Абонаментна поддръжка на асансьорните уредби на “УМБАЛСМ Н. И. Пирогов” ЕАД за период от 3 години

Предметът на поръчката включва изпълнението на услуги по абонаментна поддръжка и ремонт на асансьори, находящи се в сградите на УМБАЛСМ “Н.И. Пирогов“ ЕАД, подробно описани като количество, местоположение и дейности съгласно приложената техническа спецификация. Настоящата обществена поръчка не е разделена на обособени позиции. Срокът на изпълнение на обществената поръчка е …

CPV: 50750000 Servicios de mantenimiento de ascensores
Plazo:
25 de septiembre de 2024 a las 23:59
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
Абонаментна поддръжка на асансьорните уредби на “УМБАЛСМ Н. И. Пирогов” ЕАД за период от 3 години
Organismo adjudicador:
УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И СПЕШНА МЕДИЦИНА Н.И. ПИРОГОВ ЕАД
Número de premio:
420818

1. Купувач

1.1 Купувач

Официално наименование : УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И СПЕШНА МЕДИЦИНА Н.И. ПИРОГОВ ЕАД
Правна категория на купувача : Публичноправна организация
Дейност на възлагащия орган : Здравеопазване

2. Процедура

2.1 Процедура

Заглавие : Абонаментна поддръжка на асансьорните уредби на “УМБАЛСМ Н. И. Пирогов” ЕАД за период от 3 години
Описание : Предметът на поръчката включва изпълнението на услуги по абонаментна поддръжка и ремонт на асансьори, находящи се в сградите на УМБАЛСМ “Н.И. Пирогов“ ЕАД, подробно описани като количество, местоположение и дейности съгласно приложената техническа спецификация. Настоящата обществена поръчка не е разделена на обособени позиции. Срокът на изпълнение на обществената поръчка е 3 /три/ години, считано от датата на подписване на договора. При разглеждане на офертите назначената комисия ще приложи т.нар.  "обърнат ред",  на основание чл. 104, ал. 2 ЗОП, във връзка с чл. 61 от ППЗОП, , оценката на техническите и ценовите предложения на участниците ще се извърши преди разглеждане на документите за съответствие с критериите за подбор. Гаранцията за изпълнение е в размер на 4 % (четири на сто) от стойността на договора, без включен ДДС.
Идентификатор на процедурата : 4ba14409-f3e8-400a-837e-9afebe1dc05e
Вътрешен идентификатор : 420818
Вид процедура : Открита
Процедурата се ускорява : не
Обосновка на ускорената процедура :
Основни характеристики на процедурата :

2.1.1 Цел

Естество на поръчката : Услуги
Основна класификация ( cpv ): 50750000 Услуги по ремонт и поддържане на асансьори

2.1.2 Място на изпълнение

Пощенски адрес : бул „Тотлебен“ № 21 – сградитена УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов“ ЕАД
Град : София
Пощенски код : 1606
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България

2.1.3 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 540 000 Лев

2.1.4 Обща информация

Допълнителна информация : Настоящата обществена поръчка не е разделена на обособени позиции. Налице е обективна невъзможност за разделянето на поръчката на обособени позиции. Дейностите за изпълнение на услугите са във функционална зависимост и не позволяват делимост, тъй като нито една от тях няма самостоятелна значимост и това е предпоставка да не бъде идентифицирана и възлагана като отделна обществена поръчка. Предметът на поръчката има комплексен характер, поради което е необходимо същата да бъде възложена на един изпълнител с оглед постигане на целта на поръчката. Други основания за отстраняване. Възложителят отстранява и когато: 1. кандидат или участник, който не отговаря на поставените критерии за подбор или в документацията; 2. участник, който е представил оферта, която не отговаря на: а) предварително обявените условия за изпълнение на поръчката; б) правила и изисквания, свързани с опазване на околната среда, социалното и трудовото право, приложими колективни споразумения и/или разпоредби на международното екологично, социално и трудово право, които са изброени в приложение № 10; 3. участник, който не е представил в срок обосновката по чл. 72, ал. 1 или чиято оферта не е приета съгласно чл. 72, ал. 3 - 5; 4. кандидати или участници, които са свързани лица; 5. кандидат или участник, подал заявление за участие или оферта, които не отговарят на условията за представяне, включително за форма, начин, срок и валидност; 6. лице, което е нарушило забрана по чл. 101, ал. 9 и 10. 7. Участник, който не е декриптирал документите по чл. 9л, ал. 1 от ППЗОП, в срока по чл. 9л, ал. 4 от ППЗОП, се отстранява от участие на основание чл. 107, т. 5 от ЗОП. 8. Участник, който, в определения в поканата срок, откаже да удължи срока на валидност на офертата или ако представи оферта с по - кратък срок за валидност. 9. Участник, чието Ценово предложение надвишава прогнозна стойност на обществената поръчка. 1.НАП: Информационен телефон на НАП: 0700 18 700, www.nap.bg 2.Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“: гр. София, бул. „Дондуков“ № 3, тел.: 0700 17 670, www.gli.government.bg 3.Министерство на труда и социалната политика: гр. София, ул. „Триадица“ № 2, тел.: 02 8119 443, www.mlsp.government.bg 4.Министерство на околната среда и водите: гр. София, 1000, бул. „Кн. М. Луиза“ 22, тел.: 02/ 940 60 00, www.moew.government.bg
Правно основание :
Директива 2014/24/ЕС

2.1.6 Основания за изключване

Участие в престъпна организация : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 321 или чл. 321а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Корупция : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 301-307 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Измами : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 209-213 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Терористични престъпления или престъпления, които са свързани с терористични дейности : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 108а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Изпиране на пари или финансиране на тероризма : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 253-260 от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Детски труд и други форми на трафик на хора : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 159а-159г от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Плащане на данъци : Кандидатът или участникът има задължения за данъци по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Плащане на социалноосигурителни вноски : Кандидатът или участникът има задължения за задължителни осигурителни вноски по смисъла на чл. 162, ал. 2, т. 1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и лихвите по тях към държавата или към общината по седалището на възложителя и на кандидата или участника, или аналогични задължения съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен, доказани с влязъл в сила акт на компетентен орган, (чл. 54, ал. 1, т. 3 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на екологичното право : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 352-353е от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на социалното право : Кандидатът или участникът е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл. 172 или чл. 192а от Наказателния кодекс (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП) или за аналогично престъпление в друга държава членка или трета страна (чл. 54, ал. 1, т. 2 от ЗОП)
Нарушение на задължения в областта на трудовото право : Кандидатът или участникът е извършил нарушение по чл. 118, 128, 245 и 301-305 от Кодекса на труда, установено с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение, или аналогични нарушения, установени с акт на компетентен орган, съгласно законодателството на държавата, в която кандидатът или участникът е установен (чл. 54, ал. 1, т. 6 от ЗОП)
Пряко или косвено участие в подготовката на процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице e неравнопоставеност в случаите по чл. 44, ал. 5 от ЗОП ( чл. 54, ал. 1, т. 4 от ЗОП)
Конфликт на интереси, свързан с участието в процедурата за възлагане на обществена поръчка : Налице е конфликт на интереси по смисъла на § 2, т. 21 от ДР на ЗОП, който не може да бъде отстранен (чл. 54, ал. 1, т. 7 от ЗОП)
Е виновен за погрешно представяне на информация, не е в състояние да представи необходимите документи и е получил поверителна информация във връзка с тази процедура : За кандидата или участника е установено, че: - е представил документ с невярно съдържание, с който се доказва декларираната липса на основания за отстраняване или декларираното изпълнение на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5 от ЗОП); - не е предоставил изискваща се информация, свързана с удостоверяване липсата на основания за отстраняване или изпълнението на критериите за подбор (чл. 54, ал. 1, т. 5 от ЗОП)
Чисто национални основания за изключване : За кандидата или участника е налице някое от следните обстоятелства: осъден е с влязла в сила присъда за престъпления по чл. 194 – 208, чл. 213а – 217, чл. 219 – 252 и чл. 254а – 255а и чл. 256 - 260 НК (чл. 54, ал. 1, т. 1 от ЗОП); извършил е нарушения по чл.61, ал.1, чл.62, ал.1 или 3, чл.63, ал.1 или 2, чл.228, ал.3 от Кодекса на труда и по чл.13, ал.1 от Закона за трудовата миграция и трудовата мобилност, установени с влязло в сила наказателно постановление или съдебно решение (чл.54, ал.1, т.6 от ЗОП); обстоятелство по чл. 3, т. 8 от Закона за икономическите и финансовите отношения с дружествата, регистрирани в юрисдикции с преференциален данъчен режим, контролираните от тях лица и техните действителни собственици; обстоятелства по чл. 87 от Закона за противодействие на корупцията
Банкрут : Кандидатът или участникът е обявен в несъстоятелност по смисъла на Търговския закон (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Неплатежоспособност : Кандидатът или участникът е в производство по несъстоятелност (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Споразумение с кредиторите : Кандидатът или участникът е сключил извънсъдебно споразумение с кредиторите си по смисъла на чл. 740 от Търговския закон (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Аналогична на несъстоятелност ситуация съгласно националното законодателство : Съгласно законодателството на държавата, в която е установено, чуждестранно лице се намира в положение, подобно на: обявен в несъстоятелност; в производство по несъстоятелност; в процедура по ликвидация; сключено извънсъдебно споразумение с кредиторите; преустановена дейност (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Администриране на активите от ликвидатор : Кандидатът или участникът е в процедура по ликвидация по смисъла на Търговския закон (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)
Прекратена стопанска дейност : Кандидатът или участникът е преустановил дейността си (чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗОП)

5. Обособена позиция

5.1 Технически идентификатор на партията : LOT-0001

Заглавие : Абонаментна поддръжка на асансьорните уредби на “УМБАЛСМ Н. И. Пирогов” ЕАД за период от 3 години
Описание : Предметът на поръчката включва изпълнението на услуги по абонаментна поддръжка и ремонт на асансьори, находящи се в сградите на УМБАЛСМ “Н.И. Пирогов“ ЕАД, подробно описани като количество, местоположение и дейности съгласно приложената техническа спецификация. Настоящата обществена поръчка не е разделена на обособени позиции. Срокът на изпълнение на обществената поръчка е 3 /три/ години, считано от датата на подписване на договора. При разглеждане на офертите назначената комисия ще приложи т.нар.  "обърнат ред",  на основание чл. 104, ал. 2 ЗОП, във връзка с чл. 61 от ППЗОП, , оценката на техническите и ценовите предложения на участниците ще се извърши преди разглеждане на документите за съответствие с критериите за подбор. Гаранцията за изпълнение е в размер на 4 % (четири на сто) от стойността на договора, без включен ДДС.
Вътрешен идентификатор : 420818

5.1.1 Цел

Естество на поръчката : Услуги
Основна класификация ( cpv ): 50750000 Услуги по ремонт и поддържане на асансьори
Варианти :
Описание на опциите : ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ може да възложи на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ в срока на договора при необходимост осигуряване на резервни части, възли, детайли, материали и консумативи на обща стойност до 180 000,00 (сто и осемдесет хиляди) лв. без ДДС или до 216 000,00 (двеста и шестнадесет хиляди) лв. с ДДС. Влаганите при ремонта на асансьорните уредби резервни части, възли, детайли, материали и консумативитрябва да отговарят на БДС или ЕN, да бъдат нови (неупотребявани и нерециклирани), да съответстват на марката и модела на съответната техника или съоръжение и да отговарят на нормативно приетите изисквания за произход и качество в ЕС.

5.1.3 Очаквана продължителност

Начална дата : 21/10/2024
Срок : 36 Месец

5.1.4 Подновяване

Максимален брой подновявания : 1
Купувачът си запазва правото за допълнителни покупки от изпълнителя, както е описано тук : Вслучай, че към датата на изтичане срока на договора, общата стойност не е изчерпана и не е сключен нов договор със същия предмет, договорът, сключен по настоящата процедура, може да продължи действието си до сключването на нов, но не повече от 6 месеца и не повече от предвидения общ финансов ресурс по договора.

5.1.5 Стойност

Прогнозна стойност, без да се включва ДДС : 540 000 Лев

5.1.6 Обща информация

Запазено участие : Участието не е запазено.
Проект за възлагане на обществена поръчка, който не е финансиран със средства от ЕС
Поръчката попада в приложното поле на Споразумението за държавните поръчки (СДП) : да
Допълнителна информация : Гаранцията за изпълнение е в размер на 4 % (четири на сто) от стойността на договора, без включен ДДС и се освобождава съгласно проекта на договор. Гаранцията се представя в една от следните форми: - парична сума; - банкова гаранция; - застраховка, която обезпечава изпълнението чрез покритие на отговорността на изпълнителя.

5.1.7 Стратегически обществени поръчки

Цел на стратегическите обществени поръчки : Няма стратегическа обществена поръчка
Критерии за екологосъобразна поръчка : Няма критерии за екологосъобразни обществени поръчки

5.1.8 Критерии за достъпност

Критерии за достъпността за лицата с увреждания не са включени, защото поръчката не е предназначена за използване от физически лица

5.1.9 Критерии за подбор

Критерий :
Вид : Годност за упражняване на професионалната дейност
Наименование : Удостоверение за извършване на дейности по поддържане и ремонтиране на асансьори, издадено от председателя на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) или от оправомощено/и от него длъжностно/и лице/а.
Описание : На основание чл. 60 ал. 1 от ЗОП, във връзка чл. 7, ал. 1 от Наредбата за безопасната експлоатация и техническия надзор на аснасьорите (НБЕТНА), участникът следва да е лице, вписано в Регистъра на лицата, извършващи дейности по поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност ( https://www.damtn.government.bg/registri/) по чл. 36, ал. 1 от Закона за техническите изисквания към продуктите (ЗТИП) и да притежава удостоверение за извършване на дейности по поддържане и ремонтиране на асансьори, издадено от председателя на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) или от оправомощено/и от него длъжностно/и лице/а. В случай, че участникът е чуждестранно лице той може да представи валиден еквивалентен документ, издаден от компетентен орган на държава – членка на Европейския съюз или на друга държава – страна по Споразумението за Европейско икономическо пространство. В част IV, раздел А на ЕЕДОП, участникът посочва номера на документа и органа или службата, издали документа, както и публичен регистър, в който информацията е достъпна, ако има такъв. а В случай, че участникът е чуждестранно лице той посочва аналогична информация за съответен еквивалентен документ. Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост за законосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП чрез представяне на заверено от участника копие на валиден документ, от който е видно вписването му в регистъра по чл. 36, ал. 1 от ЗТИП, което му дава възможност да извършва поддържане, ремонтиране и преустройване на асансьори.
Използване на този критерий : Използвани
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : Участникът да е изпълнил* минимум 1 /една/ дейност (услуга) с предмет и обем, идентичен или сходен** с този на обществената поръчка, най-много за последните 3 (три) години, считано от датата на подаване на офертата.
Описание : * Под „изпълнени дейности“ се разбират такива, които независимо от датата на договарянето им, са изпълнени и приети от получателя в посочения по-горе период. ** За сходни услуги с предмета и обема на поръчката се приемат изпълнените през последните 3 (три) години от датата на подаване на офертата, услуги по абонамента поддръжка на минимум 15 броя пътнически асансьори с минимум 3 спирки. Деклариране: В част IV, раздел В на ЕЕДОП, участникът попълва във вид на Списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, изпълнени от участника през последните три години, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с доказателство за извършената услуга. Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост за законосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП чрез представяне на Списък на услугите, които са идентични или сходни с предмета на поръчката, с посочване на стойностите, датите и получателите, заедно с документи, които доказват извършената услуга.
Използване на този критерий : Използвани
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : Участникът следва да разполага с технически лица, с правоспособност съгласно Наредба № 3 от 17.01. 2001 г. , както следва минимум: - 1 (един) асансьорен монтьор с квалификация първа степен; - 2 (двама) асансьорни монтьори с квалификация втора степен
Описание : Участникът следва да разполага с технически лица, с правоспособност съгласно Наредба № 3 от 17.01. 2001 г. за условията и реда за придобиване на правоспособност за упражняване на професията "монтьор по монтиране, поддържане и ремонтиране на асансьори” или еквивалент, както следва минимум: - 1 (един) асансьорен монтьор с квалификация първа степен; - 2 (двама) асансьорни монтьори с квалификация втора степен. Деклариране:участникът попълва Част IV: „Критерии за подбор“, В „Технически и професионални способности“, т. „Образователна и професионална квалификация“ от еЕЕДОП, в който се посочват следните данни за всеки един от специалистите, в зависимост от изискванията посочени по-горе: имена, като се посочва на какъв договор е назначен – трудово, гражданско или служебно правоотношение; специалност и заемана длъжност; правоспособност. Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост за законосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП чрез Списък на персонала, който ще изпълнява поръчката, и/или членовете на ръководния състав, които ще отговарят за изпълнение на поръчката, в който е посочена професионалната компетентност на лицата, както и документи, които доказват професионалната компетентност на лицата.
Използване на този критерий : Използвани
Критерий :
Вид : Технически и професионални способности
Наименование : Система за управление на качеството, съгласно БДС EN ISO 9001:2015 или по-нов /или еквивалентен/, издаден от акредитирани лица, с обхват идентичен или сходен* с предмета на поръчката.
Описание : Участникът трябва да е внедрил и да прилага система за управление на качеството, съгласноБДС EN ISO 9001:2015 или по-нов /или еквивалентен/, издаден от акредитирани лица, с обхват идентичен или сходен* с предмета на поръчката. Сертификатът трябва да е валиден и издаден от независими лица, които са акредитирани от Изпълнителна агенция “Българска служба за акредитация” или от друг национален орган по акредитация, който е страна по Многостранното споразумение за взаимно признаване на Европейската организация по акредитация, за съответната област или да отговарят на изискванията за признаване съгласно чл. 5а, ал.2 от Закона за националната акредитация на органи за оценяване на съответствието. Възложителят признава еквивалентни сертификати, издадени от органи, установени в други държави членки. Когато участникът не е имал достъп до този сертификат или е нямал възможност да го получи в съответните срокове по независещи от него причини, той може да представи доказателства за еквивалентни мерки за осигуряване на системата за управление на качеството или за опазване на околната среда. В тези случаи участникът трябва да е в състояние да докаже, че предлаганите мерки са еквивалентни на изискваните. * Под сходни с предмета на поръчката се разбирасервиз и ремонт на асансьорни уредби или екв. Деклариране: Изпълнението на това условие се декларира чрез попълване на изискуемата информация в Част ІV, Раздел Г от ЕЕДОП, като се опише вида на сертификата, органа/службата издаваща сертификата, валидността му и обхвата му. Документите за доказване се предоставят при условията на чл. 67, ал. 5 от ЗОП, т.е при необходимост за законосъобразното провеждане на процедурата или преди сключване на договор за обществена поръчка, на основание чл. 112, ал. 1, т. 2 от ЗОП чрез представяне на копие на сертификат, издаден от акредитирани лица, за управление на качеството.
Използване на този критерий : Използвани

5.1.10 Критерии за възлагане

Критерий :
Вид : Цена
Наименование : “най-ниска цена”
Описание : Обществената поръчка се възлага въз основа на икономически най-изгодната оферта, която се определя по критерия за възлагане „най-ниска цена” съгласно чл. 70, ал. 2, т. 1 от ЗОП. В настоящата поръчка, критерият “най-ниска цена” представлява най-ниската предложена обща цена за абонаментнаподдръжка, посочена в лева без ДДС.
Описание на метода, който трябва да се използва, ако претеглянето не може да бъде изразено по критерии :
Обосновка за непосочване на тежестта на критериите за възлагане :

5.1.11 Документация за възлагане на обществена поръчка

Езици, на които документацията за обществената поръчка е официално достъпна : български
Адрес на документацията за обществената поръчка : https://app.eop.bg/today/420818
Ad hoc канал за комуникация :
Наименование : ЦАИС ЕОП

5.1.12 Условия за възлагане на обществена поръчка

Условия за подаване :
Електронно подаване : Задължително
Адрес за подаване : https://app.eop.bg/today/420818
Езици, на които могат да се подават оферти или заявления за участие : български
Електронен каталог : Забранено
Изисква се усъвършенстван или квалифициран електронен подпис или печат (съгласно определенията в Регламент (ЕС) № 910/2014)
Варианти : Забранено
Краен срок за получаване на оферти : 25/09/2024 23:59 +03:00
Краен срок, до който търгът трябва да остане валиден : 6 Месец
Информация за обществената поръчка :
Дата на отваряне : 26/09/2024 12:00 +03:00
Място : В системата
Условия на договора :
Изпълнението на договора трябва да се извършва в рамките на програми за създаване на защитени работни места : Не
Електронно фактуриране : Разрешено
Ще се използва електронно поръчване : не
Ще се използва електронно плащане : да
Информация за крайните срокове за преразглеждане : Съгласно чл. 197, ал. 1, т. 1 от ЗОП - в 10 дневен срок от изтичането на срока по чл. 100, ал. 3 от ЗОП.

5.1.15 Техники

Рамково споразумение :
Няма рамково споразумение
Информация за динамичната система за покупки :
Няма динамична система за покупки
Електронен търг : не

5.1.16 Допълнителна информация, медиация и преразглеждане (обжалване)

Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването) : Комисия за защита на конкуренцията

8. Организации

8.1 ORG-0001

Официално наименование : УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И СПЕШНА МЕДИЦИНА Н.И. ПИРОГОВ ЕАД
Регистрационен номер : 130345786
Пощенски адрес : Бул. „Тотлебен“ № 21
Град : гр. София
Пощенски код : 1606
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Звено за контакт : Николета Авджиева
Електронна поща : op@pirogov.bg
Телефон : +359 29154433
Интернет адрес : https://pirogov.eu/bg/
Профил на купувача : https://app.eop.bg/buyer/2465
Роли на тази организация :
Купувач

8.1 ORG-0002

Официално наименование : Комисия за защита на конкуренцията
Регистрационен номер : 000698612
Пощенски адрес : бул. Витоша № 18
Град : София
Пощенски код : 1000
Административно-териториална единица на държавата (NUTS) : София (столица) ( BG411 )
Държава : България
Звено за контакт : Комисия за защита на конкуренцията
Електронна поща : delovodstvo@cpc.bg
Телефон : +359 29356113
Факс : +359 29807315
Интернет адрес : http://www.cpc.bg
Роли на тази организация :
Oрганизация, отговаряща за преразглеждането (обжалването)

11. Информация за обявлението

11.1 Информация за обявлението

Идентификатор/версия на обявлението : 6a51feea-b800-4886-b721-2409329cbfb2 - 01
Вид на формуляра : Състезателна процедура
Вид обявление : Обявление за поръчка или концесия – стандартен режим
Дата на изпращане на известието : 26/08/2024 12:37 +03:00
Езици, на които настоящото известие е официално достъпно : български

11.2 Информация за публикуването

Номер на публикуване на обявлението : 00512683-2024
Номер на броя на ОВ S : 166/2024
Дата на публикуване : 27/08/2024