principală ( cpv ): 30000000 Echipament informatic şi accesorii de birou, cu excepţia mobilierului şi a pachetelor software
Clasificare suplimentară ( cpv ): 51600000 Servicii de instalare de computere şi de echipament de birotică

5.1.2 Locul de executare

Subdiviziunea țării (NUTS) : Ialomiţa ( RO315 )
Țara : România
Informații suplimentare : Bibliotecile din judetul Ialomita mentionate in Anexa nr. 1 la Caietul de sarcini

5.1.3 Durata estimată

Durată : 16 Lună

5.1.4 Reînnoire

Numărul maxim de reînnoiri : 0

5.1.6 Informații generale

Proiect de achiziții publice finanțat integral sau parțial din fonduri UE
Achiziția face obiectul Acordului privind achizițiile publice (AAP) : nu
Informații suplimentare : Punctaj maxim total : 100 Clasamentul pe baza căruia se stabilește oferta câștigătoare se întocmește în ordinea descrescătoare a punctajului total (P_total) obținut prin însumarea punctajelor aferente factorului preț și a celor privind calitatea, potrivit formulei Propunere: P_total = (P_fin)+ (P_teh), unde: P_fin = punctaj financiar P_teh = punctaj calitate.

5.1.10 Criterii de atribuire

Criteriu :
Tip : Preț
Denumire : Pretul ofertei
Descriere : Punctajul se acorda astfel: a) Pentru cel mai scazut dintre preturi se acorda punctajul maxim alocat; b) Pentru celelalte preturi ofertate punctajul P(n) se calculeaza proportional, astfel: P(n) = (Pret minim ofertat / Pret n) x punctaj maxim alocat.
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 80
Criteriu :
Tip : Calitate
Denumire : Nr. de kituri - Acest factor se va aplica exclusiv produsului Set robotica cu platforma de învățare.
Descriere : Se vor acorda puncte pentru nr. de kituri suplimentare ofertate pentru setul de robotica fata de cele minim solicitate prin caietul de sarcini. Pm - Punctajul pentru acest factor se acordă astfel: a) Pentru oferta cu cel mai mare nr. de kituri /set robotica ofertat, se va acorda punctajul maxim alocat acestui factor de evaluare, respectiv 20 puncte. b) Pentru celelalte oferte, punctajul se va calcula astfel: PK(n)=[(KITn – KITmin / (KTImax - KITmin] x 20, unde: KITn – nr. de kituri/set robotica continut de oferta n; KITmin - nr. de kituri/set robotica minim solicitat de 6 kituri; KITmax – nr. de kituri/set robotica maxim ofertat. Ofertele cu 6 kituri/set robotica ofertate vor fi punctate cu 0. Se puncteaza la fel kiturile pentru incepatori si cele pentru avansati. Modalitatea de verificare: Ofertantul trebuie să prezinte informații referitoare la nr. de kituri de care urmează a fi furnizat (fise tehnice de la producator care confirma carecteristicile si atesta corespondenta cu produsul ofertat).
Ponderare (procentaj, valoare exactă) : 20
Descrierea metodei care trebuie utilizată dacă ponderarea nu poate fi exprimată prin criterii :
Justificare pentru neindicarea ponderii criteriilor de atribuire :

5.1.15 Aspecte tehnice

Acord-cadru :
Niciun acord-cadru
Informații despre sistemul dinamic de achiziții :
Nu există un sistem dinamic de achiziție

5.1.16 Informații suplimentare, mediere și căi de atac

Organizația responsabilă cu căile de atac : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții : JUDETUL IALOMITA
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac : JUDETUL IALOMITA (CONSILIUL JUDETEAN IALOMITA) Directia Coordonare Organizare –Serviciul Juridic
TED eSender : Operator SEAP

6. Rezultate

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0002

Nu a fost ales un câștigător, iar procedura concurențială s-a încheiat.
Motivul pentru care nu a fost ales un câștigător : Toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile

6.1 Rezultate: identificator lot : LOT-0001

Câștigătorul nu a fost selecționat până în prezent, dar procedura concurențială se află încă în curs de desfășurare.

8. Organizații

8.1 ORG-0004

Denumire oficială : JUDETUL IALOMITA
Număr de înregistrare : 4231776
Adresă poștală : Strada: Chimiei, nr. 21
Localitate : Slobozia
Cod poștal : 920032
Subdiviziunea țării (NUTS) : Ialomiţa ( RO315 )
Țara : România
Punct de contact : MARIAN PAVEL
Telefon : +40 243230200
Fax : +40 243230250
Adresa de internet : https://cjialomita.ro/
Profilul achizitorului : https://www.e-licitatie.ro
Rolurile acestei organizații :
Cumpărător
Organizația care furnizează informații suplimentare cu privire la procedura de achiziții

8.1 ORG-0002

Denumire oficială : Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
Număr de înregistrare : 20329980
Adresă poștală : Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 030084
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Telefon : +40 213104641
Fax : +40 213104642
Adresa de internet : http://www.cnsc.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația responsabilă cu căile de atac

8.1 ORG-0005

Denumire oficială : JUDETUL IALOMITA (CONSILIUL JUDETEAN IALOMITA) Directia Coordonare Organizare –Serviciul Juridic
Număr de înregistrare : 4231776_3
Adresă poștală : B-DUL CHIMIEI, NR. 21
Localitate : Slobozia (Ialomita)
Cod poștal : 920032
Subdiviziunea țării (NUTS) : Ialomiţa ( RO315 )
Țara : România
Telefon : 0243230200
Fax : 0243230250
Adresa de internet : www.cjialomita.ro
Rolurile acestei organizații :
Organizația care furnizează mai multe informații cu privire la căile de atac

8.1 ORG-0001

Denumire oficială : Operator SEAP
Număr de înregistrare : RO42283735
Adresă poștală : Strada: Italiană, nr. 22, Sector: -, Judet: Bucuresti, Localitate: Bucuresti, Cod postal: 020976
Localitate : Bucuresti
Cod poștal : 020976
Subdiviziunea țării (NUTS) : Bucureşti ( RO321 )
Țara : România
Punct de contact : Roxana Popescu
Telefon : +40 3032997
Fax : +40 3052889
Adresa de internet : https://www.adr.gov.ro/
Rolurile acestei organizații :
TED eSender

11. Informații privind anunțul

11.1 Informații privind anunțul

Identificatorul/versiunea anunțului : e4a070c0-7602-4b6f-8312-32827fa4c68a - 01
Tip de formular : Rezultat
Tip de anunț : Anunț de atribuire a contractului sau a concesiunii - regim standard
Data notificării expedierii : 30/08/2024 17:02 +03:00
Data de expediere a anunțului eSender : 30/08/2024 15:03 +03:00
Limbile în care acest anunț este disponibil oficial : română

11.2 Informații privind publicarea

Numărul de publicare al anunțului : 00523471-2024
Numărul ediției JO S : 170/2024
Data publicării : 02/09/2024