0800-Nummer

Het routeren van het (gratis) 0800-verkeer en aanverwante diensten naar de bestaande telefonie infrastructuur. Dit bestaat uit: - het aankiesbaar maken van het nummer vanaf elke telefonieaansluiting in Nederland; - het routeren van (grote volumes) oproepen; - het afleveren van de oproepen op een daarvoor ingesteld eindbestemmingsnummer(s); - het bieden …

CPV: 64000000 Servicios de correos y telecomunicaciones, 64200000 Servicios de telecomunicaciones
Plazo:
21 de octubre de 2024 a las 10:00
Tipo de plazo:
Presentación de una oferta
Lugar de ejecución:
0800-Nummer
Organismo adjudicador:
Stichting het Juridisch Loket
Número de premio:
1

1. Koper

1.1 Koper

Officiële naam : Stichting het Juridisch Loket
Rechtsvorm van de koper : Publiekrechtelijke instelling
Activiteit van de aanbestedende dienst : Sociale bescherming

2. Procedure

2.1 Procedure

Titel : 0800-Nummer
Beschrijving : Het routeren van het (gratis) 0800-verkeer en aanverwante diensten naar de bestaande telefonie infrastructuur. Dit bestaat uit: - het aankiesbaar maken van het nummer vanaf elke telefonieaansluiting in Nederland; - het routeren van (grote volumes) oproepen; - het afleveren van de oproepen op een daarvoor ingesteld eindbestemmingsnummer(s); - het bieden van de mogelijkheid om een welkomsttekst toe te voegen (met of zonder een keuzemenu erachter); - het beheren van deze dienst en het bieden van functionaliteit t.b.v. monitoren en rapporteren. Zie aanbestedingsdocument
Identificatiecode van de procedure : 6a14d105-3269-44e4-87d6-03c325699a7e
Type procedure : Openbaar
De procedure wordt versneld : neen
Rechtvaardiging voor de versnelde procedure :
Belangrijkste kenmerken van de procedure :

2.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 64200000 Telecommunicatiediensten

2.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land
Aanvullende informatie : utrecht

2.1.3 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 3 000 000 Euro

2.1.4 Algemene informatie

Rechtsgrondslag :
Richtlijn 2014/24/EU

2.1.6 Gronden voor uitsluiting

Louter nationale uitsluitingsgronden : Uitsluitingsgronden zijn opgevoerd in de aanbestedingsdocumenten of in TenderNed toegevoegd.

5. Perceel

5.1 Technische ID van het kavel : LOT-0000

Titel : 0800-nummer
Beschrijving : zie aanbestedingsdocument zie aanbestedingsdocument
Interne identificatiecode : 1

5.1.1 Doel

Aard van het contract : Diensten
Belangrijkste classificatie ( cpv ): 64000000 Post- en telecommunicatiediensten
Opties :
Beschrijving van de opties : Verlengingen

5.1.2 Plaats van uitvoering

Land : Nederland
Overal in het desbetreffende land
Aanvullende informatie : utrecht

5.1.3 Geraamde duur

Looptijd : 36 Maand

5.1.4 Verlenging

Maximumaantal verlengingen : 3
De koper behoudt zich het recht voor aanvullende aankopen te doen bij de contractant, zoals hier beschreven : eenzijdige verlengingsopties door Aanbestedende dienst van drie (3) maal twee (2) jaar.

5.1.5 Waarde

Geraamde waarde exclusief btw : 3 000 000 Euro

5.1.6 Algemene informatie

Voorbehouden deelname : Deelname is niet voorbehouden.
De namen en beroepskwalificaties van het voor de uitvoering van de opdracht ingezette personeel moeten worden vermeld : Niet vereist
Aanbestedingsproject dat niet uit EU-fondsen wordt gefinancierd
De aanbesteding valt onder de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) : ja

5.1.7 Strategische aanbestedingen

Doel van strategische aanbestedingen : Geen strategische aanbesteding

5.1.9 Selectiecriteria

Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : E1 Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA)
Beschrijving : Uniform Europees Aanbestedingsdocument (UEA): met het Uniform Europees Aanbestedingsdocument kan een Inschrijver aangeven of Uitsluitingsgronden op hem van toepassing zijn. Inschrijvers voegen bij Inschrijving het getekende pdf-document (Bijlage 7 - UEA) toe als digitaal bestand via Tenderned. Verplichte Uitsluitingsgronden In deel III A en B van het Uniform Europees Aanbestedingsdocument zijn de verplichte Uitsluitingsgronden opgenomen. Wanneer een Inschrijver onder een van de verplichte Uitsluitingsgronden valt, is Aanbestedende dienst verplicht de onderneming uit te sluiten van deelname aan de overheidsopdracht. De verplichte Uitsluitingsgronden hebben betrekking op witwassen, fraude, deelneming aan een criminele organisatie en omkoping. Facultatieve Uitsluitingsgronden In deel III C van het Uniform Europees Aanbestedingsdocument zijn de facultatieve Uitsluitingsgronden opgenomen. Wanneer een Inschrijver onder een van de aangemerkte Uitsluitingsgronden valt wordt de Inschrijving van verdere deelname uitgesloten. Te verstrekken gegevens m.b.t. Uitsluitingsgronden: Aanbestedende dienst verzoekt, na voorlopige gunning, de Inschrijver om bewijsstukken of verklaringen te overleggen dat hij niet verkeert in de hieronder genoemde omstandigheden. Daarbij aanvaardt Aanbestedende Dienst voor rechtspersonen die in Nederland zijn gevestigd als voldoende bewijs: Een door de minister van Justitie afgegeven verklaring, zoals bedoeld in art. 4.1 van de gewijzigde Aanbestedingswet 2012 (1 juli 2016) (niet ouder dan twee jaar), dat Uitsluitingsgronden niet op hem van toepassing zijn. Het gaat om onherroepelijke veroordelingen in de voorafgaande vier jaar. Zowel voor de bijdragen ten behoeve van werknemersverzekeringen als voor de bijdragen ten behoeve van de volksverzekeringen, een verklaring van de ontvanger onder wie Inschrijver ressorteert voor de inning van belastingen. Voor Inschrijvers die niet in Nederland zijn gevestigd worden bewijsstukken aangeleverd overeenkomstig de in het land van vestiging geldende wet- en regelgeving. Een verzoek tot het overleggen van bewijsstukken zal alleen worden gedaan aan de voorlopige winnaar van de aanbesteding.
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : E2 Beroepsbevoegdheid
Beschrijving : De inschrijver dient aan te tonen dat hij volgens de voorschriften van de lidstaat waar hij is gevestigd, in het beroepsregister of in het handelsregister is ingeschreven, of een verklaring onder ede of een attest te verstrekken. Binnen Nederland vervult een uittreksel van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel deze functie. De inschrijver dient het bewijs bij inschrijving te verstrekken. Het bewijs moet de huidige situatie van de onderneming beschrijven en mag op het moment van inschrijving niet ouder zijn dan zes maanden.
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : E3 Russische partijen uitgesloten van overheidsopdrachten De Aanbestedende dienst wijst Inschrijvers op de Circulaire ‘Nieuw sanctiepakket
Beschrijving : De Aanbestedende dienst wijst Inschrijvers op de Circulaire ‘Nieuw sanctiepakket Rusland heeft gevolgen voor overheidsaanbestedingen’ van het Ministerie van Economische Zaken van 20 mei 2022, kenmerk CE-MC / 22156112 naar aanleiding van Verordening EU 2022/576 Circulaire nieuw sanctiepakket Rusland gevolgen voor overheidsaanbestedingen ( https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=OJ:L:2022:111:TOC). Conform deze Verordening en circulaire mogen er geen opdrachten gegund meer worden aan Russische partijen. Dit geldt ook voor opdrachten waarbij een Russische partij voor meer dan 10% deelneemt in het contract als onderaannemer of (toe)leverancier. Derhalve sluit Aanbestedende dienst elke Inschrijver die onder het betreffende verbod valt uit van verdere deelname aan deze aanbesteding. Inschrijvers dienen middels het invullen, ondertekenen en bijvoegen bij het verzoek tot deelname van de verklaring in Bijlage 8 – Verklaring Sanctiepakket Russische Partijen, dat zij bekend zijn met de Verordening (EU) 2022/576 en dat zij niet in strijd met de inhoud ervan in aanmerking trachten te komen voor Gunning van de Opdracht. Voor meer informatie verwijst Aanbestedende dienst naar de inhoud van de circulaire. Ook kan Inschrijver voor meer informatie terecht bij het Sanctieloket Rusland van de RVO. Daar vindt is ook de Sanctielijst Rusland gepubliceerd. Zie hiertoe: Sanctieloket Rusland (rvo.nl). Dit sanctiepakket is onderhevig aan wijzigingen. Het kan dan ook zijn dat dit sanctiepakket wijzigt tijdens de aanbestedingsprocedure en/of tijdens de looptijd van de Overeenkomst en daarmee van invloed is op de uit te voeren Opdracht.
Criterium :
Type : Economische en financiële draagkracht
Naam : E4 Eisen met betrekking tot financiële en economische draagkracht
Beschrijving : Financiële draagkracht Inschrijver heeft voldoende financiële en economische draagkracht om de continuïteit van zijn bedrijfsvoering gedurende de contractperiode, inclusief eventuele verlengingen, te waarborgen. Inschrijver heeft voldoende financiële en economische draagkracht om de opdracht, en in voorkomend geval de verlenging daarvan, besteksconform uit te voeren. Aan Inschrijver zijn geen claims bekend en voor zover hem bekend, zijn gedurende de periode van de uitvoering van de (dienstverlenings)overeenkomst geen investeringen noodzakelijk die de financieel economische draagkracht van zijn onderneming of de continuïteit van zijn bedrijfsvoering in gevaar kunnen brengen. De laatst aan Inschrijver afgegeven accountantsverklaring met betrekking tot de jaarrekening (of in voorkomend geval een beoordelings- of samenstellingsverklaring) bevat geen zogenoemde continuïteitsparagraaf. Als bewijsstuk dient een accountantsverklaring te worden bijgevoegd. Verzekering Inschrijver heeft zich op een naar verkeersnormen passende en gebruikelijke wijze verzekerd en houdt zich zodanig verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. De verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid biedt dekking voor ten minste € 500.000,- per gebeurtenis en € 2.000.000,- per jaar. Als bewijsstuk dient een kopie van de polis of het verzekeringscertificaat worden bijgevoegd.
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : E5 Eisen met betrekking tot technische- en beroepsbekwaamheid
Beschrijving : Kwaliteit Een inschrijver dient, op straffe van uitsluiting van de aanbestedingsprocedure, te beschikken over een kwaliteitsmanagementsysteem conform de norm van het NEN-EN-ISO 9001: 2008 of NEN-EN-ISO 9001:2015. Inschrijver dient dit aan te tonen door de volgende bewijsmiddelen: 1. een geldig kwaliteitsmanagementsysteemcertificaat conform de norm NEN-EN-ISO 9001:2008 of NEN-EN-ISO 9001:2015 afgegeven door een certificerende instelling die is erkend door de Raad van Accreditatie; of 2. een geldig certificaat dat minimaal gelijkwaardig is aan de NEN-EN-ISO 9001:2008 of NEN-EN-ISO 9001:2015 norm en is afgegeven door een certificerende instelling die is erkend door de Raad van Accreditatie; of 3. een ander (eigen) kwaliteitsmanagementsysteem dat minimaal gelijkwaardig is aan de NEN-EN-ISO 9001:2008 of NEN-EN-ISO 9001:2015 norm. Het Juridisch Loket beschouwt het ander (eigen) kwaliteitsmanagementsysteem als gelijkwaardig aan de NEN-EN-ISO 9001: 2008 of NEN-EN-ISO 9001:2015 norm, indien dit kwaliteitsmanagementsysteem minimaal de volgende aspecten omvat: • een beleidsverklaring van het management, waaruit volgt dat het kwaliteitsbeleid bekend is bij alle medewerkers, dat geschikt is voor de organisatie en dat op regelmatige basis wordt beoordeeld. • SMART geformuleerde doelstellingen om kwalitatief goede diensten/producten te leveren. • functieomschrijvingen (bekwaamheidseisen, verantwoordelijkheden en bevoegdheden) voor personeel dat werkzaamheden uitvoert die van invloed zijn op de kwaliteit van de te leveren diensten/producten. • een interne communicatiestructuur (management en de rest van de organisatie) en een externe communicatiestructuur (met de externe klant). • de beheerste omstandigheden, waaronder het productieproces plaatsvindt/de diensten worden verricht en de bijbehorende procedures en werkinstructies. • criteria voor beoordeling, goedkeuring en oplevering van de producten/diensten. • het inkoopproces met bijbehorende inkoopspecificaties en goedgekeurde leveranciers/dienstverleners. • een klachtenprocedure die erop toe ziet dat klachten op een wijze worden opgelost, opdat deze in de toekomst niet meer voor zullen komen. • de wijze waarop documenten binnen de inschrijver worden beheerd. In ieder geval dient hieruit te volgen dat de in gebruik zijnde documenten zijn voorzien van een revisiedatum en versienummer. Informatiebeveiliging Inschrijver is gecertificeerd conform NEN-ISO 27001 of gelijkwaardig. Als gelijkwaardig wordt erkend een ander keurmerk en/of verklaring, uitgebracht door een onafhankelijke instantie die voldoet aan de Europese normenreeks voor certificering, waarmee
Criterium :
Type : Technische en beroepsbekwaamheid
Naam : E6 Eisen met betrekking tot technische bekwaamheid
Beschrijving : De Inschrijver dient te beschikken over voldoende technische bekwaamheid en dient middels het indienen van referenties aan te tonen over de volgende kerncompetentie te beschikken: • Inschrijver heeft ervaring met het hosten, beheren en routeren van gratis (informatie) nummers op eigen voorzieningen. De referentie dient een minimale omvang hebben van (minimaal) 300.000 gesprekken per jaar en dient zich in de publieke sector te bevinden. Inschrijver dient aan te tonen dat hij beschikt over deze kerncompetentie door het overleggen van twéé (2) referenties. Deze referentie(s) mogen niet ouder zijn dan één (1) jaar vanaf de datum van aanbesteding. De Inschrijver dient voor de referentieverklaring gebruik te maken van bijgevoegde format, bijlage 6.
Criterium :
Type : Geschiktheid om de beroepsactiviteit uit te oefenen
Naam : E7 Akkoord aanbestedingsdocumenten
Beschrijving : U gaat onverminderd en zonder voorbehoud akkoord met alle aanbestedingsdocumenten inclusief bijlagen, eventueel na aanpassingen middels de Nota van Inlichtingen.
Criterium :
Type : Andere

5.1.10 Gunningscriteria

Criterium :
Type : Prijs
Naam : Laagste prijs
Beschrijving : De opdracht wordt gegund op grond van de laagste prijs.
Gewicht (punten, exact) : 100
Beschrijving van de methode die moet worden gebruikt als de weging niet aan de hand van criteria kan worden uitgedrukt :
Rechtvaardiging voor het niet vermelden van de weging van de gunningscriteria :

5.1.11 Aanbestedingsstukken

Termijn voor verzoeken om aanvullende informatie : 30/09/2024 10:00 +02:00

5.1.12 Voorwaarden van de aanbesteding

Voorwaarden voor indiening :
Elektronische indiening : Vereist
Talen waarin inschrijvingen of verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend : Nederlands
Elektronische catalogus : Niet toegestaan
Varianten : Niet toegestaan
Uiterste datum voor de ontvangst van inschrijvingen : 21/10/2024 10:00 +02:00
Uiterste datum tot wanneer de inschrijving geldig moet blijven : 6 Maand
Informatie over de openbare opening :
Openingsdatum : 21/10/2024 10:01 +02:00
Voorwaarden van het contract :
De uitvoering van de opdracht moet plaatsvinden binnen het kader van programma’s voor maatwerkbedrijven : Neen
Elektronische facturering : Vereist
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische orderplaatsing : neen
Er zal worden gebruikgemaakt van elektronische betaling : neen

5.1.15 Technieken

Raamovereenkomst :
Geen raamovereenkomst
Informatie over het dynamische aankoopsysteem :
Geen dynamisch aankoopsysteem
Elektronische veiling : neen

5.1.16 Nadere inlichtingen, bemiddeling en evaluatie

Organisatie voor beroepsprocedures : Stichting het Juridisch Loket
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt : Stichting het Juridisch Loket
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures : Stichting het Juridisch Loket
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt : Stichting het Juridisch Loket

8. Organisaties

8.1 ORG-0001

Officiële naam : Stichting het Juridisch Loket
Registratienummer : 531914125
Postadres : Moreelsepark 13de etage
Stad : UTRECHT
Postcode : 3511EP
Onderverdeling land (NUTS) : Utrecht ( NL310 )
Land : Nederland
Contactpunt : Johan Baars
Telefoon : +31 655732066
Andere contactpunten :
Officiële naam : Rechtbank Midden Nederland
Postadres : Vrouwe Justitiaplein 1
Stad : Utrecht
Postcode : 3511 EX
Onderverdeling land (NUTS) : Utrecht ( NL310 )
Land : Nederland
Telefoon : +31 883620000
Rollen van deze organisatie :
Koper
Organisatie die nadere inlichtingen over de aanbestedingsprocedure verstrekt
Organisatie die verzoeken tot deelname ontvangt
Organisatie voor beroepsprocedures
Organisatie die meer informatie geeft over beroepsprocedures

11. Informatie over een aankondiging

11.1 Informatie over een aankondiging

Identificatiecode/versie van de aankondiging : b787209b-b88e-43cf-9ecb-e73f869af034 - 01
Type formulier : Mededinging
Type aankondiging : Aankondiging van een opdracht of concessie – standaardregeling
Verzenddatum van de aankondiging : 16/09/2024 15:34 +02:00
Talen waarin deze aankondiging officieel beschikbaar is : Nederlands

11.2 Informatie over de bekendmaking

Publicatienummer aankondiging : 00559305-2024
Nummer uitgave PB S : 182/2024
Datum van bekendmaking : 18/09/2024